|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
23.3.2009 20:28:14   
meta21
Dons pa ni glih neke gužve tle gor, ne?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.3.2009 20:38:49   
meta21
Malo sem počvekala s coko in vas vse lepo pozdravlja! Je obljubila, da nas pride ob priliki sama mal pogledatuser posted image . Drugače je pa ok!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.3.2009 20:39:03   
RAČKAPK
čer.....
zdaj user posted image  kopat Marijo
pol pa če mi uspe
pridem nazaj gor

pozdravček

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.3.2009 20:50:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Malo sem počvekala s coko in vas vse lepo pozdravlja! Je obljubila, da nas pride ob priliki sama mal pogledatuser posted image . Drugače je pa ok!

a se poznate??

super, da je ok.............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........sem vesela zanjo...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.3.2009 20:50:41   
ključek

Dons pa ni glih neke gužve tle gor, ne?user posted image

niti ne........user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.3.2009 20:50:48   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

virtualna..... baš tebe ja trebam ....user posted image

.... bratranec mi je prinesel neke njihove tipične jedi.....med drugim neke Maultaschen.....  zgledajo kot kaki polnjeni žepki.....kar dejansko so....samo mi ni jasno kaj naj tu zraven nardim.....al je potrebna kaka omaka al kaj...je pa noter špinača, pa sv. meso, pa še druge zadeve.....       Mogoče poznaš....  je pa tak pakirano kot pri nas njoki al tortelini...... samo so večji.. 5x5....

Aja pa neke nudelneuser posted image .....    kak te to v Nemčiji jeste?  Ker meni to zgleda kot kaki malo večji vlivanciuser posted image

Ja, ja...vem kaj ti je prinesel....tile spinacni Maultaschen so ful dobri, ce si se posebej skuhas smetanovo omako ... jaz ponavadi kupim 30% Sahne...pa jo lepo skuham....dodam nariban sir...po navadi dam kar Gaudo...mesam dokler se sir ne rastopi v tej smetani, dodam kako zacimbo za boljsi okus....in prelijem preko Maultaschen-ov....ful dobr....user posted image

Za une Maultaschen-e, kjer je pa mesni dodatek notri...pa kupim omako...ker se mi zdi da je kupljena se najboljsa...to mam pa tisto od Maggi-ja ....Sosse zu Braten...ce poznas ....user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.3.2009 20:57:55   
pf
Pupe grem spat, ker me je današnji dan zmozgal do ibera. Jok, jok, jok in nošenje, pa cartanje, pa vsa sprotna dela in sem utrujena ful. Hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da se jutri zbudiva v lepše jutro in še lepši dan. user posted image
Lep večer in prespano noč.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.3.2009 21:02:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Pupe grem spat, ker me je današnji dan zmozgal do ibera. Jok, jok, jok in nošenje, pa cartanje, pa vsa sprotna dela in sem utrujena ful. Hvala za objemčke in pikapoke. Upam, da se jutri zbudiva v lepše jutro in še lepši dan. user posted image

Hvala, enako tudi tebi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.3.2009 21:04:39   
Virtualna
Nasa bejba pa noce jest....user posted image ...sprva sem vse to pripisovala bronhitisu in prehladu....sem si rekla....mah...sej, ce sem sama bolana, mi tudi hrana ni ne vem koliko v mislih...enostavno clovk nima apetita...ma zdaj je pa Leyla ze zdrava...pa noce in noce jest....

Flasko z mlekom poje brez problema, ma ko ji dam pa GH....pa vsega Boga zganja...z nogicami zacne brcat, glavo obraca sem ter tja,....usta zapre tako mocno, da ji tudi na silo ne morem vriniti zlicko....sploh ne vem vec, cemu je to podobno in kaj naj s to mojo bejbiko...user posted image user posted image user posted image

Hranim jo na vsake tri ure...no danes, sem jo pa zanalasc pustila nekoliko dlje "lacno"...ker sem seveda pricakovala, da ko ji bom pac ponudila zlicko s hrano...da bo prec zagrabla....mah kje paaaaaaa....celo najljubse igrace sem ji dala, v prepricanju, da se bo z njimi igrala, ko bi jo jaz futrala....ma krizaaaaa...to se je drla, da je cisto rdeca ratala v faco....user posted image user posted image user posted image no in kaj....sem ji letela flasko Aptamila pripraviti...spila je celih 230ml...in zaspala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vceraj sem ji skuhala krompir in korencka....vse skupaj pretlacila z vilico, no in sem veselo sibala k njej...v prepricanju, da bo jedla...in resssss....zacne usta odperati...prvo zlicko poje ... zacne nekaj z jezickom sukat...ga vrteti gor in dol po ustih... in opazim da "lovi" koscek korencka, ki mi ga vrjetno ni uspelo " v nulo " pretlaciti....nakar zacne bruhat...zgabilo se ji je vse skupaj....no in ust vec ni odprla....user posted image user posted image user posted image  jaz sem ze cisto zmesana od te hrane, ki jo ona noce in noce jesti.....user posted image user posted image user posted image ....mamica je huda....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 23.3.2009 21:07:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.3.2009 21:27:21   
meta21
Virtualna, ne vem, če je pri vama isto ampak Lovro ful rad je pod pogojem, da je s paličnim zmiksano (z vilco pretlačeno na začetku pod nobenim pogojem ni jedel) in na začetku sem kar malo več kuhalne vode zraven puščala, da je blo bolj redko. Je manjša razlika med mlekom in kašo, če je bolj redka. Lahko pa probaš tudi z aptamilom zmešat-en tak pire z adaptiranim mlekom.

Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.3.2009 21:30:08   
meta21
Aja, pa če ima slučajno rada jabolko ga lahko primešaš h korenčku....to sem jaz en čas delala preden sem začela zelenjavo dajat, ker je Lovro že skoraj en mesec jedel sadje preden sva začela z zelenjavo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.3.2009 21:32:36   
Virtualna
Meta, nimam pojma....opazam pa, da se ji gabi in da se ji zelodec obrne, ce v ustih zasledi kako grudico...sploh je ne zna pogoltniti...ampak se res potrudim max, da ji pretlacim "v nulo"....

Ne vem...bom probala se s palicnim mesalnikom...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
23.3.2009 21:33:25   
Virtualna
Ja...rada je jabolko...bom probala dodati korencek k njemu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
23.3.2009 21:35:20   
meta21
Mame moramo včasih mal čarat, da nam kaj uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.3.2009 21:42:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

virtualna..... baš tebe ja trebam ....user posted image

.... bratranec mi je prinesel neke njihove tipične jedi.....med drugim neke Maultaschen.....  zgledajo kot kaki polnjeni žepki.....kar dejansko so....samo mi ni jasno kaj naj tu zraven nardim.....al je potrebna kaka omaka al kaj...je pa noter špinača, pa sv. meso, pa še druge zadeve.....       Mogoče poznaš....  je pa tak pakirano kot pri nas njoki al tortelini...... samo so večji.. 5x5....

Aja pa neke nudelneuser posted image .....    kak te to v Nemčiji jeste?  Ker meni to zgleda kot kaki malo večji vlivanciuser posted image

Ja, ja...vem kaj ti je prinesel....tile spinacni Maultaschen so ful dobri, ce si se posebej skuhas smetanovo omako ... jaz ponavadi kupim 30% Sahne...pa jo lepo skuham....dodam nariban sir...po navadi dam kar Gaudo...mesam dokler se sir ne rastopi v tej smetani, dodam kako zacimbo za boljsi okus....in prelijem preko Maultaschen-ov....ful dobr....user posted image

Za une Maultaschen-e, kjer je pa mesni dodatek notri...pa kupim omako...ker se mi zdi da je kupljena se najboljsa...to mam pa tisto od Maggi-ja ....Sosse zu Braten...ce poznas ....user posted image

user posted image  .....   hvala....... bi šla najrajši kar zdaj probatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.3.2009 21:44:06   
gold fish

pf - tud pri nas je bilo danes neko tako čudno, nošenje, pa cartanje, pa jok, pa pol če si ga dal iz rok spet neko jokcanje.....  ne vidim pa, da bi kaki zobek bil na vidikuuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
23.3.2009 21:45:21   
meta21
Jaz sem pa ugotovila, kako preprečit dretje med hranjenjem. Vzela sem večjo žlico in nič več ga med hranjenjem ne čistim okol ust z žlico (Lara ti ne beri tegauser posted image ). Moram mu konstantno nosit v usta, ker dobesedno v stotinki sekunde pogoltne in odpre usta...in če ni v tistem trenutku že nova žlica pred njimi se začne dret na vse grlo. Najhitrejša moram bit pri riževi kašici, malo počasnejša sem lahko pri zelenjavi no za sadje si pa lahko mirno vzamem čas, ker ga nima preveč rad in vmes med posamezno žlico še vse okrog sebe pogleda.user posted image  Vrabec mali! Malo imam zdaj upanja, ker je ugotovil da hrana prihaja iz skodelice in gleda, kako zajemam in nosim njemu v usta. Mogoče bo kmalu pogruntal, da ne morem hiperaktivno mahat z žlico in mu jo nosit v usta brez prestankauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
23.3.2009 21:47:01   
meta21

Upam, da se jutri zbudiva v lepše jutro in še lepši dan. user posted image

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
23.3.2009 21:49:07   
gold fish

Nasa bejba pa noce jest....user posted image ...sprva sem vse to pripisovala bronhitisu in prehladu....sem si rekla....mah...sej, ce sem sama bolana, mi tudi hrana ni ne vem koliko v mislih...enostavno clovk nima apetita...ma zdaj je pa Leyla ze zdrava...pa noce in noce jest....

Flasko z mlekom poje brez problema, ma ko ji dam pa GH....pa vsega Boga zganja...z nogicami zacne brcat, glavo obraca sem ter tja,....usta zapre tako mocno, da ji tudi na silo ne morem vriniti zlicko....sploh ne vem vec, cemu je to podobno in kaj naj s to mojo bejbiko...user posted image user posted image user posted image

Hranim jo na vsake tri ure...no danes, sem jo pa zanalasc pustila nekoliko dlje "lacno"...ker sem seveda pricakovala, da ko ji bom pac ponudila zlicko s hrano...da bo prec zagrabla....mah kje paaaaaaa....celo najljubse igrace sem ji dala, v prepricanju, da se bo z njimi igrala, ko bi jo jaz futrala....ma krizaaaaa...to se je drla, da je cisto rdeca ratala v faco....user posted image user posted image user posted image no in kaj....sem ji letela flasko Aptamila pripraviti...spila je celih 230ml...in zaspala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vceraj sem ji skuhala krompir in korencka....vse skupaj pretlacila z vilico, no in sem veselo sibala k njej...v prepricanju, da bo jedla...in resssss....zacne usta odperati...prvo zlicko poje ... zacne nekaj z jezickom sukat...ga vrteti gor in dol po ustih... in opazim da "lovi" koscek korencka, ki mi ga vrjetno ni uspelo " v nulo " pretlaciti....nakar zacne bruhat...zgabilo se ji je vse skupaj....no in ust vec ni odprla....user posted image user posted image user posted image  jaz sem ze cisto zmesana od te hrane, ki jo ona noce in noce jesti.....user posted image user posted image user posted image ....mamica je huda....user posted image user posted image

no, nekaj temu podobnega sem jaz včeraj pisala ..... noče jest, obrača glavo, usta zaprta, .... jaz pa od kašice, pa kosila, .....pa vseh mogočih poskusov...pol na koncu pristanem na flaški....to spije in zaspiuser posted image ..

...danes je dop. spet tak malo sadja jedel, pol čez kake 3 ure je pa skoraj ponorel, ko ni takoj dobil nekaj za jestuser posted image ..

...verjeli ali ne...komaj čakam, da bodo lahko vse jedli, ker se meni tud že malo meša od vsega tega ....... sploh ti, ki niso neki jedci....user posted image

....danes me je že imelo, da mu čokolino na flaško naredimuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4319
23.3.2009 21:51:42   
gold fish

Meta, nimam pojma....opazam pa, da se ji gabi in da se ji zelodec obrne, ce v ustih zasledi kako grudico...sploh je ne zna pogoltniti...ampak se res potrudim max, da ji pretlacim "v nulo"....

Ne vem...bom probala se s palicnim mesalnikom...

...naš je od začetka tud take zganjal...je zgledalo tak, kot da se bo zagoltil...... pol sem en čas s paličnim miksala, pol sem prešaltala na tisti sekljalnik...zdaj mu pa al s tem al pa kar z vilico naredim in ga več ti delčki ne motijo....trajalo je pa skoraj 1 mesec...da je to šlo mimo.....  

Neposredna povezava do sporočila: 4320
23.3.2009 21:52:19   
gold fish

Ja...rada je jabolko...bom probala dodati korencek k njemu....user posted image

samo daj od začetka manj korenčka, ker ima bolj intenzivni okus.... pol pa postopno enači...

Neposredna povezava do sporočila: 4321
23.3.2009 21:52:52   
gold fish

Mame moramo včasih mal čarat, da nam kaj uspeuser posted image

...meni se zdi, da kar fejst...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
23.3.2009 21:56:49   
meta21
Ribica, danes si pa hitro skoz prišla s komentarji, ne?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
23.3.2009 21:57:00   
gold fish

Jaz sem pa ugotovila, kako preprečit dretje med hranjenjem. Vzela sem večjo žlico in nič več ga med hranjenjem ne čistim okol ust z žlico (Lara ti ne beri tegauser posted image ). Moram mu konstantno nosit v usta, ker dobesedno v stotinki sekunde pogoltne in odpre usta...in če ni v tistem trenutku že nova žlica pred njimi se začne dret na vse grlo. Najhitrejša moram bit pri riževi kašici, malo počasnejša sem lahko pri zelenjavi no za sadje si pa lahko mirno vzamem čas, ker ga nima preveč rad in vmes med posamezno žlico še vse okrog sebe pogleda.user posted image  Vrabec mali! Malo imam zdaj upanja, ker je ugotovil da hrana prihaja iz skodelice in gleda, kako zajemam in nosim njemu v usta. Mogoče bo kmalu pogruntal, da ne morem hiperaktivno mahat z žlico in mu jo nosit v usta brez prestankauser posted image

meta - pri nas je tud riževa kašica tista, ko moraš dirkati po novo vsebinouser posted image .....  pa tud ne brišem sproti...ker če sem dovolj hitra je ok, drugače user posted image ... 
Jaz mu pa kar nekaj v roko dam....ponavadi žlico, da se z njo zamoti, včasih nese proti ustom.....ampak je pa bolj pri miru....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
23.3.2009 21:57:28   
gold fish

Ribica, danes si pa hitro skoz prišla s komentarji, ne?

ja, hvalabogu

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?