|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.3.2009 21:39:54   
Anonimen
Ne, ne... imam skoraj triletnega pobalinčka, ki mi včasih kravžla živčke, drugič jih gladi, vsekakor pa mi krajša čas...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.3.2009 9:13:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Blueeyes, ali je količina plodovnice tudi kaj povezana s količino tekočine, ki jo popijemo? Sama se ogromno gibljem, a mi je zadnjič rekla, da imam dovolj plodovnice. Včasih se mi zdi, da kar slišim, kako naredi "klonk", ko se malo čudno premakne(va).

ne, plodovnica nima nič s tem koliko tekočine popijemo...

petrazg jz tud jz sem bla čist na trnjih za KatMat... sam da je zdej ok.. pa da je dala svojo številko da se ji lahko javimo user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.3.2009 10:31:50   
BrinaBA
Vsekakor pa je dobro veliko popiti, če je malo plodovnice user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.3.2009 13:21:47   
ana**
Živjooo lepotičke mojeuser posted image

Jaz se vam javljam po nekaj dneh. HVALA vsem,da ste držale pesti za mene in našega fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je zdaj hvala bogu vse vredu, nočm pa pomislit kaj bi se lahko zgodilo.
Zdaj grem na kosilo pa vam kasneje napišem celotno zgodbo

< Sporočilo je popravil ana** -- 21.3.2009 13:23:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.3.2009 15:16:10   
katrinka
ana - samo da si super in tvoje dete tudi, nam je vsem odleglouser posted image

drugače pa en lep sobotni pozdrav vsem nosečkamuser posted image
me je ponoči tak krc v nogo prjel da me se zdaj ni spustu, sej sm si sama krica k sm celo noč na hrbtu spala pa se 2 krat sm ze kalcij in magnezij pozabla spituser posted image
sm pa boljše volje k sva dons najdla ploščice za kopalnico in najbrz bova jih sla v ponedeljek kupt...user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.3.2009 15:27:17   
ana**
V torek smo bile me itk zmenjene,da se dobimo na tortici. In grem jst ob 17ih iz službe. Sm mela ful čudn občutek spodaj in sm šla vseeno še na WC preverit,če se kaj dogaja. In res, sm imela cele hlačke krvave. Mene itak na polno zgrabi panika. Sm bla tak zmešana da nism vedla kaj morm nardit. Pokličem lubija in pride po mene pa takoj pičiva v bolnišnico. Tam me sprejmejo in me pustijo čakat.
Jst sm bla tak prestrašena,da vam ne morm povedat. Tamau pa že cel dan ni skoraj nč brcal.
Pride ena zoprna zdravnica, me prvo nadere pol pa me končno da na UZ. Pogleda na ekran reče " vaš otrok je mrtev" in to je blo konc.  Sploh ni srčka poslušala.. UZ ni trajal niti minuto. Po 20sekundah je videla,da je otrok kao mrtev.
Jst itak takoj v jok, zdravnica pa čist brez čustev reče,da mi bodo naslednji dan takoj zjutraj dali umetne popadke,da bom čimprej rodila. Celo noč nism spala,sm se premetavala gor in dol,jokala...
Okrog 10ih pride dragi nazaj.. Sva bila oba na koncu z živci.
In pol se od nekod prikaže en super zdravnik, me vpraša kaj je narobe in se odloči,da me bo pa še vseeno dal na ene preiskave. Dam jst te preiskave skozi in pol je tut user posted image  začel brcat. Ampak mi je vseeno bla panika,če je z njim vse vredu.
Proti večeru dobim izvide in piše,da je vse super, tamali se dobro razvija.
In,če nebi prišel ta zdravnik in me ne bi poslal na te preiskave bi jst šla rodit zdravega otroka v 25tednu.
Včeraj sm prišla domov.. Psihično sm čist na tleh ampak se počasi pobiram zdaj ko vem,da je z najinim fantkom vse vredu.
Če vam po pravici povem mi je prav grozno hodit v Ljubljansko porodnišnico ker me je groza,da mi dajo še kakšno diagnozo,ki na koncu sploh nebi bila resničnauser posted image

Zdaj sem 1teden doma in se bom res umirila in počivala 24ur na danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.3.2009 17:35:20   
majana79
Joj ana, samo da sta okuser posted image , ampak jst bi šla nazaj tisto zdravnico zbrcat, resnično. user posted image Pa sej ne moreš verjet kako se obnašajo... Kot da se pogovarjamo o stvareh, ne o živih bitjih. Res me čudi, da ni pri nas več tožb sproženih proti zdravnikom... Prou jezna sem. user posted image Upam da imaš bolniško in da boš lahko čim dlje doma počivala. user posted image
Sem misla vprašat katera zdravnica je bila to, pa mogoče še boljše da ne vemo...

Zdej moraš poskusit pozabit pa mislit samo pozitivno in eventuelno če boš mogla še kdaj tja, zahtevat tega zdravnika in eksplicitno izrazit nasprotovanje, da te tista zdravnica še obravnava (seveda če vesta, kako se piše...) No, jaz bi tako naredila, ker znam bit tako zoprna da se kar kreše...

Na naslednjih torticah se pa vidimo, brez skrbi! user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.3.2009 18:22:51   
Tanja_
ana tole je pa totalno mimo zgodba. Kot na divjem zahodu! Ne razumem, kako je lahko kar tako rekla, da je otroček mrtev?! Mene pa zanima, kako se ta velecenjena gospa dr. piše?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.3.2009 19:50:43   
petrazg
Ana boga revica, kaj si morala prestajati user posted image Mislim, da bi v primerih, ko bi bilo res kaj tako groznega, zdravniki morali stvar preverit vsaj 3x preden bi karkoli rekli in še to bi morali "znati" povedati...Mislim pa kaj je bilo ženščini user posted image user posted image user posted image Te pusti skozi noč v najhujših morah... Samo, da je zdaj vse ok in hb za tistega zdravnika, da je prišel... Ti se pa zdaj čimbolj pomiri in poskušaj pozabiti na slabo izkušnjo... Sem sama pravkar v Lj porodnišnici na oddelku E, zaradi krvavitev (so se ustavile), imam rahle popadke, malemu dajejo injekcije za pljučka in upam, da stvar ustavimo vsaj za 14 dni... Zaenkrat moram pohvalit vse sestre s katerimi sem bila v stiku in ginekologinjo, so res prijazne in ustrežljive... nekatere pravi pozitivni sončki user posted image . Res pozitivno presenečena, ker sem se zaradi slabih izkušenj branila poroda v Lj in sem bila prepričana , da grem rodit v Celje... Drži se punca!!!   

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.3.2009 21:21:12   
Lsica
Ojej Ana, tole z zdravnico je pa za ne vem kam - za nikamor!!! Kako si upa?! Očitno še ni dovolj čudnih zgodb v javnosti, da bi nekaterim dal mal mislit, kako se obnašat.

Žal mi je, kaj sta mogla prestajat zaradi nje...

No, po drugi strani, pa hvala bogu, da se je vse izteklo kot se je, in da je z user posted image vse OK.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.3.2009 22:14:08   
Anonimen
ana** samo, da je sedaj vse o.k.! Čim manj razmišljat negativno za nazaj in čim več pozitivnih misli za naprej!

petrazg - držim pestke, da bo vse v redu!

Imam pa čisto drugačno vprašanje: sem prebrala, da socialno ogroženi od MOL-a dobijo enkratno pomoč ob rojstvu otroka. Ali je za ostale tudi kaj? Večina občin nekaj prispeva ob rojstvu otroka, za Ljubljano vem, da 3 leta nazaj ni nič dinarčkov pristavila (če se ne bi tako hitro uradno preselila, bi mogoče v Kranju kaj dobila)... je zdaj kaj drugače? Katera ve?

In kljub vetru in pomanjkanju sprehodov te dni (danes sem si privoščila enega do Kosez in nazaj) sem se danes razveselila dejstva, da zadaj na ledvenem delu nimam nobenega šlaufka... prav lep napet konček hrbta! Nosečnice s(m)o zares lepa bitja!

Naj bo z našimi malčki vse v redu (pa z nami tudi)! Lepo spite...user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.3.2009 7:55:43   
katrinka
dobro jutro user posted image

ana - me je zvilo k sm prebrala tvojo zgodbo, jaz bi sla uno dohtarco fentat,
zdej je pa sam vazn da si ti uredu in tvoje dete tudi - hvala bogu, mirno pocivi in probi odmislit to grozno izkušnjo

petrazg - ja res je, lj da denar samo socialno ogročenim in nimas kej narest, jaz sem se uradno prijavljena v domžalah in dobis tud nulo, aprila grem na ig stalno pa dobis tud nulo, mas pa velke lasče in izolo k dobis 500eur, sej je bil link za te stvari tle gor oblavljen, pojdi nazaj pobrskat, če ne je bil pa pr julijkah
upam da sm bla kej v pomoč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.3.2009 8:57:47   
majana79

Imam pa čisto drugačno vprašanje: sem prebrala, da socialno ogroženi od MOL-a dobijo enkratno pomoč ob rojstvu otroka. Ali je za ostale tudi kaj? Večina občin nekaj prispeva ob rojstvu otroka, za Ljubljano vem, da 3 leta nazaj ni nič dinarčkov pristavila (če se ne bi tako hitro uradno preselila, bi mogoče v Kranju kaj dobila)... je zdaj kaj drugače? Katera ve?

MOL res da samo socialno ogroženim, in to tistim dejansko na minimumu. Ampak je v NM še slabše, ki je ena izmed največjih mestnih občin, pa ne da nobenemu nič. user posted image Skrb za rodnost pa taka...

k.tja, če ti bo manjkalo šlaufkov jih je pri meni na pretek. user posted image

Drugače pa dobro jutro vsem, upam da danes ne bo pihalo. Tukaj v NM je bilo včeraj obupno vreme, pa je ponavadi v LJ slabše, ampak ste imeli sam sonček, kot sem slišala. Bo treba spet malo na zrak, glede na to da bom ves teden visela v pisarni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.3.2009 8:59:06   
šivilja
ana čimbolj počivaj in poskusi pozabit pretekle dogodke. Te pa popolnoma razumem, ko sem bila poleti noseča in so na prvem pregledu ugotovili, da nekaj ni v redu, so se o splavu pogovarjali kot o obisku frizerja. Poplnoma brez občutka in sočutja. Saj je res, da se s takimi primeri srečujejo vsak dan in ne morejo žalovati skupaj z vsako, ampak za nas je pa to zelo realna in boleča stvar, ki se dogaja samo nam (pa vseeno kakšna je statistika). Žalim vama vse dobro za naprej!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.3.2009 20:57:07   
katrinka
no vidim da od jutra nobene se ni bilo tu - ste se vse crkljale a neuser posted image

no, mene je mami nafutala za en teden v naprej pa ful lepi majcki - nosecniski mi je kupla, pol sva sla z mojim se na sprehod - je kr hodu pa hodu jaz pa jamrala zravn a morm priznat da mi pašeuser posted image

no nosečkeuser posted image lepe sanje in lahko nočuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.3.2009 22:53:55   
Lsica
Ja, priznam, jaz sem se žeuser posted image ... crkljala mislim...če je pa tko fajn... v nedeljo, že zjutraj malo dalj skupaj  poležiš, pol si omisliš zajtrk v postelji, mal skoke gledaš..., mal sva na sončku posedela pred kosilom...pa v tem stilu kar hitro mine dan.

Predvidevam, da ste tudi ve preživele lepo nedeljo. Se pa jutri več slišimo, a ne? Lepo se spočijte, mirno noč in lepe sanje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.3.2009 9:37:10   
katrinka
kr ne morem vrjeti da sem prva danesuser posted image ....kje pa ste vseuser posted image
se vidi da je ponedeljekuser posted image
jaz sem pa še v službo zamudila ker nas pol ni bilo obveščenih da začnem ob sedmih in ne več ob osmih, pa se niti ne sekiram preveč k je sef na kitajskemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, naj vam hitr prvi delovni dan mineuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.3.2009 10:11:37   
Blueeyes
hellow... evo tud mene.. sm se vrnila domov,... he he...

danes tko lep sonček spet... res da kr piha - da je blo včeri lepše...

sicer me pa grlo baše... vsi okoli so neki prehlajeni... bolj k se jih izogibam, slabše je se mi zdi... se mi zdi da mi že poganjajo listi od čaja iz riti user posted image  user posted image  mislim da spijem kakšne 2 litra čaja na dan + pol voda, sokovi, mleko, juhe.... definitivno presegam dnevno normo tekočine... user posted image

ana** lepo da si se javila in da si jih pomirila.... pa valda tud mene

sem zdej brala naš forum (majčice) pa me je kr zvilo, da hodjo ena za drugo neki v bolnico.... NI ŠE NAŠ ČAS... mormo še malo počakat... sem pa včeri vstopila v 34 teden... še mal user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.3.2009 10:16:16   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                         26.2.2009             ?             ?                  ?             user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                  21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image               ?            user posted image
user posted image   1hruška                            23.3.2009         1 user posted image          0 user posted image               ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009         3 user posted image          2 user posted image           25.3.2009
user posted image  april09                              5.4.2009           3 user posted image           1 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009           1 user posted image           0 user posted image                   ?       user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image                    ?       user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009          1 user posted image          0 user posted image                   ?     user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009          5 user posted image           4 user posted image                   ?      user posted image
user posted image   BrinaBA (33 let)                 20.4.2009         3 user posted image            2 user posted image          27.3.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image         24.3.2009  user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image         30.3.2009   user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image        30.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        26.3.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image           2.4.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.3.2009    user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image          9.4.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        24.4.2009          
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image                  ?      user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image          1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image                ?      user posted image
user posted image  sinskaT                               8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image                  ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?       user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009   user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?         user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)                29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image                ?
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image         1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image           30.3.2009 user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

===================================================

user posted image      11

user posted image     15

user posted image      7 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania
user posted image   grahec

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 23.3.2009 10:23:31 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.3.2009 10:20:04   
Anonimen
Dobro jutro!

Majana79, hvala za šlaufke, a jih bom dobila nazaj takoj po porodu... tako da se ne bom utopila v morju, ker me bodo varovali!

Blueeyes - nič panike. Vse pride ob pravem času. Tudi tvoja mala.

Danes čim bolje izkoristite dan!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.3.2009 10:25:05   
Blueeyes

Blueeyes - nič panike. Vse pride ob pravem času. Tudi tvoja mala.

Danes čim bolje izkoristite dan!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  evo jz bom mela dons movie day... si počas že dajem dol filmčke, tko da do večera bom ležala in mirovala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.3.2009 10:30:26   
Blueeyes
                     user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.3.2009 10:43:40   
vim
Ana grozno, strašljivo. Jaz bi vse moči k bi jih imela in to dohtarco na gobec. Mislim, da si zasluži. Ampak še bolje pa je vse čimprej pozabiti in čuvati fantak, ki ga nosiš. Ob takih zgodbah jaz upam, da vidm porodnišnico samo takrat ko bo treba iti rodit.  MANJ VIDIM DOHTARJE RAJE JIH IMAM.

Blueeyes kakšen dež pa mraz, sonce pa vroče, zato so poletja. Sem imela že na poročni dan junija lani 13 stopinj in ko bom šla rodit bom imela pa 30 pri moji sreči. user posted image Ampak nič zato, bomo že.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.3.2009 12:13:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Blueeyes kakšen dež pa mraz, sonce pa vroče, zato so poletja. Sem imela že na poročni dan junija lani 13 stopinj in ko bom šla rodit bom imela pa 30 pri moji sreči. user posted image Ampak nič zato, bomo že.

jz bi najraj vidla da bi rojevala k bi blo vzuni -20 stopinj... tko mi vsaj vroče ne bi blo... ne pa spet teh 30 sopinj + k prhaja.... kr slabost me oblije k na to pomislim....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.3.2009 12:25:35   
Anonimen
Ko boste rojevale, vam bo čisto vseeno za vreme in temperaturo! Takrat se bo dogajal samo vaš svet user posted image .
Ampak nogavičke za noge so pa priporočljive... mene je kar zeblo v podplate!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?