|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
23.3.2009 12:07:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vaši že govorijouser posted image
naša samo baba in mama blebeta....user posted image

Ne, nič... Ga z mojim nonstop vzpodbujava z raznimi bababa in gagaga in dadada pa ful se pogovarjamo z njim in vse kar dobimo od njega je aaaaaaaaaa aaaaaaaaaa (s takim nežnim tonom, ne kričanjeuser posted image ). Zgleda, da bo mel tud to po fotru, ki ne odpre ust dokler se res ne prepriča, da se jih splača odpretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.3.2009 12:28:40   
meta21
AinB, kdo je tale Volga? Sem že parkrat slišala, da jo je kdo omenil (predvidevam, da rr čvekačica ali ne?)

Jaz tudi zelo malo likam....samo srajce in sem pa tja kakšno bolj fensi stvar. Rajši zmanjšam centrifugo na 600 ali 800 obratov pa ni zmečkano. Smo kar bolj športni pri naši hiši. Bubi ti pa svojega kar malo posojaj okoli...boš najbrž mastno zaslužilauser posted image . Moj lika samo 4-kotne ravne stvari, npr. robčke, plenice, pogrinjke...

Lovrov meni za danes pa je tak:
dop: naribano jabolko
kosilo: brokoli s krompirjem
pop: riževa kašica

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.3.2009 12:29:48   
meta21
Drugač sva bla pa danes že ob 9h na kavi...je bil tak lep sonček zunaj na terasi. Zdaj sva se pa najedla in greva še za 1 urco pol pa kuhat.

Čaw do večerauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.3.2009 13:03:14   
Virtualna
Dan user posted image

jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela....user posted image ....namrec, moja sestrica je noseca user posted image  ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega....user posted image ....pri prvem testu ji je pokazalo user posted image ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako user posted image ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo user posted image ....no in zdaj je ful srecna user posted image .....

user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.3.2009 13:24:19   
Jazzy1
Živjo!

Tudi midve sva bili danes že v mestu na kavi, pa po dolgem času sem si šla tudi eno kulsko trenerkico kupit user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.3.2009 14:40:04   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Dan user posted image

jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela....user posted image ....namrec, moja sestrica je noseca user posted image  ...danes ima 1. pregled pri G....potrditvenega....user posted image ....pri prvem testu ji je pokazalo user posted image ...ni verjela....je sla drugega delat...prav tako user posted image ....no, potem se je zjokala....pa je sla se enega delat....in jovo na novo user posted image ....no in zdaj je ful srecna user posted image .....

Iskrene čestitke novi nosečki user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.3.2009 14:41:00   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

AinB, kdo je tale Volga? Sem že parkrat slišala, da jo je kdo omenil (predvidevam, da rr čvekačica ali ne?)

Ja, RR razburjačica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.3.2009 14:43:56   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,kje pa imajo te sedeže in koliko koštajo??

Recaro ima zelo lepe sedeže za punčke, take rozane s cvetličnim vzorčkom (cena 200 - 230 EUR) od 9 - 36 kg. Mi smo sicer gledali fantovske, sem pa opazila, da imajo par različnih in so res srčkani.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.3.2009 14:46:22   
AinB
Midva sve tudi že nazaj s sprehoda. Danes je res zakon vreme. T je pojedel kosilo zdaj pa veselo spančka, jaz pa čakam user posted image , potem pa šibamo po avtosedež za user posted image .

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.3.2009 15:28:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Recaro ima zelo lepe sedeže za punčke, take rozane s cvetličnim vzorčkom (cena 200 - 230 EUR) od 9 - 36 kg.

tega misliš? Starlight SP (Recaro pod imenom Storchenmulle)
user posted image

Sem imela za bubiko nagledanega, pa sem potem vseeno raje modrega vzela:
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.3.2009 15:29:16 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.3.2009 15:30:38   
*bubi*

Dan user posted image

jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela....user posted image ....namrec, moja sestrica je noseca user posted image

user posted image user posted image user posted image srečno nosečnost do konca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.3.2009 15:53:53   
pf
Virtualna no pa bo mladine v vaši družini.
Bubi jaz sem tudi videla tega rožnatega na ebayu, ampak mislim, da ga pa pri nas ni, ker imam katalog doma in ni notri tega vzorca.
Jazzy fajn za trenerko. A ni fajn si kaj kupit zase? user posted image
Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo user posted image . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.3.2009 16:41:09   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce moja babika pa danes tako joka. Sploh je skoraj ne morem potolažiti. Boga revica. Zgleda da jo dlesni bolijo, ker tak milo user posted image . Calpol ji dajem na šest ur, calgel namažem, ampak je malo bolje, potem pa spet jok. Revček moj mali.

user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.3.2009 16:59:29   
gold fish

Dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.3.2009 17:06:13   
gold fish
virtualna..... baš tebe ja trebam ....user posted image

.... bratranec mi je prinesel neke njihove tipične jedi.....med drugim neke Maultaschen.....  zgledajo kot kaki polnjeni žepki.....kar dejansko so....samo mi ni jasno kaj naj tu zraven nardim.....al je potrebna kaka omaka al kaj...je pa noter špinača, pa sv. meso, pa še druge zadeve.....       Mogoče poznaš....  je pa tak pakirano kot pri nas njoki al tortelini...... samo so večji.. 5x5....

Aja pa neke nudelneuser posted image .....    kak te to v Nemčiji jeste?  Ker meni to zgleda kot kaki malo večji vlivanciuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.3.2009 17:08:34   
Jazzy1

Jazzy fajn za trenerko. A ni fajn si kaj kupit zase? user posted image

Ja tolk je fajn, da mislim to vajo v kratkem ponovituser posted image user posted image user posted image

Upam, da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.3.2009 17:50:34   
*bubi*

Bubi jaz sem tudi videla tega rožnatega na ebayu, ampak mislim, da ga pa pri nas ni, ker imam katalog doma in ni notri tega vzorca.

Ja, res ga v Rutarju nimajo. Imajo pa ga v Toysu v A, kjer ga ob akcijah (se pogosto ponavljajo) dobiš za manj kot 160€. Drugače pa je 189€ se mi zdi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.3.2009 17:57:17   
pf
Bubi koliko pa pride gori v Avstriji romer z isofixom? A veš mogoče?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.3.2009 18:11:00   
petra1978

Dan user posted image

Čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.3.2009 18:12:24   
petra1978

user posted image user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.3.2009 19:36:49   
*bubi*

Bubi koliko pa pride gori v Avstriji romer z isofixom? A veš mogoče?

ne, isofixa pa nisem še nikoli niti gledala, ker za nas ne pride v poštev.

Malo na www.ebay.de poglej, tak za orientacijo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.3.2009 20:03:44   
meta21
Virtualna, user posted image user posted image user posted image za nečaka/nečakinjo, ki prihaja!

Pf, user posted image , da čimprej mine...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.3.2009 20:18:17   
ključek

Dan user posted image

jaz sem pa danes taaaaaaaaaakooooooooooooo vesela....user posted image ....namrec, moja sestrica je noseca user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.3.2009 20:19:13   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.3.2009 20:19:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

tega misliš? Starlight SP (Recaro pod imenom Storchenmulle)
user posted image  

luštn..........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?