|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
23.3.2009 7:31:51   
arabela*
dobro jutrouser posted image

naša user posted image pa je celo noč prespala,,brez hranjenja...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
23.3.2009 7:44:34   
arabela*
user posted image ,vam častim....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
23.3.2009 7:50:14   
tasa_m
dobro jutro.
O Saraya hvala za kavico. user posted image

Zdaj pa si jo grem tudi jaz privoščit..kuhana je,čaka samo name da jo spijem.

In kako ste?
mi imamo danes prvo posvetovalnico user posted image samo zdaj ne vem če potrebujem kaj specifičnega zraven ali ne? Zd. izkaznico in MK verjetno druga pa nič..ali?? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
23.3.2009 7:57:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In kako ste?
mi imamo danes prvo posvetovalnico user posted image samo zdaj ne vem če potrebujem kaj specifičnega zraven ali ne? Zd. izkaznico in MK verjetno druga pa nič..ali?? user posted image

superuser posted image
nič ne rabiš,razen tega,pa mislim da papirje,odpustnico iz P. za user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
23.3.2009 8:35:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutrouser posted image

naša user posted image pa je celo noč prespala,,brez hranjenja...user posted image

Marisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
23.3.2009 8:39:52   
botrca
Meni pa ni dobro jutro, sem peljala Jana v vrtec in še preden je prišel do vrat od njegove igralnice se je jokal in jokal user posted image  user posted image  user posted image ...tako sem v skrbeh da vam ne znam opisat.

Potem pa še na vratih vidim, da se je pojavila pri nas še poleg škrlatinke tudi slinavka. Sem vprašala vzgojiteljico če je tudi v Janovi skupini in je rekla da je prejšnji teden en deček šel zaradi tega domov...user posted image . Upam, da ne bo moj kaj fasal, ker se mi bo zmešalo.

Kako je težko to uvajanje...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
23.3.2009 9:15:48   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kako je težko to uvajanje...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

upam,da se to poštima čimprej...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
23.3.2009 18:37:43   
matcar
Evo mene,babike!
Jaz pa lečem že celi dan spet. Sem komaj prav domov prišla. Jutri pa spet jovo na novo. Upam samo,da bom v P vse porihtala.M pa sem danes k tašči peljala,bo malo mira doma.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
23.3.2009 18:38:26   
matcar
Botrca,user posted image user posted image user posted image ,za Jana pa user posted image user posted image user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
23.3.2009 19:01:17   
botrca
Hvala za objemčke in pikapoke upam, da se bomo kmalu porihtali glede vrtca. Midva sva pa bila zunaj od 16h do 18h, ker sem ga dala eno uro prej spat.

Matcar si pa sila, da tako lečeš celi dan, dobro da te nič ne boli...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
23.3.2009 19:10:29   
matcar
ja,ne vprašaj,ker me vse boli,od križa,nog do trebuha. Če pa mam zadne cajte nonstop nekaj za rihtat. Zdaj pa še pregledi vsaki teden al pa še bolj pogosto. Bom vidla,kaj bo jutri.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
23.3.2009 20:16:49   
koala
botrca, saj se bo navado, ti pa vrjamem da je težko.user posted image user posted image user posted image user posted image , pa držim pestke da Jan ne zboli.

Saraya ti kar malo zavidam, ampak čisto malo. jaz še ne vem kaj so prespane noči.

Pandica lepo da si se javila, uapm da te tatto ne boli. A bomo deležne kake slikice, Jaz bi ga tudi mela, samo sem pravelik zajec. Pa lepo da se Zala še doji, midva se morava odstavit, na mojo veliko žalost. user posted image

matcar ti pa vseeno malo izpreži, da te kaj ne prehiti.

tasa_m kako sta uredili? Vse OK?

< Sporočilo je popravil koala -- 23.3.2009 20:18:13 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
23.3.2009 20:20:15   
tasa_m
večer user posted image

a mi prosim poveste ali ste ve svoje user posted image ceple proti Rotavirusu?? Jaz se moram do 20.04 odločit, če jo bomo cepli ali ne. Pa se z mojim dogovarjama pa nekako ne pridema na enako valovno, pa sem mislila da bi malo vas povprašala, če ste cepile?? user posted image

botrca.. upam,da bo čimprej bolje in se bo navadil in šel z velikim veseljem v vrtec. user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej!

saraya.. upam, da bo čimveč prespanih noči user posted image

matcar .. ti pa se malo umiri, samo laufaš okol. Še rodit neboš imela časa it. user posted image   (brez zamere)

aja pa na posvetovalnici je bilo vse ok.  Težki smo že čez 3 kg in zrasli smo za 2cm. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.3.2009 20:21:32 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
23.3.2009 20:55:51   
matcar
Ja,samo res. Bi bil hec,da bi kr v avtu rodila!user posted image Al pa v kaki trgovini,al pa na socialni.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne,saj mislim,da se bo s tem končalo počasi. Kolko bom edino mogla k G na preglede.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
23.3.2009 21:15:57   
botrca

večer user posted image

a mi prosim poveste ali ste ve svoje user posted image ceple proti Rotavirusu?? Jaz se moram do 20.04 odločit, če jo bomo cepli ali ne. Pa se z mojim dogovarjama pa nekako ne pridema na enako valovno, pa sem mislila da bi malo vas povprašala, če ste cepile?? user posted image

Ne se premišljat, daj jo cepit, ker ne veš kako je ko ti  user posted image  zboli, jaz vem ker ga nisem dala. Zakaj, ne me vprašat, ker še sama ne vem. V prvih mesecih po porodu sem bila čisto zgubljena zaradi težav z otrokom in sploh nisem vedela, da je P rekla če ga hočem cepit...vglavnem daj ker ti ne bo žal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
23.3.2009 21:16:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,samo res. Bi bil hec,da bi kr v avtu rodila!user posted image Al pa v kaki trgovini,al pa na socialni.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
23.3.2009 21:18:42   
botrca
Jan že od 20:30 spi...user posted image user posted image user posted image  kaj pa vaši user posted image ?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
23.3.2009 21:27:28   
botrca
Za danes se poslavljam...nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
23.3.2009 21:35:24   
tasa_m

Jan že od 20:30 spi...user posted image user posted image user posted image  kaj pa vaši user posted image ?
moja pa od 19h ampak se bo počasi vklopla user posted image user posted image
ravno z vami se še ne morem primerjat glede spanja. Ampak počasi pa se bom lahko (no, upam, da bo spala tudi vso noč .. enkrat user posted image ).

In hvala za odg. glede rotavirusa.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
23.3.2009 21:37:03   
tasa_m
Tudi jaz grem počasi.
Na ostalih forumih sem se že poslovila ampak me je tuš tako predramil da se mi nikamor ne mudi..user posted image user posted image

Vseeno, drage dame Lahko noč user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.3.2009 21:38:31   
Vrtnica79
Malo da vas samo pozdravim na brzinouser posted image . Me čas preganja, pa saj veste kako je ko začneš enkrat v službo hodit. Zdaj zvečer pa še samo padem na kavč in me že sfaliuser posted image .

Aja, lepo je bilo v nedeljo na kavici. Mi je tak pasalo na sončkuuser posted image  in da smo še v živo malo poklepetale.

Nekaj sem tudi slikala pa mi še ni uspelo slik naložit na rač. Bom pa jih enkrat v bližnji prihodnostiuser posted image user posted image user posted image , da vam jih pokažem.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.3.2009 21:43:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ne,saj mislim,da se bo s tem končalo počasi. Kolko bom edino mogla k G na preglede.

jaz sem bila še hujša.....še tisti dan,ko sem šla rodit,sem celo dopoldan po štacunah laufala....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.3.2009 21:45:17   
arabela*

jaz nisem cepila....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
23.3.2009 21:46:56   
arabela*

A in M tudi,ko sem prišla iz šole,je bila A že pripravljena....M pa sem na brzino spakirala....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.3.2009 22:07:44   
matcar
Ja,naši tudi spijo in to celo noč že od vsega začetka. Razen M je imel težave,ko so mu šli zobki ven,pa še to je med spanjem jokal,pa spal dalje.
Ja,saj to je problem. Ko sem se šparala za na konec z laufarijo. Zdaj pa mam hudiča!user posted image Pa saj samo še malo,pa bom jaz tudi rešena.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?