|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.3.2009 9:16:35   
mlinčka
Kje se pa kej naša blanči potepa zadnje čase?

Pa snežinko že tud mal pogrešam. A se srota že v postelji s štumfi zavozlaš in te potem vse mine user posted image ? Jaz moram priznat, da kadar jih dajem gor, jih pač navlečem stoje. V ležečem položaju je žal mišn imposibl (in to brez Toma Kruza). Tolk enga kotaljenja in stokanja pa sopihanja pač ne more bit za nič dobr user posted image .

Taški, fajn zrihti jutri na pregledu! Drugač pa mene že zdej kdaj tako počutje, kot ga opisuješ, mal povoha (pa poglej, kolk sem za tabo), samo me k sreči okoliščine prisilijo, da mal premaknem rit in je prec bolš. Ne razmišljam pa raje, kaj šele bo user posted image . Ah, kaj - lepa si, sexy si, noseča si! user posted image

Buba.miska, takle voziček mam tud jaz v paci user posted image . Pa čakam še praktične izkušnje naše pike, da se dokončno odločim.

Lara, daj ti tele loleke brez občutka, ki jih maš okoli sebe, poskusi mal odmislit. Saj je težko, ne rečem, samo lažje kot pričakovat, da jih bo neko čudežno razsvetljenje doletelo. Tole so res prvovrstni komentarji user posted image . Jaz mam kar srečo zaenkrat, je pa seveda še čas, da se kdo kaj podobnega spomni.

Mucka25, sam da je bolš user posted image

Ninčy, kako kaj ti? Si NS že imela?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.3.2009 9:18:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

RM maja še ni doma, je še v porodnišnici. Fanta so dali ven iz inkubatorja, ampak se morajo še naučiti jesti. Pravi, da je ne bo še kake tri tedne. Drugače so pa vsi fino in super in upam, da jo jutri vidim.
hvala lepa in prosim pozdravi jo v imenu aprilčic tudi

Navihančka se naj pa čim prej naučita jesti in pridobitra na kguser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.3.2009 9:21:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

NO, pri meni je glih obratno. Se mi zdi, da bi vsi radi videli, da bi se mi rok podaljšal za 1 letouser posted image ....

user posted image user posted image  zmeraj me nasmeješuser posted image user posted image

user posted image Fajn opravi ju3!user posted image  Pa seveda naše dvoje močno poljubčkaj in tamale tudi jasno!user posted image  Jaz imam šele v ponuser posted image ...sem že malo nestrpna, bi jih rada vidlauser posted image
Taški, ne moremo se nosečnice primerjat med sabo, ne gre. Otroci niso konzerve, je reku Pušenjak, me pa tudi neuser posted image . Ti si čisto v redu, samo preveč zahtevna do sebe, ker vajena, da si tip tip lepotica, hobotnica, ki vse zmore, saj vem, saj te poznamuser posted image

Pika, 24. je...kako se počutiš?

Sunči, pozdravček vam 3!

Blanči, kako kaže tebi, greste domov?

Njami palačinke Mlinčka, zakon si!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.3.2009 9:29:20   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Lara, daj ti tele loleke brez občutka, ki jih maš okoli sebe, poskusi mal odmislit. Saj je težko, ne rečem, samo lažje kot pričakovat, da jih bo neko čudežno razsvetljenje doletelo. user posted image ...ja sigurno jih bouser posted image ... ampak ni lahko jih odmislit, ker nenehno padajo v moj lajf, tako ti ljudje, kot komentarji.

Tole so res prvovrstni komentarji user posted image . Jaz mam kar srečo zaenkrat, je pa seveda še čas, da se kdo kaj podobnega spomni.

Upam, da bo pri tebi bolje. Veš, že tko smo vse mal v strahu, kako bo, kaj bo, konec koncev je to moja 1. nosečnosti in nimam pojma kakšna je praksauser posted image .... jaz sem cele dneve sama, nikogar nimam na dosegu roke...mah pustmo!
Vam pa priznam, da se bolje počutim, ko sta mi s Taškico dali prav, ker sem  se že bala, da je z mano kaj narobe in da ne znam sprejet teh komentarjev.

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.3.2009 10:11:43   
pikatara
Lara in Miška pri meni je pa glih obratno, mene pa nihče ne vpraša, če že kaj ven hitita, vsi mislijo, da bom šele aprila rodila. Sicer so se pa pri meni navadili, da lahko le prividno kaj vprašajo in kaj pripomnejo, večinoma pa počakajo, da sama povem. Sem že od nekdaj bolj vzkipljive narave, če se hoče kdo mešat v moje življenje oziroma če imam tak občutek. Če sem lahko že od majhnega skoz sama zase skrbela pa še za fotra bom pa še zdaj. Mogoče sem to malo preveč na hudo napisala, ampak je res, da me vsi pustijo pri meru, ker če ne sem huda. Lara saj tud moji mami ni čist nič jasno, ampak se je že navadila, da ji bolj malo povem, ampak k sreči ne vem kajd rugim naklada, ker sem k sreči 130 km oddaljena od vseh. Po telefonu se pa slišiš koliko ti pač paše in se lahko hitro zmuzneš, če ti kak dan ni.

Mlinčka ne ti meni teh palačink. Če bi bil moj doma, bi mi jih ziher moral it pečt.

Taškica ti meni praviš, da nimaš energije, po trem čakanju na pregled v porodnišnici sem tolk hin, da komaj čakam kavč. Sem hotla zadnjič Majo poklicat, pa sploh nisem mogla več sedet. Danes bomo pa ponovili vajo, pa še tako blesavo vreme je, da se mi nič ne da.

Larči če bi me včeraj vprašala kako se pučutim, bi ti napisala nikoli bolje. danes pa raje ne sprašuj. Tolk sem vrmensko občutljiva, da je groza, narejena sem na sončno energijo. Danes pa vse dol tišči. Zjutraj je bilo super, sem se že 1 uro učila, pa sem zaspala zraven, sedaj se pa ne morem zbudit. Grem že drugič jest pa bo bolje, če ni sončka, mi bo pa hrana dala energijo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.3.2009 10:21:24   
ninčy
Hojla!
No, da malo poročam ... saj berem skoz, ampak pišem pa res bolj malo.
Še vedno sem namreč full utrujena, ponoči res slabo spim, današnja noč je bila že ena takih user posted image ! Slabosti so tudi občasno še prisotne ...
NS imam jutri in to šele ob 12.30. Že komi čakam, ker se mi res že vleče vse skupaj od zadnjega pregleda. Po drugi strani me je pa malo strah, ampak saj ni kaj ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.3.2009 10:38:00   
blanč
Halo punce moje, kaj je zdaj to za eno jamranje...
Pst, glavo pokonci, nasmeh na uste in nobene in nikogaršnje pripombe do srčka spustit.
Jaz še vedno poležavam v bolnici vas berem cel dan, pišem pa ne, ker se mi nič ne dogaja.
Danes pa je dan D. po 12 uri imam UZ in če bo vse po starem bom lahko odracala domovuser posted image .
Se javim še kasneje.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.3.2009 10:52:26   
mlinčka
Oooo, blanči, da bi le odracala domov user posted image !!! Hitro javi, ko kaj izveš! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.3.2009 11:31:14   
Snezinka4
Hojla punce, sem včeraj brala vaše poste pa sem se najprej smejala na koncu pa kar zjokala. Saj ne vem al naj jokam al naj se smejem. Smeh je sicer pol zdravja pravijo, ampak jok pa včasih tudi pomaga. Saj če realno pogledam je vse popolnoma v redu. Tipične znake nosečnosti, kot so utrjenost, okornost, zadihanost, nerodnost, pozabljivost, bolečine,...(da ne bom predolga, saj same veste kako je touser posted image ) pa res moram(o) imet, ne? Saj smo le noseče. Pa se dvojnouser posted image user posted image . Ampak kaj ko jaz tudi potrebujem 300% pozornost. Pa noben ne šteka. No v bistvu dragemu skoz težim. Dober bo če bo zdržal z mano do junija. Saj zdaj sem se mal umirila (verjetno se to samo meni zdi), ko sem se enkrat postavila v njegovo kožouser posted image . Pa sem ugotovila, da skoz samo nekaj pričakujem od njega, on pa samo daje, daje, daje, pa nič ga ne vprašam kaj se z njemu dogaja,..., on pa dneva res ne more raztegnit v 45 ur. Pa najhujš še pride - dobil bo še dve babi na grbo, pa še doktorat mora spisat. Pa kaj bi jamrali, važno je, da smo zdravi, pa da imamo za jest! Je pa res včasih tako fino jamrat, a ne?

Tale Lepa si! Sexy si! Noseča si! Tale pa zmaga nad vsemi. Jaz sem šele v 27 tednu torej zame velja: Lepa boš! Sexy boš! (komaj čakamuser posted image ), glede na trebuh bi si pa vseeno upala reči Noseča si! user posted image   Taškica lahko pa izbiraš kaj je bolje,  da imaš noge kot kole, al pa imaš temno modre okraske (beri žilne čipke) okrog kolen, ki ti po vsej verjetnosti, z razliko od kolov, ostanejo v spomin tudi po koncu nosečnostiuser posted image . Tako da, ja Mlinčka, tile zoknčki me pridno grejejo. Saj zdaj ko se je malo shladilo kar prav pridejouser posted image .
Veste kaj gre pa meni na živce - vprašanja kot - A imena ste pa že izbral? Pa vsi že vejo, da ne bova povedala nobenemu imen dokler se otroc ne rodijo, ker nočeva slišat niti enega komentarja, ampak kar drezajo pa drezajo. Po drugi strani pa, nekaj se mormo pogovarjat, neuser posted image . Bolje o imenih in o roku, kot o tem koliko novih krčnh žil imam, pa kako mi sramne ustnice zatekajo, če stojim, pa kako me vezi zategujejo, če hodim,...ker pol imajo pa že filing, da se jim moram smilit, al pa da morjo neko sočutje kazat,...tema kot so imena in rok je bolj "varna"user posted image .
Taškica ja kako pogosto imaš pa ti preglede? Se mi zdi, da si ravnokar bila (al samo čas tako beži?user posted image ). Da si bila že dvakrat od mojega zadnjega pregleda, naslednjega imam pa šele konec naslednjega tednauser posted image .
Kaj se pa kaj s Šmarngorko dogaja? Vse ok? Pa Taškica Majo lepo pozdravi!

Blanč ti si faca. me lepo doma na kavčih v vsem udobju jamramo, ti pa na trdi davkoplačevalski postelji pa tako pozitivna. Tako je prav!!! Še malo pa zveš, upam, da boš naslednji post poslala iz domačega kavča.user posted image

Ninčy - vse simptome, ki jih imajo tiste pred tabo slej ko prej pokasiraš. Tako da, če ti je v tolažbo, vse je v reduuser posted image .  In jutri na pregledu bo tudi! 

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.3.2009 11:43:22   
Belen
pozdravljene user posted image ,
mene zanima, če je katera izbrala al bo naročila woziček od Jane za user posted image  user posted image  matrix pro twin.... al pač katerega koli drugega od Jane za dwojčke user posted image

hwala user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.3.2009 12:26:09   
lara light
Pika moja, saj je čist normalno, da smo en dan tko, drugi tko...samo da gre naprej. Vsak dan smo bliže našim škratkomuser posted image ...pa učila si se tudi, ja pridna.
Glede mojih in komentarjev, ma saj ma Blanči prav, ne smem se pustit, da me gane.

Ninčy, ko pogledam v katerem t si, mi je vse jasnouser posted image , kmalu bo vse mimo. Le počivaj! Ju3 pa uživaj na Ns, boš vidla kako je to lep pregled!user posted image

Blanči je že po 12h!user posted image  Navijam za domov, bogauser posted image , si že kej shujšala al majo dobro hrano? Upam, da si v vseh pogledih fajnuser posted image  in hvala ker si tko pogumna in nas bodriš iz bolnišniceuser posted image

Snežinka, glede imen je pr nama isto...ti povem, da sva  mela Jaša, pa je ena moja frendica par dni nazaj rodila fantka s tem imenom in zdaj ne vem, če bo...pa sem omenila pri tašči, glede tega fantka in kako mu je ime, veš kaj so rekli, kako mu je ime? janša? ma ne moreš verjet, pol se pa sprašujejo zakaj nič ne povemouser posted image

Belen, jaz imam rablejno teutonio, fajn izberiuser posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.3.2009 13:05:48   
Snezinka4
Belen - a niso Jane vozički zaporedni?  Če so potem sem jaz enega gledala v Pikapolonici. Malo sem skeptična glede lupinic - lahko se dajo v vodoravni položaj - sliši se krasno, ampak ne vem kako je z varnostjo pa zelo velike mi delujejo. Kar je fino za v voziček, kojih imaš vodoravno, za v avto vsaj za začetek pa ne.  Pa če sedita en za drugim prvi stolček ne more it v vodoravni položaj. To me je pa čist odbilo (poleg tega da je zaporeden). Je bil pa zelo zelo lep voziček - sv.zelen in t.moder.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.3.2009 13:38:46   
blanč
Evo mene. Optimizem včasih pač ni dovoljuser posted image . Maternični vrat krajši, zdaj meri 15mm. Jutri me čaka zavezovanje oz. cerkljaža. Pojma nimam kaj je touser posted image Upam, da se mi vse dobro izteče, ker res ne vem kako bi midva z mojim prenesla, da bi zdaj izgubila najini pikici.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.3.2009 13:40:33   
evamaja
hello!
Punce mene pa zanima, a ste vse kupile, oz boste kupile košare zraven vozička. Sprašujem zato, ker imam priliko kupit ugodno voziček, z zimskimi vrečami, vendar je brez košar. Prosim svetujte mi, ne vem kaj najuser posted image .
Pa še to, boste imele ločeno spanjeuser posted image user posted image , napr. podnevi bosta v dnevni sobi  spala v košarah (ali so priporočljivi ležalniki že od začetkauser posted image ), ponoči pa v posteljici v sobi.
Yes, s takimi stvarmi se ubadam danesuser posted image . Drugače me pa moja 2, pridno božata po mehurju, tko da sem vsake 5 min. na wc-ju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.3.2009 13:42:17   
Belen
hwala....widim da ga nobena nima user posted image
uglawnem snežinka..... ja vzporedni je....w pikapoki ga pri nas samo prodajajo. Je lahek...9kg...drugi imajo cc.20kg user posted image lupinice sploh niso welike...tebi se mogoče zdi,ker baje so manjše od maxi cosi itd.....tako prawijo izkušene in že uporabljene mamice.... lih to jih moti,kr ni ne wem kako welik za w awto,če si preweč oblečen za otroka.... je pa fajn ker stisne.... v vodorawen položaj gresta oba dela.... so mi pokazali w italiji w trg.... itak so zrawen matrix košare ki so košare + lupinice.... fullll komot in welike.... mere so pa w širino za enojni.... res pa je da je can pri nas 1000 eur....fullllllllll user posted image
js sm ga naročila w monfalcone italija.... 150 eur manj.... no meni je wšeč fullllllll....
sam irtak wsak woziček(še posebej za dwojčke) ima + in - user posted image

p.s.sm mislila,da ga je katera naročila ali da ga že ima....da mi powe mnenje ... nič zato user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.3.2009 14:09:22   
Shadow
Hudiča, Blanč... user posted image  Pa sem bila prepričana, da boš danes že od doma tipkala.  Cerklaža pa je majši operativni posegec, s katerim ti bodo s šivom učvrstili MV, da se ne bo več krajšal in odpiral. Poznam par punc, ki so to imele, pa je bilo na koncu vse ok, le spolnim odnosom in pretirani fizični dejavnosti so se morale odpovedati. Tudi pri tebi bo ok, saj drugače vendar sploh ne more biti, ko pa si naša! V glavnem, ne se sekirat in ne imej črnih misli!

Pika, Taškica, Lara, Mlinčka, kako zabavno je prebirati vaše prigode, ki so posedica kipečih trebuščkov! user posted image  Sama sem zaenkrat še daleč od podobnih peripetij, se vam pa hitro bližam, tako da sem že vrgla oči na čevlje brez vezalk, zoknov pa v bdoče ne bom sezuvala, razen če bo moj kje v bližini, da me preobuje. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.3.2009 15:24:38   
lara light
Blanči, ne sekiraj se, prosim, cirklaža je rutinski poseg, ne skrbi. Sama menim, da je veliko bolje, da ti to nardijo in s tem zagotovijo lepo zaprt MV in seveda občutno povečajo možnost, da boš rodila čimkasneje, ko bosta lepo velika.
Na tvojem mestu bi sama to celo hotela, kot pa da bi bila v nenehnem strahu. Kar imam informacij je Pušenjak k temu naklonjen.
Je pa res, da edina reč, ki pri skrajšanem MV lahko pomaga v smislu, da se stanje ne poslabša, je strogi počitek. Žal lubica. Vse bo v redu, bodi pozitivna! Eno pikapoko zate! Pa lubčka!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.3.2009 16:46:22   
pikatara
Blanči ti boš odracala domov jaz pa v porodnišnico. Jutri ob 8 se moram zglasit tam, bodo naredili ctg in vaginalni pregled, pol se bodo pa odločili ali bodo jutri sprožili porod ali pa kak dan kasneje, bom pa definitivno ostala v porodnišnici. Računalnik sem spakirala tako da se bom pokorno javljala. Danes sem imela uz, teža, ki jo je napovedala moja ginekologinja ne bo držala, mala ima približno 2300 in v 14 dneh skoraj ni napredovala, ima pa že malo manj plodovnice. mali je pa prenizko in se ga ne da zmerit, pa tud pri ta mali je vse na približno ker sta preveč natlačena, da bi lahko meritve opravili. Je rekel, da nima smisla več mučit mamice in otrok in da bo akcija.

Lara sam ne se jim dat. Jih čisto nič ne briga kako bosta dala vajinima otrokoma ime. Pri meni vedo imena od začetka, ker so bila pač pred leti izbrana. Seveda je bilo polno komentarjev, enemu ni bilo všeč to, drugemu drugo, pa se nisem dala, sem rekla, da sva tako izbrala in pika. Pa so se lahko šli lepo solit. Da ne boš mislila, da moja mama ni imela pripomb na Patrika, je rekla, da Patrije pa že ne. Oni so že imeli možnost izbirat, sedaj jo imamo pa mi. Ja pa kolikokrat sem slišala, da je Karolina staromodno. Ja in kaj? Izberi kar vama je všeč in se ne oziraj na druge. Je pa res, da smo med nosečnostjo bolj občutljive, imam pa srečo, da mene te stvari ne prizadanejo.

Blanč cirklaža je nekaj čist normalnega, spodaj te zašijejo in otroka ne moreta ven, dokler ne odvežejo. Če ti po domače povem. Poglej temo dvojčki 2009, če se ne motim, če na pa 2008, je ena s cirklažo rodila v 40. tednu veliki pupi.

Evamaja za košare ti ne znam prav svetovat, pri neojčkih jih dosti poznam, ki jih niso imele in jih niso pogrešale, le da gre voziček v vodoravni položaj. Glede ležalnikov ti pa poročam kasneje ko bom sprobala, sicer pa sem videla slikce v albumu, da je ena mami v ležalnike še povštrčke dala in malih ni privezala. Daj malo poglej. Bila je pa ena od naših dvojnih, pa se ne spomnim točno katera.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.3.2009 17:02:27   
lara light
Pika, praviš, da je gužva noter in da jima bo bolje zunaj...no tudi prav. Čutim, da si ok in pomirjenauser posted image . Bom mislila nate fulll, že zdaj pa ti želim vse najboljše, naj bo hitro in enostavno!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
.... je rekla, da Patrije pa že ne.

user posted image user posted image  strašni so ti naši...saj vem, da je nepomembno, a naj ti zaupam, da je Patrik zelo lepo ime, pa naš dober prijatelj je...Karolini pa sem botrica in je eno lepo, brihtno, oh in sploh krasno bitje, tko da user posted image  za imeni!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.3.2009 17:08:46   
ninčy
Blanč, pozitivno misli. Seveda bo vse OK.
Pikatara, ti se pa drži, jutri al pa kakšen drug dan!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.3.2009 18:52:42   
pikatara
Punce se zadnjič se vam od doma s trebuščkom javljam. Z dragim se poslavljava od samskega življenja, imava še zadnjo večerjo brez otročkov. Pravkar se peče mlad krompirček, žrebičkov biftek, mladi šparglji, regrat in šampanjček. Naslednja skupnaj večerja bo pa še lepša, ker bosta najina škrata zraven. Bodite pridne jutri vam pa javim kaj bo novega. Imam pa zjutraj dvojni zmenek oziroma 3x dvojni, mogoče celo 4x2.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.3.2009 19:04:37   
lara light
Pika moja zlata, naj bo slastna večerjica, uživajta in naj čimprej prideta k vama v naročje najlepša otročka! Topelo te objemam, lep 4x2 meeting, javi se nam! Smo s tabo ves čas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.3.2009 19:35:52   
ona23
oj oj, no da se končno javim...
saj sploh ne vem kje sem vas zapustila, samo imamo doma kar naprej nekaj. Dragi mi je malo prenovil kuhinjo (oz celo mi je renoviral, ker sva sedaj v hiši pokojne tašče, pa nisem hotela imet tistega pridiha, tako da imam sedaj čisto novo kuhinjo! user posted image ). Pa sem bila nekaj časa primorana biti pri mojih starših doma, ampak sedaj smo urihtal in evo mene spet na forunu user posted image .

No, vozička še nimam, sedaj se menim s svojim,da bi jo popihala v avstrijo mal pokukat, ampak puince, prosim, mal mi povejte kam se splača it sploh pogledat?

Blanč, cerklažo sem imela jaz. 3 dni sem bila v porodnišnici (prvi dan je sprejem in da te pripravijo kako pa kaj, naslednji dan akcija, tretji dan če je pa vse ok, pa domov), Ničesar ne čutiš, ker spiš vmes, zbudiš se potem, nekaj časa po operaciji. Malo krvaviš, ampak ni hudega.
Potem sem šla jaz na bolniško, in sem še zmeraj doma. Pa sem že v 31. tednu! Meni so skrajšan MV že pri prvi nosečnosti ugotovili, v 24 tednu, kar je bilo prepozno za cerklažo, in sem mogla v porodnišnici potem 7 tednov samo ležat. Tako, da bodi kar vesela, da so ti zgodaj odkrili, in te bojo lepo zašili, da mucka ne prideta prezgodaj ven! user posted image  pa srečno!

Aja, bila sem pa na pregledu v 28 tednu (mislim da se od takrat ne javljam), pa sem povedala za kilograme (dva kiograma sem zamolčala user posted image  ), potem pa mi je naredila UZ, in rekla, da bom otročkoma sladkorno bolezen nakopala, ker sta pretežka. En je imel 1207g, drug pa 1370. Da je to normalno za otroke v 30 tednu, ne pa za 28 teden. Potem je še mojemu govorila, naj zaklene hladilnik, naj jem samo pusto meso,... grrrr. Kot da bi se ne vem koliko zredila. Predno sem zanosila sem imela 52,5 kg, sedaj jih imam pa 64,5. Ne vem no.... kako se vam kaj teža dviguje?

No, zdaj se grem pa malo stisnit k svojemu, malo Emo sem dala spat (je malo bolna), tako da upam da me čaka celo noč spanja. Včeraj je bila kriza, celo noč nismo spali.
Tako da... tiste, ki še nimate otročkov, izkoristite in se NASPITE! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.3.2009 19:38:28   
_anja3_
Živjo!Jaz vas vse lepo pozdravljam...Naj se prvo predstavim..Tudi jaz nosim dvojčke.Sem v 22.tednu in vsa zaskrbljenauser posted image Zaenkrat je z njima vse v redu in upam,da bo tako tudi ostalo...Ampak,ko berem o vseh nevšečnostih,ki te lahko doletijo,samo upam,da se bodo rodili živi in zdravi...Ker nosim nizko in se moram fajn paziti...Bilo bi mi v veselje klepetat z vami in deliti izkušnjeuser posted image Drugače je pa to moja prva nosečnost..***LP***

Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.3.2009 19:55:25   
lara light
Ona23, lepo,da si nazaj! In user posted image  za novo kuhinjo! Meni se zdi tvoja teža krasna, saj sem štartala iz 53, pa sem na cca 66-67user posted image ...super si!

Glede nakupov v At jaz nimam pojma, se ti bo kera druga zagotovo javila.

Anja3, dobrosošla!user posted image Lubica, ja š čim pa smo te tko preplašile??user posted image  Nikar. Tu vržemo ven vse misli, ki nam v danem trenutku rojijo po glavi...saj veš, včasih je tudi kaj slabega...in ne razmišljamo al je bolje da povemo al ne, kot bo naredile z bljižnjimi ali prijatelji, tukaj enostavno vržeš vse ven in nihče te ne obsoja; nasprotno, ponavadi dobiš dobre nasvete, kako ravnati v danih okoliščinah.
Čestitam za dvojno!user posted image user posted image
1. nosečnost praviš, eno ali dvojajčna, pdp??  ...da te dodamo na naš lepi seznamček...zdaj pa stran s črnimi mislimi, potrudi se bit čimbolj pozitivna saj tako narediš največ za svoja zakladka! Objemček!user posted image

Coelho

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?