|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
22.3.2009 20:19:49   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Ste me že kar dale med zmudnice...user posted image user posted image user posted image
...sam jaz mislim danes rodit...user posted image user posted image user posted image

in kako kaže? user posted image user posted image user posted image

Trebuh mi otrdeva, mal me špika tam spodaj...
...ni pa nič konkretnega! user posted image user posted image user posted image
Mali pa skače po trebuhu kot nor in mi premetava organe! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.3.2009 20:21:58   
Najaa
Jaz sem pa ugotovila, da če Niko ponoči ne nahranim dovolj (ker jo hranim v leže in obe zraven zaspiva user posted image ), potem čez dan hoče jest vsako uro in se sploh ne naje na enkrat dovolj. Tako da se bom mogla ponoč toliko zbrihtat, da ne zaspim zraven in otroka nahranim kot se šika. user posted image  Danes je bilo ful lepo, ko je spet jedla na 3 urce in se takrat res najedla.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.3.2009 20:28:35   
tasa_m
sey..upam da tudi tebe čimprej zašraufa tako kot mora in greš čimprej v P. user posted image user posted image

najaa.. a ponoči pa jo dojiš? Kdaj pa ji dajaš dodatek?? Midve pa se ponoči vstanema in jo nahranim,ker leže mi več ne gre. In verjemi da tud sede gre zaspat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.3.2009 20:33:47   
Najaa
tasa, verjamem, da tud sede lahk zaspiš. user posted image  Jaz včasih še ko hodim z njo, da podre kupček, skoraj na nogah zaspim. user posted image
Ponoči jo dojim, ja. Dodatek je dobila ene 5x, ker mi je zvečer zmanjkalo. Sam čez cca 5 ur se je zbudila in sem jo dojila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 729
22.3.2009 20:45:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, verjamem, da tud sede lahk zaspiš. user posted image  Jaz včasih še ko hodim z njo, da podre kupček, skoraj na nogah zaspim. user posted image
Ponoči jo dojim, ja. Dodatek je dobila ene 5x, ker mi je zvečer zmanjkalo. Sam čez cca 5 ur se je zbudila in sem jo dojila.
aaa, kaj pa je to 5 ur? user posted image user posted image Mi imamo rekord 4,5 ure..ampak bi mi prav prišlo še tiste pol urceuser posted image

se mi zdi, da ponoči ko zaspim da takoj mine tiste 3 al pa 4 urce, ko je spet lakota. user posted image V spanju si sam mislim pa ne moreš bit lačna že po urci al pa urci in pol. Pogledam na gsm in vidim da je že 4.ure minlo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 730
22.3.2009 20:57:47   
yania
Evo, tokrat brez panike, je šlo. Zdaj pa ati podira kupčka..Najaa glej on je na tri ure, že tako je 90 ml, namesto 60. Pa dobro 90 na tri in pol ali 4 ure, bi še šlo, on pa stalno lačen. Ponoči mogoče rata enkrat zaspat mu za 4 urce. Evo zdaj joka, ker bi še. Mu 90 ni bilo dovolj. Je jedel ob 17.30, se pravi 20.30 naslednji (najprej)....in bil je pokonci, je jokal že 19.40 ker je hotel jesti, pa sem ga nosila da je malo zaajal, ampak komaj zdržal...no zdaj sem poskusila še to, da sem mu vsake nekaj požirkov dala ven cucelj, ko sem začutila da nekaj čudno vleče...ma grozno. Mogoče pa res tako močno vleče, hlasta....
bom videla kaj bo v torek...
Aja, sva pa se prej tehtala, sem šla najprej jaz na tehtnico, potem pa z njim...malo več kot 3600 mora imeti...se tehtnica ni mogla odločiti.....
11.3. pa je imel 3200 v zdr.domu. Torej je v 11 dnevih šel dobrih 400 gor, to je 36.6 na dan...a je to preveč? Mislim da sem enkrat brala da grejo na dan gor 20-50.....
Cela znanost je tole hranjenje. Pa ko dojiš so problemi, pa ko je na steklenički, še večji....kdaj bo veliiiiiiiikkkkk da bo meso jel?user posted image user posted image user posted image

Pupa, lahko nočko..

Mama m...lepe fotke...luškana sta tamala...
CIta...luškano detece..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 731
22.3.2009 21:02:54   
trinity22
ojla,
marčevke nosečkice, ki ste še ostale .... kako kaj kaže ... že kaj znakcevuser posted image

No marčevske mamice pa se soočajo s podobnimi "težavicami" kot jaz, ponoči 4 urce res takoj mine, čez dan se mi pa zdi, da bi jo kar zbudila ko tok časa spi .... pa čeprav danes in včeraj, ko smo imeli ful obiskov so nam čist podrli sistem .... danes skoraj nič ni spala čez dan ... no tako na rokah po 15 minut, sam to ni nič ... sedaj nam jo je uspelo položit za 1, 5 ure pa upam, da še malo potegneuser posted image

Eno vprašanje za vse mamice tuki, a zbudite dojenčke, če čez dan bolj dolgo spijo (cca 4 ure), za hranjenje ali jih kar pustite in jih pač nahranite, ko se zbudijo sami od sebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.3.2009 21:06:10   
yania
jasna85 nisva še zamenjala mleka...imam še 4 škatle Aptamila 800g za porabiti...sem ravno zalogo naredila. Bom videla kaj bo v posv.rekla, kako je to mleko Novalac. Drugače pa sem bila danes z enimi kolegi ki so imeli odlične Italijanske kapljice , ki so z nekim dodatkom namesto AD3 kapljic, je to dajala, zraven je pa še notri nekaj proti krčem. To naj bi otročku dajala do 2 leta. Je rekla, da je bilo, kot bi odrezal. Je pa svetovala to ena farmacevtka iz Kranja....dobim po smsu jutri kako se imenujejo, da vprašam potem še v zdr.domu, če lahko to namesto AD3, oz.če ji je to kaj znano. Ma sej s temi kapljicami lahko tudi celo znanost narediš, pa koroške, pa galenske, pa avstrijske.....user posted image user posted image user posted image bomo videli, mi če bomo tole hlastanje umirili bom kar vesela...s krčki pa je zaenkrat še v mejah normale...par minut jokca pa se umiri, v naročju se sprdka in je potem dobro...je pa vedno ga treba dvigniti in dati na roki na trebuščka, tako da leži na roki-...veš kaj mislim, a ne...poskusi, našemu to fuuul paše...zraven pa trepljaš po ritki....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 733
22.3.2009 21:08:44   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nič pupe moje, grem še pod tuš pa ležat... bomo vidli kaj prinese noč če ne druga vsaj dober spanec user posted image

nočkooo

pupa lahko noč, če pa kaj prinese, razen dobrega spanca, pa držim pesti, da bo čim krajše in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 734
22.3.2009 21:15:59   
yania
Triniti....sem videla na slikici da jo tehtate, potem verjetno veš koliko poje...glej naredi izračun, teža x 1.5 in ti pride koliko ml naj bi na dan pojedla, če pa dodajaš, oz.ne dojiš potem pa itak veš koliko poje. Hočem ti rečt to: Moja Naja, je spala skos. Brigalo jo je za moje polne joške, jaz pa nevedna kot sem bila, sem mislila da se v parih potegih naje, in da je sita...patronažna in zdr.pa so zagnali paniko, ker je teža obstala, oz.je šlo vse prepočasi...tvoja Tiana je stara 9 dni...mora imeti 7-8 obrokov...se pravi na tri ure, ampak če veš da se res naje takrat ko je treba, jo  bi jaz pustila. Ravno zdaj mi je patronažna rekla, da je ena mamica tudi imela tak problem, zbujal se je user posted image  bolj poredko, ampak se je takrat podojil fuuul, in ji spraznil joje...jaz sem mojo zbujala in seveda je bila zaspana,,,,ne vem no...saj pravim, če misliš da se naje dovolj jo pusti, pač moje mnenje,,,saj  veš kaj pravijo eni: SPANC JE VEČ KOT ŽGANC....
Zdaj pri Timonu imamo pa obraten problem- stalna lakota...ampak po kilaži čisto uredu napreduje, torej nima premalo.....
Smo boge mamice, a....ko bi rade vse najboljše za naše sončke..pa je to včasih res težko trezno razmisliti...zato pa , jaz sem tudi vesela, če mi katera tu na RR da svoje mnenje....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 735
22.3.2009 21:22:14   
yania
Še to sem hotela napisati, da je vsak dojenček drugačen....pri dveh ne bo isto klapalo. Treba  ga je naštudirati, pa če pomaga crkljanje na rokah da zdrži do treh ur, potem delamo tudi to....ali pa bujenje, če se ga da predramiti in da vleče na joški....Presida ima tudi problem, ko sta malčka taka jedca...očitno so fantje res eni lakotniki....
no evo, naš še vedno protestira, ko hoče še...pa ga je ati nesel v spalnico da bi ga uspaval, pa mu očitno ne bo uspelo...vem pa da je to jok: šeeee šeeee....previt je, crkljanje ne pomaga, krkov pa tudi ni...pa še če daš dudo fuuuulll vleče in vrže ven v joku ker nič ne priteče...

< Sporočilo je popravil yania -- 22.3.2009 21:23:52 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 736
22.3.2009 21:27:30   
_andreja_
joj punce pr ns se nekej dogaja user posted image user posted image user posted image  ne vem al se nej smejim al jokam ker se ponovno spominjam kako zgledajo popadki tja na dobrih 5 minut se dogaja sam upam da se ne bo umirilo....

pa še zgaga me je....pa donata mi je zmanjkalo... grrrr a mislite da imajo to v P???

jutri imam ctg zjutrej če nau nč...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.3.2009 21:47:31   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Triniti....sem videla na slikici da jo tehtate, potem verjetno veš koliko poje...glej naredi izračun, teža x 1.5 in ti pride koliko ml naj bi na dan pojedla, če pa dodajaš, oz.ne dojiš potem pa itak veš koliko poje. Hočem ti rečt to: Moja Naja, je spala skos. Brigalo jo je za moje polne joške, jaz pa nevedna kot sem bila, sem mislila da se v parih potegih naje, in da je sita...patronažna in zdr.pa so zagnali paniko, ker je teža obstala, oz.je šlo vse prepočasi...tvoja Tiana je stara 9 dni...mora imeti 7-8 obrokov...se pravi na tri ure, ampak če veš da se res naje takrat ko je treba, jo  bi jaz pustila. Ravno zdaj mi je patronažna rekla, da je ena mamica tudi imela tak problem, zbujal se je user posted image  bolj poredko, ampak se je takrat podojil fuuul, in ji spraznil joje...jaz sem mojo zbujala in seveda je bila zaspana,,,,ne vem no...saj pravim, če misliš da se naje dovolj jo pusti, pač moje mnenje,,,saj  veš kaj pravijo eni: SPANC JE VEČ KOT ŽGANC....
Zdaj pri Timonu imamo pa obraten problem- stalna lakota...ampak po kilaži čisto uredu napreduje, torej nima premalo.....
Smo boge mamice, a....ko bi rade vse najboljše za naše sončke..pa je to včasih res težko trezno razmisliti...zato pa , jaz sem tudi vesela, če mi katera tu na RR da svoje mnenje....

hvala za nasvet, sej vem da dva nista ista ... naša pač poje sedaj nekje okoli 60 ( včasih mal več, včasih manj) potem pa zaspi, pač odvisno sam jaz ne vem po ene 3. 5 urah jo jaz začnem kar previjat, ker če ne je itaq pol tok lačna, da do konca previjanja komi zdrži in se že dere kot zmajuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.3.2009 21:49:58   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

joj punce pr ns se nekej dogaja user posted image user posted image user posted image  ne vem al se nej smejim al jokam ker se ponovno spominjam kako zgledajo popadki tja na dobrih 5 minut se dogaja sam upam da se ne bo umirilo....

pa še zgaga me je....pa donata mi je zmanjkalo... grrrr a mislite da imajo to v P???

držimo pesti, da bo iz tega kaj dobrega .... da boš končno držala v rokah svoj zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image  za zgago pa lahko vzameš kak rupurut, rutacid .... donata mislim da nimajo v P no vsaj jaz sem imela svojega s sabo, ker sem tudi imela celo nosečnost strašne težave z zgago, sreča se je to sedaj umirilouser posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.3.2009 21:59:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ste me že kar dale med zmudnice...user posted image user posted image user posted image
...sam jaz mislim danes rodit...user posted image user posted image user posted image

in kako kaže? user posted image user posted image user posted image

Trebuh mi otrdeva, mal me špika tam spodaj...
...ni pa nič konkretnega! user posted image user posted image user posted image
Mali pa skače po trebuhu kot nor in mi premetava organe! user posted image

a, pol smo približno na istem user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.3.2009 22:05:15   
felix7

user posted image user posted image user posted image  noč ima svojo moč, upam, da dobite svoje detece user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
22.3.2009 22:21:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania
11.3. pa je imel 3200 v zdr.domu. Torej je v 11 dnevih šel dobrih 400 gor, to je 36.6 na dan...a je to preveč? Mislim da sem enkrat brala da grejo na dan gor 20-50.....
Cela znanost je tole hranjenje. Pa ko dojiš so problemi, pa ko je na steklenički, še večji....kdaj bo veliiiiiiiikkkkk da bo meso jel?user posted image user posted image user posted image

Nika je šla v 3t gor za kilo. To je cca 330 na teden. To je med 45-50 na dan. Meni se zdi super.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.3.2009 22:22:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Eno vprašanje za vse mamice tuki, a zbudite dojenčke, če čez dan bolj dolgo spijo (cca 4 ure), za hranjenje ali jih kar pustite in jih pač nahranite, ko se zbudijo sami od sebe user posted image user posted image user posted image

Jaz je ne budim. Sicer pa ne spi več kot 4 ure.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.3.2009 22:23:01   
Najaa

V Lj P imajo donat. Po moje ga imajo v vsaki P, sam rečt moraš.

Neposredna povezava do sporočila: 744
22.3.2009 22:27:43   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

KATERA JE NASLEDNJA...? _ANDREJA_?  user posted image user posted image user posted image

15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 23.3., ITA user posted image +18 kg, 114 cm 
      ...če ne prej, pa v torek! In tudi jaz bom mamica user posted image ... ampak se dogaja user posted image  čep je že šel, popadki pa so še malce neredni.

16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 23.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
     ... pozorno spremlja znake bližajočega se poroda... plodovnica ji ne odteka, tako pravi njena jasnovidna G user posted image jo pa malo strah ratuje...

19.03.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 23.3., MB user posted image +11 kg, 100 cm
         ...gleda sezname in ugotavlja, da je en otrok lepši kot drugi. Kdaj bo pa ona na vrsti, da pokaže svojega? user posted image  

21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 23.3., TRB user posted image +16 kg, 136 cm
      ...v maternici je ustvarila predobre pogoje za user posted image , zato pa zdaj noče ven... user posted image Zadnji podatki pa kažejo, da morda ta noč vseeno prinese novega user posted image ...
Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 23.3., CH  user posted image +19 kg, 122 cm 
      ... in nastopili so ovenčki in ovčice... user posted image zdaj pa akcija!!! user posted image ker spanje v sede ni niti najmanj zabavno...
pondelak (19)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 23.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
       ...ima popadke in hkrati še virozo... hitro se pozdravi user posted image ... sicer je pa že v P user posted image

sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 23.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
      ... njen dragi tuli v popek in spodbuja malega, da pride ven, ta pa čisto nič ne ubogauser posted image    user posted image  sumimo pa, da plodovnica že odteka user posted image

22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 23.3., PO user posted image +12 kg
       ...  krene proti Postojni ta vikend, da bodo pa popadki sigurni, gre pa še na izlet v jamo...user posted image   user posted image   čep je že šel in upa, da še ujame Piruri za cimro...                                                                                                          
        ...ZAMUDNIKI IN ZAMUDNICE...
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
24.3., LJ user posted image +14 kg, 108 cm 
      ...orehove palačinke niso pomagale, ostane še zadnji poizkus - user posted image ... če ji bo uspelo ujeti user posted image ... user posted image
Paksi79 (29)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 23.3., PO user posted image +16 kg, 108 cm
      ... včeraj zjutraj ji je odletel čep, usmilili se je bodo najkasneje v sredo, 25.3...user posted image

25.03.
piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 24.3., LJ user posted image +15,7 kg
      ... njen fante noče ven, pa nič, silili ga pa ne bomo user posted image user posted image ...
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 24.3., CE user posted image +24 kg, 119 cm
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 25.3., LJ user posted image +14 kg
     ...pravi, da z likanjem ni nikoli konca user posted image ...vedno se nabere nov kup... user posted image
Tulipan12 (35)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 19.3., MB user posted image +13,5 kg, 115 cm
     ...pridno papca, da njen user posted image  pridobiva na teži user posted image  

SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 19.3., LJ user posted image +16 kg, 100 cm

31.03.
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm

- 7 fantkov user posted image ...so izgubili vodstvo user posted image
- 3 punčke user posted image ...DEJMO PUPKE!!!!user posted image user posted image
     - 6 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 16 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image     3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël  user posted image     3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image     3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image    2990 g  48,5 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image    3325 g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image    4000 g    53 cm

4.3.2009      JULAM (33)          1.3.     Karolina user posted image    3300 g    53 cm

4.3.2009     MAREC 2009 (31) 25.3.     Peter   user posted image     2435 g    47 cm

5.3.2009      INFINITY1 (26) 16.3.      Lovro    user posted image    3190 g    49 cm

6.3.2009       SPPS (26)           7.3.       Marcel  user posted image    3830 g    52 cm

6.3.2009       DALI*(28)         18.3.       Etien    user posted image    3260 g    49 cm

6.3.2009       MEDIUHEC (29) 17.3.      Matevž user posted image    3000 g    50 cm

9.3.2009       NOBADY (19)      8.3.         Taj     user posted image     4000 g    53 cm

10.3.2009     LONI77 (31)      25.3.   Viktorija user posted image     3500 g    53 cm

11.3.2009     MIŠKA2006 (?)   1.4.       Nina    user posted image     2500 g    48 cm

11.3.2009     ŠKRATKA (23)    14.3.      Lovro  user posted image    3940 g    53 cm

12.3.2009     SAHARY (29)        9.3.     Neža   user posted image     3660 g    51 cm

12.3.2009     JADRNICA (28)  21.3.  Katarina user posted image     3090 g    50 cm

13.3.2009     TRINITY22 (30) 14.3.     Tiana   user posted image     3180 g    50 cm

13.3.2009     KAJAKA (31)       15.3.       Jaka  user posted image     3530 g    51 cm

13.3.2009  DREVOZIVLJENJA (22) 29.3. Tia   user posted image    2710 g   47,5 cm

13.3.2009     JANAJA (25)       30.3.       Leon  user posted image     3530 g    51 cm

15.3.2009     HELIMAŠA (26)  12.3.       Zoja   user posted image     3220 g    50 cm

15.3.2009     STEFFI (32)     7.3.  Taj Gabrijel user posted image     3830 g    56 cm

16.3.2009   ČEBEICA MAJA (30) 21.3.   Maks  user posted image     3770 g    54 cm

16.3.2009  MAMA_MILCHY (27) 11.3.    Lea   user posted image     3270 g    54 cm

18.3.2009  MIHAELA01 (27)     8.3.        Eva   user posted image     3270 g    54 cm

18.3.2009  LOLITA 23 (23)       8.3.      Tjaša  user posted image     3400 g    51 cm

19.3.2009  MALAČEBELICA (27) 17.3.   Klara user posted image     3660 g    52 cm

20.3.2009      POCKA (29)         20.3.     Blaž   user posted image      4170 g    57 cm

20.3.2009      NOVO (30)          25.3.     Zoja   user posted image     3010 g    50 cm

20.3.2009      TREZIKA (24)      13.3.  Maruša user posted image     3460 g    51 cm

20.3.2009      BUKSI (26)         16.3.     Katja  user posted image      3500 g    50 cm

21.3.2009      SUNCICIA (29)   28.3.    Stella  user posted image      2700 g    48 cm
                                                                    Pia  user posted image      2490 g    47 cm

21.3.2009      PIRURI (30)         1.4.       Neo   user posted image      3130 g    51 cm

TRENUTNO VODIJO... user posted image  user posted image  user posted image  : user posted image   21 : 23!!!

user posted image

ZVONČKI IN TROBENTICE MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 
"...midva sva pa dobila svoj skupni voziček, jupiiii..."

user posted image   LOVRO - Tejči H 
"...še nekaj razmislim in pol...hmmm...ja..."

user posted image  LIA - cita
"Takole se delam, da spim... Sem prava nagajivka."

user posted image    TIMON - Yania 
"Takole se pa crkljam, ko imam krčke..."

user posted image      LIJA - Tasa_M
"Vadim petje, da bom lahko nastopala pri Mariu, ko bom velika!"

user posted image    LEON - Jjasna85 
"Ker živim ob morju, se moram hitro naučiti plavati!"

user posted image  TAJA - Dushka
"Evo mami, smo še malo zadremam....user posted image .."

user posted image   LUCIJA - Grahec
"Takole treniram za OI leta 2030."

user posted image   NIKA - Najaa
...OMAGALA...

user posted image     KATJA - =jasna=
"JAZ SEM LEVVVVVV!!!!...in te pojem!!!"

user posted image  VALENTIN - Kokica32
"Pa misli kdo ugasnit to luč?"

user posted image  KAROLINA - Julam
"Ejla...sej bi spregledala, pa je naporen dan za mano..."

user posted image    MIHA - Ada2
"Kaj?...Ja, to je naravna barva..."

user posted image    MARCEL - spps
"Tale moja lepota mi bo kmalu stopila v glavo..."

user posted image   MATEVŽ - Mediuhec
"Očka-modelar mi je nadel kataloško številko."

user posted image   LOVRO - Infinity1
"Točno se ve, čigav sem, frizuro imam isto kot očka."

user posted image   TIANA - Trinity22
"Nič večja nisem od štruce kruha, sem pa sladka kot bonbonček."

user posted image   ETIEN - Dali*
"Preden sem se rodil, sem mamici povzročal skrbi, zdaj pa sem ji le še v veselje."

user posted image   MAKS - Cebeica Maja
"Sploh nisem majhen, samo kapica je velika."

user posted image    LEA - Mama_Milchy
"Sem izrezana mamica in pomanjšan bratec Žiga."

user posted image   NEŽA - Sahary
"Jaz sem mala mucka, mucka mamina..."

user posted image   TAJ - NoBady

"Pri očku v naročju se počutim najbolj varnega."

user posted image  ZOJA - helimaša
"Ne me motit med mojim lepotnim spancem!"

user posted image    TJAŠA - Lolita23
"Pomembne osebe vedno zamujajo, torej...?!"

user posted image  TAJ GABRIJEL - Steffi
"Se vam zdim majhen? Ne bo dolgo trajalo, ko bom prerasel tole lupinico..."

user posted image

BUŠIJI MARČEVK 2009  

user posted image   Pupa7 - 37. teden 
user posted image  lejca
- 37. teden  
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image   Lorencia - 35. teden  
user posted image  pondelak - 32. teden
NOVO SLIČICO, PROSIM!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.3.2009 22:30:12   
felix7
drage moje, jaz grem zdaj v deželo sanj. Me boli križ že cel dan, sej več ne vem, a to od nosečnosti ali od EMŠO... user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.3.2009 22:41:30   
dana
No jaz se tudi odpravljam spat, čeprav ne vem koliko bom kaj spala.
Jutri imam pregled v P, ker sem pač 1 teden čez rok, in po eni strani si ful želim, da bi me obdržali, po drugi strani bi pa še kak dan počakala. No, če me ne bo nič gor jutri, pomeni, da so me obdržali noter. Bo že felix sporočila, če bo kaj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.3.2009 22:47:02   
Najaa
felix, dana in ostale user posted image . Če se bo kaj dogajalo, vam želim vse dobro. Če ne, pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.3.2009 22:48:40   
yania
Moj princ je po vsem  hudem le zaspal user posted image user posted image user posted image  upam da bo zdržal do 23.30.....

Najaa super za Nikico...pa mislim da 330 ni preveč, a? ja sej,jaz tako pazim, da ne poje preveč da mu ne bi želodčka raztegnila, al pa da bi se zredil preveč, na koncu mi bo pa rekla v torek, zakaj ga stradam user posted image
Samo sem opazila, da ne glede na to, ali mu dam 90 ali 120, se zbudi po treh urah in hoče jesti.
Včeraj je jedel zvečer, pa je uro po tem jokcal, tipičen jok: mami šeeeee bi!!!!!...no in mu dam še 30, pa je seveda zadovoljno zaspal. Čez urco in pol pa se tudi zbudil in spet lakota...potem pa čez slabe tri urce...mah...doktoriraš lahko...mislim da so user posted image  eni fenomeni glede tega...jaz se samo spomnim, ko je rekla sestrična ko ima 2 fanta,,,,kdaj bomo sploh kaj spali...pri koliko mesecih bo konec tega nočnega vstajanja...namreč oba sta ponoči vztrajala z obroki, ne glede na dodajanja mlečnih kašic zvečer, tako da sem se pač sprijaznila s tem...mi je pa patronažna rekla nekaj, kar bi jaz ravno obratno delala:
čez dan več (90 ml) in več obrokov da se naje, tako da bo ponoči zdržal, in naj je le 60 ml, da ne obremenjujem želodčka, da ne bo imel težav user posted image user posted image  
Kaj pa vem....smo poskusili...ni haska...po 2 urah: mami šeeeeee!!!!!

user posted image  se verjetno tem postom smejite a? ALi pa si mislite kaj kompliciramo mame, samo tako pač je...ne vsega vzeti na sveto, kar tu dorečemo..vedite, da je vsak user posted image  unikat in potrebuje svojo nego in način hranjenja...mamice pa smo tiste ki ga moramo pogruntati...user posted image user posted image user posted image čeprav je včasih to res en veliiiiik LABIRINT....ni izhoda....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.3.2009 22:50:25   
yania
Feliška lahko nočko....

tudi ostalim, ki odhajate...ma jaz čakam...da naredim še zadnji mlečni šejk pred spanjemuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!