Snezinka4
|
Hojla punce, sem včeraj brala vaše poste pa sem se najprej smejala na koncu pa kar zjokala. Saj ne vem al naj jokam al naj se smejem. Smeh je sicer pol zdravja pravijo, ampak jok pa včasih tudi pomaga. Saj če realno pogledam je vse popolnoma v redu. Tipične znake nosečnosti, kot so utrjenost, okornost, zadihanost, nerodnost, pozabljivost, bolečine,...(da ne bom predolga, saj same veste kako je to ) pa res moram(o) imet, ne? Saj smo le noseče. Pa se dvojno . Ampak kaj ko jaz tudi potrebujem 300% pozornost. Pa noben ne šteka. No v bistvu dragemu skoz težim. Dober bo če bo zdržal z mano do junija. Saj zdaj sem se mal umirila (verjetno se to samo meni zdi), ko sem se enkrat postavila v njegovo kožo . Pa sem ugotovila, da skoz samo nekaj pričakujem od njega, on pa samo daje, daje, daje, pa nič ga ne vprašam kaj se z njemu dogaja,..., on pa dneva res ne more raztegnit v 45 ur. Pa najhujš še pride - dobil bo še dve babi na grbo, pa še doktorat mora spisat. Pa kaj bi jamrali, važno je, da smo zdravi, pa da imamo za jest! Je pa res včasih tako fino jamrat, a ne? Tale Lepa si! Sexy si! Noseča si! Tale pa zmaga nad vsemi. Jaz sem šele v 27 tednu torej zame velja: Lepa boš! Sexy boš! (komaj čakam ), glede na trebuh bi si pa vseeno upala reči Noseča si! Taškica lahko pa izbiraš kaj je bolje, da imaš noge kot kole, al pa imaš temno modre okraske (beri žilne čipke) okrog kolen, ki ti po vsej verjetnosti, z razliko od kolov, ostanejo v spomin tudi po koncu nosečnosti . Tako da, ja Mlinčka, tile zoknčki me pridno grejejo. Saj zdaj ko se je malo shladilo kar prav pridejo . Veste kaj gre pa meni na živce - vprašanja kot - A imena ste pa že izbral? Pa vsi že vejo, da ne bova povedala nobenemu imen dokler se otroc ne rodijo, ker nočeva slišat niti enega komentarja, ampak kar drezajo pa drezajo. Po drugi strani pa, nekaj se mormo pogovarjat, ne . Bolje o imenih in o roku, kot o tem koliko novih krčnh žil imam, pa kako mi sramne ustnice zatekajo, če stojim, pa kako me vezi zategujejo, če hodim,...ker pol imajo pa že filing, da se jim moram smilit, al pa da morjo neko sočutje kazat,...tema kot so imena in rok je bolj "varna" . Taškica ja kako pogosto imaš pa ti preglede? Se mi zdi, da si ravnokar bila (al samo čas tako beži? ). Da si bila že dvakrat od mojega zadnjega pregleda, naslednjega imam pa šele konec naslednjega tedna . Kaj se pa kaj s Šmarngorko dogaja? Vse ok? Pa Taškica Majo lepo pozdravi! Blanč ti si faca. me lepo doma na kavčih v vsem udobju jamramo, ti pa na trdi davkoplačevalski postelji pa tako pozitivna. Tako je prav!!! Še malo pa zveš, upam, da boš naslednji post poslala iz domačega kavča. Ninčy - vse simptome, ki jih imajo tiste pred tabo slej ko prej pokasiraš. Tako da, če ti je v tolažbo, vse je v redu . In jutri na pregledu bo tudi!
|