resnično srečna
|
Dan... no po 9 dneh nasilnega odvajanja od interneta bomo mogoče sedaj bili povezani malo dlje kot pol ure...ma so tile Telekomovci taki štronclji, da te kap... smo v četrtek začeli izgubljati stik s svetom pa tudi TV nam valda ni delal...in potem klicanje na vse strani pa so se en na drugega zgovarjali dokler nisva včeraj z MM zagrozila, da jim bova izstavila račun, ker ne moreva delati in da bodo plačali...saj veste bilance se zaključujejo in glej ga zlomka...danes ob 9ih zjutraj so uleteli 100tič v teh dneh in "upam" končno naredili tako, da bo držalo...sva včeraj zvečer dobila živčni zlom he he pa sva si jih malo privoščila... ampak hudiča a mora biti človek res nesramen pa izsiljevalski, da kaj doseže in se zadeva uredi??? Roberta...ti jih kar na oštro primi...poznam primere, da se vseliš, ko zadeva še ne funkcijonira in potem se to vleče do konca bivanja tam...ko si enkrat noter se ti nekako ne ljubi več razkopavat pa svinjat...tako da ti dam kar prav po eni strani...po drugi se vam pa tole že vleče celo leto he he...in je enosobno stanovanje pri Liamu raziskovalcu kar premajhno... copatki...he he...Jo@n...HVALA...za naročilo, izpeljano dostavo, kreditiranje...tako da...ej res...Iza je presrečna...jih ima zelo rada...ne sezuva jih,lepo hodi in jih ne mečka... banka...ma ne vem no...a imam samo jaz tako smolo no...najprej so mi poslali novo kartico na naslov, ki ga že več kot leto dni nimajo v računalniku...nato me je kartica čakala v banki in sem ji lepo dobila...ampak hudiča...kartice frajerji niso aktivirali in ko sem hotela dvigniti denar sem lepo od bankomata dobila: " Vaša kartica ni veljavna..."...no da je mera polna ne bo veljavna niti še po obisku banke ponovno, ker za to potrebujejo še nekaj dni he he... kaj smo delali med tem ko me ni bilo??? četrtek (12.3.) je bil dan, ko je Iza osvojila "mali triglav" na maminem hrbtu...ja sva priplezali na Šmarno goro in je bilo fino...he he...sonček, polno kužkov (Iza je izgleda res pod Nerotovim vplivom in je na vsakega kosmatinca renčala) pa dober metin čaj in prekrasen razgled...pot navzdol je pa bila lahka he he... petek (13.3.)...jutranje crkljanje z Izo in Dašo...Iza je potem odpeketala na podaljšek, z Dašo sva pa po žensko zajtrkovali pa si uredili frizure in se oblekli...potem smo vse tri letele v vrtec...nato pa z Izo na banko po novo kartico (so jo poslali na star naslov, ki ga že skoraj 1 leto nimajo v računalniku), plačat račune, srečali kup znancev, počvekali v Koloseju, v Sapru kupili pomladno rutico, dvignili očka v službi pa Dašo v vrtcu, nakupili hrano za naslednji teden in potem smo s pesjanarjem vred šli na dolg sprehod čez njive... sobota (14.3.)...je bila prav lepa...sončna in topla...Iza je imela prvič le termovelur z brezrokavnikom...pa smo naredili sprehod po cvetočem Tivoliju (med tem je Daša skupaj s prijatelji iz vrtca bila na enem rojstnem dnevu), potem smo se vrnili domov le na hitro kosilo in že brzeli ven...na travnik in na sonce...in dneva je bilo še prehitro konec... nedelja (15.3.)...zaradi slabe napovedi smo se že navsezgodaj odpravili v ZOO...in naleteli že na polno parkirišče...no potem so se množice izgubile in smo lahko uživali...vsi...Iza je bila kar na mojem hrbtu...odkrili smo gradnjo novega igrišča (začarani gozd...bo pa v tmatiki zmajev in je ves iz lesa in vrvi...simpatično)...pa meni ljube opice imajo mladička...pa ga mamica stalno stiska na trebušček tako da še ne vedo katerega spola je...ljubko...povabilo na kosilo smo sprejeli od tašče...pa je bil že večer in dež, ko smo prispeli domov ... ponedeljek (16.3.)...dolgo jutro...Iza je sicer hitro udarila podaljšek...Daša se je pa zabavala z igračami...in potem smo šibale v vrtec...z Izo sva imeli cel pohod za iskanjem prehodne jaknice...no na koncu sva jo našli v Kiku...pa ne samo ene ampak sva vzeli kar tri...se mi zdi, da so sedaj ravno tako veliki, da so te stvari stalno umazane...no potem sva imele cele razprave s Siolom, Telekomom in električarjem Telemacha...na koncu so ugotovili, da so nas zaradi nove vezave izklopili in pozabili priklopiti...grrr...pa sem še en dan bila brez okna v svet torek(17.3.)...sončno jutro in navihano nagajiva Iza...najprej mi je nagajala pri obešanju perila...jaz gor, ona dol...pa metala perilo iz vedra grrr...no potem se mi je pa še oblečena za v Tivoli spravila v Nerotvo skledo z vodo in sva ponovili vajo slačenja in oblačenja...v Tivoliju je bilo luštno...so se škrati tako fino igrali na igralu in pozirali he he...pa še dilerka je dostavila robo in Iza sedaj že veselo pleza v copatkih...je prav fletna...popoldne sva obiskali kolegico, ki dela v laboratoriju in je Izi vzela kri...in je v mejah normale ( hemoglobin 115)...Iza je carica in ni nič jokala...na poti domov se je režala in zdi se mi, da sva bili prvič v temi zunaj z vozičkom... sreda (18.3.)...igranje z Izo in Dašo...Izi sem skušala vzeti še urin pa se je polulala še preden sem ji namontirala vrečko...z Dašo sva to majstrsko opravili in smo že ob 8ih bile v laboratoriju...je kolegica na prošnjo mojega moža pregledala kri še njej...pa daša je uživala, ko je gledala kako delajo teste pa kako izgleda urin pod mikroskopom...cel dogodek...mi je žal, ker nimajo vsi otroci te možnosti...mogoče bi bilo potem manj strahu pred odvzemom krvi...no zaradi tega imamo sedaj celo štalo z Dašino mamo...namreč že več kot mesec dni jo je MM prosil, da naj to stori pa ni bilo nič...in sedaj ko smo mi uredili po svoje je ogenj v strehi...sem na to že pred dejanjem opozorila moža pa je rekel, da mu je vseeno...no ja upam, da se bo kri ohladila... po plavanju smo se dobile še v Koloseju in sta imela Iza in Miha cele dvogovore...le kdo bi ju razmel...ampak naša brbljalka kar ni nehala govoriti, Miha ji je pa pridno odgovarjal...in so bili pravi cukri...popoldan smo šli na en obisk na Gorenjsko...so kolegi prišli iz Škotske kjer delajo...pa smo ga žurali do 1ih zjutraj...Ize to ni motilo...je mirno spala v vozičku...se zbujala ko smo jo prestavili v avto in iz njega...ampak je požulila potem svojo kašico in mirno zaspala do 8ih zjutraj... četrtek (19.3.) je pa očka imel zato probleme...ga je bolela glava (je imel muco moškega spola) in sva ga ob 12ih šli iskat, ker bi v službi zaspal pred računalnikom...nauk zgodbe: Na stara leta si iz forme za žuranje...he he...Iza je popoldan odspala eno maratonsko kitico...Daša je priletela za 2 urici in smo jo potem zelo težko prepričali, da mora k mami (groza je tole...)...in večer je bil spet bolj spalni.... petek (20.3.)...ustaljen urnik...spanje, zajtrk, spanje, plavanje (še prej šprint do banke, da aktivirajo kartico)...pa prvič smo na plavanju doživeli, da se je nekdo pokakal v bazen...NE NI bila Iza...in je naslednji skupini plavanje odpadlo...pa Kolosej kjer smo spoznali enega "Aprilčka skrivalčka" a ne Teja he he...in imeli e no malo nezgodico (Posadka javi kako je z Mojčko)...pa držali pesti za Tio...in hvala bogu zvečer dobili sms, da je Tia z mamico lepo doma in se že veselo prehranjuje in napija...in zabava...tako da ja...pester petek...sploh večer, ko sva se spravila z žlehtnobo na Siol...he he aja...pa še ena anekdota s plavanja...vedno imam oblečene opalke, perilo si pa lepo naštimam v nahrbtnik...tokrat je bil pa ementaler na pohodu...in sem se šele pred vstopom v bazen spomnila, da ga nimam...no ja v Koloseju sem bila brez underverja...samo je moja kolegica skrbno pazila, da je bila zadrga na mestu he he...je pa beden filing in ne štekam tistih, ki se okrog vsakodnevno sprehajajo spodaj brez... sobota (21.3.)...hura internet...no ja pa zajtrk, spanje, malica, nakupi, Iza spet spi...jaz pa pišem...he he moram nadoknadit...upam, da vas ne bo kaš...ampak 40 strani pa ne bom napisala...dejmo mal migat no...do 1.4. je samo še 10 dni...go go go do 200tke...drugače se bova z Majčkom preden izgine v službo v akcijo spravili... pa še malo citiranja: BIG MAMA Si ena super mama, vedno za vse sama, A se življenju ne pustiš, da se s teboj za (je)bava, Brez dvomov dvigneš glavo in se spraviš nad težavo, In da bo mera polna in me vse nervozne, Nas narediš vse radovedne in nebulozne, A bomo pač na Ono počakale in tam vse informacije prebrale. drugače pa čestitke...staraj se kot vino...he he...sicer pa imaš okrog toliko otrok, da bo življenje pesto in veselo in se nikoli dolgočasno ne bo zdelo... JABI...ja hudiča...dejte vi temu Jurčku že povedat, da ko kaj boli se ne smeji he he...pa upam, da ušesa bodo kmalu ok in bo stena končana, služba 6 urna in da se še kaj vidimo preden boš tlako začela... Jo@n...javno sporočam, da Iza uradno predaja svoj naziv "aprilska seronja" Jakobu...mi sicer kakamo samo še 1x in to v kahlico...Jakob pa to naredi 5-6x dnevno...v kahlico...in zraven je zadevo še nadgradil z besedo "kaka"... NiLe...ko najdeš čas pri gardi driskic, bolančkov in ostalih težav se javi...pa povej kako je bilo...kaj je...in kako bo...hec hec hec...samo pogrešam kake tvoje poste...sem navajena, da so vsak dan... Ketrin...no kako???...ste dobro spali???...je mala drakulica že dobila kak zob???...komu pije kri???...ma je taka cortika in ko tečnari pač tečnari...taki so naši čmrlji...eden bolj, drugi manj...ampak brez skrbi...se bo še vse spremenilo...in morda bo Iza pa v puberteti pravi hudič proti kaji... Tasyo...čestitke za čudovito varstvo...pa prav žal mi je, da bodo tvoj dopust skrajšali...no ja mogoče ti pa uspe skompenzirati tako, da ga boš lahko več oristila poleti in bosta s tvojo ribico plavali lahko na morju dlje časa skupaj???... Tosja...hvala za recepte...pa upam, da se mali kmalu pozdravi inbosta veselo vsako jutro zapuščala dom in se zvečer vračala...imaš malega v isti enoti kot si ti??? ali je v popolnoma drugem vrtcu??? K&M...super za 1. delovni dan...pa upam, da bosta podmladka zdrava in da poletje izkoristite 100 na uro...kater voziček si potem vzela??? Lepa posadka...jah lepo vas je bilo spet videti, se prepričati, da je Tomažek tak grizo kot Iza...pa plezalec brez para...pa upam, da se kmalu kaj javiš...s kateregakoli računalnika že... Scorpio...nal je pa en tako senzibilen dečko...je jokal iz samega sočustvovanja skupaj z Izo he he...pa veliko volje za pisanje ti želim...in da se to čim hitreje neha... Miša... he he vi ste pa gotovo nosilci naziva "aprilski zbiralec bolezni"...je pokasiral že v 1. letu vse a?... trnuljčica...upam, da ste uživali na kratkih počitnicah...poročaj kako je bilo in kako se obnesejo toplice... Krista...se mi je zdelo, da je prepozno...zato tudi fizioterapevti ponavljajo, da je potrebno čim prej uleteti, da se napake zlahka odpravijo...ampak sem sigurna, da bo tudi Kristjan svojo trdoto pri gibanju nadomestil s kakim drugim talentom... vse ki ste že v službah...tudi nama gre čas prehitro...in skušava izkoristiti vsako minutko še teh 4 mesecev... Iza pravi: Ueeee a pomlad je že...a bo treba v vrtec???? KJE so: bela vrtnica, Clervick, katka, Majček, Tanja555 eto...dovolj od mene... pip G
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|