Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:49:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... zdej, ko deca spi, je pa treba likat... jaz bi tud mogla, pa se mi ne da jaz ne vem..........non stop likam........ .........sicer je res, da likam sproti, ker ne maram kupov cunj, ampak vseeno...... jaz tud sproti....samo sem včeraj in danes oprala 4 stroje, pa se kar nabere..... ker včeraj pa res nisem likala...ker ni bilo časa, danes se mi pa ne da...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:49:51
|
|
|
|
gold fish
|
...no babe...mi je uspelo....prit do konca...bom lahko sproti komentirala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:50:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? pamperske v DMu kupujete? Koliko pa stane paket in koliko jih je not? Jaz jih v avstrijskem DMu kupujem, paket 62ih (št. 4) me pride malenkost manj kot 12€ (še imam kupončke babybonus).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:51:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat bubika tudi to dela, ko hoče z obema rokama igrače grabit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:52:47
|
|
|
|
gold fish
|
mty - jaz pa našega zdaj včasih kar tak v rokah ven nesem, pa malo gledama okorg....pol ga pa svetloba moti, pa malo zadrema na rokah...pol ga pa dam v voziček..... ...se je pa že zgodilo, da sem ga dala direkt v voziček, pa se je začel nekaj bunit....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.3.2009 21:54:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:54:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ribica, a si ti spraševala kako to zgleda? Bom jutri probala slikat... ...daj pa mi magari po mailu pošlji, ker je moj mislim da tud začel to delat bubika tudi to dela, ko hoče z obema rokama igrače grabit ..ja pa jih tak ravno narazen drži, ker naš jih ne....on se bolj naprej steguje...pol pa ne doseže, pa jamra al si pa začne prste cuzit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:55:54
|
|
|
|
gold fish
|
...no lepo, zdaj, ko sem pa do konca prišla...so pa vse ....razen dekline iz lotmerka ....pobegnile
< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.3.2009 21:56:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:57:16
|
|
|
|
gold fish
|
Došla Fata u poštu i kaže poštaru da bi htjela telefonirat majci u Australiju. - Ok, nema problema ali to će vas koštat 300 maraka. - Ali ja nemam toliko. - Neka riješit ćemo mi to na drugi način. Pozove on Fatu u jednu prostoriju i sjedne na stolicu i kaže: - Klekni na koljena. - ona klekne. - Sad mi otkopčaj hlače. - i ona otkopča. - Sad mi ga izvadi. - izvadi ga ona. - I 'ajde šta sad čekaš? A Fata će na to: - Alo majko, jel me čuješ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:57:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Celi dan sem bila prijavljena na rr pa sem vas komaj zdaj uspela prebrat za nazaj. Je bil Gal taka sitka danes, pa še neke obiske smo imeli (so prišli vabit na poroko). Mi gremo tudi maja na poroko... Midva pa že aprila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:58:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you vse najboljše kahlo Očitno si eno malenkost starejša od mene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:58:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? pamperske v DMu kupujete? Koliko pa stane paket in koliko jih je not? Jaz jih v avstrijskem DMu kupujem, paket 62ih (št. 4) me pride malenkost manj kot 12€ (še imam kupončke babybonus). jaz v DM kupujem samo Alana, pamperske pa v mulerju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:59:24
|
|
|
|
gold fish
|
Misel dneva Vzemi vsako stresno situacijo kot pes: Če je ne moreš požreti ali se z njo igrati, jo pač polulaj in pojdi dalje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 21:59:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ja pa jih tak ravno narazen drži, ker naš jih ne....on se bolj naprej steguje...pol pa ne doseže, pa jamra al si pa začne prste cuzit včasih jih najprej naprej stegne, potem pa nazaj, kot na slikah. Eh, to ni nič takega. Se pa tudi že tak pokonci dvigne kot Lovro . Včasih temu sledi rita v zrak in pok na nos
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:00:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no lepo, zdaj, ko sem pa do konca prišla...so pa vse ....razen dekline iz lotmerka ....pobegnile razlago prosim......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:00:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saj ne vem, če je to avionček. Bomo pf počakale, da pove, če je to to. Kaj pa tvoj dela, da si mislila, da je avionček? ..noge že nekak tak v zrak drži...roke pa naprej...... tak gimnastično kot lovro ziher ne... meni to lovrovo frajersko zgleda.... mogoče kake skoke trenira Neeeeeee...ribico pri odbojki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:01:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Celi dan sem bila prijavljena na rr pa sem vas komaj zdaj uspela prebrat za nazaj. Je bil Gal taka sitka danes, pa še neke obiske smo imeli (so prišli vabit na poroko). Mi gremo tudi maja na poroko... Midva pa že aprila .....ve se nekaj veselite......jaz pa čisto adijo...... ma mi zdaj glih ni neka priča za bit ..... ..Drug teden pride na obisk....jaz ji bom tak tvezila, kak je fajn če nisi poročen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:02:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? pamperske v DMu kupujete? Koliko pa stane paket in koliko jih je not? Jaz jih v avstrijskem DMu kupujem, paket 62ih (št. 4) me pride malenkost manj kot 12€ (še imam kupončke babybonus). jaz v DM kupujem samo Alana, pamperske pa v mulerju. kirega Alana A tam tud kake moške prodajajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:02:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no lepo, zdaj, ko sem pa do konca prišla...so pa vse ....razen dekline iz lotmerka ....pobegnile razlago prosim...... Lotmerk je Ljutomer (po prleško)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:03:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no lepo, zdaj, ko sem pa do konca prišla...so pa vse ....razen dekline iz lotmerka ....pobegnile razlago prosim...... lotmerk...je ljutomer....ena je od tam..in tiste je bla prijavljena...ostale zmaglile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:03:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....ve se nekaj veselite......jaz pa čisto adijo...... ma mi zdaj glih ni neka priča za bit ..... ..Drug teden pride na obisk....jaz ji bom tak tvezila, kak je fajn če nisi poročen A ne moreš rečt, da ne bi bla?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:04:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saj ne vem, če je to avionček. Bomo pf počakale, da pove, če je to to. Kaj pa tvoj dela, da si mislila, da je avionček? ..noge že nekak tak v zrak drži...roke pa naprej...... tak gimnastično kot lovro ziher ne... meni to lovrovo frajersko zgleda.... mogoče kake skoke trenira Neeeeeee...ribico pri odbojki ...zdaj, ko si glih pri odbojki....mogoče pa jaz začnem spet malo igrat..bom zvedela ta teden v sredo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:05:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no lepo, zdaj, ko sem pa do konca prišla...so pa vse ....razen dekline iz lotmerka ....pobegnile razlago prosim...... Lotmerk je Ljutomer (po prleško) no, si me prehitela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:05:55
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kirega Alana A tam tud kake moške prodajajo Jest mam zdele tako čudno asociacijo, da bom rajši tiho. Sem bla prej na forumu spolnost pa mislim, da kakšen mesec ne bo nič z mano...jao jao, kaki psihoti hodijo po svetu Pa ne zdej vse tja pobegnit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:07:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če katera ne rabi DM točkic, jst bi jih imela... zbiraš za pamperske, tko kot jaz?? pamperske v DMu kupujete? Koliko pa stane paket in koliko jih je not? Jaz jih v avstrijskem DMu kupujem, paket 62ih (št. 4) me pride malenkost manj kot 12€ (še imam kupončke babybonus). jaz v DM kupujem samo Alana, pamperske pa v mulerju. kirega Alana A tam tud kake moške prodajajo ..............pri nam ne.........če pri vas.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 22.3.2009 22:08:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zdaj, ko si glih pri odbojki....mogoče pa jaz začnem spet malo igrat..bom zvedela ta teden v sredo.... Jaz sem tudi hodila vsa leta ob sredah zvečer na odbojko, zdaj pa čakam kontorlo pri gospe tirologinji (ščitnicologinji ), da mi pove, če lahko vsaj malo migam al res čisto nič. Se mi zdi, da mi bo enkrat kar stol v rit zlezel pa sploh ne bom opazila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?