Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 12:07:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vaši že govorijo naša samo baba in mama blebeta.... Ne, nič... Ga z mojim nonstop vzpodbujava z raznimi bababa in gagaga in dadada pa ful se pogovarjamo z njim in vse kar dobimo od njega je aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa (s takim nežnim tonom, ne kričanje ). Zgleda, da bo mel tud to po fotru, ki ne odpre ust dokler se res ne prepriča, da se jih splača odpret
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 12:28:40
|
|
|
|
meta21
|
AinB, kdo je tale Volga? Sem že parkrat slišala, da jo je kdo omenil (predvidevam, da rr čvekačica ali ne?) Jaz tudi zelo malo likam....samo srajce in sem pa tja kakšno bolj fensi stvar. Rajši zmanjšam centrifugo na 600 ali 800 obratov pa ni zmečkano. Smo kar bolj športni pri naši hiši. Bubi ti pa svojega kar malo posojaj okoli...boš najbrž mastno zaslužila . Moj lika samo 4-kotne ravne stvari, npr. robčke, plenice, pogrinjke... Lovrov meni za danes pa je tak: dop: naribano jabolko kosilo: brokoli s krompirjem pop: riževa kašica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 12:29:48
|
|
|
|
meta21
|
Drugač sva bla pa danes že ob 9h na kavi...je bil tak lep sonček zunaj na terasi. Zdaj sva se pa najedla in greva še za 1 urco pol pa kuhat. Čaw do večera
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 13:03:14
|
|
|
|
Virtualna
|
Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega.... ....pri prvem testu ji je pokazalo ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo ....no in zdaj je ful srecna .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 13:24:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo! Tudi midve sva bili danes že v mestu na kavi, pa po dolgem času sem si šla tudi eno kulsko trenerkico kupit .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 14:40:04
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega.... ....pri prvem testu ji je pokazalo ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo ....no in zdaj je ful srecna ..... Iskrene čestitke novi nosečki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 14:41:00
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 AinB, kdo je tale Volga? Sem že parkrat slišala, da jo je kdo omenil (predvidevam, da rr čvekačica ali ne?) Ja, RR razburjačica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 14:43:56
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,kje pa imajo te sedeže in koliko koštajo?? Recaro ima zelo lepe sedeže za punčke, take rozane s cvetličnim vzorčkom (cena 200 - 230 EUR) od 9 - 36 kg. Mi smo sicer gledali fantovske, sem pa opazila, da imajo par različnih in so res srčkani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 14:46:22
|
|
|
|
AinB
|
Midva sve tudi že nazaj s sprehoda. Danes je res zakon vreme. T je pojedel kosilo zdaj pa veselo spančka, jaz pa čakam , potem pa šibamo po avtosedež za .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 15:28:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Recaro ima zelo lepe sedeže za punčke, take rozane s cvetličnim vzorčkom (cena 200 - 230 EUR) od 9 - 36 kg. tega misliš? Starlight SP (Recaro pod imenom Storchenmulle) Sem imela za bubiko nagledanega, pa sem potem vseeno raje modrega vzela:
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.3.2009 15:29:16 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 15:30:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca srečno nosečnost do konca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 15:53:53
|
|
|
|
pf
|
Virtualna no pa bo mladine v vaši družini. Bubi jaz sem tudi videla tega rožnatega na ebayu, ampak mislim, da ga pa pri nas ni, ker imam katalog doma in ni notri tega vzorca. Jazzy fajn za trenerko. A ni fajn si kaj kupit zase? Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 16:41:09
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 16:59:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega.... ....pri prvem testu ji je pokazalo ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo ....no in zdaj je ful srecna .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 17:06:13
|
|
|
|
gold fish
|
virtualna..... baš tebe ja trebam .... .... bratranec mi je prinesel neke njihove tipične jedi.....med drugim neke Maultaschen..... zgledajo kot kaki polnjeni žepki.....kar dejansko so....samo mi ni jasno kaj naj tu zraven nardim.....al je potrebna kaka omaka al kaj...je pa noter špinača, pa sv. meso, pa še druge zadeve..... Mogoče poznaš.... je pa tak pakirano kot pri nas njoki al tortelini...... samo so večji.. 5x5.... Aja pa neke nudelne ..... kak te to v Nemčiji jeste? Ker meni to zgleda kot kaki malo večji vlivanci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 17:08:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jazzy fajn za trenerko. A ni fajn si kaj kupit zase? Ja tolk je fajn, da mislim to vajo v kratkem ponovit Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali. Upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 17:50:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi jaz sem tudi videla tega rožnatega na ebayu, ampak mislim, da ga pa pri nas ni, ker imam katalog doma in ni notri tega vzorca. Ja, res ga v Rutarju nimajo. Imajo pa ga v Toysu v A, kjer ga ob akcijah (se pogosto ponavljajo) dobiš za manj kot 160€. Drugače pa je 189€ se mi zdi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 17:57:17
|
|
|
|
pf
|
Bubi koliko pa pride gori v Avstriji romer z isofixom? A veš mogoče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 18:11:00
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega.... ....pri prvem testu ji je pokazalo ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo ....no in zdaj je ful srecna ..... Čestitke še z moje strani
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 18:12:24
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 19:36:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi koliko pa pride gori v Avstriji romer z isofixom? A veš mogoče? ne, isofixa pa nisem še nikoli niti gledala, ker za nas ne pride v poštev. Malo na www.ebay.de poglej, tak za orientacijo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 20:03:44
|
|
|
|
meta21
|
Virtualna, za nečaka/nečakinjo, ki prihaja! Pf, , da čimprej mine...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 20:18:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dan jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela.... ....namrec, moja sestrica je noseca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 20:19:13
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 20:19:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* tega misliš? Starlight SP (Recaro pod imenom Storchenmulle) luštn..........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?