yania
|
Ojla...kako kaj..no mi smo bili tudi ta vikend kar leteči, danes, včeraj pa en kup obiskov. Za danes smo jih pa kar skenslali..ma se mi je že kisalo biti stalno noter, ma ko je bil pa tak mraz, nisva šla s Timonom od torka nič ven....ali pa je bila sreda, saj več ne vem. Jaz sem pa tako slabe volje, glede našega jedca. Še vedno se mu skoraj pri vsakem obroku tako zaleti mleko, da neha dihati, in potem obrat na trebuh, jooooj...grozno je, ko par sekund lovi sapo. Ma nimam pojma ali je to sploh še normalno V torek imava itak posvetovalnico, pa bom povedala kako to zgleda...še najboljš bi bilo, če bi kar stekleničko tja nesla, pa naj ga zdr.nahrani, da bo videla v čem je problem. Sem danes bila pri bratrancu, pa je rekla njegova žena, da je od njene kolegice malčku se tudi to dogajalo, samo je bil prej rojen (koliko ne vem, pa saj je bil Timon tudi ), in da je imel tako močan refluks in še za plučka so mu neka zdravila dali, ker ni bilo nekaj še razvito Ma Timonu se tudi tako v spanju, ali pa ko gleda na ležalniku zgodi, da kdaj kar pozabi dihati, pa potem zacvili in lovi zrak, samo tole s hranjenjem me pa res izčrpava. Nič ni luštno....se kar bojim. Pa kaj narediti, če ne zadiha, ko mu vrže tisto mleko gor v nosek....