|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
25.3.2009 8:17:54   
sonček85
TKO ZDAJ SEM DALA NORMO sdoz in grem v trg.po rožice za taščoi in mamiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.3.2009 8:17:56   
Pat74
Je Rea27 sporočila, poglejte pod Rodili smo!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.3.2009 8:21:33   
sonček85
hvala sem že videla user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Je Rea27 sporočila, poglejte pod Rodili smo!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.3.2009 8:23:53   
mišk
Simonaa: Čestitke ob rojstvu male princeske Ane!!!!user posted image user posted image user posted image

Celulit: Se ne ubadam več z njim, oziroma sem ga kar nekako sprejela. Trenutno se malo težje poskušam sprijaznit s strijami!user posted image  HB vsaj dnarja ne služim s svojim telesom, tak da mi ni obvezno bit popolna za nikogar.user posted image  No, za tistega, ki si želim bit popolna sem pa že tko al tko - če je za verjet njegovim besedam.user posted image  Ene par kil bo pa zihr treba vržt dol s sebe po porodu, ker s tem se pa pač ne  morem kar tako sprijaznit, pa še to je po moje najlažji del, ko se spraviš "napake" na sebi popravljat.

Danes je bla pa po dolgih dneh spet ena čudovita noč, takšna kakršnih smo pri nas navajeni. Mala je šla lepo ob sedmih spat in je še sedaj vse tiho. To mi deli Donči!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.3.2009 8:26:58   
BrinaBA
Brigita23 - ti Proktis M kaj pomaga?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.3.2009 8:28:53   
mišk
Prhljaj: Meni vedno pomaga Fructis proti prhljaju. Že po prvem umivanju. Ampak slišim od drugih, da dostim ne pomaga. Če ste včeraj gledale Preverjeno na POp tv, je pri nekih nasvetih zoper prhljaja nekdo svetoval, da si naredimo česnovo tinkturo in jo en teden pustimo na lasišču!user posted image  Si katera upa?!?user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.3.2009 8:37:38   
L & L
Dobr jutrčk.
Vsem lep materinski dan.
Pri nas je pa tako turobno vreme bljek, no danes grem v šoping morm nabavit nekaj za mojo mami pa za vzgojiteljice v vrtcu, smo imeli včeraj predstavo in so bili otročki tako luštni joj mi je šlo kar na jok (hormoni delujejo), danes imamo pa predstavo še z Lorisovo skupino, komaj čakam.
Še eno zgodnjo aprilčico imamo juhu vse čestitke user posted image user posted image .

No pa še tole sem vidla v današnji Mami in sicer to http://uubo.eu/BabyPosteljnine/produkti-01.html lepe stvari.

Lepo se imejte in uživajte pa veliko se smejte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 907
25.3.2009 9:01:00   
klavdyk
dobro jutro
js se glih spravlam na pregled-pa čakam, da se mi likalnik segreje, da si speglam cotkeuser posted image . upam, da bo danes vse ok. se mi je sanjalo, da sm bla že 5 cm odprtauser posted image user posted image fajn bi pa ja blo. no lahk pa še mal počakamo, čeprav sem že naveličana tega čakanja in upam, da bom rodila pred rokom tako kot sem Gregorja.
pridne bodite pa božajte bušije-se javim po pregledu

lp

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 908
25.3.2009 9:09:49   
Nalini
jutro user posted image

spali še kar ..... user posted image
zunaj sije sonček user posted image  ... bom šla na sprehod, da razmigam moje kosti user posted image

na živce mi pa grejo user posted image user posted image user posted image user posted image : pomočniki, slončkanje, celulit, prhljaj, hrana, hemoroidi..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (mislim, da je najboljše, da grem rodit user posted image ) .... samo hecam seuser posted image

uživajte in lep dan user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 909
25.3.2009 9:40:58   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro babuške!
Detelja - Kako odličen zajtrk! user posted image user posted image user posted image Pa ravno moj si peče jajčka in sem rekla, da bom mogoče danes tudi jaz jajčka na oko, pol pa zagledam še tvoj zajtrk, in je odločitev padla. user posted image Pa še maline si dala zraven, ki so me čisto obnorele zadnja dva meseca, tako da jih imam celo zamrznjene v zmrzovalniku. Pa še rožice za mame ... kako lepo! user posted image
Če te je strah, da boš zbolela, se hitro nafilaj s C vitaminom - stisni eno limono in dve pomaranči in to spij vsaj 2-krat na dan. Držim pesti, da bo pomagalo. user posted image

Ti pa moram priznat, da če sem čist' iskrena, da se boš morala malo v roke vzet. Po zadnji fotki sodeč si se kar malo razlezla. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa ne vem, ali je to od nosečnosti ali se moramo zasekirat za tebe, ker si se tako zapustila. user posted image user posted image user posted image
jernejav - Super, da si poklicala G. user posted image Predlagam ti, da dobro razmisliš, preden privoliš v sprožen porod samo zato, ker so prisotni rahli popadki in gre tvoj G na dopust. Ker dokler se ti dobro počutiš in je z otrokom vse ok (utrip ok in vse ok s plodovnico), je vsako poseganje v naravni proces škodljivo in lahko konkretno oteži porod. Pred leti so bili sproženi porodi kar ena taka modna muha, toda ko so znanstvene študije pokazale, da je zaradi njih več zapletov pri mamah in otrocih, so končno prišli k pameti in uvideli, da je potrebno čim bolj upoštevati naravo in čim manj posegati v porod. Vsekakor je pa to tvoja odločitev. Upam, da me ne čutiš kot nadležno user posted image , toda razlog, da bi G sprožil porod pred 42 tednom le zato, ker so prisotni rahli popadki in ker gre na dopust (halo?! user posted image ), me je dvignil do plafona user posted image .

malcekvita - Z veseljem pomagam, če le lahko, saj vem, da smo vse na istem vlaku. user posted image Preko ZS ti ne morem poslati porodnega načrta, ker ni možnosti priponke, zato te prosim, če mi ti na ZS pošlješ tvoj mail, kamor ti ga bom poslala iz privat maila.

celulit - Joj, bom kar tiho user posted image . Saj prej sem ga imela tako glede na luno in menstrualni ciklus - enkrat ja, drugič skoraj nič, toda sedaj sem pa tudi jaz cela celulitasta, predvsem v rit. user posted image Toda tolažim se, da je to v resnici zastala voda in da bo po porodu večina izginila. Tako kot pri menstruaciji, ko sem ga imela pred menstruacijo več, potem pa je kar izginil. Saj vsaka tolažba je dobra, a ne? user posted image  user posted image  user posted image
simonaa - Čestitke za Ano! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj pa navalim na jajčka - kurja namreč. user posted image user posted image user posted image Se slišimo kasneje,
NenaLena

Dobro jutro!

Simonaa čestitke za malo Ano..user posted image user posted image user posted image

Vsem bodočim mamicam in vsem mamicam pa VSE NAJLEPŠE OB PRAZNIKU...
user posted image

Nenalena- veš tudi sama razmišljam zakaj bi mi moral sprožiti porod, če je vse v redu....niti ne razmišljam da bi to dovolila, razen če bo res kaj narobe, drugače bo pa kr treba počakati do 7 aprila oz da se naš čmrlek sam odloči priti na svet....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
25.3.2009 9:47:33   
jernejav
Tako zdaj pa na zajtrk user posted image  in kavico k tašči... že diši iz spodnjega štuka....mmmm...user posted image ....

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 911
25.3.2009 9:48:18   
Blueeyes
simonaa ... čestitke za Ano user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 912
25.3.2009 9:48:33   
srecka82
Jutro punce.

Jaz se spet nisem uspela oglasiti dva dneva. predvčerašnjem sem imela malo prometno nesrečo, se mi je en "tipson" v tazadnjo zaletel. In sem spet imela laufarijo po zavarovalnici in cenilcu. Me že vsi cenilci poznajouser posted image user posted image user posted image . Ko stopim v prostore zavarovalnice kar vsi obmolknejo in čakajo kaj jim bom sedaj povedala, da se mi je zgodilo. Jaz res nimam sreče s tem avtom. Pa čisto nov jeuser posted image . Važno je, da je z bebijem vse ok. Je pa moj ponorel in me oštel ka hudiča v zadnjem tednu še delam na cesti in mi reku, da drugič naj počakam na njega in, da me bo po službi on vozu kamor pač želim. Če pa imam toliko opravkov, ti moški nič ne študirajo, mislijo, da sam v luft gledam in čakam na prve popadke.

Še mal pa si bom morala spremenit nick name v nesrečka82.

Pregled:včeraj sem imela pregled, bejbi je ok, G ni mogla verjet, da se je naš Maks v enem tednu zredil za 300guser posted image . Sej sedaj se smejim na to, sam na porodni mizi mi ziher ne bo več smešno.Sem še zaprta...vaginalni pregled me je tak bolel, da sem skor zakričala od bolečin, čeprav je G skušala bit čimbolj nežna. Naslednji pregled imam 31.3. Sedaj pa samo še čakamo popadkeuser posted image . Jaz bi šla čimprej rodit. Vse me neki prehitevateuser posted image . Kaj pa jaz?

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam Simoni za njeno Anouser posted image user posted image user posted image .

Brigita23:joj si pa res boga s to svojo rito. Te čist razumem. Mi imamo to v familiji. Jaz pa sem imela hude hemeroide na začetku nosečnosti. Sem šla zdravniku in mi je dal eno kremo-nek baker cink. Je pomagal, sam ne takoj, v roku 3 tednov se mi je izboljšalo. Sedaj po vsaki veliki potrebi rito umijem s hladno vodo. Od takrat naprej nimam več težav...naj 3x potrkam na les. Joj ko se sam spomnem na te bolečine, me zmrzi.

Študiram kako bi mamo presenetila na materinski dan, sam si več ne upam v avto vsedit, ker imam zadnje čase skoz neko smolo. Se ji bom izpovedala kar preko telefona.

Punce en nasvet prosim. Dogovorjeno je bilo, da bo po porodu moja mama zraven mene en teden. Tak, da mi bo mal pomagala. no predvčerašnjem pa sma se z mojim neki skregala in mi rekel, da ga imamo vsi za nesposobnega in, da on želi biti takoj z menoj po porodu in da boma že sama porihtala Maksa in da bo pomagal okoli gospodinjskih del. Se mi pa zdi to dobra ideja saj moj sesalca še v življenju v rokah ni imel, da o likalniku sploh ne govorim. Bom vse prepustila njemu in njegovemu očetu, da rihtata vse sama kar se tiče teh gospodinjskih del. Sedaj pa moram mami to sporočit in upam, da ne bo užaljena saj je čisto "nora" na svojega vnuka. Verjetno še toliko bolj, ker sem edinka. Očetu sem to že povedala, sedaj pa moram še mami. Kako ste se pa ve dogovorile? Ali boste imele svoje mame poleg sebe?? Moj pač noče da bi med svojim očetovskim dopustom imel mojo mamo zraven, sej mal ga razumem ker moja mama včasih zna bit preveč ukazovalna in njene ideje so itak "najboljše".

Upam, da sedaj nisem preveč zamorila. hvala

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 913
25.3.2009 9:49:56   
jernejav
Kaj boste pa danes kuhale user posted image  ????

Js razmišljam da bi kr pizzo spekla...user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 914
25.3.2009 9:55:36   
Blueeyes
srečka82 upam da si uredu... da ni kakšnih posledic.. čestitke za pregled... ooo, pridno že raste tvoj Maks

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 915
25.3.2009 9:57:55   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro punce.

Jaz se spet nisem uspela oglasiti dva dneva. predvčerašnjem sem imela malo prometno nesrečo, se mi je en "tipson" v tazadnjo zaletel. In sem spet imela laufarijo po zavarovalnici in cenilcu. Me že vsi cenilci poznajouser posted image user posted image user posted image . Ko stopim v prostore zavarovalnice kar vsi obmolknejo in čakajo kaj jim bom sedaj povedala, da se mi je zgodilo. Jaz res nimam sreče s tem avtom. Pa čisto nov jeuser posted image . Važno je, da je z bebijem vse ok. Je pa moj ponorel in me oštel ka hudiča v zadnjem tednu še delam na cesti in mi reku, da drugič naj počakam na njega in, da me bo po službi on vozu kamor pač želim. Če pa imam toliko opravkov, ti moški nič ne študirajo, mislijo, da sam v luft gledam in čakam na prve popadke.

Še mal pa si bom morala spremenit nick name v nesrečka82.

Pregled:včeraj sem imela pregled, bejbi je ok, G ni mogla verjet, da se je naš Maks v enem tednu zredil za 300guser posted image . Sej sedaj se smejim na to, sam na porodni mizi mi ziher ne bo več smešno.Sem še zaprta...vaginalni pregled me je tak bolel, da sem skor zakričala od bolečin, čeprav je G skušala bit čimbolj nežna. Naslednji pregled imam 31.3. Sedaj pa samo še čakamo popadkeuser posted image . Jaz bi šla čimprej rodit. Vse me neki prehitevateuser posted image . Kaj pa jaz?

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam Simoni za njeno Anouser posted image user posted image user posted image .

Brigita23:joj si pa res boga s to svojo rito. Te čist razumem. Mi imamo to v familiji. Jaz pa sem imela hude hemeroide na začetku nosečnosti. Sem šla zdravniku in mi je dal eno kremo-nek baker cink. Je pomagal, sam ne takoj, v roku 3 tednov se mi je izboljšalo. Sedaj po vsaki veliki potrebi rito umijem s hladno vodo. Od takrat naprej nimam več težav...naj 3x potrkam na les. Joj ko se sam spomnem na te bolečine, me zmrzi.

Študiram kako bi mamo presenetila na materinski dan, sam si več ne upam v avto vsedit, ker imam zadnje čase skoz neko smolo. Se ji bom izpovedala kar preko telefona.

Punce en nasvet prosim. Dogovorjeno je bilo, da bo po porodu moja mama zraven mene en teden. Tak, da mi bo mal pomagala. no predvčerašnjem pa sma se z mojim neki skregala in mi rekel, da ga imamo vsi za nesposobnega in, da on želi biti takoj z menoj po porodu in da boma že sama porihtala Maksa in da bo pomagal okoli gospodinjskih del. Se mi pa zdi to dobra ideja saj moj sesalca še v življenju v rokah ni imel, da o likalniku sploh ne govorim. Bom vse prepustila njemu in njegovemu očetu, da rihtata vse sama kar se tiče teh gospodinjskih del. Sedaj pa moram mami to sporočit in upam, da ne bo užaljena saj je čisto "nora" na svojega vnuka. Verjetno še toliko bolj, ker sem edinka. Očetu sem to že povedala, sedaj pa moram še mami. Kako ste se pa ve dogovorile? Ali boste imele svoje mame poleg sebe?? Moj pač noče da bi med svojim očetovskim dopustom imel mojo mamo zraven, sej mal ga razumem ker moja mama včasih zna bit preveč ukazovalna in njene ideje so itak "najboljše".

Upam, da sedaj nisem preveč zamorila. hvala

Srečka82- samo da je z bebo vse ok...
Jaz nisem niti razmišljala da bi mela mamo ob sebi, ker see moj user posted image  kar dobro znajde v kuhinji in podobnimi opravki user posted image user posted image , tako da je že izjavil, da dva tedna po porodu on prevzame vsa gospodinjska dela in da naju bo razvajal po dolgem in po čez...user posted image user posted image user posted image user posted image .... Upam da ne bo pozabil teh besed, ko bomo pri tem...hihi...
Poleg tega pa je še tašča v spodnjem štuku, tako da mi tudi ona lahko priskoči na pomoč, če bi bilo res treba....je pa res, na mame lahko vedno računamo....user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 916
25.3.2009 9:57:56   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Kaj boste pa danes kuhale user posted image  ????

Js razmišljam da bi kr pizzo spekla...user posted image user posted image

jz še ne vem... dons je moj ostal doma, k je zbolel za neko virozo, pa zdej počiva k celo noč ni spal... tko da čakam da odpre okice in mi pove svoje želje... ga morm mal razvajat user posted image  user posted image  čeprov je dons dan k bi lahko n mene mal razvajal user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 917
25.3.2009 9:58:53   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: srečka82
Punce en nasvet prosim. Dogovorjeno je bilo, da bo po porodu moja mama zraven mene en teden. Tak, da mi bo mal pomagala. no predvčerašnjem pa sma se z mojim neki skregala in mi rekel, da ga imamo vsi za nesposobnega in, da on želi biti takoj z menoj po porodu in da boma že sama porihtala Maksa in da bo pomagal okoli gospodinjskih del. Se mi pa zdi to dobra ideja saj moj sesalca še v življenju v rokah ni imel, da o likalniku sploh ne govorim. Bom vse prepustila njemu in njegovemu očetu, da rihtata vse sama kar se tiče teh gospodinjskih del. Sedaj pa moram mami to sporočit in upam, da ne bo užaljena saj je čisto "nora" na svojega vnuka. Verjetno še toliko bolj, ker sem edinka. Očetu sem to že povedala, sedaj pa moram še mami. Kako ste se pa ve dogovorile? Ali boste imele svoje mame poleg sebe?? Moj pač noče da bi med svojim očetovskim dopustom imel mojo mamo zraven, sej mal ga razumem ker moja mama včasih zna bit preveč ukazovalna in njene ideje so itak "najboljše".

Mi se bomo kar sami poštimali, pa čeprav me ne bo 5 dni iz P - mogoče bo moja mama vskočila samo za varstvo starejše, ker bodo takrat počitnice, mož pa ne bo vzel dopusta, ker ga sedaj večino porabi za študij na Dunaju, mlajša bo pa v vrtcu - se lahko popolnoma zanesem na možeka, da bo kaj skuhal, pa pospravil, sicer ne tako natančno kot jazuser posted image , bom pa zamižala na eno oko.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 918
25.3.2009 9:59:40   
jernejav
BE- bo pa potem nadoknadil user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.3.2009 10:02:33   
Blueeyes

BE- bo pa potem nadoknadil user posted image

točno to imam v mislih user posted image   user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.3.2009 10:04:29   
jernejav
Jaz pa sem danes začela 39 teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.3.2009 10:05:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro babuške!
Detelja - Kako odličen zajtrk! user posted image user posted image user posted image Pa ravno moj si peče jajčka in sem rekla, da bom mogoče danes tudi jaz jajčka na oko, pol pa zagledam še tvoj zajtrk, in je odločitev padla. user posted image Pa še maline si dala zraven, ki so me čisto obnorele zadnja dva meseca, tako da jih imam celo zamrznjene v zmrzovalniku. Pa še rožice za mame ... kako lepo! user posted image
Če te je strah, da boš zbolela, se hitro nafilaj s C vitaminom - stisni eno limono in dve pomaranči in to spij vsaj 2-krat na dan. Držim pesti, da bo pomagalo. user posted image

me je že zakuhal...teče iz nosu,...grlo boli...oči se mi solzijo...pa vse mi gre na živceuser posted image user posted image user posted image sem si glih naredila karamelino mleko...pa mišice na nogah me ful bolijo zaradi krčev...ja, drugače pa sem šla mal narazen, saj ni nič hudegauser posted image user posted image  zdaj sem vsaj še bolj seksi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
25.3.2009 10:05:38   
Tabletka dOr
Jutro vsem!

Mam občutek, da bo danes tudi prijokal kakšen user posted image  od aprilčic.
Vidim, da teče tema o pomoči po porodu. Meni bo stal ob strani moj user posted image

Bi vprašala še za en nasvet. Tiste, ki ste kupovale aventovo ročno črpalko (notri naj bi bile tudi dve stekleničke), ali je kje kakšna akcija, oziroma kje se jo lahko najbolj ugodno kupi?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.3.2009 10:13:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Jutro vsem!

Mam občutek, da bo danes tudi prijokal kakšen user posted image  od aprilčic.
Vidim, da teče tema o pomoči po porodu. Meni bo stal ob strani moj user posted image

Bi vprašala še za en nasvet. Tiste, ki ste kupovale aventovo ročno črpalko (notri naj bi bile tudi dve stekleničke), ali je kje kakšna akcija, oziroma kje se jo lahko najbolj ugodno kupi?

poglej v interšparu...mislim, da sem zadnjič vidla, da jo imajo in mislim, da je bila najbolj ugodna...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 924
25.3.2009 10:15:36   
Blueeyes

Jaz pa sem danes začela 39 teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?