Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 19:41:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem se pa neki z mojim atijem spičla... joj, ko so včasih starši tako težki...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 19:45:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena brigita23 - Pri meni so tudi tektonski premiki. Moj je hotel to še posnet s kamero na fotoaparatu, toda je Ela prava prebrisanka in vsakič, ko je začel snemat, se je vse umirilo. Ko pa je odložil fotoaparat, pa spet akcija. A misliš, da nam bo ta zadnji mesec še kaj rastel trebušček? Baje bebice sedaj pridobijo tudi do 200 g na teden? Madonca, kam pa se bom še širila , saj se mi zdi, da sem že zdaj kot balon, ki bo zdaj zdaj počil. Imam namreč zelo špičast trebušček, ker sem bolj drobne postave in se ne more širit ne po širini, ne po višini, pol pa samo buhti navzven. Bo treba še kakšno fotko naredit pred porodom. jaaaaa pri nas je isto, al pa ko da kdo roko gor je full mir, ko pa jo umakne pa gremo naši , pa ko sem v postelji zvečer s kovtro čez bušija pokrita mi ga hoče raztrgat...pol ga pa odkrijem pa je par min čist mir ...navihanci naši a ne. Ne vem kam bo še rastu buši....jst ga bom ta teden poslikala še enkrat ko pridem do 36t , je pa že tako okrogel in trd kot žoga za na vodo...una tavelika
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 19:51:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jaz mam pa novo frizurooooooo Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro... Pa še tamalo mi je postrigla. Uf kak se dobro počutim Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala.. Lep večer še naprej! blagor tebi....meni pa so načrti za ta teden čisto padli v vodo in sem taka kot pra človek , mastne lase...noge kosmate, ker sem hotela it na depilacijo in sem si puščala, nohte na nogah tudi katastrofa sem bila dogovorjena za pedikuro in francosko , ...ja no pa še dva mozolja sta se mi naredila na obrazu, tak da upam da še ne grem rodit , bi se rada še malo prej upedenala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 19:56:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompot , te povabima....sem si ornk večerjo privoščila joj z veseljem sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekec no tudi tvoja večerja ni slaba ....zdej pa pridejo najine nadaljevanke a ne?...ponedeljki imajo najbolši program zvečer
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 19:58:34
|
|
|
|
brigita23
|
kje ste vse babe neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:00:15
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje ste vse babe neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a ne Ko boš imela 1000 objav.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:01:17
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu. Glej stran mojmalcek.si Mi ni žal, jo že izpolnjujemo...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:04:01
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Jaz mam pa novo frizurooooooo Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro... Pa še tamalo mi je postrigla. Uf kak se dobro počutim Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala.. Lep večer še naprej! blagor tebi....meni pa so načrti za ta teden čisto padli v vodo in sem taka kot pra človek , mastne lase...noge kosmate, ker sem hotela it na depilacijo in sem si puščala, nohte na nogah tudi katastrofa sem bila dogovorjena za pedikuro in francosko , ...ja no pa še dva mozolja sta se mi naredila na obrazu, tak da upam da še ne grem rodit , bi se rada še malo prej upedenala Očitno sve si bile do danes popoldne ful podobnivi, sam pri mozoljih si me prehitela Zdaj mam pa jaz edino frizuro spedenano, vse ostalo me še čaka in kar raste. Nč sekirat, bo že, upajmo da pred porodom.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:16:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompot , te povabima....sem si ornk večerjo privoščila joj z veseljem sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekec no tudi tvoja večerja ni slaba ....zdej pa pridejo najine nadaljevanke a ne?...ponedeljki imajo najbolši program zvečer Ja že gledam in se smejim,a bova enega Patriota
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:32:25
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje ste vse babe neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a ne Ko boš imela 1000 objav. uuuuu pol pa še malo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:33:21
|
|
|
|
mišk
|
Sonček85: Glede kil si lahk pa medve čist roke podamo... ... ko si že omenjala tisto magično cifro. Zdej sem že zelo zelo blizu končni kilaži pred prvim porodom. S samim porodom mi je šlo dol 10 kil, potem še -2 kili, ostale sem obdržala na sebi za hude cajte. Joj, ko berem tiste cifrice 60, 70, se mi kar milo stori. O.k., vem da smo tudi po višini različne. Eh, bo že! Danes bom še Razočarane gospodinje počakala, pol grem pa kar spat, ker sem ful zmatrana. Cel dan sem na nogah, ker hodim po dvorišču za Dono, kakor pastir za kravco. In zraven seveda prepovedujem, ne-jam, preusmerjam pozornost, jo fizično odstranjujem od ceste, gungam, kažem zanimive stvari, brišem blatne rokice,... Dogaja 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:34:35
|
|
|
|
brigita23
|
štorkljica- ja upam da bova, če greva pa prej rodit pa tud nič zato...so še česa hujšega po moje navajeni
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:36:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompot , te povabima....sem si ornk večerjo privoščila joj z veseljem sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekec no tudi tvoja večerja ni slaba ....zdej pa pridejo najine nadaljevanke a ne?...ponedeljki imajo najbolši program zvečer Ja že gledam in se smejim,a bova enega Patriota ja...res so face, pa v resnici obstaja Patriot ga še nisem vidla v trgovini
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:38:55
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu. Glej stran mojmalcek.si Mi ni žal, jo že izpolnjujemo... Hvala za pomoč, bom prečekirala.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:39:12
|
|
|
|
brigita23
|
silviki se je pa čist odpelal
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:39:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje ste vse babe neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a ne Ko boš imela 1000 objav. uuuuu pol pa še malo No, res še malo....lahko še danes
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:41:35
|
|
|
|
brigita23
|
miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako trede Piše pa 100% bombaž
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:42:57
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu. Glej stran mojmalcek.si Mi ni žal, jo že izpolnjujemo... Hvala za pomoč, bom prečekirala. Sem jo naročila v petek, v ponedeljek sem jo že imela... Je zelo lepa, pisana, polna slikic...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:43:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kje ste vse babe neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a ne Ko boš imela 1000 objav. uuuuu pol pa še malo No, res še malo....lahko še danes veš kaj ni mojga doma pa mi je dolg čas, tak da si z rr mal kratek čas delam , mogoče pa res
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:43:20
|
|
|
|
Miška2006
|
Ej, a kaj več veste od Rmmaje in od Daneta pa Frana? A so še v LJ Porodnišnici na EITN? Kako jim gre?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:45:10
|
|
|
|
Miška2006
|
Jst čakam na Gospodinje, tamala je sita in panca. Pol grem pa še jst panc panc, ko končajo Gospodinje. Meni do 4* kar še neki manjka . Jst si ne dam sile
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:45:56
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu. Glej stran mojmalcek.si Mi ni žal, jo že izpolnjujemo... Hvala za pomoč, bom prečekirala. Sem jo naročila v petek, v ponedeljek sem jo že imela... Je zelo lepa, pisana, polna slikic... Koliko strani pa ima in kaj vse vpisuješ notri?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:46:35
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako trede Piše pa 100% bombaž Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 20:48:45
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako trede Piše pa 100% bombaž Jst sem jih vse dobila in nisem nobene kupila, tako, da ti ne znam povedat. So pa tudi moje bolj trde. Glih glede likanja sem vprašala patronažno, če je nujno likat, pa mi je rekla da ne. Samo oprat z čimblažjim oz. čimmanj pralnega praška, posušit in lepo pospravit. Seveda brez mehčalca. Jst sem se tud odločila, da jih ne bom likala.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?