Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 19:02:24
|
|
|
|
katka37
|
katja, bo Mai lepotec na krstu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 19:47:41
|
|
|
|
*monchy*
|
kayica mene še zdaj včasih boli katja jesos kak je lepi kaj zdaj babure kera še pride v četrtek na pijačo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 19:57:56
|
|
|
|
Barbara111
|
Dober večer! Danes pa ste pridno tipkale sem kar nekaj časa rabla ,da sem vse prebrala.Tjaž je ponoči tudi tak slabo spal ,jaz sem zaspala komaj ob 1 zjutraj pol pa se je na1in pol zbujal in sem tak pa še tečna sem baje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2009 19:59:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:02:23
|
|
|
|
petra *k
|
morra, dermatologa mamo komaj čez 14 dni-tacajt se nam lahko že zmeša. aleš je negi doba neko tel še od enega dermatologa, ki je od njegovega kolega punčka tudi mela alergijo in jo je ta v par dneh v večini pozdravil. tak da je rekel,d a bo v sredo kar poklical pa najdva naročil, sicer za plačati, ampak naj stane kolko hoče. katka, dvomim, da je na krompir, ker mam ga jaz strašno rada in ga mava redno na jedilniku. jaz sem včeraj malo preveč zakurila in je blo prevroče in je blo ziher to krivo. no sicer tudi gnes ni bla nič boljša zaj večer, samo si je včeraj tak hudo kožo ranila, da jo še to zaj zraven matra. v glavnem, če nebo pomalem boljše, jaz vam povem, da nem mela več živcev, ker mi je tak grozno ko ji nemrem pomagati, ona pa tak hudo hudo joka- saj lahko tatly pove, je bla včeraj zraven kako je blo.groza v glavnem kaj je kaj info o pondelak????
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:02:41
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak pol bomo pa me prišle na biskvit če bo uspel ampak malo bo trajallo moj mucek pa je bil po dnevi zeeeeeeelo priden. 2 krat je spal po 2 uri ne morem verjet. upam da bo noč tudi taka pa zaajal je že tudi pol osmih zdaj sem pa sama
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:03:30
|
|
|
|
Barbara111
|
mene pa je danes presenetila kolegica ,da pričakuje 3ga ima že enega fantolina in eno pupo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:04:53
|
|
|
|
*monchy*
|
petra kak se meni tia smili ne če smo me tečne ko nam je kaj ne da še ona nebi bla ko je tak mala ne verjamem da nimaš več živcev. v mb si klicala kerega dermatologa?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:16:07
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* petra kak se meni tia smili ne če smo me tečne ko nam je kaj ne da še ona nebi bla ko je tak mala ne verjamem da nimaš več živcev. v mb si klicala kerega dermatologa? ja s totim v mb mamo 6.4. ker je čakalna, če ne plačaš. ampak sma se zaj odločla da grema prej, pa k eni drugi in boma plačala, če boma le takoj na vrsti. ker je res hudo. zaj sem ji mogla plenico dat okrog rokic, da ne more z njimi do ličeka-nekaj najhujšega kar moreš nareti, ampak tak je dobro za njo, drugače se ji nikdar nebo zacelilo. saj pravim, vsaj tolko sem lahko srečna, da še je vedno kar dobrovoljček in da ji to pride proti večeru. zaj pa tak aja, saj vsak čas pričakujem,da bo v luftu in jo bom opet mogla čohati po nogicah, da bo zaspala. tak me boli srce, da je to nekaj neverjetnega.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:17:47
|
|
|
|
Barbara111
|
morrak konec jinija pridemo dol na dopust ,če ne bo prevelike recesije in ti ga pridem naredit-čokoladni biskvit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:18:46
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 mene pa je danes presenetila kolegica ,da pričakuje 3ga ima že enega fantolina in eno pupo barbara kdo dobi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:19:10
|
|
|
|
Barbara111
|
moji pa vsi gledajo SEGEDINOVE ALI SAGADINOVE
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:21:00
|
|
|
|
Barbara111
|
karmen ,ko sta bla na poroki in tjaževem krstu pri nas upam samo ,da bo vse o.k koliko jih je zadnji čas imelo spontane splave
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:21:37
|
|
|
|
katjakokol
|
monchy jaz imam avto v cetrtek od 7h do 3h tak da se lahko dopoldan dobima ce ti je
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:29:27
|
|
|
|
*monchy*
|
petra za tio revica boga mala res upam da bota čim prej dobla dermatologa katja lahko tam okoli 12h pol 1h v četrtek? barbara jaz sem tudi gledala zdaj, pa 2l planice sladoleda sem mela poleg aaaaaaah kak sem se najela. babike še pride kera v četrtek?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:31:32
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 karmen ,ko sta bla na poroki in tjaževem krstu pri nas upam samo ,da bo vse o.k koliko jih je zadnji čas imelo spontane splave super kaj tamala je tolko stara ko tjaz ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:32:56
|
|
|
|
Barbara111
|
katja prav misliš punce spet boste uživale v četrtek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:34:01
|
|
|
|
Barbara111
|
meni je monchy smešno zaradi priimka ne katja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:34:19
|
|
|
|
katjakokol
|
monchy velja ker jaz moram tam lalo pred tremi it pol po dusana v sluzbo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:36:45
|
|
|
|
ada2
|
katka nisi se mimo mene pelala, jaz imam rumeno siv vozek... pa belo jakno sem imela danes. sem pa srečala petro in tatly pa za Tio.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:36:45
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 meni je monchy smešno zaradi priimka ne katja ja barbara to smo mi aja jaz se ne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:38:37
|
|
|
|
ada2
|
mene v četrtek ne bo... ko pa se naslednjič zmenite, pa mogoče priletima... če bo kak avto na razpolago.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:39:06
|
|
|
|
ada2
|
katja kdaj pa prideš v ormož?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:40:12
|
|
|
|
Barbara111
|
ada kak si lahko srečna da je Mihec tak priden za MIHA
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 23.3.2009 20:44:57
|
|
|
|
Barbara111
|
tak jaz pa še cote bašem iz enega stroja v drugi pa posodo sem in tja pa juha se mi kuha za jutri kaj pa bomo še zraven jedli pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?