Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:45:30
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katja kdaj pa prideš v ormož? ada ko me bos povabla ne vem ko bo lepo in toplo vreme
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:46:32
|
|
|
|
katka37
|
petra, za Tio, res želim, da čimprej ugotovijo na kaj vse je alergična (verjetno je na več stvari, če jo tako muči) in da jo neha tako mantrati ubožico ada, če malo bolj pomislim je bil voziček bolj rumeno siv (je malo bolj živa rumena), kot zeleno siv, si malo večja in si ravno zavijala v uličico proti dolgi lesi , sem res videla le za hip jaz pa imam v četrtek konferenco
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:49:25
|
|
|
|
ada2
|
katja sem zdaj še tvoje slike pogledala... se mi zdi, da ti je Mai vedno bolj podoben aja, pa če hočeš, ti lahko jaz za krst posodim ene bele čeveljčke od Adama - ki jih je Adam imel za krst. sicer moram pogledat v kleti v škatle, če so še pri hiši,... no, če ne boš nikjer dobila, ti jih komot posodim.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:51:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, če malo bolj pomislim je bil voziček bolj rumeno siv (je malo bolj živa rumena), kot zeleno siv, si malo večja in si ravno zavijala v uličico proti dolgi lesi , sem res videla le za hip jap, potem pa bi lahko bila jaz pa dopade se mi "malo večja" , ponavadi vsi rečejo ful velika, ali dolga ko ponedeljek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:51:46
|
|
|
|
katjakokol
|
pa se novo stran mi je ratalo odpret
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:52:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: ada2 katja kdaj pa prideš v ormož? ada ko me bos povabla ne vem ko bo lepo in toplo vreme lepo vabljena , toplo pa je že
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:52:31
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, če malo bolj pomislim je bil voziček bolj rumeno siv (je malo bolj živa rumena), kot zeleno siv, si malo večja in si ravno zavijala v uličico proti dolgi lesi , sem res videla le za hip jap, potem pa bi lahko bila jaz pa dopade se mi "malo večja" , ponavadi vsi rečejo ful velika, ali dolga ko ponedeljek glede na slike iz tvojega albuma bi rekla da si res bila ti, tvoja višina pa se na slikah res ni videla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:52:45
|
|
|
|
*monchy*
|
katja pol pa super
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:53:23
|
|
|
|
*monchy*
|
katka tvoj obisk še tudi pričakujem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:54:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, če malo bolj pomislim je bil voziček bolj rumeno siv (je malo bolj živa rumena), kot zeleno siv, si malo večja in si ravno zavijala v uličico proti dolgi lesi , sem res videla le za hip jap, potem pa bi lahko bila jaz pa dopade se mi "malo večja" , ponavadi vsi rečejo ful velika, ali dolga ko ponedeljek glede na slike iz tvojega albuma bi rekla da si res bila ti, tvoja višina pa se na slikah res ni videla skrajni čas, da se dobiva...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:54:51
|
|
|
|
ada2
|
zdaj pa šibam pred TV... morilec mehkega srca je na hrt2
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:54:57
|
|
|
|
katjakokol
|
ja ada ce ne bom nic nasla ti bom javla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:59:27
|
|
|
|
katka37
|
ko bo tudi popoldan malo topleje, bom kaj privozičkala v center, pa se bomo zmenle, zdaj je naenkrat večer, ko pridem domov, dopoldan pa se mi tudi ne splača, skuham pa že letim v službo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:00:28
|
|
|
|
katka37
|
jaz pa gledam razočarane gospodinje, da se potem tolažim, da meni še ne gre tak hudo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:13:29
|
|
|
|
*monchy*
|
jaz pa letim k mojemu mulcu v postlo lahko noč
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:17:55
|
|
|
|
katjakokol
|
da vidim ce mi je ratalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:24:31
|
|
|
|
Barbara111
|
jeeeeeeeeeee naš mali pikec se ga je tjaž tak razveselil
< Sporočilo je popravil Barbara111 -- 23.3.2009 21:27:23 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:28:56
|
|
|
|
katjakokol
|
tako smo mi danes zaspali kar na mizi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:52:12
|
|
|
|
katka37
|
mai, samo da te ni nič tiščalo v hrbet in si se naajal grem, da se mi malo rdeče krvne celice v miru obnavljajo lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 21:56:28
|
|
|
|
katjakokol
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 24.3.2009 7:25:38
|
|
|
|
katjakokol
|
evo ena velika kavica za vas mi smo danes lepo ajckali tako da je mami naspana
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 24.3.2009 7:33:09
|
|
|
|
*monchy*
|
jutro katja hvala za kavicoo prav paše. oo super da ste lepo ajali no mi pa kot ponavadi... nič sprememb
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 24.3.2009 7:40:29
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro katja, spet prva, pa kuhaš kavico hvala se vidi da si spočita, si zelo dobro kavo skuhala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 24.3.2009 7:45:12
|
|
|
|
katka37
|
monchy, si se res navadla zbujanja jaz sem ful nenaspana, če se samo dvakrat predrami ponoči, ker težko potem nazaj zaspim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 24.3.2009 7:56:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol tako smo mi danes zaspali kar na mizi faca mala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?