Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 7:31:51
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro naša pa je celo noč prespala,,brez hranjenja...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 7:44:34
|
|
|
|
arabela*
|
,vam častim....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 7:50:14
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. O Saraya hvala za kavico. Zdaj pa si jo grem tudi jaz privoščit..kuhana je,čaka samo name da jo spijem. In kako ste? mi imamo danes prvo posvetovalnico samo zdaj ne vem če potrebujem kaj specifičnega zraven ali ne? Zd. izkaznico in MK verjetno druga pa nič..ali??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 7:57:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In kako ste? mi imamo danes prvo posvetovalnico samo zdaj ne vem če potrebujem kaj specifičnega zraven ali ne? Zd. izkaznico in MK verjetno druga pa nič..ali?? super nič ne rabiš,razen tega,pa mislim da papirje,odpustnico iz P. za
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 8:35:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro naša pa je celo noč prespala,,brez hranjenja... Marisa
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 8:39:52
|
|
|
|
botrca
|
Meni pa ni dobro jutro, sem peljala Jana v vrtec in še preden je prišel do vrat od njegove igralnice se je jokal in jokal ...tako sem v skrbeh da vam ne znam opisat. Potem pa še na vratih vidim, da se je pojavila pri nas še poleg škrlatinke tudi slinavka. Sem vprašala vzgojiteljico če je tudi v Janovi skupini in je rekla da je prejšnji teden en deček šel zaradi tega domov... . Upam, da ne bo moj kaj fasal, ker se mi bo zmešalo. Kako je težko to uvajanje... .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 9:15:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako je težko to uvajanje... . upam,da se to poštima čimprej...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 18:37:43
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,babike! Jaz pa lečem že celi dan spet. Sem komaj prav domov prišla. Jutri pa spet jovo na novo. Upam samo,da bom v P vse porihtala.M pa sem danes k tašči peljala,bo malo mira doma.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 18:38:26
|
|
|
|
matcar
|
Botrca, ,za Jana pa !
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 19:01:17
|
|
|
|
botrca
|
Hvala za objemčke in pikapoke upam, da se bomo kmalu porihtali glede vrtca. Midva sva pa bila zunaj od 16h do 18h, ker sem ga dala eno uro prej spat. Matcar si pa sila, da tako lečeš celi dan, dobro da te nič ne boli...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 19:10:29
|
|
|
|
matcar
|
ja,ne vprašaj,ker me vse boli,od križa,nog do trebuha. Če pa mam zadne cajte nonstop nekaj za rihtat. Zdaj pa še pregledi vsaki teden al pa še bolj pogosto. Bom vidla,kaj bo jutri.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 20:16:49
|
|
|
|
koala
|
botrca, saj se bo navado, ti pa vrjamem da je težko. , pa držim pestke da Jan ne zboli. Saraya ti kar malo zavidam, ampak čisto malo. jaz še ne vem kaj so prespane noči. Pandica lepo da si se javila, uapm da te tatto ne boli. A bomo deležne kake slikice, Jaz bi ga tudi mela, samo sem pravelik zajec. Pa lepo da se Zala še doji, midva se morava odstavit, na mojo veliko žalost. matcar ti pa vseeno malo izpreži, da te kaj ne prehiti. tasa_m kako sta uredili? Vse OK?
< Sporočilo je popravil koala -- 23.3.2009 20:18:13 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 20:20:15
|
|
|
|
tasa_m
|
večer a mi prosim poveste ali ste ve svoje ceple proti Rotavirusu?? Jaz se moram do 20.04 odločit, če jo bomo cepli ali ne. Pa se z mojim dogovarjama pa nekako ne pridema na enako valovno, pa sem mislila da bi malo vas povprašala, če ste cepile?? botrca.. upam,da bo čimprej bolje in se bo navadil in šel z velikim veseljem v vrtec. upam, da čimprej! saraya.. upam, da bo čimveč prespanih noči matcar .. ti pa se malo umiri, samo laufaš okol. Še rodit neboš imela časa it. (brez zamere) aja pa na posvetovalnici je bilo vse ok. Težki smo že čez 3 kg in zrasli smo za 2cm.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.3.2009 20:21:32 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 20:55:51
|
|
|
|
matcar
|
Ja,samo res. Bi bil hec,da bi kr v avtu rodila! Al pa v kaki trgovini,al pa na socialni..... Ne,saj mislim,da se bo s tem končalo počasi. Kolko bom edino mogla k G na preglede.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:15:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer a mi prosim poveste ali ste ve svoje ceple proti Rotavirusu?? Jaz se moram do 20.04 odločit, če jo bomo cepli ali ne. Pa se z mojim dogovarjama pa nekako ne pridema na enako valovno, pa sem mislila da bi malo vas povprašala, če ste cepile?? Ne se premišljat, daj jo cepit, ker ne veš kako je ko ti zboli, jaz vem ker ga nisem dala. Zakaj, ne me vprašat, ker še sama ne vem. V prvih mesecih po porodu sem bila čisto zgubljena zaradi težav z otrokom in sploh nisem vedela, da je P rekla če ga hočem cepit...vglavnem daj ker ti ne bo žal.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:16:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,samo res. Bi bil hec,da bi kr v avtu rodila! Al pa v kaki trgovini,al pa na socialni.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:18:42
|
|
|
|
botrca
|
Jan že od 20:30 spi... kaj pa vaši ?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:27:28
|
|
|
|
botrca
|
Za danes se poslavljam...nočko
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:35:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jan že od 20:30 spi... kaj pa vaši ? moja pa od 19h ampak se bo počasi vklopla ravno z vami se še ne morem primerjat glede spanja. Ampak počasi pa se bom lahko (no, upam, da bo spala tudi vso noč .. enkrat ). In hvala za odg. glede rotavirusa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:37:03
|
|
|
|
tasa_m
|
Tudi jaz grem počasi. Na ostalih forumih sem se že poslovila ampak me je tuš tako predramil da se mi nikamor ne mudi.. Vseeno, drage dame Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:38:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Malo da vas samo pozdravim na brzino . Me čas preganja, pa saj veste kako je ko začneš enkrat v službo hodit. Zdaj zvečer pa še samo padem na kavč in me že sfali . Aja, lepo je bilo v nedeljo na kavici. Mi je tak pasalo na sončku in da smo še v živo malo poklepetale. Nekaj sem tudi slikala pa mi še ni uspelo slik naložit na rač. Bom pa jih enkrat v bližnji prihodnosti , da vam jih pokažem.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:43:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,samo res. Bi bil hec,da bi kr v avtu rodila! Al pa v kaki trgovini,al pa na socialni..... Ne,saj mislim,da se bo s tem končalo počasi. Kolko bom edino mogla k G na preglede. jaz sem bila še hujša.....še tisti dan,ko sem šla rodit,sem celo dopoldan po štacunah laufala....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:45:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a mi prosim poveste ali ste ve svoje ceple proti Rotavirusu?? Jaz se moram do 20.04 odločit, če jo bomo cepli ali ne. Pa se z mojim dogovarjama pa nekako ne pridema na enako valovno, pa sem mislila da bi malo vas povprašala, če ste cepile?? jaz nisem cepila....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 21:46:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jan že od 20:30 spi... kaj pa vaši ? A in M tudi,ko sem prišla iz šole,je bila A že pripravljena....M pa sem na brzino spakirala....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 23.3.2009 22:07:44
|
|
|
|
matcar
|
Ja,naši tudi spijo in to celo noč že od vsega začetka. Razen M je imel težave,ko so mu šli zobki ven,pa še to je med spanjem jokal,pa spal dalje. Ja,saj to je problem. Ko sem se šparala za na konec z laufarijo. Zdaj pa mam hudiča! Pa saj samo še malo,pa bom jaz tudi rešena.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?