Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 19:46:54
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz sm prišla pa mal živčke pomirit. Nejka noče ne jest, ne spat. Pa že skor zaspi, pa jo kar nekaj predrami in spet gleda k čuk. Zdej sem jo dala pa v posteljico, pa da vidimo, kaj bo Evo, se že dere... grem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:13:43
|
|
|
|
Pšemek
|
Ne gre in ne gre ji danes. Sem bila jaz zdele 15min pri njej, jo božala, pa se je z mojo roko igrala, pa je zaspala. Ni minil 3minute in spet jok. Zdej je pa ati pri njej. Bomovidli, kaj bo iz tega. Nč, punce, se pišemo jutri, nisem pri volji...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:29:44
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Lucka, lupinica te čaka pri mojih babah . Pšemek, še 1x hvala za prevoz ....lupinico grem pa iskat jutri popoldan, tam okol 17h-18h.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:33:57
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga uvajanje - drugače sem mi je pa ravnokar zgodilo (po celem mesecu dodajanja SAMO zvečer!!!) da sem mogla dodat. Pojedla je 90, pa še bi, pa mi je zmanjkalo vode ...zdej prekuhavam vodo, potem pa vidim, koliko bo še pojedla ...poleg tega, je blo treba včerej popoldne dodat že okol šestih ne šele zvečer pred spanjem, danes se pa že ves čas doji na slabi dve uri in pol ...zdaj pa tud jaz mislim, da je naša punca pripravljena na kaj veš kot samo moje mleko, ki je očitno ne nasiti več dovolj, tudi če mi vse spije ...pa še premalo ji je ...in se mi pri 5 mesecih zdi nesmiselno dodajat AM čez dan, tako da evo jutri začnem uvajat, sem se odločila ...zdej bom pa danes cel dan paparico brala, da sploh vidim, kaj in kako ...me je kr groza - tok dolgo sem se otepala začetka uvajanja HG, zdaj je pa napočil trenutek ... lučka ...kdaj začneGH al boš še vztrajala z mlekcom ...jaz sem imela namen vzrajat še kake 14 dni, 3 tedne, pa vidim, da je napočil čas ...jutri bomo 5 mesecev JUPI! :) Pikica zdravo, škoda, da danes nista prišle na čvek...no pa drugi torek, al pa še potem un drugi...pač katerikoli....prav fino smo se to mzenile ....glede GH - jaz bom počakala še 10 dni - v petek ima cepljenje, pa ne bi rada s tem mešala, potem pa počakam na vikend, zato da skupaj z možem poskusimo, saj bo po mojem ful zabavno in ne bi rada, da kdo od naju to zamudi ....to bo smeha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:40:08
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Valla, no dej poročaj, jaz stručko vse zgnijem namesto da kalim; kva?! kašice 4€?! Pa te so pa debili do konca. Jaz več ne razumem, ker to je pa že počasi skregano z zdravo pametjo no. Nimam več besed. ja, potem pa rečejo, mejte otroke....pa to....pa da ne govorimo o cenah vrtcev in sploh nepremičnin...če hočeš komaj normalno živet in ne nosit otroke v žepih s sabo naokoli!!!!! ....pa ne samo hrana, kaj pa za oblečt, obut, šolske stvari....grrrr
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:44:53
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak... sej se ne razumem v tvoje področje....ampak v control freak sceno pa se....zeeeeelo, zato te razumem in ti polagam na dušo, da sicer sledi zadevam, da si kolikor se da na tekočem, ampak nikar sekirat in živčke obremenjevat....jaz sem izklopila kontrolo 14 dni po rojstvu Vala, ko so me nekaj klicali....pa sem se seveda potrudila in naredila kar je bilo treba, potem pa so me čez par dni klicali, da nek **** direktor se pa ni strinjal....pa je šel moj čas in vloženo delo stran.....jaz pa tako malo bebico doma...pa sem si rekla - no way, mala, tako se ne grem več.....ko pridem nazaj, pa bom nadoknadila....(seveda za stvari, za katere imam samo jaz vpliv in interes, pa delam, ker vem, da se bo nekje kaj poznalo, ne pa da bo nekdo sam v "predal pospravil" )
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:50:59
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Jaz sm prišla pa mal živčke pomirit. Nejka noče ne jest, ne spat. Pa že skor zaspi, pa jo kar nekaj predrami in spet gleda k čuk. Zdej sem jo dala pa v posteljico, pa da vidimo, kaj bo Evo, se že dere... grem mogoče se ji je pa danes preveč dogajalo? Pri nas je tako edino, ko ima preveč vtisov od celega dneva in potem se zdi, kot bi imel flash-back-e in že zaspi, potem pa "buuu" spet ko čuk in tako ponavadi kake pol ure pred spanjem...tako je bilo sedaj na morju, pa še ponoči je sanjal, saj se je zbujal in jokal občasno, ne da bi sploh odprl očke....se je pa hitro pomiril ko je videl, da smo skupaj SICER PA PUNCE - SUPER JE BILO DANS, VELJA ZA VSAK TOREK, PA KTERA PRIDE PRIDE IN PŠEMEK glej, da ne nosiš denarnice s sabo naslednjič
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:52:27
|
|
|
|
Lucka1
|
uf uf, vidim, da monologiram tu gori....nič - lep večer, lepe sanje....jaz grem še mal možgane vklopit
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:56:29
|
|
|
|
iraira
|
Punce lahko noč želim vam in vašim Jutri je materinski dan, da ne boste pozabile na svoje mamice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 20:58:03
|
|
|
|
Lucka1
|
aja.....lovely - kak je blo na fitnesu???? sem mislila nate....upam, da si uživala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:18:24
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Čer! lovely ... telovadba v četrtek v Mostah ob 11:30!!! Potrjeno! Zdej vam pa samo še NOČKO zaželim in odstopim rčaunalnik možeku, ma kej bl pametnega za počet kot jaz! Cmok!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:20:18
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak... meni tud iz šihta neki težijo o nekih predavanjih in izpitih itd pa sem zatežila da naj me pustijo pri miru do oktobra 5.10 pridem nazaj in potem bomo vidli kako in kaj al bomo šli na staro delovno mesto al novo..sedaj lepo uživam porodniško kaj pa delaš, če ni skrivnost? ;) spet babji firbec a ne jolly
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:30:57
|
|
|
|
janja 27
|
JUTRI PRAZNUJE SVOJ P E T I M E S E C TIJANA od mamice PIKICASTONOGA AKASH od mamice STRUNFEK
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:32:01
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem pa drugače zelo zaskrbljena, so me klicali kolegi iz službe in so neki novi pravniki, ki kar nekaj po svoje spreminjajo že ustaljene postopke, ker se ne poglobijo v to, kar smo zgradili... Kar naenkrat 9 letna praksa ni OK, pa sploh ni bilo nobenih sprememb v zakonodaji Sem se odločila, da se ne bom preveč vmešavala, sem pa poslala mail s svojim mnenjem in argumentacijo pa naj delajo kar hočejo... se tok grozno počutim, ker nimam kontrole - sem control freak... meni tud iz šihta neki težijo o nekih predavanjih in izpitih itd pa sem zatežila da naj me pustijo pri miru do oktobra 5.10 pridem nazaj in potem bomo vidli kako in kaj al bomo šli na staro delovno mesto al novo..sedaj lepo uživam porodniško kaj pa delaš, če ni skrivnost? ;) spet babji firbec a ne jolly je skrivnost firbčne čveke na DARSU ne preveč pluvat po meni please
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:33:12
|
|
|
|
janja 27
|
jutri pa pride strunfek domov mogoče pa se nam sedaj k bo tukaj spet pridruži na RR, ker čveka sam na FB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:40:47
|
|
|
|
gogabojan
|
EVO PUNCE, SLIKE OD DANAŠNJEGA DNE SO TUDI NA RR OTKOBERKE 2008. Seveda brez komentarjev, za to pa niti nimam časa, niti se mi neda. Imate pa proste roke. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:43:26
|
|
|
|
irma78
|
Čer, joj kako smo se imele danes spet lepo v Areni. Je bilo prav fino malo počvekat o naših tegobah in veseljih naših nadobudnežov. Midva z Nikom sva šla potem še malo v BC in City Park, pa potem k svakinji, na koncu domov hitro malo pojest, potem smo šli pa z in gledat kakšen avto bi nam ustrezal. V ožji izbor sta prišla Citroen Xsara Picasso in Renaulte Megane Grandtour. Seveda kupujemo rabljenega (tam ene 2 leti straega), ker za novega žal ni finac, čeprav imajo sedaj vsepovsod ene akcije. Mimogrede, a pozna mogoče katera kakšno osebo, ki dela na Citroenu ali pa Renaultju ali pa je kakšen avtomobilski posrednik, ki bi dal lahko še kakšen popust na omenjena avtomobila? Bi bila zelo hvaležna. Domov smo se spet priklatili ob 19-ih, je bil tako utrujen, da sem ga sammo še skopala in mu dala AM. A glej ga zlomka, zaspat je imel pa kar težave. Upam, da bo sedaj mir. mi pa sedaj moj avto sesa, da ga bom jutri poslikala in dala v oglas. Toliko za začetek.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 21:46:08
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro jutro. Pri nas nočka tako tako. Do 2.20 spanje super, potem pa se je začelo , vse do 6.15 ko je očka šel v službo, mama pa ustala. Zdaj je čisti mir v posteljci. Se igra z igračkami, in flaško od čaja z sebi jo hoče spraviti. Bomo videli, kaj bo dan prinesel. Izpuščaji - bolje zgleda, veliko bolje. Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven. Aja pa hvala za čajčka in tortico. Baje da so včeraj napovedali moteno spanje Naš je včeraj tudi bolj slabo spal in se zbujal na 2 uri. Držim pesti, da bo danes bolje.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:07:24
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čaw, Pšemek - tit it, baje si plačala drink!!! To se ne dela!!! Hvala Me smo se dogovorile, da imamo Jour Fix v Areni ob torkih ob 11h. Kjera pride pride. OK? Danes je bilo super, smo čvekale do cca pol dveh... .100noga, jap zgleda da bo treba Tijani še kaj dati v to njeno luštno ritko. Učka se bo ša hitro pozdravila, boš videla. Jaz sem za. Sem že enkrat hotela to predlagati, pa sem pozabila. Z leti očitno spomin peša.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:37:33
|
|
|
|
irma78
|
Gogabojan, sem pogledala slikice na FB. So zelo lepe in izvirne, samo nekaj je pa narobe. Na nobeni ni tebe. Bom naslednjič jaz vzela foto s seboj in popravila napako.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:38:14
|
|
|
|
coccinella
|
LAHKO NOČ IN LEPE SANJE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:41:35
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo dojenček zaspal. Očka na pol dremucka, na pol gleda TV. Moram pa povedati, da sem mu spet naredila riževo kašico, in jo je že z očmi pojedel. Seveda je pred tem bil podojen. Potem pa kašico, pa sem mu morala spet še malo kašice dodati - očitno mu je šla tako v slast (najprej 60 ml vode za gosto kašico, nato še 50 ml za gosto kašico upam da razumete, men se kr meša, kaj sem napisala ). Malo vodike spil, se še igral kakih pol ure, nato spet bil podojen in zašnjofku v sanje kot top. Sedaj pa držim pesti, da bo ajal do jutrega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:43:16
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan, sem pogledala slikice na FB. So zelo lepe in izvirne, samo nekaj je pa narobe. Na nobeni ni tebe. Bom naslednjič jaz vzela foto s seboj in popravila napako. Saj sem napisala, da sem se skrivala za objektiv, da se me ne vidi, ker nebi prišla na sliko. Bi morala meti štiri fotke oz. poster, da bi mene not v objektiv spravile.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:48:33
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Gogabojan, sem pogledala slikice na FB. So zelo lepe in izvirne, samo nekaj je pa narobe. Na nobeni ni tebe. Bom naslednjič jaz vzela foto s seboj in popravila napako. Saj sem napisala, da sem se skrivala za objektiv, da se me ne vidi, ker nebi prišla na sliko. Bi morala meti štiri fotke oz. poster, da bi mene not v objektiv spravile. Dej nehi, če ti je mene uspelo, bom pa tudi jaz dobila tebe. Poster pa lahko vseeno enkrat naredimo - mogoče takega, iz vse teh srečanj v Areni. Pa se bo lepo videlo, kako naši lumpiji napredujejo. Jaz se sicer ne javim za kaj takega - nisem ravno preveč umetniško nadarjena, ampak bi bilo pa lepo imeti kaj takega na steni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 22:48:41
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja še nekaj - par monologov, ampak nič hudega mi IRMA dela družbo . Mojega že kak teden nazaj in danes je nekaj pičilo v roko. Pravi da ga zasrbi, dobi tak rdeč mazolček, potem pa zgine. Mene je danes tudi zjutraj nekaj pičilo, me zasrbelo, mal popraskala, in potem bilo ok. Kaj mislite da je lahko??? Pajek ga nikjer ne vidim, bolhe bi te večkrat ugriznle,.... dalje pa nimam idej. MATE VE KAKŠNO, KAJ BI LAHKO. Sem mislila jutri stanovanje prešpricat z tistim proti mrčesu, da pocrka kar nas pač teži. Seveda nas nebi bilo doma takrat nekaj ur.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?