![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 8:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka 30 ja še kar čakam,čakam,čakam ,čakam kot zamorc,čakam........... Res ne vem do kdaj bom čakala,ampak izgleda ,da še kar nekaj časa(mogoče kar do konca). pa se drugače počutiš vredu?? ti sam čakaj sam ne za 1april, mu/ji nebo nihče verjel da ima rd
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 10:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tle ni pa danes nobene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 13:04:35
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla jaz sem tukaj ampak samo 5 min grem mal na kavč pol pa dobim obiske smo bli že v lj vsi 3je smo šli mal v milerja pa leclerk je blo ful folka nikjer za parkirat kr neki no zdej smo pojedl pa pospravl in to je to bomo vidl če bomo šli kej vn odvisn od obiskov zdele sm pa prebrala pr decembrkah da ima ena fantka starga 3 mesce in je že spet noseča tko da pričakuje konec novembra lepo se mejte p.s. kdaj je najbolš it v arboretum volčji potok ka majo tulipane?? pa v živalski vrt ka majo mladiče??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 13:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ojla jaz sem tukaj ampak samo 5 min grem mal na kavč pol pa dobim obiske smo bli že v lj vsi 3je smo šli mal v milerja pa leclerk je blo ful folka nikjer za parkirat kr neki no zdej smo pojedl pa pospravl in to je to bomo vidl če bomo šli kej vn odvisn od obiskov zdele sm pa prebrala pr decembrkah da ima ena fantka starga 3 mesce in je že spet noseča tko da pričakuje konec novembra lepo se mejte p.s. kdaj je najbolš it v arboretum volčji potok ka majo tulipane?? pa v živalski vrt ka majo mladiče?? mi bomo šli v zoo polet, kdaj pa je najbolje pa nimam pojma v arburetum pa poglej na net če že kaj pišejo o tem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 13:37:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ojla jaz sem tukaj ampak samo 5 min grem mal na kavč pol pa dobim obiske smo bli že v lj vsi 3je smo šli mal v milerja pa leclerk je blo ful folka nikjer za parkirat kr neki no zdej smo pojedl pa pospravl in to je to bomo vidl če bomo šli kej vn odvisn od obiskov zdele sm pa prebrala pr decembrkah da ima ena fantka starga 3 mesce in je že spet noseča tko da pričakuje konec novembra lepo se mejte p.s. kdaj je najbolš it v arboretum volčji potok ka majo tulipane?? pa v živalski vrt ka majo mladiče?? oj v zoo gremo mi vsako leto za velikonočni ponedeljek pa majo že vse zunaj...v arboretum bo pa zdaj kmal za it ko bodo zacveteli tulipani...malo bo še za počakat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 16:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
smo bli mal zunaj, zdej je pa začel pihat, smo pa raje domov pršel tako da smo v zavetju vidim da ni nobene tle gor tak da bom mal zdej tv gledala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 7:56:14
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro kako ste kaj danes? mi smo super odlično spali tako da imamo energije danes za zlikat tale kup cunj k ga gledam že nevem kok dolg... ...en stroj cunj mi bo zdaj oprav pa ga bom ven obesla k je tak sonce... janja dobro opravi na pregledu...in dobro opravi če slučajno greš rodit... in poročaj nam kaj... buksi upam da sta z vredu...sej zdaj pa kmal prideta domov...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 8:19:26
|
|
|
|
Dudica1
|
no BUKSI se je javila...sta obe vredu in če bo vse ok prideta jutri domov...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 8:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no BUKSI se je javila...sta obe vredu in če bo vse ok prideta jutri domov... no super aja dobro jutro oz. že dober dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 8:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 dobro jutro kako ste kaj danes? mi smo super odlično spali tako da imamo energije danes za zlikat tale kup cunj k ga gledam že nevem kok dolg... ...en stroj cunj mi bo zdaj oprav pa ga bom ven obesla k je tak sonce... janja dobro opravi na pregledu...in dobro opravi če slučajno greš rodit... in poročaj nam kaj... buksi upam da sta z vredu...sej zdaj pa kmal prideta domov... no dudica1: pa dober spegli
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 8:39:00
|
|
|
|
Dudica1
|
sej bo treba...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 9:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je pa miska dans ?????' copke pa tud že ful dolg nisem vidla tle gor??
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 9:30:56
|
|
|
|
copka
|
A buksi je rodila?? Cestitke!!! Cveka, hvala ker skrbis zame. Vse ok! Tole vprasanje bom postavila se sem, ker bo bolj opazno VPRASANJE ali kaksni otrdi trebuh potem jo pa spodnji del boli? Mene je sedaj v Cateskih (sem bila cez vikend) zvecer. Sem se pa spomnila, da sem se tudi prejsnji teden ponoci zbujala s to bolecino, ki je potem minila. V Cateskih sem se kar ustrasila, ker me je v 1 uri 3x tako bolelo No, panicarila nisem, sem pa za to okrivila bazen, saj sem morala vcasih napet trebusne misice, ce sem hotela vstat. Pa tudi plavat mi ni pasalo, tako da sem se samo namakala. Lep pozdravcek vsem!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 9:35:15
|
|
|
|
Dudica1
|
copka pozdravljena...a uživala si v toplicah... ...kako je v čatežkih jaz sem imela včeraj idejo da bi šli... drugače pa te bolečine,jaz sem imela zdaj dva večera take bolečine...trebuh mi je otrdeval in spodaj me je bolelo...zakaj tud jaz ne bi vedela ampak sem si potem dajala dve tablete magnesola pa počivanje in je bilo bolje... upam da nam minejo te težavice... ...sej itak pa je še samo mesec pa bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 9:49:48
|
|
|
|
copka
|
Dudica... thx za odg. V cateskih je bilo fajn. V soboto je bilo ogromno ljudi, tako da ni bilo ravno fajn, vceraj pa okoli 12 zelo malo (so sli vsi jest). Pa vceraj je bilo fajn tudi za sprehode, v soboto je pa pihal hladen zrak. Ja, te bolecine so me malo skrbele, ker me je prvic pri otrdevanju tudi trebuh bolel, pa se kriz (sem se sedaj spomnila). Me je skrbelo, da niso to ze popadki, ker ne vem kako zgledajo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
copka: ko bojo popadki boš vedela vsaj tako pravjo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:10:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Dudica... thx za odg. V cateskih je bilo fajn. V soboto je bilo ogromno ljudi, tako da ni bilo ravno fajn, vceraj pa okoli 12 zelo malo (so sli vsi jest). Pa vceraj je bilo fajn tudi za sprehode, v soboto je pa pihal hladen zrak. Ja, te bolecine so me malo skrbele, ker me je prvic pri otrdevanju tudi trebuh bolel, pa se kriz (sem se sedaj spomnila). Me je skrbelo, da niso to ze popadki, ker ne vem kako zgledajo. ja jaz sem imela take bolečine pa upam da je vse ok...tudi pri tebi je sigurno... popadki izgledajo lahko pri vsaki drugače...men je odtekla voda in potem v P sem imela čisto malo svojih in potem še umetne popadke...boli glih tako kot pri menstruaciji le da bolj močno in intenzivno zraven seveda še štihanje v križu to je bilo pa pri meni najhuje... ...ta boolečina v križu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kje je miska_???????????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:23:22
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: copka Dudica... thx za odg. V cateskih je bilo fajn. V soboto je bilo ogromno ljudi, tako da ni bilo ravno fajn, vceraj pa okoli 12 zelo malo (so sli vsi jest). Pa vceraj je bilo fajn tudi za sprehode, v soboto je pa pihal hladen zrak. Ja, te bolecine so me malo skrbele, ker me je prvic pri otrdevanju tudi trebuh bolel, pa se kriz (sem se sedaj spomnila). Me je skrbelo, da niso to ze popadki, ker ne vem kako zgledajo. ja jaz sem imela take bolečine pa upam da je vse ok...tudi pri tebi je sigurno... popadki izgledajo lahko pri vsaki drugače...men je odtekla voda in potem v P sem imela čisto malo svojih in potem še umetne popadke...boli glih tako kot pri menstruaciji le da bolj močno in intenzivno zraven seveda še štihanje v križu to je bilo pa pri meni najhuje... ...ta boolečina v križu... Jaz mislim, da so to bili neki blagi popadki- ker me je zgrabilo v krizu in trebuhu. Ampak je bila bolecina znosna. Cveka, zame bi lahko bili tudi to popadki, kaj pa vem Sicer sumim na popadke, ker mi je G rekla, da je otrdevanje ok, ce ga ne spremlja obcutek, da moras na veliko potrebo. Mene je pa pri vsem tem se nekaj tam pritiskalo, samo ne vem ali ni bilo to bolj v moji glavi. V glavnem .... ne sme me se prehitet, moram se porodnisko zrihtat!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana Janja* 37 Rovte 3 31.3. Postojna copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008,Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009, Postojna gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 10:45:44
|
|
|
|
Dudica1
|
no jaz mam že vse skoraj pripravljeno...še malo manjših nakupov pa torbe za v porodnišnico za oba pa bom pri koncu potem pa še samo čakam...in čakam...upam da ne predolg...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 11:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no jaz mam že vse skoraj pripravljeno...še malo manjših nakupov pa torbe za v porodnišnico za oba pa bom pri koncu potem pa še samo čakam...in čakam...upam da ne predolg... super
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 12:10:24
|
|
|
|
Dudica1
|
janja ima fantka,ki mu je ime NIK ...ob 11.15 ...3890g in 54 cm velik korenjak... VSE ČESTITKE JANJI IN MALEMU NIKU
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 12:12:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: PDP: PORODNISNICA: Cveka30 28 Logatec 1 23.5. Ljubljana Dudica1 24 Rovte 1 1.5. Postojna Miska_mcCute 30 Lož-Cerknica 2 21.8. Ljubljana copka 28 Logatec 0 2.5. Ljubljana IME: STAROST: KRAJ: OTROCI: DATUM ROJSTVA : arupnik3 20 Hotedršica 1 2.12.2008, Postojna Neza7 28 Velenje 1 11.07.2008,Ljubljana Buksi 26 Rovte 1 20.03.2009, Postojna Janja* 37 Rovte 4 23.03.2009,Postojna gantar in njen Gašper ki se je rodil 16.02.2009 in nas zdaj gleda iz nebes
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.3.2009 12:27:33
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla same dobre novice janja čestitke je pa res velik korenjak zdaj sta pa janja pa buksi skupaj v porodnišnci a sta tudi v sobi zunaj lepo vreme kosilo kuhano cunje oprane in obešene hvala za informacije glede zoo in volčjega potoka... se slišmo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.