Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, hvala za vse objemčke Sem bila že navsezgodaj na policiji in sem izpolnila vlogo za pridobitev osebnih podatkov tega *****. Zdaj moram čakati 2-3 dni, da rešijo vlogo, ker tako narekuje zakon o varstvu osebnih podatkov... Prej ne morem ničesar urejat, ker nimam pojma, katero zavarovalnico ta drek ima. Bruha se mi, ko stopim iz bloka in vidim njegov balkon Aja, a veste, kako je njegova baba včeraj obešala cunje? Na balkon je hodila rikverc, ker ni imela jajc, da bi me pogledala Da pa je ironija še večja, je pred 1,5 leta moj na igrišču pobiral njegovega smrkavca, ki se je grdo potolkel, ko je padel s kolesom... slaba vest, slaba, vest, verjemi, da se ona veliko slabše počuti kot ti tvoj lubi je pa dobra duša in verjamem, da bi tudi če bi se to zgodilo zdaj, veeno pomagal fantu, saj on ni nič kriv, da ima take starše jaz pravim: za vsako rit raste šiba!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|