Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
juhuhu ....ful vesela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:06:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute juhuhu ....ful vesela verjamem da dobiš tko lepe cunje za tako malo denarja...jaz bi mogla za našga tud kje stakn kakšne cunje tkole kot ti...star je pa 2.5 let
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
bom jst mal pobrskala, ce kaj imam od tadeja.....sam moji kar precej zgonijo cunje,....ce se bo kaj lepsega naslo, pa ti povem... zdjaj 1x moram generalno po omarah narest
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mal glej na podarimo.si.....se vcasih res dobre stvari najdejo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:11:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute bom jst mal pobrskala, ce kaj imam od tadeja.....sam moji kar precej zgonijo cunje,....ce se bo kaj lepsega naslo, pa ti povem... zdjaj 1x moram generalno po omarah narest ja sej boš še rabla a ne...aja zdaj bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja hehe.....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zarad teh cunj sem prav jezna vcasih....jeseni smo domnu (8let) kompletno garderobo nakupili.....sicer smo sli v italijo do unih kitajcev, amoak se mi ne zdi pametno kakih dragih cunj kupovat....zdaj pa mu je vse prekratko ze..... u 4ih mesecih vse komplet prerastu!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:19:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zarad teh cunj sem prav jezna vcasih....jeseni smo domnu (8let) kompletno garderobo nakupili.....sicer smo sli v italijo do unih kitajcev, amoak se mi ne zdi pametno kakih dragih cunj kupovat....zdaj pa mu je vse prekratko ze..... u 4ih mesecih vse komplet prerastu! ja jaz mu tud vse kupujem sproti kar rabi...zdele na poletje bo spet treba en kup stvari..no ja pa men se ne zdi tako drago...ful kupim v C&A k se mi zdi res poceni...zadnjič sem dala za dve majici z dolgim rokavi 5.90€...pa za hlače podložene 8€...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 9:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saj se dobijo tudi poceni stvari....sam kja ko u parih mesecih vse prerastejo no, saj hvala bogu, da rastejo.... me je pa ze zdaj strah, kaj bo u puberteti, ko si bota zelela ne vem kakih cunj in firm in vsega....pa za pol leta, dokler ne bo premajhno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 10:01:37
|
|
|
|
Dudica1
|
ja rastejo ko gobe po dežju... kaj boste danes kaj počeli...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 10:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
uf....danes pa bom imela prav fajn dan...prvo gremo ob 1ih na kosilo k stari mami, ker bo praznovala RD.... pol po tretji uri pa pridejo k mojemu ocetu prijatelji , ki smo se spoznali na moji internetni strani, in ce se bo kaj pokazal soncek, bomo kak cevapcic obrnili....ce ne pa bomo lepo notri imeli mal pogostitve vi?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 10:18:27
|
|
|
|
Dudica1
|
ma jaz pa prav nič posebnega...mal bomo šli v trgovino pol bomo pa mal skupaj k smo čez teden bolj malo... jutri pa pečemo pice...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 10:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz tud ne bom nič delala bom kr doma na kavču uživala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 12:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa se pocasi odpravljam na kosilo samo pismo nooooooooooooooo-.......se pa namtram, predno si dam nogavice na noge......pa ze zdaj!!!! kaj bo sele augusta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 13:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jzt sem pa že po kosilu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 17:48:43
|
|
|
|
Dudica1
|
kje pa ste danes vse babe žabe...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 17:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem tuki
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 21.3.2009 18:47:17
|
|
|
|
Dudica1
|
jah očitno te ni več...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 7:25:45
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 7:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jah očitno te ni več... ja nimam kej
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 7:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce kako ste spale, mi kar vredu sam naš fant se je zbudu ob 5:30 no miska a si vprašala????? dudica1 kako si si pa zgodna jz sem pa cujne pobrala janja: kako si še kar čakaš gantar kukuc buksi bo pa kmal doma s svojo arupnik: si že zunaj k je tko lep sonček pa očitno še piha nič
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 7:58:15
|
|
|
|
Dudica1
|
CVEKA Pri nas je vstal ob 7h pol se pa še mal skupaj pomečkamo v postli... drugač smo pa že pozajtrkovali in dali ene cujne prat...pol bomo šli pa mal ven ker je ful lepo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 8:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 CVEKA Pri nas je vstal ob 7h pol se pa še mal skupaj pomečkamo v postli... drugač smo pa že pozajtrkovali in dali ene cujne prat...pol bomo šli pa mal ven ker je ful lepo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 8:53:53
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 ja še kar čakam,čakam,čakam ,čakam kot zamorc,čakam........... Res ne vem do kdaj bom čakala,ampak izgleda ,da še kar nekaj časa(mogoče kar do konca).
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 22.3.2009 8:55:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka 30 ja še kar čakam,čakam,čakam ,čakam kot zamorc,čakam........... Res ne vem do kdaj bom čakala,ampak izgleda ,da še kar nekaj časa(mogoče kar do konca). ja ja ti kar čakaj še malo... ...boš šla 1 aprila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.