|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
24.3.2009 15:30:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. user posted image  Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni user posted image

mi smo jih pa v soboto dokupili...pa smo tud dobili letalo, pa ladjo, pa avto, ..... ma drugi paket so ble pa črke....od prej pa imamo številke......   še od prvega pa tiste manjše..tiste pa so živalice...samo takih, mislim, da več nimajouser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
24.3.2009 15:31:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

PF, a greš jutri zraven?

kam to greste?

kopat na ptujuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
24.3.2009 15:31:19   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kolk kaj vaši pojejo GH ob enem obroku?
Naša je zdaj pojedla z.juhe 280ml,pa se mi dosti zdi...user posted image

Lovro tud ogromno poje. Jaz mam prav težave, kdaj nehat oz. koliko mu naj dam, ker kar je in je. V nedeljo mi je pojedel uno tomi tipijevo skledico do zgornjega roba čisto polno zmiksane kolerabe, cvetače in krompirja. Sem mu malo preveč pripravla in sem si misnla, bo že povedal, ko bo sit....vraga, če sem hotla nehat, je začel jokat. To pomeni da je pojedel pribl 350guser posted image

Joka čisto po vsakem obroku (no razen sadje je bolj tako tako). Zjutraj in zvečer dobi 210 ml aptamila in joka, po kosilu joka, po riževi kašici joka. Vedno bi rad še jedel dokler kupčka ne podre, pol je pa dobro. Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!!

...kok vam lepo jejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
24.3.2009 15:33:15   
gold fish

naš ma tako količino za 2 obroka.....   poje recimo 1 frutek 125ml + malo keksa not,   pa približno ist količino zelenjavnega obroka, včasih malo več......   zadnjič je imel recimo 1 hippovo kašico, 190 ml, pa je ni mogel cele pojesti...280 user posted image ......   mogoče bo v prvem razreduuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
24.3.2009 15:38:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lovro tud ogromno poje. Jaz mam prav težave, kdaj nehat oz. koliko mu naj dam, ker kar je in je. V nedeljo mi je pojedel uno tomi tipijevo skledico do zgornjega roba čisto polno zmiksane kolerabe, cvetače in krompirja. Sem mu malo preveč pripravla in sem si misnla, bo že povedal, ko bo sit....vraga, če sem hotla nehat, je začel jokat. To pomeni da je pojedel pribl 350guser posted image

Joka čisto po vsakem obroku (no razen sadje je bolj tako tako). Zjutraj in zvečer dobi 210 ml aptamila in joka, po kosilu joka, po riževi kašici joka. Vedno bi rad še jedel dokler kupčka ne podre, pol je pa dobro. Pa ne mi rečt, da ga premal hranim, ker ma 9kil!!!

jaz sem pa ob tem pomislila, da mogoče preveč poje, pa ga pol buši buba .....user posted image  ... To je bil pač preblisk....

Saj veš, če se fejst naješ...tud ti ni fajn v bušiju..... vsaj meni nouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
24.3.2009 15:42:39   
gloria
user posted image imaš zsuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
24.3.2009 15:43:44   
gold fish

http://www.rtve.es/alacarta/todos/ultimos/index.html#381728

če imate kaj časa ......

a naj samo slike gledamuser posted image .... no nekaj vmes gre v uhouser posted image

...samo tak na brzake....lepo zgleda..... bom shranila, pa malo poslala po evropiuser posted image ...

......

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
24.3.2009 15:44:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...se mi zdi da imajo avgustovke tudi eno kokico pod imenom veveričicauser posted image user posted image .....

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
24.3.2009 15:54:15   
pf
Petra jutri se bom izognila kopanju na Ptuju. Bi sicer šla, ampak naša je danes še bolj, pazi še bolj tečna kot včeraj. Jo moram skozi motivirati, drugače je pevski zbor na sporedu. Mi ni, da se joče tam.
Sva pa bile danes v Cityu v Celju in sva nekaj malega nakupile. Mali sem kupila neke stvari za poleti, ko so bile tak cart, sebi pa srajco za krst in pozor jedva prav in športno krilo, pazi ni prav niti pod točko razno. Fino ne, tak da ponovi vajo imava čez par dni. Ali pa da drastično začnem hujšati. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
24.3.2009 15:54:34   
gold fish

ti tuduser posted image ..ostalo po mailuuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
24.3.2009 15:56:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Petra jutri se bom izognila kopanju na Ptuju. Bi sicer šla, ampak naša je danes še bolj, pazi še bolj tečna kot včeraj. Jo moram skozi motivirati, drugače je pevski zbor na sporedu. Mi ni, da se joče tam.
Sva pa bile danes v Cityu v Celju in sva nekaj malega nakupile. Mali sem kupila neke stvari za poleti, ko so bile tak cart, sebi pa srajco za krst in pozor jedva prav in športno krilo, pazi ni prav niti pod točko razno. Fino ne, tak da ponovi vajo imava čez par dni. Ali pa da drastično začnem hujšati. user posted image

...ti si boš čisto novo garderobo za tistih 15 min nabavila.....user posted image    

Aja, vi mislite to bolj na veliko imet......da nimaš ti še kake poroke v planuuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
24.3.2009 16:06:42   
pf
Ne Gold fish itak nosim srajce in kostime oz. bolj elegantno v službo, tak da bo to vse prav prišlo. Ne ni poroke še v planu letos, mogoče drugo leto. Ja okoli 35 nas bo. Katastrofa a ne?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
24.3.2009 16:08:01   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

PF, a greš jutri zraven?

kam to greste?

kopat na ptujuser posted image

user posted image prideš ti? PF noče. Al pa kera druga? Mi ful ni sami za it, čeprav grema v vsakem primeru.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4488
24.3.2009 16:08:47   
pf
Ti še hujšaš kaj? Jaz sem tak jezna, meni so kar obstale kile. Naj gre v kišto. Pa herbalife gor ali dol, kile so zaenkrat iste že en čas. Oblika telesa se spreminja, kile pa ostajajo. Ampak jaz nočem teh kil. Sem že obupana. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
24.3.2009 16:11:19   
pf
Petra veš kaj ti jaz svetujem. Če gresta prvič, pojdita sama. Ni tak hudo enostavno vse nosit, pa pol noter ko je vroče mora tudi biti brzina vrlina, da malega slečeš, pa sebe. Ti bo lažje. Da se malo navadita, pol pa že v duetu s kako mamico. Pa ne misliti, da jaz nočem iti s tabo, ampak res user posted image tak tečnari, da bi nama obema bila muka tam. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
24.3.2009 16:12:13   
pf
Grem posteljnino obesiti in pridem nazaj. Počakajte me. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
24.3.2009 16:33:40   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pa ne misliti, da jaz nočem iti s tabo, ampak res user posted image tak tečnari, da bi nama obema bila muka tam. user posted image

Saj nisem mislila, da nočeš it z mano in čisto te razumem, če user posted image  tečnari. Saj še bo prilika, da gremo kdaj skupaj user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
24.3.2009 16:43:08   
Lara Croft

O živjo Meta!user posted image

Kako kaj kaže za četrtek. Ste se kaj dogovarjale. Jaz bi prišla, če bo vreme seveda.

Meta, če slučajno ne boš šla v Tivoli, sem mislila jaz priti k tebi.... ako bog da lepo vreme... user posted image

Aha, ok... zdej sem prebrala, da te ne bo....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.3.2009 16:44:47 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
24.3.2009 16:43:18   
Lara Croft
Lari je zdaj že tak slabo ko to vse bere.....če pa jaz dam slike gor, kaki je bil naš pikec, ko sem mu žemljo dala, pol pa je tak en cajt ne bo tu goruser posted image

user posted image user posted image user posted image

Drugač pa ima Lara po novem tudi zelo rada mlečne kašice... takoj za zelenjavo pridejo na vrsto..in khm..... ja.... je tudi ne utegnem tako hitro počistit okoli ust...user posted image   sploh ne na začetku. Sadje pa ji ne gre in ne gre.... če jo jaz hranim, še kaj poje, če jo pa ati pa niti ustk ne odpre, potem, ko je poizkusila, kaj je na jedilniku... On ji namreč kr kmalu napravi flaško.... No, zakaj pa ne... sej so še tako mali, se bojo že navadili jest...
Sem ji dala en dan en košček škorje.... ajutoooooooooooooooooo.... user posted image Ma sej se bom navadila, kaj pa čem...

Igračk pa ji med hranjenjem ne dam nobenih...

od kdaj do kdaj greste za prvomajske praznike na morje?

Ma jst ne bom nikamor hodila... ne vem, kje bi Lara spala, ne vem, kje in kaj bi lahko jedla... kdo bi cunje pral.... meni se to zdi preveč zakomplicirano...

Neposredna povezava do sporočila: 4494
24.3.2009 17:05:38   
anchy82
[

Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. user posted image  Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni user posted image

Kje si ji kupla???user posted image
Bi mi tudi to rabli...

Neposredna povezava do sporočila: 4495
24.3.2009 17:20:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

[

Kje si ji kupla???user posted image
Bi mi tudi to rabli...

.....nekaj podobnega imajo pri nas v hipermarketu okrog 15€...pa Lumpi okrog 6€....BC ima pa številke okrog 8€user posted image ....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
24.3.2009 17:21:31   
gloria
user posted image si šla pogledat veveričicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...odštekana....sem šla njen profil gledat in ima taka vprašanja da je jojuser posted image ....zato jo imam na sumuuser posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil gloria -- 24.3.2009 17:31:11 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
24.3.2009 17:30:38   
gloria

ti tuduser posted image ..ostalo po mailuuser posted image

...zmenjeno...odgovorila nazajuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4498
24.3.2009 17:30:40   
Lara Croft
naš ma tako količino za 2 obroka.....

Lara tudi.... haha.. pa sem mislila, da ona ogromno poje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4499
24.3.2009 17:37:09   
*bubi*

....bubi...eno prošnjo imam....... greš ti mogoče kaj v QL Interspar......  če greš, bi prosim lahko pogledala na otroškem oddelku imajo tista kolesa otroška za potiskat....imajo enega sv.modrega.....kaka je cena, pa katera firma je....  če boš slučajno tam hodila.....user posted image

...  bom sicer probala poklicat ...pa vprašat....

firma vem, da je Pikolo. Cene pa ne vem.

Jaz sem ga bubiki v Leclercu kupila, samo ne vem, če še traja akcija. Je pa danes en v Tuševem katalogu, se mi zdi (tudi za spodobno ceno). Pa Pikapolonica ima enega na klub ceno trenutno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?