|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
11.3.2009 20:36:12   
Anonimen
jana in anmp, nam se je pa ratalo zgrešit ravno za kakih 5 minut ... me morta drugič prej poklicat, ker zdaj ko je že tako toplo zunaj midve popihava ven že okrog 10ih in sva bolj na dolge ture narejene user posted image ... no saj tudi če bi vidve še bili pri Bernardiju, bi vaju jaz danes samo pozdravit prišla, ker naša zadnje par dni kar protestira v vozičku, če je pri miru ... moram nujno hodit, ker niti guncanje vozička ne pali več, je kar brihtna tale moje muca maca user posted image .

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
12.3.2009 8:42:35   
anmp2601
Otika zmenjeno. Ma ti naši navihančki so pa itak tok brihtni in nas majo tok naštudirane. Danes pa je tvoj B-day. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še enkrat vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.3.2009 9:18:09   
pomar*ANČA*
otika, vse najlepše!!

kako je zdaj z telovadbo? naju ni blo, ker sva oba na antibiotikih.... sva čisto prehlajena, vročine ni, je pa vse ostalouser posted image

kdaj je zdaj zmenek napovedan? da babnce iz mengša prihodimo do bernardijauser posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.3.2009 10:14:15   
Čebel@
otika.........

user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.3.2009 18:50:12   
Anonimen
Hvala punce, zlate ste!!!

Lušno je bilo, moj si je vzel dopust in smo malo v živalski vrt skočili ... superca res!
Evo malo slikic (ko sem že ravno fotkiča za rd dobila user posted image ):

Naše čupavo dete, ki mi je zjutraj prišlo voščit:
user posted image

Neži pri slonih:
user posted image
... a zdaj vidite, koliko sem ji mogla podložit ležišče v košari, da punca vidi ven in je zadovoljna v košari user posted image .

Takole je pa toplo zavita uživala na sončku:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
13.3.2009 7:08:53   
pomar*ANČA*
tila7, sem včeraj kar letela mim, ker sva oba čisto prehlajena, pa se izogibam stikov z mamicam... nebi rada koga okužila.

otika: kok je luštna!! kolk je stara?  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.3.2009 9:50:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Čez 1 teden bo 4 mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 207
13.3.2009 9:54:27   
Tila7
Pomar*ANČA* ni panike, sem vidla da sta hitela...sva pa tud midve bolj smrkave in boge...sva ta teden plavanje in telovadbo kar izpustili....upam da se čez vikend vsi pozdravimouser posted image

Otika kok lepo punčko maš, pa kolko laskov, tud moja pikica je mela veliko laskov sedaj pri šestih mesecih pa so ji počasi začeli izpadat.

Neposredna povezava do sporočila: 208
13.3.2009 13:33:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tila7
Otika kok lepo punčko maš, pa kolko laskov, tud moja pikica je mela veliko laskov sedaj pri šestih mesecih pa so ji počasi začeli izpadat.

Tila, daj ne me strašit user posted image .

(odgovor članu Tila7)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
13.3.2009 14:03:43   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

Čez 1 teden bo 4 mesece.

pol je pa tolk stara kot moj čmru:) čez 8 dni bo 4 mesece

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.3.2009 14:35:31   
petrax
Pozdravljene mamice iz okolce domžal!

No mal se k vam uštulm, nisem več domžalčanka, ampak vseen. Sem pa prvih 17let svojega življenja živela v mengšu, pol nekaj let v krtini pri dobu, zdej pa sem se s svojim fragim preselila v medvode. Upam da me še zmer sprejmete medse, ker se še nekak počutm domžalčanka oz. okoličanka. Drugače mamo pa doma navihanega 6mesečnika Kristjana.  

Neposredna povezava do sporočila: 211
13.3.2009 14:37:03   
petrax
tam bi moglo pisat z mojim dragim in ne fragim, se je škrat umešu :)

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.3.2009 18:54:22   
anmp2601
O lej jo Nežika....Otika, ful je zrasla, se mi zdi. Pa res ma ful lask. Našemu fantiču pa že odpadajo, tko da ma Tila kr prav, ko je rekla da pol na velko izpadajo. Sej bodo novi zrasli. Nč skrbet.user posted image user posted image user posted image

Petrax dobrodošla!!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdrav

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 213
14.3.2009 10:00:10   
Čebel@
mamice!
želim vam lep vikend in čim več sončka da bomo lahko zunajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 214
14.3.2009 19:17:18   
Claudi
Hoj!

Sm še ena mamica iz okolice Domžal, oz iz Radomelj.Se vam lahko pridružim pri čvekanju ?user posted image
Sm študirala kam nej pišem:na Novemberke ali na Domžalske mamice, pa sm se kar za sem odločila....Drugače visim na RR že od začetka nosečnosti dalje, velik prebiram in velik vprašanj sm že napisala ...Doma pa imamo dobre tri mesece starega sinka Žana.Trenutno sva oba malo prehlajenauser posted image , ampak gre na bolje....
Lep dan je bil danesuser posted image ,  mi smo ga kar lepo izkoristili, bli v trgovini,avto pelali na tehnični pregled, ki ga btw nismo nardil- je treba še neki uštimat prej - pa na sprehodu seveda...Upam da bo še naprej tak lep sonček...

Zdej pa user posted image malega skopat in zrihtat za spanje....
Lep pozdravček vsem, papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.3.2009 21:41:53   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Pozdravljene mamice iz okolce domžal!

No mal se k vam uštulm, nisem več domžalčanka, ampak vseen. Sem pa prvih 17let svojega življenja živela v mengšu, pol nekaj let v krtini pri dobu, zdej pa sem se s svojim fragim preselila v medvode. Upam da me še zmer sprejmete medse, ker se še nekak počutm domžalčanka oz. okoličanka. Drugače mamo pa doma navihanega 6mesečnika Kristjana.  

Hoj Petrax... Kok si pa ti stara? Jst sem tud živela v Mengšu, pol smo se pa preselil v Domžale, zdej sem pa isto na tvojem koncu, Smlednik če poznaš? Čist zraven Medvod.
No, sam jst sem kr zlo mlada mamica tko da vprašanje če te poznamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.3.2009 8:35:38   
_katja_
Čao!

Ali velja za jutri pri Bernardiju? Ali lahko ob 11,00?

Lepo nedeljo!
K

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.3.2009 20:23:15   
Anonimen
Sem za ... jana, anmp ... pokličita me, ko se bosta dobili (če se bosta dobili) in ne šele pri Lidlu, tak da se imam čas oblečt user posted image

(odgovor članu _katja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
15.3.2009 20:49:35   
_katja_
čer!

Se opravičujem, jaz jutri ne morem. Mi je nekaj vmes prišlo. .....

Uživajte....
K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.3.2009 8:45:57   
anmp2601
Dobro jutro punce,

sam ti ponedeljki nam pa res nagajajo!!!! user posted image user posted image  Sej sploh ne vem al dežuje al ne. A se čmo vseen dobit, tud če bo oblačno? Jst sem bolj za ob 12h, ker ob 11h dobi naš lumpi sadje za papat in to mal traja, ker na koncu mam jst več v laseh kot pa on v ustih.user posted image user posted image user posted image
Kaj pravte?

V upanju na sončka vas lepo pozdravljam!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.3.2009 9:05:38   
Anonimen
anmp, a vi pa že kar sadje user posted image ... no saj midve bova tudi počasi začeli s kakimi domačimi zelenjavnimi in sadnimi sokovi ... po kako žličko na dan.

Men je vseeno al se ob 11ih al ob 12ih dobimo ... prej bom mogla itak še kak krog s tamalo narest, da zaspi, da bom mogoče (ampak samo mogoče) lahko kofe v miru spila user posted image .
Samo vreme je pa res kar neki ... malo čez nizko oblačnost se tulki hoče neki sonček prebit, pa mu ne rata user posted image .

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
16.3.2009 10:36:17   
anmp2601
Evo sončku se počasi ratuje prebit skozi oblačke!!!user posted image user posted image
No mi malo potelovadimo, pol pa hruško z mangom popapamo, pa se odpravimo na potep. Te pokličem otika. Kaj pa mengšanke, pridete?

se vidimo kmalu, upam!!!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.3.2009 20:07:53   
petrax
Birdy imaš zs

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.3.2009 20:11:25   
Anonimen
anmp, mogoče je bila Neži proti koncu "dejta" zaradi tegale bolj sitkana:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
16.3.2009 22:55:13   
birdy
Petrax, ti tuduser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?