|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 20:53:44   
Cveta28
Čer nosečke!
Popoldne sem bila pridna vnukinja in sem obiskala babico in dedka, jutri pa šibam na pregled in potem direkt v KR. Upam, da bo to zadnji obisk Gorenjske pred prihodom domov iz P. Koder je dobil vsa ustna in pisna navodila za naslednje dni, sedaj mora še natrenirati nizki štart ob nujnem klicu svoje ovčke user posted image user posted image user posted image
nmag, luna 9.4. - Lj P bo pokala po šivih, a ostale P po SLO sprejemajo kakšne rezervacije za polni penzion user posted image
tektonski premiki - ta je HUDA user posted image mi imamo tudi urice oblikovanja maminega bušija, sedaj smo iz desne strani prešli na levo, pod rebri pa se stiska ritka. Včasih imam občutek kot da se upira z vsemi štirimi in noče ven user posted image
kilaža - kaj je že to? A nebi mi to raje o centih, stotih ipd. user posted image
nega nosečnice od glave do prstkov na nožicah - joj boli glava, ko se samo spomnin kaj vse je potrebno še storiti user posted image frizerja za glavo smo spravili skupaj, sedaj pa še: depilacija nogic, brazilska če bo čas, manikura, pedikura...mazolji pa so pri meni stalnica, ker se vedno nekaj čoham po obrazu user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.3.2009 21:03:26   
Cveta28
Šibam jaz v posteljo, kjer me že čaka moj koder. Greva si pogledat en filmček - Marley & Me, potem pa pančkat.
Nočko.....

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.3.2009 21:03:27   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš?

Vidim da ste spregledale moje vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu.

Glej stran
mojmalcek.si

user posted image

Mi ni žal, jo že izpolnjujemo...user posted image

Hvala za pomoč, bom prečekirala.

Sem jo naročila v petek, v ponedeljek sem jo že imela... Je zelo lepa, pisana, polna slikic...

Koliko strani pa ima in kaj vse vpisuješ notri?

ima čez 50 strani, prvo je prostor za nalepit otrokovo sliko, potem:
čakali so me.....
pri mami v trebuščko, nalepuš uz slike,....
moje rojstvo....nalepiš zapestnice iz porodnišnice...
moja mamica in očka...
družinskodrevo....
potem pa vpisuješ po mesecih...od prvega do tretjega leta starosti
prvii rojstni dan... prva slikica...prve besede...
prvi božič in novoleto....prvič na morju....user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 403
23.3.2009 21:05:32   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...

te isto pa še poceni niso bile 10 planičk 18 euruser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.3.2009 21:08:59   
brigita23

miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Jst sem jih vse dobila in nisem nobene kupila, tako, da ti ne znam povedat. So pa tudi moje bolj trde.

Glih glede likanja sem vprašala patronažno, če je nujno likat, pa mi je rekla da ne. Samo oprat z čimblažjim oz. čimmanj pralnega praška, posušit in lepo pospravit. Seveda brez mehčalca. Jst sem se tud odločila, da jih ne bom likala.

jst sem jih mogla zlikat, ker so ble take kot bi jih k..... iz riti potegnuuser posted image  Res pa je da sem jih dala v sušilc, sam druga tud sušim v sušilcu pa ni tak zmučkanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 405
23.3.2009 21:10:32   
jernejav
Jaz sem jih tudi vse zlikala.... potem bom pa videla kako naprej....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.3.2009 21:54:57   
*Junona*

Jst sem jih vse dobila in nisem nobene kupila, tako, da ti ne znam povedat. So pa tudi moje bolj trde.

Glih glede likanja sem vprašala patronažno, če je nujno likat, pa mi je rekla da ne. Samo oprat z čimblažjim oz. čimmanj pralnega praška, posušit in lepo pospravit. Seveda brez mehčalca. Jst sem se tud odločila, da jih ne bom likala.

jst sem jih mogla zlikat, ker so ble take kot bi jih k..... iz riti potegnuuser posted image  Res pa je da sem jih dala v sušilc, sam druga tud sušim v sušilcu pa ni tak zmučkanuser posted image

Js imam tudi te od Tosame in sem razočarana nad njimi. Nitke štrlije ven iz robov, robovi so čudni... so pa res take ko bi jih i kravje riti ven potegnu, tak da sem ji tudi js zlikala.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 407
23.3.2009 21:55:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Šibam jaz v posteljo, kjer me že čaka moj koder. Greva si pogledat en filmček - Marley & Me, potem pa pančkat.
Nočko.....

Fajn se stisnita.

Nočko.user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.3.2009 21:56:29   
*Junona*

Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...

Tosamine so tudi takšne.

Me pa nekaj zanima - kje bi kupile pleničke, ki so iz takega materiala kot gosto tkana gaza? Upam, da sem v redu opisala. Je zadnjič kolegica mela eno, je tako mehka, da njen bebi jo ima za spanje. Ampak ona jo je dobila in ne ve, kje bi se jo dalo kupiti.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.3.2009 21:56:44   
*Junona*

kje ste vse babeuser posted image

neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a neuser posted image

Pridna.user posted image user posted image user posted image Rušiš rekorde!

Neposredna povezava do sporočila: 410
23.3.2009 21:57:02   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ali pa tole, preberi zadnji post od Pie.

http://www.ringaraja.net/forum/m_490354/mpage_1/key_/tm.htm#490354

hvala še enkrat, si sonce ko si se takole potrudila zameuser posted image

Malenkost.user posted image Če si pa tak fajn baba!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
23.3.2009 21:57:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Sonček85: Glede kil si lahk pa medve čist roke podamo...user posted image  ... ko si že omenjala tisto magično cifro. Zdej sem že zelo zelo blizu končni kilaži pred prvim porodom. S samim porodom mi je šlo dol 10 kil, potem še -2 kili, ostale sem obdržala na sebi za hude cajte.user posted image  
Joj, ko berem tiste cifrice 60, 70, se mi kar milo stori.user posted image  O.k., vem da smo tudi po višini različne. Eh, bo že!

Danes bom še Razočarane gospodinje počakala, pol grem pa kar spat, ker sem ful zmatrana. Cel dan sem na nogah, ker hodim po dvorišču za Dono, kakor pastir za kravco.user posted image  In zraven seveda prepovedujem, ne-jam, preusmerjam pozornost, jo fizično odstranjujem od ceste, gungam, kažem zanimive stvari, brišem blatne rokice,... Dogaja 100 na uro.

Mišk, pa ti tako suha zgledaš na sliki.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.3.2009 21:57:45   
*Junona*

Js sem se pa neki z mojim atijem spičla...user posted image joj, ko so včasih starši tako težki...

Pride tak Junonca, ne se sekirat, boš vidla da bosta kmalu zopet oba nasmejana in se cartalauser posted image ... Malo naši hormoni malo pa tudi moramo razumeti da imajo oni kdaj slab dan....in evo BUM....ampak za dežjem kmalu posije sonček, tako da nasmeh na ustauser posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, tebi tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
23.3.2009 21:58:43   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.3.2009 22:10:47   
jernejav

Tosamine so tudi takšne.

Me pa nekaj zanima - kje bi kupile pleničke, ki so iz takega materiala kot gosto tkana gaza? Upam, da sem v redu opisala. Je zadnjič kolegica mela eno, je tako mehka, da njen bebi jo ima za spanje. Ampak ona jo je dobila in ne ve, kje bi se jo dalo kupiti.

Meni je prijateljca potem povedala, da je vse planice kupovala v KIKU. Torej ne bodi len, sem šla pogledat..... Kupila sem 3 pakete po tri plenice, pa še barvne so in poslikane z medvedki user posted image user posted image ... v paketu je ena bela, ena modra in ena z medvedki... kvaliteta....super! Cena še bolj super....paket treh plenic je 3,20 euR.
So veliko bolj goste kot tiste Aljaževe, robovi lepo zarobljeni in lepo mehke so.... torej, včasih se človek vpraša, ali je res vse kar je poceni "krafl"....ne bi rekla.....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.3.2009 22:11:27   
brigita23
junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.3.2009 22:13:27   
brigita23
jernejev-bom šla jst tudi pogledat če jih imajo v Ce tudi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
23.3.2009 22:16:20   
brigita23
grem počasi pančat...vzamem še en lekadol pa upam da zaspim. Nočko punce

Tiste ki imate preglede jutri pa fajn rihtajte in poročajteuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
23.3.2009 22:18:02   
jernejav
V Kiku Prevelje imajo modra ali roza komplete, jaz moram povedat da so veliko boljše ko tiste iz BC, cena jr pa tudi kr dobrauser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 419
23.3.2009 22:24:22   
*Junona*

junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

Ja, sem prišla še finiš nardit.user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis?

Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo.

Nočko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
23.3.2009 22:25:03   
*Junona*

V Kiku Prevelje imajo modra ali roza komplete, jaz moram povedat da so veliko boljše ko tiste iz BC, cena jr pa tudi kr dobrauser posted image user posted image ...

Js sem zadnjič v kiku kupla mALE BRISAČKE - KRPICE IZ FROTIRJA. In so take fajne mehke.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 23.3.2009 22:27:37 >

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 421
23.3.2009 22:25:43   
*Junona*

Tosamine so tudi takšne.

Meni je prijateljca potem povedala, da je vse planice kupovala v KIKU. Torej ne bodi len, sem šla pogledat..... Kupila sem 3 pakete po tri plenice, pa še barvne so in poslikane z medvedki user posted image user posted image ... v paketu je ena bela, ena modra in ena z medvedki... kvaliteta....super! Cena še bolj super....paket treh plenic je 3,20 euR.
So veliko bolj goste kot tiste Aljaževe, robovi lepo zarobljeni in lepo mehke so.... torej, včasih se človek vpraša, ali je res vse kar je poceni "krafl"....ne bi rekla.....

Škoda, da jih nisem zadnjič zasledila. Mogoče jih je pa zmanjkalo.

A imajo dekorativne nalepke v KIKu?Bi rada še kupila kakšnega Puja, ampak so v BC tako drage. Te iz pene mislim. Bi jih dala še v kopalnico, da malo popestrim.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 23.3.2009 22:26:27 >

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 422
23.3.2009 22:27:33   
*Junona*
Danes smo bile pa pridne, smo veliko popisale. Če bo šlo tako naprej, bomo pa res že na 5. delu, ko bom šla v Rim.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.3.2009 22:30:26   
*Junona*
Danes si pa predzadnjo svečko noter šibnem.user posted image Še jutri in konec. Ampak izcedek imam pa še vedno močan. Verjetno še od svečke ven teče.

Kaj boste mamicam kupile za materinski dan?user posted image Jaz bom šla v sredo dopoldan nekaj kupit, neko malenkost, ampak še ne vem kaj. Mogoče rožico, mogoče kakšno fajno bonboniero... Imate kakšno idejo?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.3.2009 22:31:45   
jernejav

Tosamine so tudi takšne.

Škoda, da jih nisem zadnjič zasledila. Mogoče jih je pa zmanjkalo.

A imajo dekorativne nalepke v KIKu?Bi rada še kupila kakšnega Puja, ampak so v BC tako drage. Te iz pene mislim. Bi jih dala še v kopalnico, da malo popestrim.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kupla nalepke za 3,18 eur v kiku, a niso imei Pu-ja
Imam pa takšne....
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?