Roberta69
|
A kar vsi bolančki . No, upam, da bo čimprej vse kul. Mi smo HB vsi zdravi, je pa tole vreme mal J, ker je zjutraj čist mrzlo, čez dan je pa na sončku kar toplo, vendar vsake toliko fejst piha, tako da se mal bojim, da bi se prehladil, ker pri prekladanju v/iz avta itd. prakticiramo bolj jopico in brez kapice... Drugače pa sem nam selitev kar izmika . Jaz že vsa zadovoljna, da se drug teden selimo, pa se čist skooooos zatika. Danes so zmontirali kuhinjski pult (po najmanj 3 tednih zamude!!!!!), za povrh je pa še narobe odrezan in si sploh ne predstavljam da bi se popravljal s tako hitrostjo... Potem bolj kot gledava stene, več krivih vidiva in bova kar težila, da jih zravnajo..., pa pride miza (drugače fuuul lepa), ampak MM-ju v oči pade ena letev, ki ni ravno tipična za oreh in imamo spet problem... skratka, ni je stvari, ki bi bila narejena tako, da bi rekel, da je ful dobro, bova pa ful trmasta, ker prodat so znali vsi ful drago, se "hvalili", kako znajo narediti bolje od soseda, zdaj je pa vsaka stvar vse prej kot popolna. No, ko napakice odpravimo, bo pa ful lepo . Vidim, da je pohodništvo uspelo . Bo prav zanimivo kdaj videti naše male škratke, ki v četici maširajo na Triglav . Večina vas je že v službi - naj bo čim manj stresno in čim krajši delavnik, da boste čim prej pri svojih škratkih . Mi je glih prijateljica razlagala, kako je bedno... popoldan dvigne malega, se z njim malo poigra, bog ne daj, da morajo še v trgovino, in dneva je že konec . Jaz sem si nekako zadala, da začnem z delom 1. aprila, samo sploh še nisem stopila v kontakt z delodajalcem... začuda mi ni odgovoril na mail ... naša praksa je taka, da 99,9% komuniciramo prek e-pošte. Upam samo, da nismo ostali brez dela. Že tko mi je mal mimo, ker med porodniško v družinsko blagajno od mene ni pritekalo bog ve kaj, sem pa upala, da bom vsaj zdaj malce nadoknadila. Pa še izdatki so v zadnjem času ogromni in še jim ni konca. Zdaj so na vrsti razne drobnarije od krožnikov, prtov, brisač... Potem je pa še vsaka zadeva, ki mi je všeč draga. Sva bila pa tok picajzlasta za vsako malenkost, da bi me zdaj tudi napačni hišni copati zmotili . Je bilo pa za vse skupaj izgubljenih tok enih živcev, da če pa zdaj ne bomo zadovoljni, pa najbrž ne bomo nikoli. Bomo pa tudi mi zdaj, zdaj, tako kot Lana, samostojno zakorakali v svet. Smo že pri 5 korakih . Nataša, za seznam; imamo že 7. zobek (2 L spodaj). Nečakinja raste, se pa malce zatika pri dojenju in upam, da jim bo vseeno zalaufalo. A tiste, ki ste na začetku dodajale, je bilo potem tega vedno več ali se to kaj izravna. A pomaga, če bi si mleko nekaj časa črpala (če bi sploh hotela)? Sploh ne vem, kaj naj jim svetujem in kako pomagam, ker nismo bili na tem. Ju3 je začuda nekaj napovedan sneg, tako da Ketrin, upam, da nisi kombinezončka pregloboko zakopala . Sicer pa močno nadejam, da so se zmotili, ker pomlad takoooo paše . Novi naraščaj: jaz se veselim z vsemi v veselem pričakovanju , sama pa sploh ne vem, kdaj naj se lotim "projekta", ker imam prej za postorit še milijon in 1 zadevo (sem jezna nase, da nekaterih stvari nisem porihtala ob ustreznem času ), spet pa ne bi rada, da bo med Liamom in sestrico/bratcem preveč razlike, samo kaj ko bosta dve leti takoj naokoli . No, vse ob svojem času... Bodite v cvetju
|