kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-hvala za zajtrk, je zopet obilen in se za vsakega nekaj najde ...ja maš prav bo res bolj tak dan ampak sej za takšne dneve je pa rr primeren a ne....bomo zopet nekaj strani popisale junonca-kje je trgovina ti je že kpmk napisala , bom šla jst tudi v KIK še pogledat za te krpice in brisačke....danes fajn zrihtita z mamico in ne se preveč naprezat, pa le pridi nas kaj pokukat na rr če boš utegnila, drugače te bomo preveč pogrešale pat74-dobro zrihtaj na svojem pregledu...upam pa tudi, da se ostali tvoji člani čimprej pozdravijo in da bo z ušeski vse vredu kpmk-a že kaj utrdeva....joj ti si že tak blizu ej, jst sam čakam da dobim sms da si šla rodit , pa sej fajn ti še pol pa počasi grem že jst za tabo, damo to čez na hitro in brez težav in pol vozički, park in kavica ... jernejev-ful so lepe nalepkice, pa sobico ste zelo lepo okrasili...mi je všeč ta spomladanska zelena barva . sonček-ti pa danes dobro rihtaj na pregledu, me full zanima kaj ti bodo rekli....morda se pa res pridružiš detelji v klubu srečka-tudi ti fajn zrihtaj na pregledu, držimo pesti miška-tvoja Nina je pa zelo pridna deklica, da svoji mamici še pusti priti na rr....sej bi te drugače full pogrešale....si prava faca nalini-upam da še nisi šla v Rim, je danes preslabo vreme...ti priporočam da greš ko bo bolj toplo in bo sonček . NenaLena-včeraj zvečer ko je naš bebi zopet tako brcal in se igral, sem se spomnila na vašo Elo in na to kako isto se nama buši premika , upam da sta dobro spali, javita se kaj cveta- jst mislim da greš ti naslednja v Rim no ali pa nmag, ena od vaju...javi se da vidimo da si še s svojim kodrčkom 2V1 ostale-želim vam lep dan, kljub temu da je vreme vseprej kot lepo .... ja fejs otrdeva,.... včasih se mi zdi kot da že mam kak znak da bi lahko šla v Rim, pa pol nič kej,..... Ja 8 dni je do roka,.... ja se bliža,.... veš ko sma bla v nedeljo vP. na obisku, se mi je zaluštalo kr notr ostat, ko so ti tamali tak cartkani pa še 22. ti je bil (ko sem imela kao prvi datum ) ,.... bo treba še malo počakat,.... če je otročkom fajn v bušiju, pa naj še malo ostanejo,... me smo malo nestrpne da jih vidimo
|