tinaaja
|
Caja za dojenje ni treba pit v naprej, nima vpliva na kolicino mleka. Pa še nekaj. Kako boste vi prekuhale flaške in dudice? A flaško pustim vreti 5 minut ali ko zavre, odstavim posodo in flaško pustim 5 minut? Joj sem zakomplicirala. pustis vreti 5 min.. dezinfencija ..zadeva je dezinficirana glih par minut po tem, ko jo vzamete iz vode, tekocine za deinf,... Tko da ful nekaj v naprej to delat spet nima ful smisla. saj je logicno, da ko je na zraku, da pride v stik z raznimi zadevami in ni vec sterilno. Mislim, da je najbolj vazno prekuhat, pol pa dnevno dobro prat in vsake tok dezinficirat. Pat, nmag - hvala za odgvore glede pene. Bom poklicala Zibko in ce ne dobim tam grem kupit pac ceu konec pene. IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 Tema krof(e)ki za mamice - stopam na stran nosečk in mamic, ki bi rade čvekale izključno o novorojenčkih. To pa izključno zato, ker bom verjetno tam hitreje prišla do odgovora glede kot pa če se moram prebijati čez vse naše zajtrke, pomočnike itd. (ki jih pa itak obožujem ampak vseeno) Že sedaj s emi je včasih zgodilo, da sem dobila na kakšno vprašanje samo en odgovor čeprav vem, da bi mi znalo pomagati še vsaj 5 drugih mamic. dnevi kot so dans so lep primer zakaj jaz zagovarjam, da je smiselna tema na starsevskem cveku.. halo punce, cez 10 strani v par urah. Pol vecinoma nimas tok casa in komot zgresis odgovor. NenaLena - pravis, da ti pac mamic ne bos brala, a pa mislis, da bodo mamice imele cas brat vse tole??? takrat prides pogeldat na hitrco, malo vzpodbude, morda kdaj vec, drugic manj. ampak ko rodis imas en kup vprasanj, veselja, tegob, na katere rabis nek dokaj hiter odziv. Verjami, da na starsevskem cveku ne bodo strani tkole padale in da bo vsaka, ki se bo pridruzila mamicam bp prebrala vse za nazaj.. Mal izkusenj ze imam, smo bile ornk cveke marcevke 2007... IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Čao pomočniki - Če sem iskrena, so me v začetku tudi zelo motili, toda potem sem malo dobro pomislila in spoznala, da če večini nosečk pomagajo se sprostiti in ne samo misliti na skrbi, potem pa meni že ne sme biti težko odrolati nekaj strani nižje in jih preskočiti. Tako da sem se navadila na njih in me več ne motijo. Res jih ne bi pogrešala, če jih več ni bilo no tole lepo povzame tudi moje mnenje. Janja Bravoooooooooooo Jaz bi tud enkrat kmalu, sam zdaj mora mala ozdravet. previjamo rito, ker driska, bruha pa zaenkrat ne vec.. Tako si zelim, da bi bila zdrava, ko bom v P, ker drugace mi bo ful tezko. Brigita, upam, da popdenas tele hemeroide. Meni so se pojavili po porodu, ampak na sreco razen mal bolj orenk krvavitev nisem imela vecjih tezav. grem malo cartat.
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.3.2009 15:43:42 >