|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
21.3.2009 18:16:39   
S*
Po mojem ne ovuliram, temperatura se mi je dvignila v četrtek, testek za O je bol včeraj še pozitiven danes pa nič več, tako da to ni od O. Špika me pa ne, bolečina je ves čas prisotna, samo bolj izrazita je če grem na Wc ali pa če hodim. Swem pa sigurna da ni mehur, ker nič ne peče in nič bolj pogosto ne lulam. Sem že sama pomislila da bi šla kar na urgenco, ampak bom še malo počakala, mogoče bo pa jutri kaj bolje user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.3.2009 19:03:05   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Po mojem ne ovuliram, temperatura se mi je dvignila v četrtek, testek za O je bol včeraj še pozitiven danes pa nič več, tako da to ni od O. Špika me pa ne, bolečina je ves čas prisotna, samo bolj izrazita je če grem na Wc ali pa če hodim. Swem pa sigurna da ni mehur, ker nič ne peče in nič bolj pogosto ne lulam. Sem že sama pomislila da bi šla kar na urgenco, ampak bom še malo počakala, mogoče bo pa jutri kaj bolje user posted image .

hm, jest sm tut pomislila na vnetje mehurja...user posted image  res ne vem kaj bi bilo....očitno pa je, da je prišlo do nekega vnetja...ja, ni kja, če ne bo boljše, kar do svoje zdravnice stopi...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.3.2009 19:15:26   
S*
Bom počakala do jutri, ker mi je full brez veze v zdravstveni dom letet, potem te itak v bolnico pošljejo. Mah samo še kakšnega vnetja jajčnika se mi manjkauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.3.2009 19:40:37   
lana70

Bom počakala do jutri, ker mi je full brez veze v zdravstveni dom letet, potem te itak v bolnico pošljejo. Mah samo še kakšnega vnetja jajčnika se mi manjkauser posted image

veš kaj, mislim, da je boljše enkrat prevečkrat, kot pa enkrat premalo letel v ZD.....vsaj veš na čem si...jaz tudi čakam vedno, da me pol fali, si mislim, da nimam kaj pokazat, pa saj bo...dokler se ne privlečem do ZD, potem je pa ok, ko mi kakšne blokade šibajo proti bolečinam....

drži se S*, pa javi kaj kako si preživela noč

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.3.2009 9:19:00   
S*
Jutrčka!

Noč sem preživela na dekliščini, zdej pa ne vem kaj me bolj boli al želodec al...user posted image   user posted image   user posted image Se hecam, čeprav sem ponočevala, sem danes kar o.k. bolečini so se malo umirile, tako da upam da bo minilo samo od sebe.
Pri nas je tako lep sončen dan, jaz moram pa v službouser posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 530
22.3.2009 11:50:23   
sisi77
ojla punce!
hvala ker ste me uvrstile na seznamčekuser posted image user posted image !
zamima me kako je s temi testi za določanje O. jaz jih še nikoli nisem delala. zanima me ali moraš za vsak dan kupiti novi test ali je v pakiranu več testov, ker se mi zdi zadeva kar draga če kupiš test za vsak dan posebej. ali obstajajo kakšni testi ki jih posebej priporočate? user posted image hvala za vse nasvete. vas dosti berem pa manj pišem. upam da je to dovoljuser posted image user posted image user posted image . gremo v akcijouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
22.3.2009 17:17:34   
SISI4
Sem videla ,da vam zaupati datum roj. da me boste uvrstile na pravo meto 21.02.1975
Z sisi77 nje ne poznam

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.3.2009 17:49:56   
lana70

Jutrčka!

Noč sem preživela na dekliščini, zdej pa ne vem kaj me bolj boli al želodec al...user posted image   user posted image   user posted image Se hecam, čeprav sem ponočevala, sem danes kar o.k. bolečini so se malo umirile, tako da upam da bo minilo samo od sebe.
Pri nas je tako lep sončen dan, jaz moram pa v službouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  dober to....a je tigr al mucek??

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.3.2009 21:41:32   
lana70
...očitno kar tiger.....saj bo, saj bo S*

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 534
23.3.2009 7:44:00   
BarbiG
Dobro jutro pupe tudi tuki gor.

user posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 535
23.3.2009 7:44:43   
BarbiG
S* upam, da si danes že v redu.user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.3.2009 7:48:39   
S*
Hej punce!

Hvala za skrb. Ja danes sem bolje, čeprav me občasno še špikne in študiram da bi vseeno šla do zdravnika, sam mi je kar težko med službo it, k imam zdravnika 30km stran.

lana, včeraj je bil bolj mucek, tako da ni bilo panike. Sem pa delala cel dan, tako da sem se zvečer samo zrušila med rjuhe.

Barbi, hvala za kavico i zajtrk, to se vedno prileže, sploh pa na ponedeljek.

Stella Rossa, poročaj kako je bilo na ultrazvoku, jaz navijam in moslim nate.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.3.2009 8:48:08   
korala
Dobro jutro! Kako ste kaj? Jaz še vedno nimam user posted image , pa bi morala priti v soboto zjutraj. Čudno je.... V petek sem naredila test in je bil negativen, potem sem naredila še enega včeraj zjutraj in je bil tudi minus. user posted image res ne vem, kaj se dogaja. Želim si, da bi se že ulila user posted image , da bi šla naprej v nove "boje", ker tale negotovost je preveč ubijajoča. Mogoče je psiha naredila svoje, kaj pa vem.
Stella, super za dober rezultatuser posted image . Giotti, kako je kaj s tabo, kako se počutiš? Obema Sisikama user posted image , pa ena velika dobrodošlica!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
23.3.2009 15:38:35   
korala
Pa je prišla user posted imageuser posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 539
23.3.2009 15:47:24   
S*
korala
user posted image  
april bo naš mesec, boš videla.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.3.2009 16:09:45   
korala
Hvala, S*. Jaz tudi verjamem v april user posted image . Kako je pa kaj s teboj in špikanjem?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
23.3.2009 16:21:43   
S*
Mah špika še, ma ne tako pogosto. Sem klicala danes v zdravstveni, pa je moja zdravnica na dopustu in so rekli če ne ravno umiram user posted image , naj raje ne hodim. Bom vidla, če se ne umiri bom šla vseeno, se bom pa malo zlagala, da sem na poti na ono stran user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 542
23.3.2009 17:21:09   
lana70

Mah špika še, ma ne tako pogosto. Sem klicala danes v zdravstveni, pa je moja zdravnica na dopustu in so rekli če ne ravno umiram user posted image , naj raje ne hodim. Bom vidla, če se ne umiri bom šla vseeno, se bom pa malo zlagala, da sem na poti na ono stran user posted image

ej S*, v kateri fazi pa si ti??? Da ne gledam nazaj...ker mene tudi danes že cel dan boli levi jajčnik, kr neki in sumim, da to spada k "stranskim učinkom" suprefacta....user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.3.2009 18:53:44   
sisi77
korala tvoj user posted image se je odločil da bo priše na svet z enomesečnim zamikom. Boš vidla drug mesec bo ta forum ena sama user posted image user posted image . Punce držimo skupaj pesti boste vidle da bomo zmagaleuser posted image .  Samo malo več sončka mora posijat pa bomo lažje user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.3.2009 19:36:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

korala tvoj user posted image se je odločil da bo priše na svet z enomesečnim zamikom. Boš vidla drug mesec bo ta forum ena sama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]user posted image . Punce držimo skupaj pesti boste vidle da bomo zmagaleuser posted image .  Samo malo več sončka mora posijat pa bomo lažje user posted image user posted image

kako pravijio...iz tvojih ust v božja ušesa...user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.3.2009 21:47:47   
*zabica*
vas sam mal pozdravim punce in drzim pesti za tiste ki se upate ta mesec....
Jest sm si dans nabavla termometer, ker sm se odlocla da ta mesec poiskusim z merjenjem BT in ovul. testi...
Mam pa eno vprasanje: kje si merite temperaturo? Ce sem jest prav razumela, si meris tem.vsak dan, ko pade, naredis ovulacijski test, al sem s5 vse zamesala user posted image
No upam, da mi ta metoda prinese zeljen rezultat user posted image
Uzivajte, pa lepo in sladko noc vam zelim...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.3.2009 21:53:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

vas sam mal pozdravim punce in drzim pesti za tiste ki se upate ta mesec....
Jest sm si dans nabavla termometer, ker sm se odlocla da ta mesec poiskusim z merjenjem BT in ovul. testi...
Mam pa eno vprasanje: kje si merite temperaturo? Ce sem jest prav razumela, si meris tem.vsak dan, ko pade, naredis ovulacijski test, al sem s5 vse zamesala user posted image
No upam, da mi ta metoda prinese zeljen rezultat user posted image
Uzivajte, pa lepo in sladko noc vam zelim...

hm zabica, žal ti ne morem pomagati...bo pa verjetno katera od punc to vedela v nulo....

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.3.2009 7:46:50   
korala
Sisi77, a si ti kaj vedeževalka? user posted image Fino bi bilo. Sicer pa se meni dogaja nekaj čudnega. Včeraj se je že skoraj začela user posted image , no, bila je sled krvi. Potem pa sem mislila, da se bo že ulilo, pa nič. Od včeraj popoldan do danes zjutraj nič! Zabica, a se ni tebi nekaj podobnega zgodilo? Kdaj se ti je pa potem konkretno ulilo? Ma, bom danes popoldan naredila še en test, če user posted image ne bo. 

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.3.2009 7:51:01   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

ej S*, v kateri fazi pa si ti??? Da ne gledam nazaj...ker mene tudi danes že cel dan boli levi jajčnik, kr neki in sumim, da to spada k "stranskim učinkom" suprefacta....user posted image

lana, midva sva še vedno v fazi po starem, torej za user posted image  še vedno user posted image . Jaz naj bi imela O v sredo ali četrtek in takrat me je tudi začel boleti jajčnik, je bila pa bolečina definitivno drugačno kot pri O. Sicer pa je danes že bolje, tako da karkoli je že bilo, gre počasi h koncu.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.3.2009 7:53:20   
BarbiG
Dobro jutro. Sicer je temno kot v rogu, pa neki že dežuje, ampak se danes moj delovni teden do naslednjega tedna končuje.

user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?