Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:01:35
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Aha, sem spregledala, da si nas že ti kpmk razsvetlila. No, je pa petek dan za zadetek, pol so pa vsi pijani , pa bi se jim roke preveč tresle Pol pa tk bolš da si vzamejo "fraj" da ne pride do česa, kar bi pol obžaloval se znajdejo A zato pol moj upa, da bi rodila na petek, da bi ga lahk cel vidend pil, pa še pol med tednom začel očetovskega koristit,... več časa za fešto
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:06:21
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce jst sem nazaj od zdravnika, mi je za hemeroide predpisal neke tablete Detrex 3x2 tablete na dan.....sam sem mal skeptična ali jih naj jemljem ali ne Una v lekarni je rekla da nikjer ne piše nič za nosečnost....pa da mogoč sploh ne bodo pomagale Se bom obrnila še na dr.Pušenjaka kaj on misli. Ja, kar vprašaj Pušenjaka, on ti bo vedel povedat. Tole je direktna povezava na njegov forum: http://med.over.net/forum5/list.php?19 HVALA sem ga vprašala, v kolkem času pa odgovori različno...včasih ful hitro včasih pa tudi kak dan mine...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:15:52
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 23.3.2009 16:16:32 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:24:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Vprašanje: Kaj ima katera tisto knjigico od dojenčka: To sem jaz iz BC? Kako zgleda? Ali je boljša una iz Sveta knjige? Kaj če nisi v svetu knjige jo lahko tudi kupiš? Vidim da ste spregledale moje vprašanje jaz sem prebrala ,samo ker je nimam nisem nč odgovorila
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:36:33
|
|
|
|
sonček85
|
punce moj malček pa že ves dan tko brca ,da me že ves trebuh boli pa kr bule mi ven tišči
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:41:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce moj malček pa že ves dan tko brca ,da me že ves trebuh boli pa kr bule mi ven tišči evo sem zmasirala bušija in še kr skače k norček,prava mala pojavica je ,tale moj sonček
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:42:18
|
|
|
|
sonček85
|
nikjer nobene ,smrdim no pa grem
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:47:09
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nikjer nobene ,smrdim no pa grem Verjetno imajo vse popoldanski počitek in se stiskajo,.... jst sem pa še sama zato sem pa na rr bi tud jst šla mal ajat pa se stiskat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:49:51
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znata kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html in si poglejte oni prispevek kjer je naslov strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kap http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična ja tudi meni ne ,se mi zdi da nekako nista pripravljena,jaz bi vsa z veseljem pripovedovala ,onadva pa tko koda si nebi želela tega otročka Stavek: pozitivni test pa je kljub načrtovani nosečnosti Tino naravnost šokiral. svašta,... to pa je par No sej mene je tud šokiral, sam tko da sem se cel dan cmirla k en otrok, seveda tokrat od veselja Jupi, zdej pa že čakamo, kdaj vidimo našga sončka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:50:40
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znata kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html in si poglejte oni prispevek kjer je naslov strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kap http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična ja tudi meni ne ,se mi zdi da nekako nista pripravljena,jaz bi vsa z veseljem pripovedovala ,onadva pa tko koda si nebi želela tega otročka Meni se ta dva zdita prov mau depresivna Čuden, da niso našli kakšne malo bolj vesele starše, se mi zdi Sonček, da bi bla ti ful bolj primerna, si taka optimistična veselkica Ta dva govorita, kako jima bo otrok pospravljal posodo iz stroja Res ne vem zakaj so ju izbrali? Mogoče pa ni bilo velik prijavljenih
< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 23.3.2009 16:55:19 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 16:54:33
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem pa zdle klicala svojega G glede izvidov. Toksa je negativna , streptokok pa pozitiven. Sem vesela, da sem se dala testirat, čeprav ni poceni. Pri porodu zdaj dobim antibiotik. Fino za tokso Jaz se za tokso dala šele danes. Mi je ful pozno dala napotnicno. Bi prej lahko že rodila. Me pa znaima kolik je tebi računala za streptokok? Ker meni je zadnjič rekla, da stane cca. 10 e.
< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 23.3.2009 16:56:04 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:08:46
|
|
|
|
*Junona*
|
Tabletka dOr, 32 EUR mi je računal. Pa mi ji niti malo žal.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:09:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Kpmk, kje imajo AC po 110 EUR?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:15:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Js sem pa danes full lačna. Pa sem prej jabolko pojedla pa ni nič boljše. Si bom mogla "mesnato" večerjo naredit. Punce, js sem pa včeraj tako dobro pecivo jedla, eno najboljših do sedaj. Ga je tašča prinesla domov od njene sestre. Mi bo zrihtala recept in vam ga napišem. Res božansko kremno pecivo.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:23:03
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:23:26
|
|
|
|
*Junona*
|
A zdej pa že js smrdim?
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:24:02
|
|
|
|
*Junona*
|
Nič, grem počasi večerjo pripravit. Se tipkamo kasneje. Papa.
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:31:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znata kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html in si poglejte oni prispevek kjer je naslov strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kap http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična ja tudi meni ne ,se mi zdi da nekako nista pripravljena,jaz bi vsa z veseljem pripovedovala ,onadva pa tko koda si nebi želela tega otročka Stavek: pozitivni test pa je kljub načrtovani nosečnosti Tino naravnost šokiral. svašta,... to pa je par ja saj pravim
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:31:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nikjer nobene ,smrdim no pa grem Verjetno imajo vse popoldanski počitek in se stiskajo,.... jst sem pa še sama zato sem pa na rr bi tud jst šla mal ajat pa se stiskat ja tudi jaz sem sama pa še brez avta da bi kam šla
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 23.3.2009 17:31:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 punce.mislim ,da tale par pa ni glih pravi za to oddajo še uskladit se ne znata kaj pa ve mislite http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/predstavljamo-bodoco-mamico.html in si poglejte oni prispevek kjer je naslov strah pred dojenčki in od presenečenja jo je skoraj kap http://bibaleze.si/clanek/pripravite_se_prihajam/tina-tresla-sem-se-ker-nisem-bila-pripravljena.html Sem pogledala. Pa mi nista ravno simpatična Vidla, prebrala, pozabila - k'r neki. Ste mi tukaj na RR vse bolj simpatične kot pa te dva. Mogoče jima delam krivico ampak mene ne potegneta. Jima pa želim vso srečo in upam, da bo njena nosečnost potekala brez težav. tudi mene ne potegneta ,jima privoščim da bosta starša tko k me ,samo se mi pa ne zdita glih primerni par za tle,mogoče bi bil kateri bolj primeren
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?