gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Nasa bejba pa noce jest.... ...sprva sem vse to pripisovala bronhitisu in prehladu....sem si rekla....mah...sej, ce sem sama bolana, mi tudi hrana ni ne vem koliko v mislih...enostavno clovk nima apetita...ma zdaj je pa Leyla ze zdrava...pa noce in noce jest.... Flasko z mlekom poje brez problema, ma ko ji dam pa GH....pa vsega Boga zganja...z nogicami zacne brcat, glavo obraca sem ter tja,....usta zapre tako mocno, da ji tudi na silo ne morem vriniti zlicko....sploh ne vem vec, cemu je to podobno in kaj naj s to mojo bejbiko... Hranim jo na vsake tri ure...no danes, sem jo pa zanalasc pustila nekoliko dlje "lacno"...ker sem seveda pricakovala, da ko ji bom pac ponudila zlicko s hrano...da bo prec zagrabla....mah kje paaaaaaa....celo najljubse igrace sem ji dala, v prepricanju, da se bo z njimi igrala, ko bi jo jaz futrala....ma krizaaaaa...to se je drla, da je cisto rdeca ratala v faco.... no in kaj....sem ji letela flasko Aptamila pripraviti...spila je celih 230ml...in zaspala... Vceraj sem ji skuhala krompir in korencka....vse skupaj pretlacila z vilico, no in sem veselo sibala k njej...v prepricanju, da bo jedla...in resssss....zacne usta odperati...prvo zlicko poje ... zacne nekaj z jezickom sukat...ga vrteti gor in dol po ustih... in opazim da "lovi" koscek korencka, ki mi ga vrjetno ni uspelo " v nulo " pretlaciti....nakar zacne bruhat...zgabilo se ji je vse skupaj....no in ust vec ni odprla.... jaz sem ze cisto zmesana od te hrane, ki jo ona noce in noce jesti..... ....mamica je huda.... no, nekaj temu podobnega sem jaz včeraj pisala ..... noče jest, obrača glavo, usta zaprta, .... jaz pa od kašice, pa kosila, .....pa vseh mogočih poskusov...pol na koncu pristanem na flaški....to spije in zaspi .. ...danes je dop. spet tak malo sadja jedel, pol čez kake 3 ure je pa skoraj ponorel, ko ni takoj dobil nekaj za jest .. ...verjeli ali ne...komaj čakam, da bodo lahko vse jedli, ker se meni tud že malo meša od vsega tega ....... sploh ti, ki niso neki jedci.... ....danes me je že imelo, da mu čokolino na flaško naredim ...
|