|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
21.3.2009 5:33:37   
listek
Živjo!

Javljam se po UZ. Sem žalosta. Vsega skupaj sem pridelala 3 folikle, pa še od teh sta samo dva velika, en pa majhen (7mm)user posted image user posted image user posted image .
V ponedeljek moram spet priti na UZ. Upam, da bodo vsaj ti ostali in da imajo kaj notri. Zdaj grem pa nazaj spat.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.3.2009 6:55:29   
Reby
Dobro jutro.

user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.3.2009 6:56:12   
Reby
Listek - nič bit žalostna, stanje se bo še popravilo, drugače pa malo foliklov pomeni kvalitetna jajčeca user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.3.2009 7:48:39   
mlinčka
Dobro jutro!

Reby zgleda spet ni mogla ajat user posted image . Ampak zgleda, da je šla nazaj user posted image .

Nč, jaz vam pa en zdrav zajtrk privoščim

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.3.2009 8:17:09   
Rakica_80
user posted image

Listek, sej je vredu ne skrbi, ti bodo še zrastli do naslednjega UZuser posted image user posted image user posted image
Važna je kvaliteta, kot pravi Reby!!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.3.2009 8:31:42   
suska
Dobro jutro, punce! Tudi ob vikendih ste zgodne...

Reby in Mlinčka tole pa pripada za zajtrk v soboto, ne?!

Listek, ne bit žalostna. Jaz sem imela veliko in zelo lepe folikle (tako je rekel Reš), potem so bili pa vsi veliki prazni. Celice je našel samo v manjših foliklih. Tukaj res ni pravila! Boljše pa jih je imeti manj, pa tam bolj kvalitetne celice (kot je rekla Reby). Sicer pa saj res rabimo samo eno!user posted image user posted image user posted image
A ste videle kako optimistično razmišljam danes (samo prespat je potrebno vso stvar....)

Včeraj ste me čisto navdušile s puzzli.... Zdaj že jaz študiram da bi si jih kupila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.3.2009 9:01:39   
womanpolice
REBY... Hvala za tvojo izkušnjo.

GIGI1 Tud teb hvala. Bom pogledala. Sej veš kako je to, če nekaj nisi imel (vsaj vedel nisi), pa izveš... pa bolj mal veš o tem... pa te zaskrbi... hvala za pojasnila.

STELLA ROSSA... Ja, to mi vse RR-jevke pravijo, da ne izgledam kot policajka... Verjetn, če bi me videle v uniformi, bi mnenje spremenile user posted image
Za v izložbo ? user posted image Hvala za kompliment...

KIMSY... Tud teb hvala. Res je tkole lepo, ko si delimo izkušnje. Ste mi kr malce odvalile kamen od srca...

LANA70... Na isti dan UZ? fajn... spet bom eno RRjevko spoznala user posted image user posted image user posted image Upam...

T1979.. tud tebi hvala!Ja, za Cavazzo je pa tud mene presenetilo...

BEBIII jst upam, da bo tole samo od sebe šlo...

ŠPELKA12 ... če tole ne bo šlo samo od sebe, ti pa res javim na ZS

LISTEK... Sej boš vidla, da se bo izboljšalo.. in res je, da je včasih pri majhnem številu boljša kvaliteta... jst npr. sm jih pridelala 16, ostali sta samo 2 pa še ti moruli... Tko, da se ne sekiraj.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.3.2009 9:06:06   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

REBY... Hvala za tvojo izkušnjo.

GIGI1 Tud teb hvala. Bom pogledala. Sej veš kako je to, če nekaj nisi imel (vsaj vedel nisi), pa izveš... pa bolj mal veš o tem... pa te zaskrbi... hvala za pojasnila.

STELLA ROSSA... Ja, to mi vse RR-jevke pravijo, da ne izgledam kot policajka... Verjetn, če bi me videle v uniformi, bi mnenje spremenile user posted image
Za v izložbo ? user posted image Hvala za kompliment...

KIMSY... Tud teb hvala. Res je tkole lepo, ko si delimo izkušnje. Ste mi kr malce odvalile kamen od srca...

LANA70... Na isti dan UZ? fajn... spet bom eno RRjevko spoznala user posted image user posted image user posted image Upam...

T1979.. tud tebi hvala!Ja, za Cavazzo je pa tud mene presenetilo...

BEBIII jst upam, da bo tole samo od sebe šlo...

ŠPELKA12 ... če tole ne bo šlo samo od sebe, ti pa res javim na ZS

LISTEK... Sej boš vidla, da se bo izboljšalo.. in res je, da je včasih pri majhnem številu boljša kvaliteta... jst npr. sm jih pridelala 16, ostali sta samo 2 pa še ti moruli... Tko, da se ne sekiraj.

WP, veš da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo verjeti moraš pa bouser posted image
Suj se tudi jaz bojim, če ti povem po resnici, ampak kaj nam to pomagauser posted image
Udri brigu na veselje-če me razumešuser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.3.2009 9:06:12   
womanpolice
Danes sem zelo slabe volje, saj sem izvedela, da mi je spet umrl sodelavec. Naša postaja je zakleta. V enem letu smo imeli 4 pogrebe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Prometna nesreča na avtocesti Ljubljana - Kranj
Prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila ob 3.32 na avtocesti Ljubljana - Kranj, kjer je voznik osebnega avtomobila sprva trčil v odbojno ograjo ter nato zapeljal v nasprotno smer. Nasproti mu je pravilno pripeljal voznik kombiniranega vozila, pri čemer je prišlo do čelnega trčenja vozil. Voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl, v kombiniranem vozilu pa je bilo več oseb poškodovanih.

Tale fant je bil res super, bil je zelo mlad in ko bi se vrnila iz bolniškega staleža bi morala biti v stalni dvojki (kar pomeni, da bi večino šihtov delala skupaj). Nazadnje sem ga videla 2 tedna nazaj, ko sem bila na postaji in sem mu še rekla: "Se vidiva, partner!"

Zdaj ga pa ni več... Bil je tko nasmejan, zelo dobrega srca; res takšnega fanta si lahko le želiš. Vedno sem govorila, da bo srečna tista, ki ga bo dobila.

Usoda res ne počiva... Ravno ta sodelavec je malo pred menoj imel eno prometno nesrečo, kjer je komaj ušel smrti (avto pa je bil totalka), sedaj pa ga je smrt dohitela. Očitno ji res ne moremo uiti, če nam je usojena... in ko nam je usojena....

Žalostno je tudi to, da ga ne bom mogla pospremiti na njegovi zadnji poti, saj sem v bolniškem staležu, pogreb pa bo zagotovo pred 25.3.

Ne morm verjet, da ga ni več...

Tam, kjer si ti, ni sonca in ne luči, le tvoj nasmeh nam v srcih še živi. Nihče ne ve, kako boli, ko se zavemo, da te več ni.   Tvoja sodelavka.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.3.2009 9:14:08   
Rakica_80
WP moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj počiva v miru!
Res je to zelo žalostno,ko umre mlad človek........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.3.2009 9:14:58   
womanpolice
Nič, dans mi ni do ničesar, tko da se mogoče kaj zvečer tipkamo al pa šele jutri... Ob tej izgubi se res slabo počutim; bil je zelo dober sodelavec, dober prijatelj, vedno nasmejan in rada sem delala z njim. In če samo pomislim, da ga ne bom več videla, slišala... kriza. Res, ne morm verjet, da ga ni več med nami.

Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.3.2009 9:15:21   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

WP moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj počiva v miru!
Res je to zelo žalostno,ko umre mlad človek........user posted image

Hvala ti!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.3.2009 9:34:38   
listek
WP, tudi moje sožalje. user posted image user posted image . Zdi se mi hudo, ko umre nekdo, ki je v življenjskem vzponu, potem pa ga neka sila nenadoma iztrga. Drži se.

Punce, hvala za spodbudne besede. Upam, da bo še kakšen kje kakšen folikel zrasel, ali pa da bodo vsaj ti, ki so, polni. Sicer pa bo, kar bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.3.2009 9:35:57   
Julia1
wp - najprej iskreno saožalje!

Zdej pa te bom malo potolažla glede endometrioze...meni je Reš med punkcijo ugotovil, da imam čokoladno cisto, saj mi je iz "folikla", ki se je nato izkazal da je cista, spunktiral temno (čokoladno) tekočino. Seveda sem ga vsa panična vprašala, kaj to pomeni in koliko to vpliva na uspešnost zanositve, pa mi je mirno odgovoril, naj se nič ne sekiram, češ da to nič ne upliva na zanositev pri umetni oploditvi (v naravnem ciklusu je pa mal težje zanosit s tem).
Kot veš, je za enkrat rezultat pri meni user posted image , zato resnično ne skrbi.  No, to je moja izkušnja glede endometrioze, upam da sem ti kaj pomagala!

lp

Julija

Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.3.2009 9:41:16   
Julia1
listek - seveda bojo ti folkilčki polni, pa še kak se bo prikradu user posted image . Navijam da bo čimbolj uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.3.2009 9:44:54   
mala81
Punce moje, sporočam vam, da smo danes zjutraj nalulali -

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.3.2009 9:57:40   
Julia1
mala 81 - user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam ne še obupat...kaj nimaš testa v ponedeljek. Počakaj še malo pa ga še enrat naredi...dokler ne pride user posted image je še upanje!!!!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.3.2009 10:11:23   
mala81
Aja,  pa user posted image  je ponoči tudi prišla v vsem svojem sijaju. Se je že včeraj proti večeru pojavil tak roza izcedek, ampak sem še vseeno po tihem upala, da to ni to. Ampak zjutraj pa me je že pričakalo. Vseeno pa grem v ponedeljek na krvnega, saj se želim še tako prepričat. Mi je že 1x CB pokazal minus, na krvnem pa je bila nosečnost prisotna. Verjamem, da tokrat ne bo tako, ampak nič me stane, če grem.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.3.2009 10:40:37   
mismis
user posted image Sploh ne vem, če upam danes začeti post z besedo dober dan.

Mi smo tudi danes vstali ob 6.15, kod ponavadi, je naš kužon točen kot švicarska ura. Jutranji sprehod s kužijem, zajtrk, potem se je gazardica špiknila, potem sva pa s kužijem gledala risanko Ige Age2 na HBO. To je bilo smeha, dokler se je navadil, da so liki tam v čudni črni škatli in da ne bodo prišli ven. Je naš lepotec vsako žival oblajal, čes kaj pa delam tam.

Listek, nikar obupati, vse je še možno, možno je tudi da je kakšen folikelček majhen in ga Reš ni videl, ter da bo še zrastel.

WP, iskreno sozalje, ampak kot si rekla, usodi ne moreš uiti

mala81, user posted image user posted image hudo mi je zate, tudi ni besed, ki bi izrazile mojo žalost ob tej novički.

mlinčka in Reby, hvala za postrežbo. Super sta

ženske moje pridne bodite, mene čaka pospravljanje...

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.3.2009 10:48:42 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.3.2009 10:49:32   
Bumo
mmm, koja kava Reby.
Mala81user posted image user posted image pošilajm ti objemčka, drži se!!

Se...o ja, buši pridno rasteuser posted image
končno se mi je začelo poznat, da nisem samo "okrogla ženska" ampak, da sem dejansko nosečkauser posted image user posted image .
Morfo pa nimam pojma kdaj jo imam....7.4. mam šele spet kontrolo in takrat se bovi z G zmenili kdaj grem na morfo...bodo takrat že vsaj kaj videli konkretnegauser posted image user posted image . Pa ti? kako si pupa?

Lep dan punce vsem skupaj, pri nas je uššššš, kako grdo piha veter....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.3.2009 11:33:36   
MBT1979
Jutrooooooouser posted image

mismis, si lahko kar predstavljam kako luškan je zgledal tvoj kužon ko mu ni bilo nič jasnouser posted image . Živlace so tako luškane, da bi jih lahko mečkal cele dneveuser posted image

mala81, žal mi jeuser posted image

listek, nič bit žalostna. Lahko se bo še kakšen naredil. Nič obupat. Manj jih je bolj so kvalitetniuser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.3.2009 11:35:33   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Danes sem zelo slabe volje, saj sem izvedela, da mi je spet umrl sodelavec. Naša postaja je zakleta. V enem letu smo imeli 4 pogrebe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Prometna nesreča na avtocesti Ljubljana - Kranj
Prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila ob 3.32 na avtocesti Ljubljana - Kranj, kjer je voznik osebnega avtomobila sprva trčil v odbojno ograjo ter nato zapeljal v nasprotno smer. Nasproti mu je pravilno pripeljal voznik kombiniranega vozila, pri čemer je prišlo do čelnega trčenja vozil. Voznik osebnega avtomobila je na kraju nesreče umrl, v kombiniranem vozilu pa je bilo več oseb poškodovanih.

Tale fant je bil res super, bil je zelo mlad in ko bi se vrnila iz bolniškega staleža bi morala biti v stalni dvojki (kar pomeni, da bi večino šihtov delala skupaj). Nazadnje sem ga videla 2 tedna nazaj, ko sem bila na postaji in sem mu še rekla: "Se vidiva, partner!"

Zdaj ga pa ni več... Bil je tko nasmejan, zelo dobrega srca; res takšnega fanta si lahko le želiš. Vedno sem govorila, da bo srečna tista, ki ga bo dobila.

Usoda res ne počiva... Ravno ta sodelavec je malo pred menoj imel eno prometno nesrečo, kjer je komaj ušel smrti (avto pa je bil totalka), sedaj pa ga je smrt dohitela. Očitno ji res ne moremo uiti, če nam je usojena... in ko nam je usojena....

Žalostno je tudi to, da ga ne bom mogla pospremiti na njegovi zadnji poti, saj sem v bolniškem staležu, pogreb pa bo zagotovo pred 25.3.

Ne morm verjet, da ga ni več...

Tam, kjer si ti, ni sonca in ne luči, le tvoj nasmeh nam v srcih še živi. Nihče ne ve, kako boli, ko se zavemo, da te več ni.   Tvoja sodelavka.

WP, žal mi je. Sploh ne vem kaj naj rečemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.3.2009 12:02:48   
bozza
Drage moje, ponovno sem med vami.

Sem v 2, postopku pri dr. R. Danes sem dobila M, ampak običajno močno, bolj temno in prav nič obilno. Je to že dovolj, da grem jutri zjutraj k njemu? Sem prav pozabila, kako je bilo prvič. IN vem, da ste prav eneciklopedije, polne nasvetov, zato sem najprej vprašala vas, preden kličem dr. R.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.3.2009 12:03:15   
bozza
WP, moje sožalje. 

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.3.2009 12:23:22   
sonček33
WP - moje sožalje.

Listek - trije so čisto dovolj, tudi dva bosta dovolj za prvo, kajne? pozitivno razmišljaj in se pripravi na sprejem

kje je PIja

Abra
- lepo da si se javila. Mala je zagotovo parvi cukerček. In vi ste že 3 mesece stari.

bozza - kje si se pa ti skrivala?

Pika 74 - mislim nate in mi je iskreno žal, da se vama to dogaja. Drži se punca!

mismis - ja tebe kužon navaja na čase z  novim članom. Tudi jaz se čudim, kako je dete lahko tako točno kot urca - na tri urce jest, pa tudi če minutko prej še sladko sanja. Ura je ura!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?