|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
23.3.2009 13:06:17   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Mož ne gre z mano. Grem s kolegico, je pa vedel, da si zelo želim in mi je kupil karto za Valentinovo. Cena je pauser posted image  ampak mi je vrnil, ker sem jaz njemu za RD kupila karto za Metallico na Dunaju. Pa sva oba zadovoljnauser posted image  

..js sem bla pred dvema letoma..nepozabno..razturajo res..sem mislila na tega tud it, ampak cena?? ...katastrofa.. prejšnjič sem dala za 1. vrsto (dejansko je bila pol 6. ker je prvih pet blo VIP) 70 evrov, zdaj pa 1x več..za po.piz.dit..sej zato pa niso razprodani, takrat so pa bili v  parih urah.. ampak bom preživela..se tolažim, da mi ta zadnji album itak ni zelo všeč user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.3.2009 13:11:40   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

jullie, jaz sem  imela slabši rezutat user posted image , NS 2,2, tveganje pa 1:888. Pri prejšnjem otročku dve leti nazaj pa pa je bila NS 2,0, tveganje pa 1:3186....hmmm kaj vem čemu taka razlika.

*kinnie* pa greš še na kakšen dodaten pregled ali ti ni potrebno?..

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.3.2009 13:22:29   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Mož ne gre z mano. Grem s kolegico, je pa vedel, da si zelo želim in mi je kupil karto za Valentinovo. Cena je pauser posted image  ampak mi je vrnil, ker sem jaz njemu za RD kupila karto za Metallico na Dunaju. Pa sva oba zadovoljnauser posted image  

uvav jaz bi tud šla na metallico sigurno je užival a ?hudo nor parček sta vidvauser posted image no pr men je huj zato k je dobu vse to v enem paketuuser posted image včasih me moj prov čuden gleda k en komad je skor opera drug pa metal tko da mojga nič več ne morm šokiratuser posted image

Ja, midva sva si pa čist različna, kar se glasbe tiče. On posluša Metallico pa AC/DC (mimogrede...pravkar se pelje na koncert v Budimpeštouser posted image ) Metallico ima pa šele maja user posted image  Sej nisva taka manijaka na koncerte, ampak letos naju je pa res kr nekaj popadlo, ker je to še edino, kar si privoščiva. Sicer bolj vsak zase, ker najina okusa pač ne gresta skupaj.  No, jest recimo sem bila pa mesec nazaj na Plestenjakuuser posted image , v petek grem na Il Divo, bila sem pa tut že parkrat na Bryanu Adamsu in Oliverju Dragojeviču. No, ob nedeljah pa skupaj poslušava govejo musko ob goveji juhiciuser posted image  Ni da ni v glavnemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..js sem bla pred dvema letoma..nepozabno..razturajo res..sem mislila na tega tud it, ampak cena?? ...katastrofa.. prejšnjič sem dala za 1. vrsto (dejansko je bila pol 6. ker je prvih pet blo VIP) 70 evrov, zdaj pa 1x več..za po.piz.dit..sej zato pa niso razprodani, takrat so pa bili v  parih urah.. ampak bom preživela..se tolažim, da mi ta zadnji album itak ni zelo všeč user posted image

Tudi jaz sem bila prvič na njihovem koncertu v parterju zadaj user posted image user posted image  tako da kaj prida nisem imela od koncerta. Tokrat bo bolje user posted image  Se pa čist srtinjam s tabo, ampak me je žulilo, od kar so objavili, da spet pridejo in sem navirala toliko časa, da sem dobila svoje. Zdej pa na ceno raje ne mislim več, ker to škoduje moji pikiciuser posted image

Lenck user posted image user posted image  Smo tako držale pesti da je že moralo pomagatuser posted image  Sedaj pa upam, da boš do konca imela mir in nič več izcedkov in vsega nepotrebnega, kar ne paše k user posted image  Drži seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.3.2009 13:42:02   
Anonimen
kepica super da tkole uživata sej mogoče če ne bi mela že enga škrata doma bi tud jaz vrjetno dala za vstopnice tko pa raj za ta denar kej pametnega kupim za tamalga pa hrano in to je to.tko da vidva kr uživita še namest meneuser posted image aja pa če boš pa kej posnela z mobitelom pa da boš pokazala bom pa še bolj veselauser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
23.3.2009 13:52:59   
sontschica
hello punce

ker sem v službi, vas še preberem, pišem pa bolj težko...ker skoz neki nadzirajo.

Lenčk sam da je vse v redu, pozitivne misli naj te vedno spremljajo, pa naj bo še tako grozno za videt....user posted image user posted image

kepica...jaz sem tudi želela it na Plestenjaka, pa je žal pol neki prišlo vmesuser posted image ... na kateri koncert greš zdej? oprosti, sem verjetno prebrala, sam sem že pozabila...tudi mene zadnje čase skleroza neki daje...

_melody_ dej probaj kakšno vabilo skopirat na forum, da še me vidimo, kako sta se potrudila...user posted image user posted image

baby blue user posted image user posted image user posted image  za najden srček...vidva sta se pa kar namučila....

no men še k sreči nič ne teče iz prsi....mogoče pa še bouser posted image .

brcike vam pa tudi jaz zavidam, sam sej bo moj user posted image  tut kmalu dajal znake od sebe.

vila MaLiNa res je, še malu pa bomo na polovici. se mi zdi, kot da smo komaj začele pisati o prvih pregledih.

jaz sem pa danes izvedla, da me ne bodo vzeli za določen čas...pa nisem niti žalostna...ker sem itak slutila, da bo tako...zdaj bom imela več časa zase in za svojega user posted image . večkrat bom šla v naravo, več se bom gibala, po moje boim imela tudi več energije. pa odločla sem se da si bom kupila ene puzzle z lepim motivom. sam ne vem še, katere naj kupim (1000, 1500, 2000 ali 3000 kosov). do septembra bom že sestavilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
23.3.2009 13:58:07   
barika
Evo me, sem doma, dobila pa samo claritineuser posted image

Jaz imam že izbran voze, po MF ga grem naročit (mutsy 4 rider), sem se prvič nasrala s poceni vozom, zdej si bom pa ornk privoščila.user posted image

Kepica, tvoj bi bil pa čist za meneuser posted image user posted image

Lubenicka, se strinjam s puncami, sploh nis ne  mlada in ne stara, pa verjetno znaš  s svojo glavo razmišljat, tako da go for it!! Kar se pa financ tiče, pa ne skrbi, vse se bo porihtalo.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.3.2009 14:13:32   
koss
Jaz bi pa  prosila, da se mi dopolnijo podatki v skupni tabeli..Sem sicer ze kar nekajkrat poslala..ampak ni panike...

Stara sem 25 let, gre za mojo 1. nosečnost, 1. otročka in rok je prestavljen iz 6.9. na 2.9.

Drugače uživajte. Sicer vas zelo redno berem, ampak sem full zasedena in mi zmanjka časa za komentarje..Saj ste čist divlje punce, že 123 strani...hudoooo..

Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.3.2009 14:18:06   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kepica super da tkole uživata sej mogoče če ne bi mela že enga škrata doma bi tud jaz vrjetno dala za vstopnice tko pa raj za ta denar kej pametnega kupim za tamalga pa hrano in to je to.tko da vidva kr uživita še namest meneuser posted image aja pa če boš pa kej posnela z mobitelom pa da boš pokazala bom pa še bolj veselauser posted image user posted image

Saj tudi midva enega že imava, ampak kaj za dušo si morava pa tudi midva privoščit. Že tako je vse bolj ali manj na psu. Čas in denar, nisva miljonarja, ampak za kakšnen koncert ali pico pa vseeno še kaj ostane. Sva pa v minusu tako, kot verjetno večina ljudiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica
kepica...jaz sem tudi želela it na Plestenjaka, pa je žal pol neki prišlo vmesuser posted image ... na kateri koncert greš zdej? oprosti, sem verjetno prebrala, sam sem že pozabila...tudi mene zadnje čase skleroza neki daje...

pa odločla sem se da si bom kupila ene puzzle z lepim motivom. sam ne vem še, katere naj kupim (1000, 1500, 2000 ali 3000 kosov). do septembra bom že sestavilauser posted image user posted image .

V petek grem na Il Divo, potem sem pa po moje za nekaj časa zaključila, ker mi pikec ne bo več dovolil. Ko sem bila prvič noseča, smo bili za novo leto nekje, kjer je bilo bolj glasno in je mali tako protestiral v trebuhu, da sva se morala z možem kar kmalu odstranituser posted image

Puzzle imam pa jaz tudi rada. Sem enkrat dobila ene s 7000 kosi. Še danes so v škatliuser posted image  Je bila pa le malo prehudauser posted image  Pa še tako nerazločna slika. Samo eno morje pa cel kup blokov v ozadjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Za enkrat ga še ne damuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.3.2009 14:20:18   
sontschica

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED  NS  SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    24.03.(AC)
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     12.03. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF
koss (25)                    (1.user posted image , 0.user posted image )       24.04. (MF) 

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     25.03.
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     17.03.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   11.03.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    13.03.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05.MF 
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    23.03. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   01.04. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    01.04. 
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    20.04.   user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.03
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     18.03.  

20.09. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.     

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    09.03.(gen.p.)

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     09.03. 
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      30.03.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      26.03.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )       22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     26.03.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03. 24.03.

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       12.03.  

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        11.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                 (x.user posted image , 2.user posted image )      25.03.   

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
90
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3059
    23.3.2009 14:22:26   
    sontschica

Puzzle imam pa jaz tudi rada. Sem enkrat dobila ene s 7000 kosi. Še danes so v škatliuser posted image  Je bila pa le malo prehudauser posted image  Pa še tako nerazločna slika. Samo eno morje pa cel kup blokov v ozadjuuser posted image

ja 7000 kosov je pa res kar veliko, sam sem vidla na netu, da obstajajo že uni s 18000 kosi....adijo pametuser posted image user posted image . kateri so ti pa najbljubši (koliko kosov)?

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3060
    23.3.2009 14:24:38   
    kepica
    ja 7000 kosov je pa res kar veliko, sam sem vidla na netu, da obstajajo že uni s 18000 kosi....adijo pametuser posted image user posted image . kateri so ti pa najbljubši (koliko kosov)?

Najraje imam 1500, da se še kaj znajdem. Kar je več je že krizauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3061
    23.3.2009 14:25:06   
    barika

Za enkrat ga še ne damuser posted image  

Puzli .. midva imama na steni sliko iz 5000 kosov, sestavljala sma pa 4 mesece.
    Eh, sej jaz tud mojga za 1x še  ne menjamuser posted image

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3062
    23.3.2009 14:38:42   
    kepica
    Čestitke za potrpežljivost in trmouser posted image  Mora pa ful hudo zgledatuser posted image
    Heca pa nikol ni preveč. Smeh je itak pol zdravja.

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3063
    23.3.2009 14:48:35   
    SONČEK LARA
    Ojla nosečke

kok ste se razpisale, potrebujem kar nekaj časa da se prebijem do konca.

Lubenička odločitev je definitvno pravilno oziroma rekla bom takole, dokler je tvoja odločitev, je odločitev tista prava. Vse kar mislijo drugi ni pomemebno. Vse se bo poštimalo. Tudi midva sva bila v eni sobci v prvi nosečnosti, sedaj pri enemu otročku  sva v treh sobcah, ko bom rodila drugega pa upam da že v svoji hiški. Dokler je volja se vse da.

Kepica Tole glede Puzzel..obožujem jih, sicer sedaj že dolgo nisem sestavljala, ampak to pa je sprostitev a ni. Kr padeš notr in ure minejo kot bi mignil. In kam potem daste vse te puzle? jest siver imam dve po 1500 na stenah, eno ima tast še večjo. Sam ne morme imet po stenah same puzle, a jih pol podrete al kako? Morm si spet kako umislt. Mislim pa da je tam 1500 neka normalna k se še da sestavljat.

Dejte mi povedat tole s temi izcedki, kok je to normalno. Mislim men s enikakor ne popravi in me že pošteno moti. Nazadnje mi je G vzela bris, moram zde ta teden povprašati kako je z njim. Me pa nič ne srbi ali peče.

No jutri pa imam KONČNO nuhalno, ne vme a se bolj veselim al me je bolj strah. Joj en emsec je odkar sem videla svojo pikico in me mal stiska, kaj pa če. Sam sem sedaj v 13. tednu in sedaj pa naj bi bilo že vse ok.

Vidim da že čutite brcike, komaj čakam, to pa je občutek. V prvi N, sem jih čutila zelo zelo zgodaj, v 15. tednu. najprej kot metuljčke, in kar hitro kot poštene brcike in naša mala je bila tako živahna da nisem imela skoraj nič miru. (je še vedno isto haha)

Prijeten dan vsem še naprej

Pozdravček

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3064
    23.3.2009 14:49:06   
    sontschica

ufff, to pa je kar ogromnouser posted image user posted image user posted image ...a sta jih skupaj sestavljala? kakšen motiv pa imaš? no če se jih jaz lotim, bom do poroda glih fertikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3065
    23.3.2009 14:51:28   
    sontschica
    IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

No jutri pa imam KONČNO nuhalno, ne vme a se bolj veselim al me je bolj strah. Joj en emsec je odkar sem videla svojo pikico in me mal stiska, kaj pa če. Sam sem sedaj v 13. tednu in sedaj pa naj bi bilo že vse ok.

veliko sreče na NS, verjemi, da bo vse v redu in tako tudi bo. vse nas je bilo strah...pa smo potem vse blažene s super rezultati prišle domov in pri tebi ne bo bič drugače....

(odgovor članu SONČEK LARA)
    Neposredna povezava do sporočila: 3066
    23.3.2009 14:58:56   
    baby blue
    sontschica ja sva se kar namučila ja ampak je bilo vredno... sej ko sva zaslišala utrip sva pozabila da sva že prej dvakrat probala... pač iskala na napačnem koncu user posted image

vidim da se o puzzlih pogovarjate... midva z mojim sva ravno včeraj bla dol pri sosedovima dvema in smo sestavljali ene 3D puzzle z ribicami... težka je bla težka... drugače pa je moja sestra čisto nora na to...

Neposredna povezava do sporočila: 3067
    23.3.2009 15:05:25   
    barika

ufff, to pa je kar ogromnouser posted image user posted image user posted image ...a sta jih skupaj sestavljala? kakšen motiv pa imaš? no če se jih jaz lotim, bom do poroda glih fertikuser posted image user posted image user posted image

men jih je moj kupil za nev kateri praznik - verjetno RD, ko sem hodila še v srednjo, pa so kr počakale, da sma se skupi preselila in sma prve mesece samo sestavljala ... no on bolj kot jaz, ima živce za take stvari...
    motiv je pa nek star globus pa fulll ljudi je gor narisanih ... kr težka. tale motiv - se slabo vidi, ampak za predstavo bouser posted image
    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
    23.3.2009 15:06:28   
    Anonimen
    midva mava puzzle slike v kuhinji,prvo sliko 1500 mi je moj podaril za prvi izpit ki sem ga nardila,drugo sliko za končano šolo,3 sliko sva si skupaj izbrala za nov dom,4 sliko sm dobila za roj. dan. ki pa je nisem sestavila k sm šla prej rodituser posted image
    sonček lara dokler te ne peče ali pa srbi in da niso kepice te sluzi potem je vse ok,drugače pa ko bodo ti simptomi pejt v lekarno po 20%natrijev tetraborat kar so svečke in vsako vzemi zvečer 5 dni in če ne bo bolje potem pa res morš do G.user posted image

(odgovor članu baby blue)
      Neposredna povezava do sporočila: 3069
    23.3.2009 16:31:38   
    Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Dejte mi povedat tole s temi izcedki, kok je to normalno. Mislim men s enikakor ne popravi in me že pošteno moti. Nazadnje mi je G vzela bris, moram zde ta teden povprašati kako je z njim. Me pa nič ne srbi ali peče.

Kakor je meni rečeno, je normalno in ok, dokler ne peče, ne srbi in nima vonja in grudic. Prej da je bolje pustiti pri miru, potem pa povej ginekologinji pa ti lahko da svečke ali kremo.

Morda je tako res - jaz sem dobila svečke Canesten (ki da prav nič ne škodijo), zdaj pa krvavim, kot da bi imela menstruacijo user posted image že četrti dan in mi je rekla, da naj sploh več ne jemljem svečk. Že raje prenašam izcedek kot vse te krvavitve.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu SONČEK LARA)
    Neposredna povezava do sporočila: 3070
    23.3.2009 16:33:32   
    Lenck
    Uuu, puzle user posted image Jaz jih obožujem user posted image Ampak so tako dragte, da jih samo izjemoma kdaj dobim za kako darilo. 1000 je minimum, ni več tak izziv, sem jih pa tudi za kolege sestavljala. V tem sem pravi stručko in tako not padem, da me sploh ni več za ta svet user posted image

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 3071
    23.3.2009 16:36:17   
    Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Lenck kdaj imata vedva datum poroke?

Uuuu medva greva pa danes po prstaneuser posted image .

Junija user posted image Vabila sva pa tudi ravno prejšnji teden izdelala, so krasna user posted image

(odgovor članu _melody_)
    Neposredna povezava do sporočila: 3072
    23.3.2009 16:44:30   
    Lenck
    Že prejšnji teden obljubljeno user posted image

17. teden
    gestacijska starost 15 tednov
    dolžina 11-12 cm od temena do trtice
    teža 100 g

Moja glava postaja vse bolj sorazmerna s telesom, vendar pa je obraz videti upadel, saj še nimam dovolj podkožnega maščevja. Oči so še vedno zaprte, so pa precej večje kot pred tednom dni. Na glavi imam vedno več las, rastejo mi trepalnice in obrvi. Imam tudi nohte na prstih rok in nog. Z rokami počnem veliko stvari, med drugim jih znam vtakniti v usta. Moji prsti so zdaj že dobro razviti. Žilni in sečni sistem zdaj že dobro delujeta. ekaj amnijske tekočine popijem, vendar jo z uriniranjem spet izločim. Zdaj se razvijajo pljuča. Ko vadim dihanje, se prsni koš dviguje in upada. Amnijska tekočina prehaja tudi v dihalne poti in iz njih. Moje srce vsak da prečrpa 24 litrov krvi. Pod kožo se začenja razvijati maščevje, ki mi bo pomagalo uravnavati telesno temperaturo, ko se bom rodil.

slika

Kmalu sledi 18. teden... šibamo proti septembru! user posted image

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 3073
    23.3.2009 17:49:44   
    Lubenička
    Hi,
    hvala vsem za dobre želje. user posted image

Lenck samo, da je vse vredu. user posted image

Telovadba...meni je že zdaj težko po stopnicah hodt in res ne razmišljam še o dodatni telovadbi. user posted image Sem pridna in malo obiščem Tivoli, se sprehodim po centru mesta in celo do Golovca...in tako bo tudi ostalo. user posted image

Izcetki...jaz imam že kar nekaj tednov izcedek, ki ne srbi. Je tak kot beli tok in mislim, da ni nič narobe...al pač?

Prosila bi vas, da me malo informirate o vaši/naši user posted image tabeli. To zapišete leta, št. otrok, naslednji pregled...NS je nuhalna, a ne? Če sem jo že opravila, vas več ne zanima datum? user posted image
    Spol? Že katera ve? Jaz komaj čakam...sem mislila, da mi bodo na nuhalni povedal, pa je bla kar tiho. user posted image  
    Zdaj čakam na naslednji pregled, ki ga imam 10.4.

Zanima me, če katera ve...zakaj se enim nič ne pozna trebušček, nekaterim pa že ful? Jaz sem v 16.tednu in mi nekateri govorijo, da imam ogromen trebuh, če imam slučajno dva notri... Meni pa se sploh ne zdi tako velik...luškan je. user posted image Pa tudi zredila sem se, samo za 2kg. Od kje mi pol tako velik trebuh?
    Raste in nič ne tehta. user posted image hehehe...

Se lahko sploh zgodi, da zgrešijo dva srčna utripa? Ne, a ne user posted image

Brce...jaz jih že kar čutim...pa ne mehurčke, teh se verjetno sploh nisem zavedala user posted image Občutek je, kot da čutiš nek upor v vodi...k ribica, ki plava in čutiš, kako premika plavuti. user posted image
    No...in jaz o brcah...pikec pa zdaj brca in vas očitno lepo pozdravlja. user posted image user posted image user posted image

Se slišimo...

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 3074
    23.3.2009 17:54:00   
    veselka
    kepica... jaz sem do 18.3. pridelala že 5 kg, pa se mi ne sanja od kje, ker že nekaj časa jem podobno kot pred nosečnostjo, kolikortoliko zdravo, razn solate še ne jem dosti, ker imam še mal slab občutek od slabosti, jem pa še bolj urejeno, ker si pridno razporejam več manjših obrokov čez dan in se po službi popoldne ne napokam, ker mi enostavno ne gre, pol pa niti nisem več lačna ... user posted image

simonae... jaz planiram naslednji teden začet s telovadbo v našem ZD. sem vesela, da je zastonj, ker trenutno nimam niti centa za dat. moram pa nujno nekaj ukrent, ker me križ preveč boli

midva pa imava kar skupni kovter (220x240), kar pa ni problematično zarad prdcev, ampak, ker imam ponoči na eni strani fanta, med nogami na kovtru parkirano eno mačko in na drugi strani na kovtru še drugo mačko. in potem me prime lulat ...user posted image user posted image in seveda se noben ne pustit motit user posted image

mene moj še ne brca spredaj, zato, pa me v mehur, črevesje in križ user posted image tko da je wc že skor moj drugi dom user posted image

tud midva imava voziček že izbran in sicer cel sistem jane slalom pro formula strata. kupila bi ga v vsakem primeru, potem pa se je javil in trmasto vztrajal ponosni bodoči dedek (moj "tast") user posted image

midva sobice še ne bova delala, ampak bo posteljica kar pri nama v spalnici, bova pa tisti del uredila pravljično. posteljica je tud že izbrana in komaj čakam, da bo čas in denar ko bomo šli v nakup, ki se ga najbolj od vseh do zdaj veselim user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče pa koncertov, jaz sem hotla it na U2, pa res ne vem, kje so našli te čudne datume turneje user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu simonae)
    Neposredna povezava do sporočila: 3075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
    Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?