|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
19.3.2009 16:34:24   
*kinnie*
Janci F : a ti hodiš v Kranj na fax.....upam, da ni preveč osebno vprašanjeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.3.2009 16:51:44   
BarbyD
JanciF velja user posted image drugi četrtekuser posted image

kinnie ti samo pozitivno razmišljaj pa bouser posted image user posted image

Mojgal midve se pa jutri vidiva ane?? ka pocukaj me če me boš kje srečalauser posted image jaz ne vem kako zgledaš user posted image moreš kakšno slikco dat tukile goruser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.3.2009 17:07:47   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Janci F : a ti hodiš v Kranj na fax.....upam, da ni preveč osebno vprašanjeuser posted image

Ne, jaz hodim na predavanja in izpite v Ljubljano, vendar na Mariborsko univerzo.
V Ljubljani imajo svojo enoto, drugače pa so predavanja in izpiti organizirani skoraj po celi Sloveniji, tako da grem večkrat tudi v Celje ali pa Koper na izpit.
Študiram pa poslovno ekonomijo, smer management.

Samo na žalost spadam med bolj lene študente, tako imenovane lenuhe.
Izredno študiram,  tako da imam faks bolj za hobi, kot pa za kaj resnega in vedno najdem nove izgovore zakaj ne grem na kakšen izpit. Sem zelo kreativna na tem področju.

Jaz sem bolj praktik, kot pa teoretik - tako, da mi učenje velikokrat prava muka.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.3.2009 18:39:33   
maayaa
Kako ste kej gorenjke?'

Jest sem super, no ne čist, glede nato, da sem čisto prehlajena. Sej bo.

Včeraj sem bila na nuhalni, vse je super user posted image user posted image user posted image  , celo pod povprečjem.
Otroček je razvit tako kot mora biti, . . . user posted image   user posted image   user posted image  
Še danes ne morem verjeti kaj se v meni res dogaja.

Pdp mi je potrdila  22.9

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.3.2009 18:42:12   
maayaa

MAREC

* Janaja 30.03.2009, ? user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image , ? let, Ljubljana user posted image
*L & L   17.04.2009, 3user posted image , 30 let, Šenčur, user posted image

MAJ

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image , 25 let, Šk.Loka
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor  user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image , 25 let, Kranj  user posted image
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image , ? let, Bled ?
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image , ?let, Medvode

JUNIJ

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu      07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image , 27 let, Podnart user posted image
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši     30.06.2009, ? user posted image , ? let, Tržič ?

JULIJ

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image , ?let, Kranj ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice  user posted image  
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj     user posted image
* *kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image , 29 let, Radovljica  ?  

SKUPAJ: 22

PRIČAKUJEMO :  
6 user posted image user posted image
1user posted image user posted image      
5
user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.3.2009 18:43:11   
maayaa
Na seznamčku sem se pa kar sama popravla

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.3.2009 18:48:27   
*kinnie*
Janci F: hvala za odgovoruser posted image ...jaz namreč hodim v Kranj izredno pa sem pomislila, hej kaj pa če se poznavauser posted image user posted image   sicer bi bilo to bolj težko, ker sem tudi jaz en lenuuuuh kar se tiče faxa, imam to tudi bolj za hobiuser posted image user posted image ...vsakič ko dobim položnico, se potem malo zamislimuser posted image user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.3.2009 19:00:48   
maayaa
*kinnie*  mogoče se pa midve poznava

Tut jest hodim v Kr, samo da sem generacija 04/05  user posted image

Še kkšn izpit, potem bo pa upam kmalu konc.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.3.2009 19:32:29   
anny1
Halo punce,
kot vidim je kavica odpadla....user posted image
in kot vidite sem še tu user posted image
BarbyD ne nisem nič opravila ker moram jutri do svoje G da mi napiše napotnico ker so v P tečnarili da mi bodo zaračunali če šeenkrat pridem brez napotniceuser posted image  tako da stanje pa je nespremenjeno....user posted image
kako stee kaj druge?
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.3.2009 20:04:57   
Tira
Pozdravljene!

Sem nova na forumu, pa še ne vem kako vse skupaj deluje user posted image  
Vidim, da imate cel seznam user posted image . Lahko še mene dodate gor, prva nosečnost, sem v 28 tednu, PDP imam 11.6., stara pa sem 27 let.
Drugače sem pa iz okolice Kranja, oziroma sem se ravno dobro preselila v Cerklje (okolica). Upam, da je katera iz tega konca user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.3.2009 20:28:08   
BarbyD
Ojla punce user posted image

maaya čestitke za NS user posted image user posted image kam si se pol odločila da greš na pregled?

anny1 user posted image user posted image a to so ti v Lj rekli da bojo računali??? halooo sej ne prideš na redni pregled amapk se takšni pregledi štejejo pod urgenco...in tega ti nima noben za računat...če bi pa prišla prepozno bi pa vsi nate upili in bi bla vsega ti kriva zakaj se nisi prej zmigalauser posted image

Tira dobrodošla med user posted image user posted image user posted image
kako si drugače? počute uredu? kje imaš ginekologa? kje boš rodila? user posted image user posted image ti se kar razpričaj user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.3.2009 20:50:44   
Ploha
tira: tud jest sem preseljena v cerklje, kateri konec cerkelj si??

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.3.2009 21:06:10   
Tira
Ojla!

Ja moje počutje je kr vredu, zadnji teden so mi začele zatekati noge in rokeuser posted image . Drugače pa bo.
H ginekologu hodim v Medvode, je ful uredu, samo rodit pa nameravam kar v Kranju. Čeprav glede na to, kaj berem po telih forumih o Kranjski porodnišnici, me je kr strah. Itak se pa že odkar sem zvedela, da sem noseča bojim poroda user posted image . Saj to pa nisem edina, ane user posted image

Ploha: v bistvu nisem točno iz Cerkelj, ampak iz okolice user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.3.2009 8:48:33   
anny1
Hallo,
Tira-podravljena nič se bat poroda, bol se lahko bojiš strogega osebjauser posted image  sam porod ni nič kaj bavbav jaz imam sedaj 3 porod pred sabo in me je v 1user posted image  ful strah pa sem preživela user posted image  tko da ni tako hudo verjemi user posted image ,
BarbyD- se strinjam s tabo zgleda da sem naletela na eno od ta prijaznih sesteruser posted image , no zaenkrat sem še tu dnes grem do G po napotnico in bom videla kaj in kako naprej ker se mi še kar sprožajouser posted image ,
če se vam v prihodnjih dneh ne oglasim veste kje semuser posted image ,
kako ste opravile user posted image  ki ste danes imele pregled?
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 414
20.3.2009 10:52:59   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No pregled je mimo user posted image vse super, odprta še nism, popadkov še ni, user posted image raste....edin pregled pa ni nč kej prijetn v tok pozni nosečnosti user posted image ...

zdej mam pa drug tedn UZ...pol pa 10.4. spet posvetovalnicouser posted image

anny1 a si še zmeri tuki user posted image user posted image sej prov kr počaki nasuser posted image pa sporoči po pregledu

mojgal nč se nisva srečaleuser posted image no lahko da sva se pa ne veva...kako je blo? vse ok?user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.3.2009 12:18:40   
Tira
Ojla!

Se vam oglasim še jaz kr mal iz službe (imam pavzo) user posted image
Anny1 upam, da je vse vredu s tabo in s  tvojo user posted image  
Če sem prav razumela imaš že popadke kr nekaj časa user posted image . Boga - sicer si ne predstavljam, kako je - predvidevam, pa da ni nič  prijetno. Zanima me, kako to, da si šla v Lj v P? Ali nimaš namena rodit v Kranju?

Aja punce, če se boste še menile za kakšno kavico, se vam z veseljem pridružim. Res bi bila vesela družbe še kakšne nosečke iz Kranja user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.3.2009 12:29:30   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Se vam oglasim še jaz kr mal iz službe (imam pavzo) user posted image
Anny1 upam, da je vse vredu s tabo in s  tvojo user posted image  
Če sem prav razumela imaš že popadke kr nekaj časa user posted image . Boga - sicer si ne predstavljam, kako je - predvidevam, pa da ni nič  prijetno. Zanima me, kako to, da si šla v Lj v P? Ali nimaš namena rodit v Kranju?

Aja punce, če se boste še menile za kakšno kavico, se vam z veseljem pridružim. Res bi bila vesela družbe še kakšne nosečke iz Kranja user posted image

Tira za kavo se dogovorjamo za naslednji četrtek.

Če ti  ustreza si seveda toplo vabljena. 

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 417
20.3.2009 13:36:48   
mojgal
BarbyD a veš da sva po moje skupaj sedeli ko sva čakali na pregled ti si šla za mano noter nisem sigurna ampak se mi zdi.
Super zate da je vse v redu jaz morem pa šeenkrat v ponedeljek vodo dat ker je bila baje čisto zanič. Res pa je da premalo pijem se morem prav namatrat da spijem malo več kot pol litra tekočine. Naslednji pregled imam 17.4 in baje bo spet gužva saj tako je sestra rekla.
A veš da mi je ker malo žal ker te nisem pocukala pa če tudi ne bi bila prava.
Kako je bilo včeraj na kavi jaz nisem mogla pridet ker je sinko zbolel je dobilvročino in me ni pustil stran samo cartov se bi.
A bi naslednji četrtek tudi kava organizirana?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 418
20.3.2009 14:51:58   
BarbyD
mojgal nič ne morem rečt ker te še nisem vidlauser posted image ...a imaš blond lase nekje do ušes?? user posted image ja z vodo se je pa meni končno uredilo, zadnja dva pregleda je ok, prej je blo pa skoz neki narobe...res veeeeeelik velik pij pa bo...

Kava je pa včeraj odpadla ker sva samo še JanciF pa jaz ostale...pa Janci je imela izpit danes tko da sva prestavli na drug četrtek....sej res Janci kako je šlo na izpitu??

Tira ti se nam kar pridruži, da bomo lahko pol skupi vozičkale user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.3.2009 20:41:01   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD
maaya čestitke za NS user posted image user posted image kam si se pol odločila da greš na pregled?

Šla sem v Domžale, Kalliste.

malo me je tudi panika, ker me je v Kr. na Ns naročila prepozno.
V Kr. naj bi jo imela šele 30.3,  ko sem si začela malo bolje računati sem ugotovila, da bom takrat že v začetku 15 tedna, malo pozno za Ns. Haloo, ne vem čist točno kaj je sestra, ki me je naročila, mislila.
Že tko in tko sem panik, glede tega pa še malo bolj.
V pon. sem klicala v Kalliste in rekla, če me lahko vzamejo čim prej, najbolj bi si očitala če bi res bilo kaj narobe (ja, sej trkam na les) in bi prepozno ugotovili ali pa sploh ne.

Glavno, da se je vse dobro končalo, da smo veliki že 65mm, imamo vse prstke na rokicah in nogicah, da smo lepo razviti, . . .

AJa, pa se še malo pohvalim   user posted image

V pon. sem podpisala pogodbo, sicer za določen čas pol leta, ampak vseeno. prej sem delal preko šs.
Na datum nastopa porodniške bom še zaposlena, tko, da mi porodniška pripada. To se mi je zdajle kr fino iztekl.
Itak so pa odgovorni v službi zakon!!!, rekli so mi, da bomo videl kaj se mi bolj splača, podaljšat pogodbo ali me za čas porodniške dt na zavod, služba naj bi me itak čakala. Bomo vidl kako bo, upam, da se bo dobro končalo in niso to samo zdajšne besede.

user posted image  user posted image  user posted image

No dons sem se malo razpisala, tko , da je zdej za kkšn tedn dost.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.3.2009 21:17:25   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Kava je pa včeraj odpadla ker sva samo še JanciF pa jaz ostale...pa Janci je imela izpit danes tko da sva prestavli na drug četrtek....sej res Janci kako je šlo na izpitu??

Izpit je odpisan, občutek je dober, bomo pa videli kako je dejansko bilo, ko bodo rezultati.
Na žalost je moj občutek popolnoma nezanesljiva zadeva.
Jaz sem bolj tak tip človeka, da ko oddam izpit pozabim nanj in nočem niti kaj prida razmišljati več o tem.
Vsaj dokler ne dobim rezultatov. In če izpit naredim, potem z velikim veseljem pospravim gradivo, če pa mi ne uspe se moram pa potem še enkrat spravit k učenju in to res sovražim.

Tako, da za sedaj samo optimistično čakam na izpit in mislim na druge stvari.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.3.2009 6:55:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

*kinnie*  mogoče se pa midve poznava

Tut jest hodim v Kr, samo da sem generacija 04/05  user posted image

Še kkšn izpit, potem bo pa upam kmalu konc.

Waw!!! Sicer verjetno bolj težko, ker mene fax zares maloooo vidiuser posted image user posted image user posted image .. hahha zdaj pa vem, koga bom prosila za zapiskeuser posted image user posted image user posted image , saj lahko a ne?

Jaz sem že pozabila, katera generacija sem, čakaj grem gledat v indexuser posted image

.........aha 06/07....

zdaj ravno nabiram voljo za Devetaka.....

Pa čestitke, da si takooo daleč, jaz se šele spravljam k 7. izpituuser posted image user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.3.2009 6:58:12   
*kinnie*
anny1, a tako so neprijazniuser posted image ...a si ti zaradi rizične nosečnosti vezana na LJ porodnišnico? Sicer verjetno ni pametno, kaj pa če bi se ob težavah šla pokazat v kranjsko P ali pa na Jesenice? 

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.3.2009 7:02:54   
*kinnie*
Tira, dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

mayaa, čestitke za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image
.....pri meni ni bilo tako fajn, tako da sem morala še na dvojni hormonski test in sedaj čakam izvideuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.3.2009 8:55:09   
mojgal

MAREC

* Janaja 30.03.2009, ? user posted image , 25 let, Šk.Loka user posted image

APRIL

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image , ? let, Ljubljana user posted image
*L & L 17.04.2009, 3user posted image , 30 let, Šenčur, user posted image

MAJ

* BarbyD 09.05.2009, 2user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Mary12 12.05.2009, ?user posted image , 28 let, Jesenice ?
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image , 25 let, Šk.Loka
* Anny1 30.05.2009, 3 user posted image , 26 let, Predvor user posted image
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image , 25 let, Kranj user posted image
* Shirley 31.05.2009, 1 user posted image , ? let, Bled ?
*Lina ?.05.2009, 2 user posted image , ?let, Medvode

JUNIJ

* JanciF 05.06.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* Blu 07.06.2009, 2user posted image , 29 let, Kranj user posted image
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image , 27 let, Podnart user posted image
* Dodi 20.06.2009, 8user posted image ,11user posted image 34 let, Selška Dolina user posted image
* Ninta 22.06.2009, ?user posted image , 32 let, Kranj ?
*Luši 30.06.2009, ? user posted image , ? let, Tržič ?

JULIJ

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image , ?let, Kranj ?

AVGUST

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image , ? let, ? ?

SEPTEMBER

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image , 25 let, Jesnice user posted image
* Maaya 22.09.2009, 1user posted image , 27 let, Kranj user posted image
* *kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image , 29 let, Radovljica ?
* mojgal  13.09.2009, 2user posted image , 30 let, Škofja Loka user posted image

SKUPAJ: 22

PRIČAKUJEMO :
6 user posted image user posted image
1user posted image user posted image
5 user posted image user posted image

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?