|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
25.3.2009 13:24:53   
Anonimen
Jaz sem jo imela 27.02., danes je test (CB) pokazal -  user posted image

(odgovor članu korala)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
25.3.2009 13:52:38   
korala
Uh, še imaš čas user posted image ! Te pa čisto razumem - vse te feelinge in čakanje. Ti bi morala dobiti v petek, počakaj do nedelje zjutraj in potem naredi test. Prej je škoda denarja, ker so cb-ji res dragi. Držim pesti in navijam zate! pa, pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
25.3.2009 13:53:58   
Anonimen
Hvala korala!

(odgovor članu korala)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
25.3.2009 14:27:27   
pikica36
še ena takauser posted image  jaz bi jo pa mogla dobiti včeraj. delala sem včeraj pop. test en velik-. user posted image pa še niuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image kolk živcev nam greuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
25.3.2009 14:29:28   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

še ena takauser posted image  jaz bi jo pa mogla dobiti včeraj. delala sem včeraj pop. test en velik-. user posted image pa še niuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne daj se ines.... user posted image user posted image user posted image

dokler je ni, mamo upanje!!!! navijam zate draga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 580
25.3.2009 15:00:03   
pikica36
jaz pa nimam upanjauser posted image ,

april je pa tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.3.2009 15:45:23   
Hana76
Pikica 36, meni tudi upanje včasih izgine, počakaj par dni, pa bo spet upanje prišlo... Ne se vdat, če se še jaz nisem...user posted image , potem se tudi ti ne smeš...

Kdaj maš naslednjič plodne dneve?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 582
25.3.2009 18:44:46   
pikica36
hana pojma nimam, ker še nisem dobila user posted image .

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 583
25.3.2009 18:48:24   
sisi77
ja korala tako se dela. si nam s tem user posted image dala volje da še me delamo bolj na tem. bravo user posted image user posted image user posted image .
lepo bi bilo da bi se seznamčku user posted image pridružila kaj kmalu še katera od nas.
jaz niti ne vem kdaj naj ne pričakujem user posted image ker se mi je nekaj vse pomešalo. no v glavnem da je v aprilu več ne bo.
še enkratuser posted image pa ne zapusti nas sedaj ko si user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 584
25.3.2009 19:11:33   
lana70
Pozdravljene punce in čestitke vsem novim akterkam......korala, ma halo, ti si pa to ekspresno naredila, želim ti mirno nosečnost. Stella superca, upam, da se vidimo 30.3.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 585
25.3.2009 19:12:26   
lana70

se strinjam.......enkrat sem jaz kupovala teste kot zmešana, za vsak "znak", potem sem se malo skalmirala...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.3.2009 8:41:49   
korala
Jutro, punce user posted image Ne smete izgubiti upanja, čeprav sem ga jaz tudi čez vikend. Moj me je celo hotel prepričati, naj ne delam testa, ker če je bil v nedeljo minus, potem je minus. Pa sem tako težila in se presedala, ker user posted image ni bilo, da sem se mu zasmilila. user posted image Sva pa user posted image od decembra.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.3.2009 18:17:02   
lana70
punce kam ste presedlale.......user posted image , kategorija 40+ je tudi nekam v apatičnem stanju, sicer se stanje nekaj popravlja, odkar so neke debate okrog žurke......

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.3.2009 18:17:25   
lana70

kako je s teboj???

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 589
27.3.2009 7:27:40   
pikica36
user posted image  včeraj prišlauser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 590
27.3.2009 8:59:42   
S*
Pikica36 user posted image , veš kaj vzemi to kot dobro, je vsaj prišla in ko se bo poslovila greš z dvignjeno glavo naprej v nove boje.

Pri meni je stanje tudi tako, tako. Nekako sem verjela, da bo velikonočni zajček radodaren do mene... Pa se je že začelo, joški bolijo, špikanje se pojavlja, tako da jo pričakujem prve dni aprila user posted image .

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 591
27.3.2009 9:03:32   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image Pikica36user posted image user posted image naprej v nove boje!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
27.3.2009 9:27:34   
T1979
Jutro,

user posted image   Pikica36 user posted image . Naj bo april lepši mesec in naj prinese user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 593
27.3.2009 17:59:42   
lana70

user posted image  včeraj prišlauser posted image user posted image

joj, škoda.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.3.2009 10:14:49   
S*
Jutrčka, pa kje ste vse 30+, še vse pod koutrčkomuser posted image . Pri nas je tako čudno oblačno vreme in tudi jaz bi najraje šla kar na kavč, pa ne bo nič iz tega, bo treba veselo na delo.
Vsem ostalim pa želim lep vikend.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.3.2009 15:47:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jutrčka, pa kje ste vse 30+, še vse pod koutrčkomuser posted image . Pri nas je tako čudno oblačno vreme in tudi jaz bi najraje šla kar na kavč, pa ne bo nič iz tega, bo treba veselo na delo.
Vsem ostalim pa želim lep vikend.

tudi pri nas je oblačno in piha...user posted image , so pa 40 plus vsekakor bolj dejavne kot pa 30 plus... no malce bolj user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.3.2009 9:26:14   
aqua77
Pikica glavo gor in naprej pokončno v boj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem skupaj...

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.3.2009 9:54:02   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dobro jutro vsem skupaj...

user posted image

Mnjami, to pa zgleda mamljivo.
Lepo nedeljo vam želim, jaz šibam v službo...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.3.2009 9:57:06   
aqua77
Jaz sem že od osmih... Oziroma po starem že od sedmih.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.3.2009 19:38:02   
S*
Evo službe je konec, sem že na kavču user posted image . Pa kje ste vse punce, uživate v deevnem dnevu? Pri nas se je dežju priključila še burja, tako da je kot sredi zime.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?