|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
23.3.2009 10:13:31   
barika
hej. jaz sem pri zdravniku zaradi srbenja in je ful guzva, sami 70 plus,bljah. porocam ko pridem domov

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.3.2009 10:15:00   
_melody_
Jutro moje souser posted image !

Lenck držim pesti, da bo vse ok!

Lubenicka jaz te prav tako kot ostale popolnoma podpiram in dobrodošla med septemberkami 09user posted image ...

Joj lucky u, ker lahko poslušate srčke svojih user posted image . Jaz sem mojemu omenila, če bi tudi medva to kupila pa ni za to. Sej mogoče pa boljše, da se ne bi potem še kaj preveč po nepotrebnem obremenjevala, če ne bi utripa našla itd. ...

V soboto sva torej kooončno naredila vabila in sem prav zadovoljna ker so prisrčnauser posted image user posted image .

Aja pa v petek popoldan sva šla malo firbec pasit v Baby center in Pikapolonicouser posted image . Sva že našla perfect voziček za nasuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  vsem!!!

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.3.2009 10:18:08   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

tud jst čutim brbotanje v trebuščku...je tako fino...ah.. Na kako konkretno brco bo treba še počakat, ampak zdej pa res ne bo težko ko čutim da se nekaj dogaja...

Hej, js sem včeraj zvečer doživela nekaj konkretnih brc. Cel prejšnji teden sem bila v dvomih, če so to brce ali prebava, ker imam zelo burno prebavo. Zadnjih nekaj dni pa ni dvoma. Včeraj me je pa nekajkrat tako brcnil, da sem se najprej kar malo prestrašila, kaj je zdaj to, ni bil nič nežen user posted image . Se mi zdi, da je prav potegnil po trebuhu z enim svojim delom. Sem že ugotovila, da ima akcijo vsako jutro in zvečer, čez dan mi pa brce še uidejo. Pa moj čuti brco preko trebuha na roki. Sestra mi je rekla, da je to šele začetekuser posted image .

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.3.2009 10:25:41   
altaja
Tulpek, si z nami to dopoldne? Fino! Tele brce ti malce zavidam.. moj še ne more nič začutit. Je pa pri meni tud tako da user posted image čutim zjutraj pa zvečer, ko budna poležavam v postelji. Sem pa včeraj hitr AS vklopla ki je ravno pri roki ob postelji in je bla akcija na polno, res, tolk razgrajanja ni blo še nikol slišat.

Zdej vsak teden slikam svojga bušita da vidim kolk napreduje...na koncu bom nardila pa en filmček iz teh slikc in to bo moja nosečniška zgodba...za back up bodo pa slikce tud v albumu, u never know...

Kje je pa kej naša  VilaMalina??????

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.3.2009 10:33:20   
baby blue
uuuu  _melody_  že voziček imate ogledan user posted image midva sva šla samo gledat nisva pa še nič konkretnega našla... mi je eden prek spleten strani v oko padel no nama je ampak ga bova šla prej v baby Center gledat da vidiva še v živo user posted image

jst bi tud rada čutla otročka ampak bo treba še mal počakat... zdej sem v 15 teden in 1 dan se pravi 16 teden ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.3.2009 10:37:17   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek, si z nami to dopoldne? Fino!

Ja, sem fraj, ampak se bova verjetno kmalu kam spravila...
Boš videla, en dan se bodo začele izrazite brce. Prejšnji teden jih sploh še nisem imela za brce, zdaj se je pa kar zares začelouser posted image . Nobenih mehurčkom, metuljčkov ni bilo, edino prejšnjo nedeljo mi je nekaj vibriralo v trebuhu, ampak nisem vedela, kaj je zdaj to, ker vibracij (kot mobitel) nihče ne omenja.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.3.2009 10:37:54   
tulpek
_melody_, krateri voziče pa?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.3.2009 10:42:43   
_melody_
ABC design 3tec. Naju je fuuuuuuuul navdušil in tako enostavnen, lahek, praktičen je. Zelo dobro vodljiv. To je to. Za najuuser posted image . Imajo ga pa v Pikapolonici.

Punce v katerem tednu ste, da že čutite brcike, metuljčke??

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.3.2009 10:46:27   
jasmina in tadej

Hej user posted image !

Kako ste kaj?

Jst mam eno vprašanje za vse vas, sem v 16tednu in mi iz dojk full teče neka brezbarvna tekočina predvidevam da mlekec?
A ni prehitr za to?user posted image
Ne vem kaj naj naredim?
A ima katera enak problem?

Lep dan vam želim!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.3.2009 10:54:30   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Doklicala sem jih... šibam tja user posted image Držite pesti, zdaj imam pa res pon kufer komplikacij! user posted image

Lenck držim pesti da je vse okuser posted image  Drži se.

Punce, jest sem vam pa prov fovš, ker že čutite brcike. Komaj čakam AS, ki mi ga bo poslala Bety11user posted image  Bety, čist sem že nestrpnauser posted image  
V petek grem pa na koncert Il Divo in se že skos hecam, da bo mali od vsega adrenalina začel brcatuser posted image user posted image  hehe al pa od sladkorja v krviuser posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.3.2009 10:59:22   
tulpek

Punce v katerem tednu ste, da že čutite brcike, metuljčke??

Js sem 17t in 3 dni. Imam dva datuma, enega po nuhalni in enega od mojega G, pa sem si umislila svojega, ki je vmes in po njem štejem. Tako da lahko dodaš tudi dva dni gor ali dol.
Mi je pa sestra rekla, da je ona tudi zelo hitro začutila brce. Pa odvisno je tudi od tega, kje ga nosiš.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.3.2009 11:14:12   
baby blue
kepica to pa bo adrenalin za malega user posted image bo veselo poplesaval v ritmih lepe glasbe

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.3.2009 11:14:16   
_melody_
Jaz bom jutri dopolnila šele 14. teden. Še bo potrebno čakanja.

Imam en problemček. Imam povečan prozorno-bel-rumen izcedek in vsake tolko cajta (npr. na dva dni) me začne srbet. Ne vem al nej potrpim do 7.4. ko imam ponovno pregled al naj kar prej vletim k G, da mi nekaj da?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.3.2009 11:35:31   
tulpek
Če te srbi vsaj pokliči G, da ti pove, kaj naredit. 

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.3.2009 11:51:22   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
kepica to pa bo adrenalin za malega user posted image bo veselo poplesaval v ritmih lepe glasbe

Uh, bo adrenalinauser posted image  in paša za oči user posted image  Še večji je bil pa za mojega moža, ko je kupil kartouser posted image user posted image  Se je odrezal, ni kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.3.2009 11:55:09   
baby blue
uuuu potem se boste imeli pa super fantastično in uživali ter poplesavali boste sto na uro user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.3.2009 11:59:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Uh, bo adrenalinauser posted image  in paša za oči user posted image  Še večji je bil pa za mojega moža, ko je kupil kartouser posted image user posted image  Se je odrezal, ni kajuser posted image

k bi bil moj mož tud tok pozorenuser posted image prov srečka si veš,jaz že 3 mesece prej sm začela govort da bom šla na koncert a k me je minil k sm vidla kolk je karta in ne dam tok dnarja za eno uro in pol,jaz sm ful škrta za sebe če bi pa moj šel bi mu pa takoj kupila jp taka smuser posted image tko da uživi še namesto meneuser posted image user posted image user posted image
jasmina in tadej to je čist normalno tko da ne skrbi sam nič ne izstiskaj,zdaj boš morala uporabiti blazinice za dojenje tko da to ni nič hudega in bodi kar brez skrbi

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.3.2009 12:05:45   
kepica
Mož ne gre z mano. Grem s kolegico, je pa vedel, da si zelo želim in mi je kupil karto za Valentinovo. Cena je pauser posted image  ampak mi je vrnil, ker sem jaz njemu za RD kupila karto za Metallico na Dunaju. Pa sva oba zadovoljnauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.3.2009 12:15:28   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Lubenička, mislim da si se pravilno odločila, da nisi šla splava naredit. Čestitam. Boš vidla, da bo vse v redu. Jst sem tudi šele 21 let stara pa nimam niti šole dokončane niti službe. To nič ne pomeni. Še sreča, da te njegova družina podpira, da se vsaj na nekoga lahko opreš. Tudi tvoja družina se bo s časom sprijaznila, boš vidla, in vsi bodo veseli, ko bo otrok v hiši...to je tako veselje, da bo vse kar si pretrpela pozabljeno.  Ti se kar oglasi kaj, ni problema, na našem forumu so vse nosečke dobrodošle! Pa sporoči kako si, če rabiš kakšen nasvet ti bomo z veseljem pomagale. Drži se, vse dobro ti želim.

tole je pa tko lepo napisano, da se pridružujem! Mislim, da leta niso tako pomembna, kot pa kaj ima človek v glavi. Poznam mamice, ki so se pozno odločile za prvega (in edinega) otročička, pa so veliko manj prilagodljive in pripravljene se čemu odpovedat v korist otroka kot nekatere zelo mlade mamice. Vse je odvisno od tebe Lubenička, me pa te bomo seveda podpirale!

Jasmina in Tadej kot ti je že Larilu napisala je to čisto normalno, tako da kar brez skrbi!

melody če te srbi gre verjetno za vnetje, ki ga je dobro čim prej pozdraviti - lahko postane hudo neprijetno, pa še težje se ga potem znebiš. Ni pa nič nevarno za otročička, tko da kar brez skrbi.

Lenck dobro opravi, pa upam, da je vse ok!

Hrana meni tudi paše sama nezdrava hrana. Kar naprej sanjam o čipsu, paštetah, tuni, salamah,.... Se moram ornk nazaj držat, da ne jem preveč tega. Po sadju mi je pa še vedno slabo, pa kislina me muči, enako po mleku in mlečnih izdelkih. Tko da edino kar zdravega zaužijem je kuhana zelenjavauser posted image .

Brce tudi jaz jih že čutim. Najprej so bili mehurčki, ki sem ji dolgo zanikala, češ da so ziher prebava, danes zjutraj pa so se tako lepo čutile brcike, da sem jih čutila tudi z roko na trebuhu. juhuhu, kako je to lepo!

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.3.2009 12:26:14   
vila MaLiNa
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED  NS  SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    24.03.(AC)
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     12.03. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     25.03.
koss (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )       24.04. (MF)    
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     17.03.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   11.03.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    13.03.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05.MF 
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    23.03. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   01.04. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    01.04. 
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    20.04.   user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.03
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     18.03.  

20.09. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.     

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    09.03.(gen.p.)

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     09.03. 
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      30.03.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      26.03.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )       22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     26.03.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03. 24.03.

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       12.03.  

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        11.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                 (x.user posted image , 2.user posted image )      25.03.   

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
90
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu draja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3045
    23.3.2009 12:38:06   
    Lenck
    Uuuuh, pa sem nazaj doma. Očitno imam tako občutljiv maternični vrat, da ga je mlečna kislina iz svečk čisto "uničila". Ker posteljica (menda najbolj nevarno, če bi začela odstopat) je ok. Še prihajam k sebi, ker teh šokov res ne prenašam več v redu. Ko je bilo vsega konec in sem prišla domov, sem šele zadihala in se samo sesedla in jokala, ker me je bilo prej tako strah... to je res obupno. Ni pa ginekologinji še sedaj nič jasno, od kod jaz toliko krvavim. No, glavno, da je vse ok. Samo počivat, počivat, počivat... kot da že zdaj delam kaj drugega!
    Ampak verjetno greva danes vseeno naročit prstane, saj me samo zapelje do tja. Bom pa cel dan sicer preležala.
    Hvala vam za držanje pesti. Upam, da nobeni drugi ne bo treba skozi toliko takih pretresov...

Aja, pa vsprašujem se, ali sem čez vikend čutila brce. Metuljčkov ne čutim več, me pa vsake toliko kar trešči - v soboto na primer me je direkt v jajčnike nekajkrat zabolelo. Ampak ne kot običajna bolečina v jajčnikih, ampak kot bi me nedko boksnil. Bogve, če je to pikica, ker je res bolj nizko pri meni user posted image Upam, da bo kmalu kaj bolj redna in konkretna, bom tudi jaz morda težje v strahu, če bo kaj narobe, pa bom čutila kak udarec.

Lubenička, čestitam za odločitev in vso srečo! Verjamem, da vam bo lepo uspevalo in boste prav fajn družina user posted image

Tulpek, meni je tudi tako vibriralo. Vibracije, pa metuljčki, pa mehurčki... mogoče pa je to to user posted image

Glede izcedka iz prsi pa je čisto normalno, mislim, da smo se pred kratkim pogovarjale, da nas ima več to. Mlezivo ali kako se reče... se pripravlja user posted image

Huh, kake vozičke pa to gledate? Meni se zdi vse tako drago... Včeraj sta nama kolega pripeljala lupinico, ki nama jo bosta posodila, hvalabogu. In morda od njiju dobiva tudi voziček. Sicer pa me kar glava boli... Že poroka, čeprav gledava, da bi čimceneje prišla skozi, je strošek, zadeve za bebo pa so sploh ubitačne user posted image Moram malo začet gledat, kje bi se kaj ugodnega dobilo. Sicer pa bomo bolj minimalistični, tudi zaradi prostorske stiske. Mogoče pred zimo dobimo eno večjo sobo - spalnico, do takrat pa bomo imeli dnevno + delovno + otroško sobo + spalnico v enem, in itak ne smemo veliko kupovat, ker ni prostora user posted image

Aja, naslednji pregled imamo 23. 4., morfologijo. Upam, da do takrat ne grem sploh več blizu ZD.

Danes sem ravno dobila kazen od redarstva. Naš ZD (precej velik) ima skoraj nič parkirnih mest. In ker sem jaz šla urgentno, nisem hotela parkirat na drugem koncu mesta in potem pešačit, ampak sem parkirala, kjer pač vsi parkiramo pri ZD - ob robu dovoza na tisto mini-parkirišče. In res sem gledala, da sem bila tako, da nikogar ne bi ovirala. Še vlak bi prišel mimo mene user posted image Pa pridem nazaj, vesela, ker je ok, na avtu pa obvestilo redarstva. Besna sem ko 100 vragov! Kje drugje sredi mesta, kjer živine puščajo svoje merdžote sredi ceste, da res ovirajo promet, ne, njim pa ziher ne bi dalo kazni. Pri ZD, kamor ne greš v lajf, pa so nam celi vrsti lepo umaknjenih avtov potalali kazni. Ker bi itak lahko pol kilometra stran parkirali na enem parkirišču user posted image user posted image user posted image Joooj sem jezna. Ampak ok. Pač ta mesec ne bo ničesar zame.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Pupček)
    Neposredna povezava do sporočila: 3046
    23.3.2009 12:42:34   
    vila MaLiNa
    IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Sicer pa, saj veš, v takšnem trenutku ponavadi starši to naredijo zato, ker vedo, da življenje z otrokom ni mačji kašelj in ti ob rosni mladosti (vsaj njim se tako zdi) želijo še čas, ko si lahko neodgovorna, svobodna, uživaš življenje, poskrbiš, da prideš do udobne oz osrečujoče službice ipd. Ne verjamem, da bi večina staršev naredilo to z drugačnim namenom. Ponavadi želijo svojemu otroku le dobro. Le včasih to izrazijo na nenavaden ali neprimeren način, posebej, če so šokirani.

Sicer pa me zanima, ali hodite kam na telovadbo, ali to načrtujete? Upam, da mi bo G dovolila obiskovanje telovadbe po krvavitvah, saj si drugače življenje ne predstavljam. Sedaj pa grem hitro na sprehod - ostali dnevi menda ne bodo tako lepi. Kmalu imam kontrolo (v sredo), ko se bo G odločila, ali grem lahko nazaj delati ali ostajam na bolniški. Torej, morda zadnja možnost, da grem dopoldan sama na sprehod, brez otrok in uživam v družbi narave in morda kolegice.

Lep dan

Ja... ponavadi starši milijo/mislimo, da vedo/vemo kaj je za naše otroke dobro. Ampak odločitev je njena! Trdno verjamem... nekoč, če bom imela hčerouser posted image ... da bi ji stala ob strani glede takih odločitev, spodbujala bi jo ne glede na to kakšna bi bila njena odločitev, ker že sama odločitev kaj narediti, če otrok ni načrtovan je težka in stresna. Tako, da lubenička bravo za odločitevuser posted image . Se spomnim sošolke s faksa, ki je tudi nenačrtovano zanosila pri 21ih, so jo malo čudno gledali, mogoče celo malo obsojali.... samo sedaj... štiri leta kasneje pa jo vsi spoštujejo in ji zavidajo, ker se je tok mlada odločila za otroka (ji je povsod lažje, čeprav ji je morda na začetku bilo malo težje) - sedaj je veliko mojih sošolk na žalost podpisalo, da ne bodo imele otrok vsaj 2 leti.... Pa tudi, če jih ne misliš še imeti, te vseeno zaboli.

Jaz bi hodila na telovadbo pa nič kaj pametnega ne najdem v Grosupljem. Upam, da bom kmalu kaj našla preden bom ratala preveč okornauser posted image

Mene je pa zob boleluser posted image , ko pa pridem do zobozdravnika pa itak da ne več... karkoli je delal me nič ni bolelo. Pa mi reče, da je to najbrž od prepihauser posted image  Sej sama vem kok sem na prepihu. Samo pameti mu pa raje nism solila. Je pa moja zobozdravnica "kidnila" na bolniško, potem pa še na porodniškouser posted image user posted image  Zdej se pa njejih pacientov vsi ostali zobozdravniki ogibajouser posted image . Eh... nevem še kaj bom naredila. Bom moža poslala, ker moški bolj znajo z ženskami, malo popihajo na dušo...user posted image  

Jaz pa zaenkrat še nič ne čutim brcik, pa bom kmalu v 18. tednu. Čeprav se mi je včeraj zdelo, kot da bi me nekdo pobožal po notranji strani trebuhauser posted image  A mislite, da je to to?

Katere vozičke pa gledate? Joj... a veste, da bomo nekatere kmalu na polovici in, da ostale niste kaj dosti za namiuser posted image  Kok gre to hitro.

Pridne bodite, pa naj slabosti minejo, da boste lahko začele uživati v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu simonae)
    Neposredna povezava do sporočila: 3047
    23.3.2009 12:49:40   
    _melody_
    Lenck kdaj imata vedva datum poroke?

Uuuu medva greva pa danes po prstaneuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3048
    23.3.2009 12:52:12   
    vila MaLiNa
    Lenck samo, da je vse vreduuser posted image  Kar pozitivno še naprej, čeprav verjamem, da je težko, ampak ti to itak obvladašuser posted image  Upam, da se ti bo posteljica še kaj dvignila in ne bo tako nizko.

Čeprav imate sobico, ki je vse v enem... verjami, čez nekaj let, se boš rada spominjala teh trenutkovuser posted image .

Glede redarjev pa ne bi zgubljala beseduser posted image user posted image . In se čisto strinjam s tabo... samo kaj, ko se tistih, ki imajo dobre avtomobile ne upajo oglobiti, da jih ne bi ti še tožili.

Jok pa pomaga, vsaj stres daš iz sebe in jezo... glavno pa je, da se potem dobro počutišuser posted image .

Lp

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 3049
    23.3.2009 12:55:27   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Mož ne gre z mano. Grem s kolegico, je pa vedel, da si zelo želim in mi je kupil karto za Valentinovo. Cena je pauser posted image  ampak mi je vrnil, ker sem jaz njemu za RD kupila karto za Metallico na Dunaju. Pa sva oba zadovoljnauser posted image  

uvav jaz bi tud šla na metallico sigurno je užival a ?hudo nor parček sta vidvauser posted image no pr men je huj zato k je dobu vse to v enem paketuuser posted image včasih me moj prov čuden gleda k en komad je skor opera drug pa metaluser posted image tko da mojga nič več ne morm šokiratuser posted image
    vila malinca kje si se pa ti potepala sm te kr mal pogrešalauser posted image jaz že zdej muvam bolj počas ti bi pa še na telovadbo šla mislimuser posted image user posted image user posted image dobra si ni kej,no sej če lahk telovadiš zakaj pa neuser posted image gledde zobarja pa raj ne bi k mi modrostni rastejo in to vsi štirje in boli k hudič tko da aja pa moja zobarca je isto na porodniški tko da sva na istemuser posted image

(odgovor članu kepica)
      Neposredna povezava do sporočila: 3050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?