|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 19:41:59   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js sem se pa neki z mojim atijem spičla...user posted image joj, ko so včasih starši tako težki...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.3.2009 19:45:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

brigita23 - Pri meni so tudi tektonski premiki. user posted image user posted image Moj je hotel to še posnet s kamero na fotoaparatu, toda je Ela prava prebrisanka in vsakič, ko je začel snemat, se je vse umirilo. user posted image  user posted image  user posted image Ko pa je odložil fotoaparat, pa spet akcija. user posted image  user posted image  user posted image A misliš, da nam bo ta zadnji mesec še kaj rastel trebušček? Baje bebice sedaj pridobijo tudi do 200 g na teden? Madonca, kam pa se bom še širila user posted image , saj se mi zdi, da sem že zdaj kot balon, ki bo zdaj zdaj počil. user posted image  user posted image  user posted image Imam namreč zelo špičast trebušček, ker sem bolj drobne postave in se ne more širit ne po širini, ne po višini, pol pa samo buhti navzven. user posted image  user posted image  user posted image Bo treba še kakšno fotko naredit pred porodom. 

user posted image user posted image user posted image jaaaaa pri nas je isto, al pa ko da kdo roko gor je full mir, ko pa jo umakne pa gremo našiuser posted image , pa ko sem v postelji zvečer s kovtro čez bušija pokrita mi ga hoče raztrgat...pol ga pa odkrijem pa je par min čist miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...navihanci naši a ne.
Ne vem kam bo še rastu buši....jst ga bom ta teden poslikala še enkrat ko pridem do 36tuser posted image , je pa že tako okrogel in trd kot žoga za na vodo...una tavelikauser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.3.2009 19:51:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Jaz mam pa novo frizurooooooouser posted image user posted image
Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro...user posted image
Pa še tamalo mi je postrigla.
Uf kak se dobro počutimuser posted image

Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala..

Lep večer še naprej!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  blagor tebi....meni pa so načrti za ta teden čisto padli v vodouser posted image  in sem taka kot pra človekuser posted image user posted image user posted image , mastne lase...noge kosmate, ker sem hotela it na depilacijo in sem si puščala, nohte na nogah tudi katastrofa sem bila dogovorjena za pedikuro in francoskouser posted image , ...ja no pa še dva mozolja sta se mi naredila na obrazu, tak da upam da še ne grem rodituser posted image user posted image user posted image , bi se rada še malo prej upedenalauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.3.2009 19:53:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ali pa tole, preberi zadnji post od Pie.

http://www.ringaraja.net/forum/m_490354/mpage_1/key_/tm.htm#490354

hvala še enkrat, si sonce ko si se takole potrudila zameuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.3.2009 19:56:32   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompotuser posted image , te povabima....sem si ornk večerjo privoščilauser posted image user posted image user posted image
joj z veseljem

sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekecuser posted image

no tudi tvoja večerja ni slabauser posted image ....zdej pa pridejo najine nadaljevanke a ne?...ponedeljki imajo najbolši program zvečeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.3.2009 19:58:34   
brigita23
kje ste vse babeuser posted image

neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a neuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.3.2009 20:00:15   
štorkljica

neki me zanima...kdaj bom dobila 4 zvezdice?????? sem zdej v dveh dneh napisala 80 postov...sem pridna a neuser posted image

Ko boš imela 1000 objav.

Neposredna povezava do sporočila: 382
23.3.2009 20:01:17   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš?

Vidim da ste spregledale moje vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kupila MOJA PRVA SPOMINJSKA KNJIGA, naročila sem pa internetu.

Glej stran
mojmalcek.si

user posted image

Mi ni žal, jo že izpolnjujemo...user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.3.2009 20:04:01   
štorkljica

Jaz mam pa novo frizurooooooouser posted image user posted image
Sem mela prejle glih frizerko doma in me je pobarvala pa še super postrigla in na koncu sem ugotovila da grem lahko kar rodit ker bom verjetno porodnica z najlepšo frizuro...user posted image
Pa še tamalo mi je postrigla.
Uf kak se dobro počutimuser posted image

Zdaj pa grem nekaj papcat, ker me je ta frizerska seansa čisto izstradala..

Lep večer še naprej!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  blagor tebi....meni pa so načrti za ta teden čisto padli v vodouser posted image  in sem taka kot pra človekuser posted image user posted image user posted image , mastne lase...noge kosmate, ker sem hotela it na depilacijo in sem si puščala, nohte na nogah tudi katastrofa sem bila dogovorjena za pedikuro in francoskouser posted image , ...ja no pa še dva mozolja sta se mi naredila na obrazu, tak da upam da še ne grem rodituser posted image user posted image user posted image , bi se rada še malo prej upedenalauser posted image

Očitno sve si bile do danes popoldne ful podobnivi, sam pri mozoljih si me prehitelauser posted image user posted image user posted image  Zdaj mam pa jaz edino frizuro spedenano, vse ostalo me še čaka in kar raste.
Nč sekirat, bo že, upajmo da pred porodom.

Neposredna povezava do sporočila: 384
23.3.2009 20:16:46   
sonček85

sonček- ko si tudi sama lahko prideš na borovničeve cmoke in kompotuser posted image , te povabima....sem si ornk večerjo privoščilauser posted image user posted image user posted image
joj z veseljem

sam a veš kak je to k nimam avta doma,jem pa pravkar pašteto s paradižnikom in mlekecuser posted image

no tudi tvoja večerja ni slabauser posted image ....zdej pa pridejo najine nadaljevanke a ne?...ponedeljki imajo najbolši program zvečeruser posted image user posted image user posted image
Ja že gledam in se  smejim,a bova enega Patriotauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 385
23.3.2009 20:32:25   
brigita23

Ko boš imela 1000 objav.

uuuuu pol pa še malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.3.2009 20:33:21   
mišk
Sonček85: Glede kil si lahk pa medve čist roke podamo...user posted image  ... ko si že omenjala tisto magično cifro. Zdej sem že zelo zelo blizu končni kilaži pred prvim porodom. S samim porodom mi je šlo dol 10 kil, potem še -2 kili, ostale sem obdržala na sebi za hude cajte.user posted image  
Joj, ko berem tiste cifrice 60, 70, se mi kar milo stori.user posted image  O.k., vem da smo tudi po višini različne. Eh, bo že!

Danes bom še Razočarane gospodinje počakala, pol grem pa kar spat, ker sem ful zmatrana. Cel dan sem na nogah, ker hodim po dvorišču za Dono, kakor pastir za kravco.user posted image  In zraven seveda prepovedujem, ne-jam, preusmerjam pozornost, jo fizično odstranjujem od ceste, gungam, kažem zanimive stvari, brišem blatne rokice,... Dogaja 100 na uro.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.3.2009 20:34:35   
brigita23
štorkljica-user posted image user posted image user posted image user posted image ja upam da bova, če greva pa prej rodit pa tud nič zato...so še česa hujšega po moje navajeniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
23.3.2009 20:36:54   
brigita23

joj z veseljem

Ja že gledam in se  smejim,a bova enega Patriotauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja...res so face, pa v resnici obstaja Patriotuser posted image  ga še nisem vidla v trgoviniuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.3.2009 20:38:55   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš?

Vidim da ste spregledale moje vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glej stran
mojmalcek.si

user posted image

Hvala za pomoč, bom prečekirala.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.3.2009 20:39:12   
brigita23
silviki se je pa čist odpelaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
23.3.2009 20:39:57   
Miška2006

Ko boš imela 1000 objav.

uuuuu pol pa še malouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, res še malo....lahko še danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 392
23.3.2009 20:41:35   
brigita23
miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
23.3.2009 20:42:57   
jernejav

Glej stran
mojmalcek.si

user posted image

Sem jo naročila v petek, v ponedeljek sem jo že imela... Je zelo lepa, pisana, polna slikic...

Neposredna povezava do sporočila: 394
23.3.2009 20:43:15   
brigita23

Ko boš imela 1000 objav.

No, res še malo....lahko še danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  veš kaj ni mojga doma pa mi je dolg čas, tak da si z rr mal kratek čas delamuser posted image , mogoče pa resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
23.3.2009 20:43:20   
Miška2006
Ej, a kaj več veste od Rmmaje in od Daneta pa Frana? A so še v LJ Porodnišnici na EITN? Kako jim gre?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.3.2009 20:45:10   
Miška2006
Jst čakam na Gospodinje, tamala je sita in panca. Pol grem pa še jst panc panc, ko končajo Gospodinje.

Meni do 4* kar še neki manjkauser posted image user posted image user posted image . Jst si ne dam sileuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
23.3.2009 20:45:56   
Miška2006

Glej stran
mojmalcek.si

user posted image

Sem jo naročila v petek, v ponedeljek sem jo že imela... Je zelo lepa, pisana, polna slikic...

Koliko strani pa ima in kaj vse vpisuješ notri?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.3.2009 20:46:35   
jernejav

miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...

Neposredna povezava do sporočila: 399
23.3.2009 20:48:45   
Miška2006

Jst sem jih vse dobila in nisem nobene kupila, tako, da ti ne znam povedat. So pa tudi moje bolj trde.

Glih glede likanja sem vprašala patronažno, če je nujno likat, pa mi je rekla da ne. Samo oprat z čimblažjim oz. čimmanj pralnega praška, posušit in lepo pospravit. Seveda brez mehčalca. Jst sem se tud odločila, da jih ne bom likala.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?