|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
20.3.2009 20:23:01   
kimsy
Ja, lahko pa ga tud vidš v času kosila v KC (Štorklja), je kar pogosto tam. Včasih ma sabo ženo in dva otroka. Žena je taka... Mal bolj možata... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.3.2009 20:26:02   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

super!me ziher ne moreš zgrešit!sem seveda blondinka,in imam srednje dolge kodrane lase!suha glih nisam,ampak elegantno okrogla!no debela spet nisem!me boš spoznala ker imam NOVO bela torbica!moj dragi mi je kupil ker meni ta stara torbica je bila premanjhna,ker zadnjič ni šlo notri vse injekcije itd!ha ha!zdaj imam pa novo!jaz bom že okrog sedmih tam!super da te bom spoznala!mogoče bo dr.D. delal,pa lakho malo našo mismis draživa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, no to pa ni lepo, dražiti tako prijazne ljudi kot sem jaz user posted image user posted image user posted image
ampak imaš smolo, dr. D ne bo delal, naslednji teden dela UZ dr. Bokal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ti prijazni mismis, jaz sem pa danes nažicala dr. D-ja da mi bo punkcijo naredouser posted image  je reko da naj ga v ponedeljek poiščem, ko pridem na UZ.user posted image user posted image
Ful je prijazn ta tvoj dr. D.

pa to ti jaz že ves čas govorim.user posted image , ti povem to je bila najboljša odločitev tvojega življenja v zvezi s postopkom. Ampak srce, ti nimaš v ponedeljek punkcije, kdaj pa predvidevaš, da bo bila?

Ne, ne nimam punkcije, samo je reko, da ga naj poiščemuser posted image  

potem ga pa poišči, boš videla, kaj ti bo rekel user posted image user posted image user posted image , mogoče pa kaj lepegauser posted image

Ne vem , če ne bom v ponedeljek mojga doma pustlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zihr je pa zihr, zato pa jaz mojega doma puščam, samo še na punkcijo ga s seboj vlečemuser posted image

Bo moj kar lepo z mano šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.3.2009 20:27:01   
mismis

ste pogledale moje slike?v javni albumi!mismis ti ker poznaš na to reči daj mi pol slike izbriši prosim!nekaj sem čarala pa sem v napačni albumi shranila!na javnem jih ne bi imela!

Diana, žal ti jaz ne morem odstraniti slik iz albuma, ker so vezane na uporabniško ime, torej tvoje ime s katerim se prijavljaš in geslom.

Imaš pa možnost, da ko greš med prijavami na moje albume in tam klikneš UREDI ALBUM, tam lahko določiš, kdo ga vidi; potem izbereš opcijo, registirani člani, samo jaz, jaz in prijatelji,...pač po želji.

Lahko pa tudi izbrišeš slike, ponovno greš na UREDI ALBUM in zgoraj imaš ikono briši slike, tako lahko vse slike izbrišeš. To je to, upam da sem ti pomagala.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
20.3.2009 20:27:32   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Ja, lahko pa ga tud vidš v času kosila v KC (Štorklja), je kar pogosto tam. Včasih ma sabo ženo in dva otroka. Žena je taka... Mal bolj možata... user posted image  user posted image  user posted image

hahahahahahauser posted image user posted image ......saj to kar mi je zdaj na jezik padlo sploh ne smem rečt na glas    user posted image user posted image hahahahahahahaha

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
20.3.2009 20:27:57   
mismis

no, še dobro da vem, kdaj pa je čas kosila. Namreč pri nas doma jemo kosilo ob 18. uriuser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.3.2009 20:34:00 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
20.3.2009 20:29:11   
kimsy
Ne, ne... Je res opasna...  user posted image

Ok, mejte se! Se grem jst mal v moj šlaufek piknt! Mogoče bo pa polj manjši, ko bo šu zrak vn!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
20.3.2009 20:34:31   
mismis

Ne, ne... Je res opasna...  user posted image

Ok, mejte se! Se grem jst mal v moj šlaufek piknt! Mogoče bo pa polj manjši, ko bo šu zrak vn!!! user posted image  user posted image  user posted image

lepo se špikni in nočka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
20.3.2009 20:34:58   
mismis

hahahahahahauser posted image user posted image ......saj to kar mi je zdaj na jezik padlo sploh ne smem rečt na glas    user posted image user posted image hahahahahahahaha

ti kar povej, se bomo smejali še mi, saj veš da je smeh četrt uspeha v postopkuuser posted image

Do kdaj pa ti danes delaš?

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.3.2009 20:35:28 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
20.3.2009 20:41:52   
Stella Rossa

ti kar povej, se bomo smejali še mi, saj veš da je smeh četrt uspeha v postopkuuser posted image

Do kdaj pa ti danes delaš?

Do 21:00, še malo pa pičim domov.

Mejte se lepo, pa vam v ponedeljek javim kak bom opravla... zdaj pa fraj vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
20.3.2009 20:42:49   
Stella Rossa
mismis maš ZS

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
20.3.2009 20:44:25   
mismis

mismis maš ZS

videla in odgovorila, saj če boš počakala s stopko do srede, boš tudi ti mene videla v živo.
Pa da ne boš razočarana, nisem lep ali imam dobro srce user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2086
20.3.2009 20:46:45   
Stella Rossa

mismis maš ZS

videla in odgovorila, saj če boš počakala s stopko do srede, boš tudi ti mene videla v živo.
Pa da ne boš razočarana, nisem lep ali imam dobro srce user posted image user posted image

mismis sem pa prepričana, da pa nisi možačauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
20.3.2009 20:48:55   
mismis

mismis maš ZS

mismis sem pa prepričana, da pa nisi možačauser posted image

lahko sem kar želiš, možača, seksi manekenka, če si nadem lasuljo blondinka, se malo namažem pa klovn.
Vse kar ti srce poželi, celo vesolje veselja user posted image user posted image user posted image

Če pa boš kdaj prišla na srečanje, si boš pa ustvarila svoje mnenjeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2088
20.3.2009 20:51:06   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: suska

Živjo punce, jaz sem že iz ET-ja. Vsakič ko grem v Postojno pridem žalostna domov- pa to je za znort... Zdaj so ugotovili da nima samo on spermiogram slab, da imam tudi jaz zelo slaba jajčeca, tako da se  mi je od 4 celic oplodila samo enauser posted image user posted image user posted image . To so mi tudi vstavili....  Test imam 3.4. Držite pesti!!!! O zamrznjenčkih pa lahko samo sanjamuser posted image .  Jaz pa toliko razmišljam koliko naj bi mi jih vstaviluser posted image .....Tudi dozo zdravil mi je povečal... A je že bila katera samo z eno oplojeno celico?

suska spet se ponavljam. Nč se sekirat, ena je dovolj. Jest sem imela prvič in drugič po 12 celic in sta se vedno oplodili samo 2. In obakrat sem bila brez pingvinov. Mi je reško tud rekel, da imam zgleda zelo slabo kvaliteto jajčk. Ampak sem že v 2 noseča kljub tem slabim rezultatom. Ne obupavaj zaradi tega. Rajši pošiljaj pikici v tebi pozitivne misli, da bo rasla.user posted image
Srečanje - jao bi pršla, pa imam že z enimi drugimi rr-jevkami ravno tisti dan srečanjeuser posted image . PA drugič.
wp imam hudo obliko endometrioze tko da če želiš kake informacije mi javi na zs. Sem bila že 4x operirana zarad nje.
stella rossa to so čist fini folikli. Kmalu bo čisto črn ekran boš vidla da bo. A si macolo že kupila? user posted image

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
20.3.2009 20:55:54   
diana79
hvala!izbrisala sem,samo eno pustila da me boste prepoznale!hvala za pomoč!potem mi ni treba grmička urejat za ponedeljek če ne bo dr.D.!ZA NJEGA BI PA RESKIRALA NOVE BRITVICE A NE MISMIS?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.3.2009 20:59:20   
mismis

hvala!izbrisala sem,samo eno pustila da me boste prepoznale!hvala za pomoč!potem mi ni treba grmička urejat za ponedeljek če ne bo dr.D.!ZA NJEGA BI PA RESKIRALA NOVE BRITVICE A NE MISMIS?

super, da ti je uspelo user posted image  še malo pa boš pravi strokovnjak za RR.
Grmiček pa le uredi, nikoli ne veš, kaj te čaka, bolje je biti pripravljenuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
20.3.2009 21:00:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Srečanje - jao bi pršla, pa imam že z enimi drugimi rr-jevkami ravno tisti dan srečanjeuser posted image . PA drugič.

Špelka, saj za točen dan srečanja se še ne ve, bolj jasno bo v sredo, ko imam jaz UZ. Ker če me čaka punkcija v petek ali soboto, potem v petek 27.3. zame ne bo srečanja, kot kaže, ga pa tudi ostale RR-jevke nočejo imeti brez meneuser posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
20.3.2009 21:03:38   
spelka12
Aha pal imam pa še šanso. Jah bomo pa pač počakale, da nalulaš tisti + .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
20.3.2009 21:05:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Aha pal imam pa še šanso. Jah bomo pa pač počakale, da nalulaš tisti + .

Šanso imaš, seveda ampak vseeno mislim, da bo srečanje pred mojim pluskom. Kdaj pa imaš ti srečanje s ostalimi RR-kami?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
20.3.2009 21:20:59   
mismis
Ženske moje uživajte in pridne bodite, se grem tudi jaz malo kavčat in Colinat user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
20.3.2009 21:45:32   
MBT1979
no se je že vse končalo in ste pobegnile, tako da

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.3.2009 21:51:17   
Reby

A bomo za jutri kaj navijale, seveda bomo...

user posted image user posted image user posted image

Listek, na jutrišnjem UZ, ti želim veliko, veliko foliklov in da čimprej pade stopka

user posted image user posted image user posted image

Te so pa tak lušne, da si morm kr izposodit in navijat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.3.2009 22:03:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana sej ne rabiš se podpisat pod vsak post kdo si, sej vidimo nad avatarčkomuser posted image

Dr.Drobnič je mojemu dragemu jajčka masiraluser posted image user posted image user posted image

haha, sm ugotovila, podpisujem se pa zato, ker me je enkrat vrglo v okvirček, kjer je citat in ni bilo jasno, čigavo je.....user posted image user posted image , se še učim, in pojma nimam kako poslati zs, ker mi noče vpisati prejemnikauser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.3.2009 22:10:47   
lana70
ma halo, mi je uspelo......

ej WP, kot kaže bova 30.3. skupaj na UZ

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.3.2009 22:17:27   
lana70
da bo jasno...uspelo mi je poslati zs...aaaah, najboljše da grem spat, k pišem brez repa in glave...nočko punce

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?