zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma to pri istem optiku kupljene... Zna bit fora v dioptriji, če so cilindri so tudi leče drage... Sej pravim, da v Italiji so 2x ceneje kot v Izoli... ne, ona Rio, jaz Thomas....obe imava cilinder.... edino da ni Thomas uvoznik Valda, sej jaz pravim, da je Rio max. drag (vsaj kar se leč tiče)... da se identične v Italiji dobijo več kot pol ceneje in očitno ne samo v Italiji, ampak tudi pri nas... To je pa ko kupiš v prvi trgovini, ker se ti drugam ne da hodit... jaz nimam toliko dnarja, da bi to delala... sej vem, da niti ona, ampak... Boj kontenta, da nisi šla v Rio Aja, vem v čem je fora... ti si pregled plačala, ona pa je imela brezplačnega (to je mislila), plačala ga je v ceni leč Zrak, ne vzet za slabo, nič slabega ne mislim, samo zezam se, ker se mi resno že meša... [/quote IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma to pri istem optiku kupljene... Zna bit fora v dioptriji, če so cilindri so tudi leče drage... Sej pravim, da v Italiji so 2x ceneje kot v Izoli... ne, ona Rio, jaz Thomas....obe imava cilinder.... edino da ni Thomas uvoznik Valda, sej jaz pravim, da je Rio max. drag (vsaj kar se leč tiče)... da se identične v Italiji dobijo več kot pol ceneje in očitno ne samo v Italiji, ampak tudi pri nas... To je pa ko kupiš v prvi trgovini, ker se ti drugam ne da hodit... jaz nimam toliko dnarja, da bi to delala... sej vem, da niti ona, ampak... Boj kontenta, da nisi šla v Rio Aja, vem v čem je fora... ti si pregled plačala, ona pa je imela brezplačnega (to je mislila), plačala ga je v ceni leč Zrak, ne vzet za slabo, nič slabega ne mislim, samo zezam se, ker se mi resno že meša... dobro jutro... zakaj slabo.. jaz sem mislila da so povsod take cene!!! res pa da imam vsake tri mesece pregled (fajn ruba)))... ja vzemi tistemu ki ima
|