lepa posadka
|
Živjo drage moje! Evo, javljam se s frišnega računalnika... še smrdi po novem. Tole sicer ni bilo planirano, sem pa čist navdušena. Pa PS končno laufa z normalno hitrostjo in mi ne zmrzne vse ob vsaki operaciji. Jupiii. Torej... dnevi za nami pestri in luštni. Najprej poročilo od petka, ko vidim, da vas je skrbelo :-) Doma smo šli M takoj pokazat k zdravnici in ta je naredila par testov: je sklep in roko upogibala in zvijala na 1001 način in povedala, da so vezi trdne in, da ni nič poškodovano. Šlo je samo za udarnino. HB. M je ves čas zagotavljala, da je nič ne boli... pa sem se bala, da to govori zgolj zato, ker se boji it k Dr. Zvečer je bila udranina že čisto majhna... ostala je le še črnica. Noč je bila normalna, tako da nismo delali več nobenega preplaha. Je pa iz najine objestnosti ratala skrb, ki se je HB dobro končala. Vikend se je tudi hitro odvil naprej. V soboto smo imeli eno prijetnos rečanje za družine, v nedeljo pa smo pohajkovali po Štajerskem. HB je bilo vreme v nedeljo super, tako da smo res uživali. Danes zjutraj sva šla s T najprej v laboratorij... Ja, začuda je imel Tomaž na zadnjem odvzemu krvi nizek hemoglobin... pa ravno on, ki res je vse... No, danes sva imela kontrolo. Pa potem zajtrk... pri nas je zjutraj najhuje... ko pripravljam hrano, se Tomažu kar meša, tako da mu kar dam kaj v roke za jest, da dočaka. Pa par žeht, igračkanje po hiši, kričanje na vaške mačke, pa hop po ta velikega v šolo... vmes so mi dostavili še tole škatlo... pa glasbena, pa knjižnica, kosilo, spet igrarije... in je dan v kraju. Danes je tudi T velikokrat sr...l. Krivim železo... Ali ga pa kaj daje, ker kosila tudi ni mogel dočakat in se je akr metal po stolu od histerije... in na koncu pojedel skoraj nič?! No, menda se tudi nas kaj ne loti. Tako torej. Spet sem prisotna v virtualnem svetu. Pri nas torej vse po starem. Živi in zdravi. Naj tako tudi ostane. Nile... upam, da ste tudi vi bolje. Tudi mene je kar zvilo, ko je v petek Srečka povedala, da ste morali na IK. Uboga Tia... pa mami tudi. Upam, da ste res bolje, pa da se moči spet hitro vrnejo. Celi družinici. Javi se, da nas ne bo rpeveč skrbelo. Tanja... ja, super za podaljšanje. Iz psota se vidi, da si res vesela. S vama se veselim tudi jaz. Uživajta pa čim manj zdravstvenih težav. Trnuljčica... še enkrat hvala za obisk. Res ste bili simpatični. Glede obletnice... midva imava letos 10. obletnico poroke... pa si bomo skupaj privoščili eno potovanje... midva pa morda še kakšen fraj dan v Balnei... Tasyo... a si našla varstvo za Lano? Sem se že parkrat spomnila nate, ko si omenjala, da iščeš... Pa hvala za obisk zadnjič... Se morda tudi sama kaj javim ta teden. No, v petek, ko sem šla iz LJ, so me klicali iz službe?! Menda naj bi se enkrat ta teden tam prikazala... torej... se bom prilagodila temu klicu seveda :-) K&M... ja super, da si tudi mene spomnila na vlogo za OD?!? Bom takoj jutri uredila. Pa upam, da ste sedaj kaj bolj zdravi? Kako kaj uvajanje? Pa služba? Slišat si fino... je super, če te sodelavci lepo sprejmejo. Joan... še enrkat hvala za copatke. Naši traktorji so tako simpatični... so vsem všeč :-) Tomaž pa tudi veselo raclja v njih. Tudi naš junak ima dneve, ko bi bil cel dan an kolenih... pa pride dan, ko se ves čas postavlja in dela korakce. Toda več kot 5 samostojnih korakov še nismo naredili. Se raje ustavi, počepne in dirja naprej s pogonom na 4 kolesa :-) Srečka... kaj bo s tvojim Blogom... bi res morala začet... čeprav, če dobor premislim... če se boš tega lotila, potem te več na RR ne dobimo... Kot je že Scorpio napisala: sedi, 5. Scorpio... super za zaslužene denarčke. Pridna, pridna. Nal je pa tako lušten s kužijem... kar za na plakat :-) Malinca... a vi pa še ne mislite nehat z boleznimi? Kako je pa kaj bil zadnji EKG srčka? Upam, da je vse OK. Pa čestitke Kaji za prvega zobka :-) Nataša... saj res... vi boste pa kar praznovali ta teden... saj res, kje so kaj seznami, hehehe... zdaj bodo posvod svečke gorele... Ta teden ste kar tri, ali ne: Nataša, pa Lia od Barby... in Nik od Sasy? Ali sem sem zmotila? Krista... upam, da je sadni dan minil brez hujših težav, hehe :-) Pa pridna, da vztrajaš z dieto. Roberta... mal sem huda zaradi denarčkov petek... a se nismo zmenile, da ne bomo več takole plačevali pijače? Sicer pa bi TM prej 20, kot 40 let pripisala. Ste luštni - vsi trije :-))) Pa upam, da se v stanovanju vse čim prej poštima, da začnete lahko uživat sadove in se veselit razkošja. Simvir... upam, da ste sedaj že čisto zdravi in se spet veselite pomladi. Martina... tudi tebi čestitke za samostojno hojo. Malo pogrešam Ketrin, pa Majček... pa par štajerskih čvek... Ste že vse po službah ali samo lovite te spomladanske sapice? Moram še par programov poštimat na temple pcju, potem pa morda še kakšno fotko od petka prilimam.
|