|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
25.3.2009 10:14:26   
altaja
Sonček Lara: čestitke za NS, pa za punčko! Pa sej lahko vseeno pri nas ostaneš...

Punce..se spomnim ko se je odprla tema septembrke...zdej je pa že tema decembrke 09...sej ne morm verjet kako gre hitr...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.3.2009 10:23:37   
indy0024
jutroooouser posted image BABY BLUE,en verz za tvoj roj.dan;sprejmi moje zelje iskrene,da le sreca te zadene,sprejmi moje zelje vroce,naj ljubezni bo kot toce.In da vsak tvoj prihodnji dan bi bil le rozami postlan.VSE NAJBOLJSE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO PRAZNUJ!!!!!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.3.2009 10:27:48   
baby blue
indy0024 hvala za lep verz in lepe želje

vsem mamicam in nam bodočim mamicam pa želim lep lep in srečen materinski dan... naj vas moški vsaj malo pocrkljajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.3.2009 10:31:24   
indy0024
Za vas drage mamice in bodoce mamice imam pa tudi en lep verz;Noben cvet ni tako lep kot MAMA.Noben vetric ne piha tako nezno kot je nezna MAMA.Noben kamen ni tako trd kot je trdna MAMA.Noben vihar ne prenese toliko dezja,kolikor solz pretoci MAMA.In nihce ne premore toliko ljubezni kot jo ima v sebi MAMA.Vse lepo ob dnevu materinstva!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.3.2009 10:41:59   
indy0024
Naj vam se jaz kaj povem glede oblacil,hmmmm...........ali drugih raznih pripomockov,kot so avtosedezi,lupinica tudi hojico ze imam in nekaj bom se dobila,vozicek grem pa kupit naslednji mesec.Glede oblacil to bom pa po vsej verjetnosti kupovala po morfologiji,pa vse razne barve,ker ni nujno,da ti za spol povejo 100%take bolj raznolike barve,ki lahko nosi user posted image in user posted image .

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.3.2009 10:45:30   
*kinnie*
Sonček Lara: super za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.3.2009 10:46:20   
Lorian
Hojla punce! Se javljam po dolgem času, sem veselo doma v brezdelju, včeraj sem preživela AC. Je bilo kar ok. sicer bolelo res ni, le občutek je neprijeten.
Sedaj pa čakanje na rezultate in to dolge 3 tedne....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  en šopek rožic vsem mamicam in bodočim mamicam!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.3.2009 10:47:43   
baby blue
jst bi pa že tako počasi začela nakupovat vsaj lupinico pa voziček pa ne vem če ni še malo prezgodaj user posted image ... tak da bom še malo počakala...

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.3.2009 10:50:25   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED    SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF
koss (25)                    (1.user posted image , 0.user posted image )       24.04. (MF) 

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     25.03.
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   ?.?.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    ?.?.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    10.04. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    ?.?. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?. 
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   01.04. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    01.04. 
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.03
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.     

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     06.04.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      03.04.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      30.03.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      26.03.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )       22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     26.03.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03. user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        15.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                 (x.user posted image , 2.user posted image )      25.03.   

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
90
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• [/quote]

(odgovor članu baby blue)
    Neposredna povezava do sporočila: 3234
    25.3.2009 10:51:28   
    vila MaLiNa
    Lorian upam, da bodo rezultati več kot super, da si boš lahko oddahnilauser posted image

(odgovor članu Lorian)
    Neposredna povezava do sporočila: 3235
    25.3.2009 10:54:13   
    *kinnie*
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Lorian upam, da bodo rezultati več kot super, da si boš lahko oddahnilauser posted image

Tudi  jazuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3236
    25.3.2009 10:55:46   
    *kinnie*
    IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

jst bi pa že tako počasi začela nakupovat vsaj lupinico pa voziček pa ne vem če ni še malo prezgodaj user posted image ... tak da bom še malo počakala...

imaš ravno čas, da vse pregledaš, kaj si želiš, modele in cene.....jaz sem v prvo tudi kupila prej....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3237
    25.3.2009 10:57:10   
    baby blue
    ja sej to imam namen mal cene primerjat čeprav sem največ izbire kljub vsemu v BC vidla... pa dost stvari ki so mi všeč in so uporabne in varne...

(odgovor članu *kinnie*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3238
    25.3.2009 11:00:26   
    *kinnie*
    Meni je bilo najbolj žal, da takrat nisem šla v Toysa....takrat so se cene bistveno razlikovale, ponudba je bila boljša (2003),  kako je pa danes ne vem..

Neposredna povezava do sporočila: 3239
    25.3.2009 11:02:28   
    vila MaLiNa
    Kje pa je ta Toys?

(odgovor članu *kinnie*)
    Neposredna povezava do sporočila: 3240
    25.3.2009 11:06:16   
    *kinnie*
    Nisem napisala polnega imena, ker ga ne znamuser posted image user posted image

Jaz sem bila v Avstriji

http://www.toysrus.at/
    to kar sem jaz dala skozi, je bil najbolj založen v Grazu,...

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 25.3.2009 11:09:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 3241
    25.3.2009 11:30:20   
    vila MaLiNa
    Čveke čvekasteuser posted image user posted image  Če bo šlo še tako naprej bomo res še julijke prehiteleuser posted image  Sem vas brala skoraj eno uro, pa potem, da odgovorim....

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Jaz pa drugače obožujem obiske, tudi v porodnišnici mi ne gredo na živce, vendar običajno res pridejo samo mož in otroci pa starši od obeh, sem bila pa ful vesela, da je še kdo se spomnil name, ker sem res prav trpela, sama v tisti glupi bolnici. Jah sej doma pa potem ni bilo ne vem kakšnega navala, nikoli nisem imela občutka, da bi mi kdo kaj najedal, pa tudi če so prišli so pogledali bejbija in šli. Je pa tako, da z vsakim otrokom je obisk manjši, tko da zdej ko bomo imeli tretjega verjetno že nikogar ne bo, sej ne vem a nej user posted image  al nej bom vesela. Jaz samo upam, da se nam uspe do poroda al pa vsaj do zime preselit v novo hiško. Potem bom pa najsrečnejši človek na svetu user posted image .

Evo toliko za enkrat od mene, lepo se imejte pa kr lepo čvekajte, sej brat je lepo, samo kaj ko ni mogoče vedno odgovarjat. user posted image

Če so obisiki v mejah normale potem je super in seveda, da si vesela, da pridejo pogledat tvoje novorojeno deteuser posted image  Sicer pa... če res nobenega ne bo, potem bomo pa me prišle na obiskuser posted image  Jz upam samo, da bo tudi pri meni vse v mejah normale, sama imam dve sestri moj ima še brata in sestro, pa straši seveda in stari starši... to bo veseljauser posted image  Sej če je vse vredu je super za obiske, samo včasih pa tudi malo miru paše...

Pa bravo za tako pridnega sina in seveda tudi za očka v pravem pomenu besedeuser posted image
    Pa bravo za hiškouser posted image  pa kinnie tebi tudi. Upam, da se bodo vaše želje uresničile in boste že pred prihodom novega člana v čisto svojem domuuser posted image  A smem vprašat kako vam je uspelo? Jz bi šla enkrat tudi na svoje user posted image  Samo, ko gledava z dragim parcele ... kakšne imajo ceneuser posted image  Bomo videli.... Za to pa toliko bolj občudujem take kot sta vidve.

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

user posted image user posted image user posted image če bi vedela, da bom taščo videla že ob 8h, pa da mi bo tako dvignila pritisk,mi še kavice ne bi bilo treba pitiuser posted image user posted image user posted image

S tole izjavo si me pa prav nasmejalauser posted image . No naslednjič ne kavice pt, morda pride tašča na obiskuser posted image
    Ko sva midva delala stanovanje sta ga tudi razkazovala takrat, ko naju ni bilo doma in je moj dragi jima lepo povedal, da je to najin dom in najina privatnost in da ga bova že sama razkazovala. Samo moja tast in tašča sta to z razumevanjem sprejela in sta se opravičila. Sta vredu človeka.user posted image  Naslednji podoben kiks pa je bil, ko sva se poročila, poročni album sva kar hitro dobila potem sva pa odčla na poročno potovanje. No in ko prideva nazaj tašča vsa vesela pove, da sta poiskala najin album in ga odnesla pokazati njeni sestriuser posted image . Sej lepo in prav, da je bila ponosna in vesela... samo spet... to je najino, nobeden nič vprašač... in kdor hoče vidt najine poročne slike naj kar lepo pride k NAMA na obisk. A mislite da zahtevam prevečuser posted image  Je pa tašča od sileuser posted image

Baby blue vse najlepše in najboljše ob tvojem prazniku bodi zdrava in vesela, pa da bi se nehala že butatiuser posted image  Pazi nase.

IZVIRNO SPOROČILO: simonae
    Torej bi danes, čeprav je materinski dan, čestitala tudi vsem (bodočim) očkom, ki znajo poprijeti tudi doma, ko je potrebno in znajo ter želijo mamico razvajati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Vse prevečkrat pozabimo nanjeuser posted image  Me pa hočemo rožico za valentinovo, pa za 8. marec, pa za materinski dan, pa za obletnico, pa za RD, pa za god, pa kar tako.... Ah jauser posted image  No, sem se vsaj spomnila na 40 mučenikov in je dobil eno čokolado.

SONČEK LARA samo, da je vse vreduuser posted image  Kako pa zgleda poporodna depresija in kako jo lahko premagaš? Najbrž zna biti to  kar hudo....

Oblekice... sem bila zadnjič v Zari in imajo tok luštne stvariuser posted image , sam kaj, kot je že ena omenila, imajo kar striktno ločeno na fantke in punčke.... Zato pa tusi še nič ne kupujem, ker nevem spola. Sem pa od sestr dobila že veliko stvari, se ona ne more zadržatuser posted image  Midva sva pa drugače kupila koš za pleničkeuser posted image

Za brcike pa tudi sama nevem, če je to to ali ne. Včasih čutim kot, da bi me nekdo pobožal od znotraj. Sem pa danes stopila v 18 teden. Joj gre to hitro....

No pridne bodite.

(odgovor članu Erdbeere)
    Neposredna povezava do sporočila: 3242
    25.3.2009 11:51:40   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: Lorian

Hojla punce! Se javljam po dolgem času, sem veselo doma v brezdelju, včeraj sem preživela AC. Je bilo kar ok. sicer bolelo res ni, le občutek je neprijeten.
    Sedaj pa čakanje na rezultate in to dolge 3 tedne....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  en šopek rožic vsem mamicam in bodočim mamicam!

hm, ena skoraj sorodnica je tudi imela te dni AC, da nisi to slučajno ti user posted image user posted image
    Drugače, pa držim pesti, da bo vse ok!!

(odgovor članu Lorian)
    Neposredna povezava do sporočila: 3243
    25.3.2009 11:58:13   
    sontschica
    haj haj
    Lorian držimo pesti za tvoje dobre rezultate,  v kar pa sploh ne dvomim, da bodo. do takrat pa user posted image user posted image  za srečo.

sonček lara samo da je vse v redu. zdaj si pa oddahni in uživaj v user posted image .

glede cotk pa tko. midva sva šla zanč k njegovi sestri, ki ima že dva majhna otroka in nama je pripravila poln kavč cotk. sem kar debelo pogledala ko sem to vidla. ampak bom seveda še mal razsortirala....zagotovo nimamo čisto istega okusa. drugače pa bom kaj kupla za user posted image   v soboto, ko bom šla v H&M al pa C&A.

vila MaLiNa a se ful rabi ta koš za plenice?

ja samo še 8 strani pa bomo res dohitele julijke ...mogoče čez kakšna 2 dneva.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
    25.3.2009 12:01:59   
    Anonimen
    sonček lara nima ti bit kej nerodno glede poporodne depresije kvečjemu si lahko še ponosna na to da si dala to čez in zato še močnejša osebauser posted image jaz sm 3 dan začela jokat in potem je bilo vsak dan samo še huje ampak samo zaradi enega razloga k sm mela butasto dohtarco k me je nadrla da sm jaz kriva da nimam mleka in mali k je nedonošenček  mu je nato skor pol kile dol padlo in potem itak da ženska k je prvič postala mamica ne rabi še take svinarije od dohtarjev,tko da če ne bi 7 dne podpisala da greva vn iz porodnišnice bi vrjetno mene dobesedno pobral k enostavno nisem mogla niti k seb pridet k sm mislna kolk sm slaba mami zarad tega k nimam mleka.Tko da punce da vas že prej obvestim da če ne boste mele mleka zato niste čist nič manj dobre mame in ne pustit da vam kdo pravi drugačeuser posted image je pa tudi meni mo dragi stal ob strani tko da hvala bogu da mamo dobre možičkeuser posted image

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 3245
    25.3.2009 12:03:50   
    Anonimen
    sončica jaz nimam nobenga ekstra koša za plenice ker se mi zdi le škoda denarja za to metat,pač k se ukaka daš v vrečo in neseš v smeti,če se ti ne da vsakič potem daš v vrečo in v košek k ga maš za smeti vendar bo samo za pleničke in potem ko bo polno vse skupaj vn nesešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 3246
    25.3.2009 12:05:49   
    Lubenička
    Vse najboljše baby blueuser posted image

Vsem mamicam in bodočim mamicam čestitke ob materinskem dnevu! user posted image

Soncek Lara četitke za punčko! user posted image

Oblekce...jaz sem si kupila en puloverček, ki se rasteza s trebuhom, drugače pa še nič. Hlače imam na srečo nizke in me še ne ovirajo. Moram pa reči, da glede na to, da te oblekce nosiš samo par mesecev...so zelo drage! Jaz sem dala za puloverček 25€...meni se zdi zelo drago. Hlače pa sloh...so 60€. Te cene so previsoke!!

No...lepo praznujte naš praznik...
    Se slišimouser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3247
    25.3.2009 12:08:11   
    Anonimen
    Lubenička se strinjam glede cen ampak te ne bodo šle nič dol ker vedo da tuki pa pri otrocih se služi denar,ker vedo da je treba otrokom cunjice kupovat ker ne morejo nagi okol hodit.

(odgovor članu Lubenička)
      Neposredna povezava do sporočila: 3248
    25.3.2009 12:08:47   
    Lubenička
    Lorian...držim pesti!!

Koš za planice...moja mami, ga uporablja. Ker ko so otroci malo večji, tudi drekec malo bolj smrdi in ne vem, če si želiš, vsakič, ko otpreš smeti...zavohati drekec?! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
    25.3.2009 12:11:59   
    Anonimen
    glede na to da bo naš tamavči kmalu 2 leti star ma tud kakec tak  kakršen se spodobi ampak kter kakec pa še lepo diši?noben da bi pa zarad tega kupovala en košek k je ful drag pa potem tiste kasete z vrečkami eh no ja kukr ktera hoče sam men se zdi osebno to da mečeš stran denar.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?