|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 15:06:08   
*Junona*
A pol pravite, da si je priporočljivo kupit čaj za dojenje? Ga bom pa čim prej nabavila!user posted image user posted image user posted image Res si želim dojit, upam, da mi uspe.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.3.2009 15:08:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jernejav:jaz ga nisem ,sem pa pila čaj za nosečnice od tekaneja  nekaj časa potem pa nehala
kpmk:no commentuser posted image
danes pa uživaj na akupunkturi in super za angel car ,da si g najdla tko poceniuser posted image user posted image

rim:mislim ,da zdaj smo pa že vse tko  nestrpne in komaj čakamo da bojo naši otročki čisto ponoreli notri user posted image user posted image

Jst sem tud pila samo ta čaj za nosečnice, pa ne vem no če ma kej haskauser posted image
Rim - sej lahko še malo počakm,.... samo da bo pol en dva tri hit gotovo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  sej dlje kot do 14.4 me ne smejo pustit user posted image user posted image  
ja jaz sem ga bolj na začetku potem pa nehala.ja res je,samo v CE še baje nekaj dni po pdp puščajo  tko da lahko se zgodi da boš z nami tremi(junona,jaz ,brigita) v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.3.2009 15:13:10   
Cveta28
cveta:a ti bi šla pa kr na svoj rd v Puser posted image user posted image user posted image

Lej, dva ovna pri hiši in vsak vleče na svojo stran - no thanks....joj bo moj koder trpel user posted image user posted image user posted image Tako pa na isti dan 2 RD, manjvrednostnega kompleksa ne bo (samo, da so okraski na torti moji pa bo vse kul), iz ekonomskega stališča pa je ena žurka cenejša kot dve user posted image user posted image user posted image Dekle mora biti praktično, a ne user posted image user posted image user posted image
P.S. - več ostane za moje darilo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.3.2009 15:16:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

cveta:a ti bi šla pa kr na svoj rd v Puser posted image user posted image user posted image

Lej, dva ovna pri hiši in vsak vleče na svojo stran - no thanks....joj bo moj koder trpel user posted image user posted image user posted image Tako pa na isti dan 2 RD, manjvrednostnega kompleksa ne bo (samo, da so okraski na torti moji pa bo vse kul), iz ekonomskega stališča pa je ena žurka cenejša kot dve user posted image user posted image user posted image Dekle mora biti praktično, a ne user posted image user posted image user posted image

res je tudi sama bi najraje rodila 2.4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi imeli najlepše darilo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.3.2009 15:22:48   
Cveta28

res je tudi sama bi najraje rodila 2.4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi imeli najlepše darilo

Jaz do srede aprila poznam toliko folka z RD, da bo darilu nekomu v vsakem primeru

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.3.2009 15:27:45   
Pat74
Mislim, da je NenaLena omenila, da je pri porodu še najbolj nedolžna maska - jest tega ne bi ravno potrdila, ker prvič, ko sem rojevala in so mi to masko s smejalnim plinom "turili", sem bla vsa zadeta in se sploh nisem mogla več skoncentrirat na dihanje in pritiskanje, zato sem zahtevala, da mi je več ne dajo, ker je malo manjkalo, da bi obupala, pol bi bil pa CR.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.3.2009 15:29:37   
Pat74
A pol pravite, da si je priporočljivo kupit čaj za dojenje?

Sem ga že kupila, čeprav ga še ne pijem - vztrajam še pri čaju za nosečnice.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.3.2009 15:32:27   
Pat74
Danes sem se pozanimala za odvzem popkovnične krvi, poslala mail in že so mi poslali izjavo da jo pošljem, ... se mi zdi res super,... samo upam, da ne bo težav, ker sem prebrala da se je potrebno odločiti do 34 tedna

Jest sem jih tudi med vikendom kontaktirala in dobila na meil prijavo z vprašalnikom, da pošljem - torej to o 34. tednu v resnici sploh ne drži.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.3.2009 15:33:29   
kpmk

jernejav:jaz ga nisem ,sem pa pila čaj za nosečnice od tekaneja  nekaj časa potem pa nehala
danes pa uživaj na akupunkturi in super za angel car ,da si g najdla tko poceniuser posted image user posted image

rim:mislim ,da zdaj smo pa že vse tko  nestrpne in komaj čakamo da bojo naši otročki čisto ponoreli notri user posted image user posted image

Jst sem tud pila samo ta čaj za nosečnice, pa ne vem no če ma kej haskauser posted image
Rim - sej lahko še malo počakm,.... samo da bo pol en dva tri hit gotovo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  sej dlje kot do 14.4 me ne smejo pustit user posted image user posted image  
ja jaz sem ga bolj na začetku potem pa nehala.ja res je,samo v CE še baje nekaj dni po pdp puščajo  tko da lahko se zgodi da boš z nami tremi(junona,jaz ,brigita) v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

Pustijo 14 dni po roku, več najbrž ne user posted image  user posted image  user posted image   Jst upam, da če se vidimo v P. da boste ve malo pohitele,..  pa da mene ne bodo predolgo pustili user posted image  "na čakanju",... sem si najprej full želela da bi na 25.3. rodila,... zdej pa samo da ne bo preveč po roku (1.4.) user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.3.2009 15:36:25   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Danes sem se pozanimala za odvzem popkovnične krvi, poslala mail in že so mi poslali izjavo da jo pošljem, ... se mi zdi res super,... samo upam, da ne bo težav, ker sem prebrala da se je potrebno odločiti do 34 tedna

Jest sem jih tudi med vikendom kontaktirala in dobila na meil prijavo z vprašalnikom, da pošljem - torej to o 34. tednu v resnici sploh ne drži.

No super, ker vsepovsod piše do 34 tedna, jst bom tud danes poslala,.... user posted image  A moraš potem ko se začne dogajati koga poklicati ali samo poveš osebju v P.user posted image  da si podpisal obrazec za shranitev

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.3.2009 15:37:34   
Miška2006
No, za tiste, ki bi še kaj rade od Chiccota...nekaj majo v akciji: http://www.chicco.si/

Pa še to akcijo sem jast podprla od ZPS. Boste tudi vi?http://www.zps.si/o-nas/zveza-potrosnikov-slovenije/omejimo-oglasevanje-presladke-preslane-in-premastne-hrane-otrokom.html?Itemid=362

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 23.3.2009 15:41:50 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.3.2009 15:37:44   
Cveta28
Mislim, da je NenaLena omenila, da je pri porodu še najbolj nedolžna maska - jest tega ne bi ravno potrdila, ker prvič, ko sem rojevala in so mi to masko s smejalnim plinom "turili", sem bla vsa zadeta in se sploh nisem mogla več skoncentrirat na dihanje in pritiskanje, zato sem zahtevala, da mi je več ne dajo, ker je malo manjkalo, da bi obupala, pol bi bil pa CR.

Bi se strinjala s Pat74. Nedolžnih zadevic ni ampak je pri vseh stvareh treba biti zmeren in pozoren. Mi je kolegica rekla, da ji je njen med porodom masko kar stran trgal, ker jo je toliko zahtevala.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.3.2009 15:39:02   
Pat74
V P prideš s kompletom, ki ti ga pošljejo za odvzem - seveda jim to poveš ob porodu. Sicer je pa tako, če bomo rojevale med vikendom, ne bomo mogle darovati, ker na ZTm-ju ne delajo! Ma beda, a ne?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.3.2009 15:42:51   
tinaaja
Caja za dojenje ni treba pit v naprej, nima vpliva na kolicino mleka.

Pa še nekaj. Kako boste vi prekuhale flaške in dudice? A flaško pustim vreti 5 minut ali ko zavre, odstavim posodo in flaško pustim 5 minut? Joj sem zakomplicirala.

pustis vreti 5 min..
dezinfencija ..zadeva je dezinficirana glih par minut po tem, ko jo vzamete iz vode, tekocine za deinf,... Tko da ful nekaj v naprej to delat spet nima ful smisla. saj je logicno, da ko je na zraku, da pride v stik z raznimi zadevami in ni vec sterilno. Mislim, da je najbolj vazno prekuhat, pol pa dnevno dobro prat in vsake tok dezinficirat.

Pat, nmag - hvala za odgvore glede pene. Bom poklicala Zibko in ce ne dobim tam grem kupit pac ceu konec pene.

Tema krof(e)ki za mamice - stopam na stran nosečk in mamic, ki bi rade čvekale izključno o novorojenčkih. To pa izključno zato, ker bom verjetno tam hitreje prišla do odgovora glede kot pa če se moram prebijati čez vse naše zajtrke, pomočnike itd. (ki jih pa itak obožujem ampak vseeno) Že sedaj s emi je včasih zgodilo, da sem dobila na kakšno vprašanje samo en odgovor čeprav vem, da bi mi znalo pomagati še vsaj 5 drugih mamic.

dnevi kot so dans so lep primer zakaj jaz zagovarjam, da je smiselna tema na starsevskem cveku.. halo punce, cez 10 strani v par urah. user posted image Pol vecinoma nimas tok casa in komot zgresis odgovor. NenaLena - pravis, da ti pac mamic ne bos brala, a pa mislis, da bodo mamice imele cas brat vse tole??? takrat prides pogeldat na hitrco, malo vzpodbude, morda kdaj vec, drugic manj. ampak ko rodis imas en kup vprasanj, veselja, tegob, na katere rabis nek dokaj hiter odziv. Verjami, da na starsevskem cveku ne bodo strani tkole padale in da bo vsaka, ki se bo pridruzila mamicam bp prebrala vse za nazaj.. Mal izkusenj ze imam, smo bile ornk cveke marcevke 2007...

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čao

pomočniki - Če sem iskrena, so me v začetku tudi zelo motili, toda potem sem malo dobro pomislila in spoznala, da če večini nosečk pomagajo se sprostiti in ne samo misliti na skrbi, potem pa meni že ne sme biti težko odrolati nekaj strani nižje in jih preskočiti. Tako da sem se navadila na njih in me več ne motijo. Res jih ne bi pogrešala, če jih več ni bilo

no tole lepo povzame tudi moje mnenje.

Janja Bravoooooooooooo

Jaz bi tud enkrat kmalu, sam zdaj mora mala ozdravet. previjamo rito, ker driska, bruha pa zaenkrat ne vec..  Tako si zelim, da bi bila zdrava, ko bom v P, ker drugace mi bo ful tezko.

Brigita, upam, da popdenas tele hemeroide. Meni so se pojavili po porodu, ampak na sreco razen mal bolj orenk krvavitev nisem imela vecjih tezav.

grem malo cartat.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.3.2009 15:43:42 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.3.2009 15:44:34   
sonček85

Pustijo 14 dni po roku, več najbrž ne user posted image  user posted image  user posted image   Jst upam, da če se vidimo v P. da boste ve malo pohitele,..  pa da mene ne bodo predolgo pustili user posted image  "na čakanju",... sem si najprej full želela da bi na 25.3. rodila,... zdej pa samo da ne bo preveč po roku (1.4.) user posted image
ja po moje do nekje 14 potem pa ne več.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.3.2009 15:48:53   
Miška2006

No super, ker vsepovsod piše do 34 tedna, jst bom tud danes poslala,.... user posted image  A moraš potem ko se začne dogajati koga poklicati ali samo poveš osebju v P.user posted image  da si podpisal obrazec za shranitev

Jst sem tudi to storila. Je čisto enostavno. Po podpisu papirjev dobiš domov priporočeno pismo, kjer je vse potrebno za darovanje oz. shrambo krvi. Te vsebine ne odpiraj. Vsebino tega pisma neseš s sabo v P. In jim to tudi izročiš. Ob rojstvu otroka odvzamejo popkovnično kri in ti jo v tisti embalaži tudi dajo, da jo imaš pri sebi na sobni temperaturi. Takoj po rojstvu (v roku 3 ur) pokličeš ti ali mož na eno GSM številko kurirja. Kurir pride ponavadi naslednji dan do 9 ure v sobo kjer si in ti mu popkovnično kri izročiš.

To je vsa umetnost.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.3.2009 15:50:53   
Miška2006

V P prideš s kompletom, ki ti ga pošljejo za odvzem - seveda jim to poveš ob porodu. Sicer je pa tako, če bomo rojevale med vikendom, ne bomo mogle darovati, ker na ZTm-ju ne delajo! Ma beda, a ne?

MIslim, da to ne drži. Kurir pride ob vsakem času...tudi med vikendi.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.3.2009 15:51:05   
kpmk

kva jst to delam ker me skoz ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja fajn za kompletek, hecn je to ja da med vikendom se ne da darovat, dobr da ne rečejo da se lahko daruje vsak dan do 15te ure :)
Ne no sej fajn samo da jo lahko darujemo in da bo komu le pomagalo, boljš kot pa da gre v smeti user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.3.2009 15:53:39   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Jst sem tudi to storila. Je čisto enostavno. Po podpisu papirjev dobiš domov priporočeno pismo, kjer je vse potrebno za darovanje oz. shrambo krvi. Te vsebine ne odpiraj. Vsebino tega pisma neseš s sabo v P. In jim to tudi izročiš. Ob rojstvu otroka odvzamejo popkovnično kri in ti jo v tisti embalaži tudi dajo, da jo imaš pri sebi na sobni temperaturi. Takoj po rojstvu (v roku 3 ur) pokličeš ti ali mož na eno GSM številko kurirja. Kurir pride ponavadi naslednji dan do 9 ure v sobo kjer si in ti mu popkovnično kri izročiš.

To je vsa umetnost.

O tak to gre,... no fajn,.... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.3.2009 15:53:52   
Pat74
Ja, tako so mi odgovoril po meilu glede darovanja - ne vem, morda je pa to nekaj novega, zdraj ob recesiji je treba tud šparat, da kdo ne dežura po nepotrebnemuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.3.2009 15:55:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

MIslim, da to ne drži. Kurir pride ob vsakem času...tudi med vikendi.

Tole so men napisal v mailu :

Popkovno kri lahko darujete vse dni v tednu, razen v petek od 12ih do sobote 9ih, ker v soboto in nedeljo nas laboratorij ne dela. Kri pa moram zamrniti v 48 urah po odvezmu.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.3.2009 15:55:53   
kpmk

Ja, tako so mi odgovoril po meilu glede darovanja - ne vem, morda je pa to nekaj novega, zdraj ob recesiji je treba tud šparat, da kdo ne dežura po nepotrebnemuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.3.2009 15:56:10   
Pat74
Popravljam odgovor - ne moreš darovati v petek od 12.ure do sobote do 9.ure, ker laboratorij ne dela!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.3.2009 15:58:39   
Pat74
Aha, sem spregledala, da si nas že ti kpmk razsvetlila. No, je pa petek dan za zadetek, pol so pa vsi pijaniuser posted image , pa bi se jim roke preveč tresle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.3.2009 15:58:57   
Miška2006

Popravljam odgovor - ne moreš darovati v petek od 12.ure do sobote do 9.ure, ker laboratorij ne dela!

Škoda. Držim pesti, da takrat ne boste rodile, tiste ki bi rade darovaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?