|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
24.3.2009 7:53:57   
BarbiG
Korala vidim da je user posted image  končno prišla. Naslednji mesec pa ti želim en velik ++++++++++.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.3.2009 8:00:27   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

vas sam mal pozdravim punce in drzim pesti za tiste ki se upate ta mesec....
Jest sm si dans nabavla termometer, ker sm se odlocla da ta mesec poiskusim z merjenjem BT in ovul. testi...
Mam pa eno vprasanje: kje si merite temperaturo? Ce sem jest prav razumela, si meris tem.vsak dan, ko pade, naredis ovulacijski test, al sem s5 vse zamesala user posted image
No upam, da mi ta metoda prinese zeljen rezultat user posted image
Uzivajte, pa lepo in sladko noc vam zelim...

Temperaturo si moraš vedno meriti zjutraj, po možnosti vedno ob isti uri, še preden vstaneš iz postelje. Meriš si jo lahko vaginalno, rektalno ali v ustih in si podatke zapisuješ v graf. Jaz podatke vpisujem v graf na fertyilty friend in potem sam program izračuna in pokaže kdaj si imela O. Meni se T pred O praviloma ne spusti, se pa naslednji dan dvigne za 0,3 - 0,5°C. Testke pa je najbolje da začneš uporabljat po lastnih izračunih, ko od tvojega povprečnega ciklusa odšteješ 14 dni, sicer pa ti ponavadi v navodilih piše, kdaj naj bi začela uporabljat teste, glede na dolžine tvojega ciklusa.
Ojej, malo sem zakomplicirala, no upam da sem ti kaj pomagala, če imaš še kakšen dvom, pa kar vprašaj.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.3.2009 9:52:21   
pikica36
dan bauške!

kaj pa je zdaj na 30+, a bo mogla kira predlagat kako fešto, da bo tema oživela, tako kot na 40+user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.3.2009 10:29:46   
kejti
Ojla punce
jaz bi sem vam tudi rada pridružila. Za mano so dva splava in dve abraziji lansko leto.  Drugače sem pa 1973 letnik.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.3.2009 11:51:43   
pikica36
DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kejti deliva isto usodouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.3.2009 11:54:39   
*zabica*
@KORALA: men se je pol vlila kaksen dan kasnejo oz. dan in pol kasneje...jest bi na tvojem mestu naredila test, da bos mirna user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.3.2009 12:11:51   
korala
Imaš prav, ga bom naredila danes popoldan. Vse za mirne živce. user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.3.2009 13:14:26   
*zabica*
no, jest bom pa drzala pesti...pa lej da bos takoj na RR porocala kaj dogaja user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.3.2009 13:48:39   
kejti
Treba je gledati pozitivno. user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.3.2009 15:12:28   
korala
Kejti, dobrodošla na forumu. user posted image
Punce, jutri javim rezultat testa. user posted image pa še ni....

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.3.2009 19:58:03   
S*
Kejti user posted image

Kje je pa naša Stella Rossa?????

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.3.2009 21:05:08   
lana70
ja res...kje je stella???

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.3.2009 8:45:16   
korala
No, da vas obvestim. Včeraj pozno popoldan končno spet naredim test, ker user posted image ni in ni bilo. In pokazal se je pluuuus. Čisti šok, solzne učke, kar tresla sem se. Danes zjutraj ponovila in zopet plus. Sem neskončno srečna, zmedena in malo prestrašena. 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 563
25.3.2009 8:50:37   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: korala

No, da vas obvestim. Včeraj pozno popoldan končno spet naredim test, ker user posted image ni in ni bilo. In pokazal se je pluuuus. Čisti šok, solzne učke, kar tresla sem se. Danes zjutraj ponovila in zopet plus. Sem neskončno srečna, zmedena in malo prestrašena. 

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 564
25.3.2009 9:44:17   
*zabica*
vau....sem vesela zateuser posted image cestitke in objem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.3.2009 9:53:19   
S*

Super, sem tako vesela zate Iskrene čestitke! user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.3.2009 9:57:52   
Anonimen
No, da se vam še jaz pridružim. Za vse, ki ste zagledale + čestitke. Tudi jaz upam, da ga bom konec tedna zagledala. Se mi pa že drugi dan pojavlja tak tekoč prozorno-belkast izcedek. Je katera imela kaj podobnega?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
25.3.2009 10:07:47   
mismis
Še tukaj obesim tole informacijo, da vas ne bo skrbelo, kajti Stella je imela danes punkcijo.

tole naprej je pa samo kopija z IVF/ICSI
Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti, ker doma nima še neta zrihtanega

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.3.2009 11:23:18   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Še tukaj obesim tole informacijo, da vas ne bo skrbelo, kajti Stella je imela danes punkcijo.

tole naprej je pa samo kopija z IVF/ICSI
Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti, ker doma nima še neta zrihtanega

user posted image   user posted image   user posted image  Bravo Stella za 6 celic, ti kar lepo počivaj in se crtaj doma. Pa srečno v ponedeljek na ET - ju.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.3.2009 11:51:07   
Zala01
Korala vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da se ti pridružim v tem veselju kmalu tudi jaz.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
25.3.2009 12:23:14   
Hana76

Juhu, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 571
25.3.2009 12:26:38   
korala
Hvala za čestitke! user posted image Res upam in želim, da se vse lepo izpelje do konca in da nas bo čim več, da vam vsem uspe. user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 572
25.3.2009 12:27:51   
Anonimen
korala koliko ti je zamujalauser posted image , ko ti je test pokazal + ?

(odgovor članu korala)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
25.3.2009 12:42:17   
Hana76
Korala, zate: user posted image , pa še eno user posted image  za MATERINSKI dan! Je to tvoj 1. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.3.2009 13:21:29   
korala
Anonimen, v soboto zjutraj bi morala dobiti user posted image , v nedeljo zjutraj test (CB) še nič ni pokazal. Včeraj pa je. user posted image Kdaj bi morala ti dobiti?

Hana76, ja, prvi user posted image . Prej nekako nisem imela pogojev oz. sem bila srečno samska kar nekaj časa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?