Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Roberta, kje pa si naročevala pohištvo? A morda v Rutarju? Ga ni denarja... MM dobi kar pike, ko sliši za Rutar ( danes sem ga začuda uspela prepričat, da sva šla pogledat ene krožnike tja). Po mojem mnenju prodajajo (večji del) nekvaliteno robo ne prav poceni in po izkušnjah znancev so se tam vsi tako ali drugače nasrali. Mi2 sva vse pohištvo naročila, in sicer na parih koncih, večino nama dela en dober mizar (se pa vseeno tu pa tam zatakne), dve vgradni omari sva naročila pri IZI mobili (eno omaro pridejo že ta četrtič popravljat , so šlampasti k ; no, vseeno sva pa na njihov račun prišparala, samo za primerjavo, najin mizar je za eno omaro hotel 2300 z lesenimi vrati, mi2 sva pa takšno s steklenimi vrati (so imeli glih ene fajn popuste) dobila za 1300, če bi jo pa delal mizar, bi bila pa okrog 3000 , sicer s kakovostnejšimi vodili, samo bomo že preživeli), ene kose iz masive so nama delali pri mizarstvu Bolčič, itd. V glavnem, vse skupaj sva kr orng zastavila, tudi zasoljeno plačala, zdaj pa valda, da hočeva to, za kar so se vsi tako širokoustili. In navsezadnje je tisto važno naše počutje, za to se je pa vredno malce spričkat (najbrž naju imajo že vsi poln kufer (že v bloku recimo vidim, da so se sosedje kar sprijaznili z določenimi pomankljivostmi, samo zakaj , bi se sprijaznil z manj, če si pa nekaj plačal . Sinska, itak da je domačnostno vzdušje + podobo taglavno in J vse ostalo (sem prov vesela za vas, da vam vse špila - je že iz postov razbrat, da ste vsi skupaj zelo zadovoljni ). MM je pa pač take sorte, da pravi al orng ali raje nič, pri njem polovičarstva pač ni (če bi bilo odvisno samo od mene, bi bilo precej drugače, pa ne da imam zadeve raje napol, samo sem bolj neučakana itd. )... itak pa na takšne odločitve vpliva tisoč in en dejavnik (tukaj so le utrinki). Saj veš, vsekakor gre pa človek, če le lahko, vedno raje na boljše in naprej . Sem si pa vedno predstavljala, da bo opremljanje domeka (prvič opremljava skupaj) zelo zabavno in navdušujoče, so nama pa vsi popili toliko živcev, da me je vse veselje kar minilo. Kaj dela tvoj možek (sem te že enkrat vprašala, pa si najbrž spregledala)? No, upam da mi ne zamerite, ker toliko kvasim o tej selitvi, samo se takole na RR-ju prov fino zluftam. Drugače bova pa najin stanovanjček oddala, če bi slučajno koga poznanega zanimalo... Sicer se zanj že zanima en kolega, pa vseeno. Je enosobno, za Bežigradom, zelo svetlo (J lega), kompletno opremljeno (od pribora do posteljnine, itd.), nova kuhinja... kopalnico bova naknadno prenovila.
|