Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:16:09
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš je imel nekaj časa take fore, pa mi je P predlagala naj mu dam za pit, ker je mogoče žejen, ali pa naj ga pobožam, ker bi se rad crkljal in je vžgalo. Poskusi. Se mi zdi malce pogosto za tako velikega otročka. Saj vem da je pogosto. Božanje ne pomaga, duda tudi ne, edino ziza. Pijače mu pa ponoči še nisem probala dat. Bom pa vesela vsakega predloga, kaj naj mu dam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:17:14
|
|
|
|
AinB
|
Meni ala Tarik: Dop. malica - rižek z jabolkom kosilo - špinačka, krompir, puran Pop. malica - sadje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:17:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB pa zakaj meni kaže, da sta MTY in Saraya odsotni? jaz imam tko naštiman.....da sem odsotna, vendar prisotna.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:21:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB pa zakaj meni kaže, da sta MTY in Saraya odsotni? jaz imam tko naštiman.....da sem odsotna, vendar prisotna....... jaz nimam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:21:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Naš je imel nekaj časa take fore, pa mi je P predlagala naj mu dam za pit, ker je mogoče žejen, ali pa naj ga pobožam, ker bi se rad crkljal in je vžgalo. Poskusi. Se mi zdi malce pogosto za tako velikega otročka. Saj vem da je pogosto. Božanje ne pomaga, duda tudi ne, edino ziza. Pijače mu pa ponoči še nisem probala dat. Bom pa vesela vsakega predloga, kaj naj mu dam. Poskusi s čajčkom (dršimo pesti, da bo vžgalo)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:22:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ne vem..........non stop likam........ .........sicer je res, da likam sproti, ker ne maram kupov cunj, ampak vseeno...... jaz pa ne likam,nič.. Jaz tud ne. Ampak moj IZVIRNO SPOROČILO: Me to you moj možek ima pa tako službo, da jih more........meni gre včasih kr na , tok jih je........ ja, moj tudi službene srajce nosi.... saj zato pa lika sam OK, ne ravno zato.... on hoče imet še spodnje majice zlikane, pa min 20 T-shirtov na teden ponosi.... in mi je dovolj. Otroško in večino drugega takoj iz sušilca zložim. Ker če ne, on še brisače zlika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:22:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša je celo noč prespala,brez hranjenja ,od 20h-6.30 bubika se pridružuje. ob 6ih je nekaj mrdala in sem jo k sebi vzela, sva se stisnili in je godrnjohala do 7.15. Potem pa smo itak morali vstat in bubija v vrtec peljat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:22:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vaši že govorijo naša samo baba in mama blebeta.... Ja, zjutraj me pogleda in reče: dobro jutro mamica. Pa skoz jezik suče, od kar je konkretno spregovoril (pri 1 letu in 8m), še ni utihnil Bubika pa še nič, niti baba in mama ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:24:01
|
|
|
|
AinB
|
[/quote] Pa skoz jezik suče, od kar je konkretno spregovoril (pri 1 letu in 8m), še ni utihnil [/quote]
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:24:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz ne vem..........non stop likam........ .........sicer je res, da likam sproti, ker ne maram kupov cunj, ampak vseeno...... jaz pa ne likam,nič.. Jaz tud ne. Ampak moj IZVIRNO SPOROČILO: Me to you moj možek ima pa tako službo, da jih more........meni gre včasih kr na , tok jih je........ ja, moj tudi službene srajce nosi.... saj zato pa lika sam OK, ne ravno zato.... on hoče imet še spodnje majice zlikane, pa min 20 T-shirtov na teden ponosi.... in mi je dovolj. Otroško in večino drugega takoj iz sušilca zložim. Ker če ne, on še brisače zlika lahko pride moj dragi malo na učne ure.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:25:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saj vem da je pogosto. Božanje ne pomaga, duda tudi ne, edino ziza. Pijače mu pa ponoči še nisem probala dat. Bom pa vesela vsakega predloga, kaj naj mu dam. bubika je bila večinoma že ponoči brez, potem pa je prišlo cepljenje in vneto uho in je 3x ponoči jedla (kot novorojenček pa samo 2x). Pa je minilo, zdaj že en teden prespi celo noč. Tudi dudo si sama poišče, sem jo prav gledala, kako je v spanju tipala ob ušesu in jo iskala . V usta namontirat pa itak ni problem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:26:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lahko pride moj dragi malo na učne ure............. ja, bi lahko.... ampak ne vem, če bo moj priznal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:27:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tudi dudo si sama poišče, sem jo prav gledala, kako je v spanju tipala ob ušesu in jo iskala . V usta namontirat pa itak ni problem. ..naš si jo tud sam vzame...samo nekaj ga vseeno moti, da ne spi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:30:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tudi dudo si sama poišče, sem jo prav gledala, kako je v spanju tipala ob ušesu in jo iskala . V usta namontirat pa itak ni problem. ..naš si jo tud sam vzame...samo nekaj ga vseeno moti, da ne spi... naša pa ne sme bit sama z gospo dudo,ker si skoraj celo v usta potisne,zato ji ne pustim....ma je nevarno,včeraj je pri tašči A risala z debelimi flumastri,M pa je enega na brzino pograbila in ga nesla v usta.......smo jo uspeli pravočasno ustavit.....ga je že polovico imela v ustih.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 8:46:38
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, pisala so problem, si predaleč potisne ne vem, kako bomo rešili problem majhnih in nevarnih igrač, ko bo mobilna. Itak da je bubi ful zanimiv in vse, s čimer se igra. Zdaj ga moram še dobro leto prepričevat, da so lego duplo čisto ok in ne rabi tistih majhnih legic
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:05:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, pisala so problem, si predaleč potisne ne vem, kako bomo rešili problem majhnih in nevarnih igrač, ko bo mobilna. Itak da je bubi ful zanimiv in vse, s čimer se igra. Zdaj ga moram še dobro leto prepričevat, da so lego duplo čisto ok in ne rabi tistih majhnih legic ..... jaz tud tuhtam kaj naj naredim...mi pa mamo polno tistih malih legic , pa se takoj kaki mali delček kam skrije... po moje bomo kar vse pospravili za kako leto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:26:18
|
|
|
|
pf
|
Jutro. No zdaj ste pa naklofale za teden nazaj. Jedva, da sem prebrala. Našo madam zobki jezijo. Kar nekaj jokca, sem ji dala sirup zjutraj. Meta imaš z.s., drugače pa ja tale Lovrotov avionček ni vredu, če se ga ponavlja pogosto. Ravno za to sem vprašala v razvojni, ker je Lana pred časom parkrat to naredila in sprva sem mislila fino, glej kaj zna, pol sem pa kar hitro ugotovila, da to ni ok. Tak da punce o tem aviončku se posvetujte. Prvo pa, ko vidite svojega v tem položaju mu popravite roke naprej in razprite dlani. Lara Croft tvoj je pa vredu, če jo odnese in se zamoti. Moj se naredi mrtvega. Meta nisva te sreče kot Lara, a ne? Glede teme spolnost, zadnjič sem si hotela razširiti obzorja z novim spodnjim perilom. Sem taka v tangicah kot tromblon. Adijo pamet.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:30:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Enega lepega roemerja (za punčke) sem našla:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:32:54
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:39:21
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,kje pa imajo te sedeže in koliko koštajo??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:46:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,kje pa imajo te sedeže in koliko koštajo?? na ebayu sem jih našla tukaj 195 €, samo se bojim, da ne pošiljajo v slo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:49:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,kje pa imajo te sedeže in koliko koštajo?? na ebayu sem jih našla tukaj 195 €, samo se bojim, da ne pošiljajo v slo. ja,saj.... pri nas pa nimajo takih...?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja,saj.... pri nas pa nimajo takih...? nisem nikjer zasledila. Sicer pa ne iščem in ne gledam, tak da nisem na tekočem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 9:51:25
|
|
|
|
arabela*
|
ni mi za nič... grem malo pod vročo vodo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 23.3.2009 10:50:02
|
|
|
|
arabela*
|
res je nek čudn dan... še A je tečno in je šla počivat...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?