tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo moja mačkica že pridno pančka , jo je tašča zmatrala A sta bila na pogovoru? JA smo šli tja, ma ne sprašuj ta moja tašča , sem jo kar direkt vprašala, kaj hudiča je dvignila surlo?? No v glavnem pravi, da se je pri nama čutila nezaželjena , zato ni hotela k nam. Je bila kar šokirana moje iskrenosti in predvsem direktnosti, sem ji rekla, da kaj me tako začudeno gleda, saj ve da sem direktna in jo direkt sprašujem kaj sem narobe naredila, da se tak obnaša. No v glavnem sem ji lepo povedala, da pač jaz sem bila po porodu depresivna in da mi mogoče njena družba res ni pasala, ampak da zdaj je pa res dobrosošla pri nas, pa fuul je bila žalostna (kar jokala je), ko sem ji povedala, da gre AT z 1.6. v vrtec , v glavnem moj je bil pa itak samo tiho , sej sem jima na koncu rekla, da sta itak enaka. Oba sta zelo tiha, kar mene ful moti V glavnem mislim, da z moje strani sem ji povedala, kar sem ji želela, ona pa bolj malo. Na koncu je pa itak jokala od sreče Je pa res malo žalostno, ker edino slikco, ki jo ima od AT je izrezek iz časopisa. madona je smotana , no sam, da ste se pogovorili , upam da bo zdej večkrat prišla pogledat AT