|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
17.3.2009 11:37:46   
novopecena
ojla

no tole srečanje je bilo pa danes prehitro dorečeno user posted image malega sem dala glih ob 10.30 spat in mi še kar vleče tako da sem vas zamudila. jutri grem pa v Celje mal pogledat kaj se je spremenilo od našega odhoda tako da naju spet ne bo-ni nam usojeno.

joj Siniska tvoj post mi je bil pa tolk všeč, pa da se tako veseliš novega user posted image pa da bi se s sestrico superca ujela user posted image user posted image

kar nekaj je bolančkov, tako da vsem koš user posted image

se pa MM ob lepem vremenu še z motorjem okol prevaža in se že meniva da bova en dan peljala malega v varstvo k babicam na Jesenice, midva pa mal čez Vršič in po okoliških krajih-komaj čakam.

no danes je uradno dan, ko bi morala it v službo user posted image madona je hit minilo to obdobje ki bo za vedno ostalo v ful lepem spominu.

nič grem se mal nastavit sončku pred bajto pol pa na rolarje pa eno furco oddirjat

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
17.3.2009 15:05:31   
kekec in mojca
Javljam se iz dežele bruhanja in driske. Tokrat smo zboleli vsi trije, razen najmlajšega... upam, da bo tako ostalo. HB, ati je že bolje, Kekec tudi, le jaz sem kot cota... pa tudi že veliko veliko bolje kot zjutraj, ko niti stat nisem mogla. Pa malega je blo treba previt, tako da sem to kar v dnevni sobi opravla na tleh, ker drugače bi lahko skup padla - se mi ne bi zgodilo prvič.

Sinska, glede nosečnosti, se ti bom pridružla, ampak še ne tako hitro. Če bo do avgusta user posted image in sreča, potem bomo spet aprilčki... prej pa ne upam začeti zaradi CR (da ne rodiš ponovno s CR, mora pretečti 2 leti od zadnjega CR). Rada bi imela naravni porod, ker tole s CR je bilo vsekakor zame precej hudo.

Nič, grem na kavč...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
17.3.2009 16:41:00   
Isabellabina

Dan

Nile--hvala za lepe želje!

Pisala ne bom nič.......

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
17.3.2009 19:10:40   
JABOLKO3
Živijo!

Sem šele sedaj v hišo prišla.... ma, poleg vsega, kar imam zadnje čase na urniku, je sedaj še Jure zbolel... nič hujšega sicer, malo vročine, malo smrklja, ponoči pa ne spat, pa jok in stok, dokler nisem dala Calpola in ker se je še tolkel po ušesih, sem ga danes peljala pokazat... je eno uho blago vneto, tako da bomo z atb počakali do jutri in jo morda zvozimo brez... potem sva pa danes bila bolj notri in me je zunaj vse počakalo...

Žal mi tudi v Tivoli ni zneslo in verjamem, da ste uživale, je bilo ravno dovolj sonca... 
A ste kaj videle napoved za konec tedna... mene je skoraj kap... pa take plane smo imeli... bodo pač morali počakat, kaj čemo...

Ker se včeraj nisem nič javila... Big mamma - sicer z malo zamude - 'kolko kapljic, tolko let...' kot na Štajerskem ob takih prilikah radi pojemo... upam, da si lepo praznovala in bravo za TM, da te je razveselil z lesketajočim darilom.

Joan - kako se bova zmenili glede copatk... mi v kratkem najbrž ne bo zneslo do Koloseja... a ti denar nakažem na račun, prevzem pa bo ko bo?

Mi ne dajo miru, moram takoj priti nekaj gledat... lepo se imejte...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
17.3.2009 19:19:55   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Tasyo... Trnuljčica je v Čateških ta teden... sem mislila, da bi jih nahecala, da pridejo do NM. BI se pridružila? Pa Miny? Katja?

Posadka jaz sem za, kadarkoli. Upam, da se zorganiziramo, ker napovedujejo slabo vreme.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
17.3.2009 19:32:03   
Jo@n
Čer!

Pohajanje v Tivoliju je bilo luštno, škrati so uživali na pomladnem soncu, še bolj pa na igralih. Opravičujem se za glasno spremljavo od čolnarne nazaj... kot kaže se pri nas nekaj pripravljauser posted image . Se je J drl, kot bi ga iz kože dajal, ni pomagalo niti jemanje iz vozička in nošenje. Je pa omagal takoj ko sva speljala, prespal domače prekladanje v posteljo, se po uri in pol zbudil in miže jokal, prespal še 3/4 ure v mojem naročju, pa potem v mešanici joka, stoka in obračanja še malo. Se sploh ne spomnim, kdaj je popoldne spal 3 ure. Mu pa pušča nosek, menca si učke... pa zvečer je bil koma strica toma že malo čez 6...

Upam, da le ne bo hujšega, in da je bila to le kombinacija zobkov, svežega zraka in mojega prehlada. Upam  na mirno noč.

BM: pridružujem se zapoznelim čestitkam. Kdaj boš že potešila naš firbec? Malo imam na sumu kakšno stilsko preobrazbo..

KM: a pri vas pa kar na aprilčke ciljate? Držim pesti.

Novopečena, a ti si tudi že konec P? Hm... jaz imam še teden fore...

Sinska, tako lepo si opisala veselo pričakovanje. Aja, naših pa vaših šuhov še ni... Prodajalec pravi, da jih je poslal hkrati z Izinimi in naj še teden počakam...

Nočko!

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
17.3.2009 19:34:59   
miny
Še moj raport...
...se že predolgo nisem oglasila, kaj čem lepo vreme vabi, soseda je tudi na porodniški, tako, da kar naprej nekam vandramo. HB sedaj smo vsi zdravi (trkam).
Danes je bilo pa srečanje kar prehitro dorečeno, tako, da sem šele zdaj videla, da ste uživale v sončku.
Kako ste pa za jutri zmenjene?

Jabček- super user posted image za hribolazenje, krasne fotke. Pa ena za user posted image Jurčka.

Vsem, ki začenjate s službo user posted image .Naj vam čas   mine, da boste čim prej s svojimi bejbiji.

Nile - ko je Lani izraščala zgornja enka se je tako pokakala, da je šlo vse čez in je tako smrdelo, da sem vse skupaj stran zabrisala z bodijem vred. Se mi je kar dvigovalo. Takoj, ko je zobek pokukal, se je stanje drastično izboljšalo.

Joan- hvala za trud s copatki, za ceno se pa ne sekirat, mormo mal RS podpirat.

Tasyo-pišuka, kdaj bo padla ta kavica, da te končno spoznam?

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
17.3.2009 20:01:21   
tasyo
Dober večer!

Jah, dnevi res kar odbrzijo mimo, no... Danes smo se imeli luštno, mali so uživali, Joan, spremljave smo pa itak vse vajene, tko da moram po pravici povedat, da sama kar preslišim in se mi sploh ni zdelo tko hudo. Ja, mali princ si pa že zasluži nove biserčke v ustih, jih že kar lep čas ni bilo... Čevljčke ma pa prav lepe (ne vem, če sem pohvalila).

BM - tudi jaz čestitam z malce zamude. Pa dej že mal namigni, kaj se dogaja... Čez firbec ga ni!

Jabček - a zdaj pa še vi??? Šccc bacili! Pa to velja za vse ostale bolančke (Miha, Tevž, pa Brinček, pa K&M-cela familija...) Vremenske napovedi raj ne bom gledala...

Posadka, rade volje bi se vam prdružila, če se boste dobili, samo ne vem, če bo zneslo. Jutri imam le malo časa, v četrtek samo dopoldan, v petek bom v Mariboru - no, vsekakor me pokliči, pa bom videla, če se bo dalo.

Miny, ja, kot vidiš, sem ta teden bolj na tesno s časom, če bo lepo vreme, pa se lahko dobimo v naslednjem tednu. Zdej bi bil pa že res skrajen čas.

No, za konec se moram še pohvalit - naš škratek je danes naredil kar nekaj samostojnih korakov, doma je skoraj ves čas brez opore, ko stoji in mislim da je res blizu, da začne prav racat okoli. Je pa kar previdna. PA končno je tudi ona pogruntala, da se z rokami da ploskat! Ja, sej vem, da to ni glih oh in sploh dosežek, ampak smo ga pa zato toliko bolj veseli. Ma se mi zdi, da bi v bistvu marsikaj lahko počela, pa se ji zdi preneumno, ko ji ves čas težim - kako dela račka, kuža... kako ploskamo. Včasih me tko pogleda, da si red mislim - ok, sej bom nehala špilat bedaka....

Evo, šibam mal pred tv, pa MM pocrkljat. Mirno nočko vsem!!!

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
17.3.2009 20:32:51   
lepa posadka
Dober večer!

Tudi pri nas se zadeve spuščajo v počasni tempo in iz večine spalnic se že sliši mirno dihanje :-))). Tudi naš dan je bil simpatičen in aktiven... čeprav mi je bilo malo škoda, ko sem videla, da se dobite. Pa drugič.

Torej... čestite BigMamma... nisem vedela, da že praznuješ. Pa nao okroglo, kaj? Še na mnoga zdrava in nasmejana leta.

V LJ pridem morda v petek... če bo še katera tam... bo itak slabo vreme, pa se bo luštno spet po tleh valat na toplem. Joan... a je potrebno doplačilo?

Tasyo, Miny... v četrtek dopoldan se dobimo pri meni. Lahko pa pride še katera :-)))

Tako... ta velik možak me še k sebi vabi... lahko noč vsem, pa veliko krepčilnega spanca, da se vsi zdravi zbudite.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
17.3.2009 21:00:23   
misa79
Ojla.

Tudi pri nas je že tišina :)). Mali spi, MF pa se je šel malo rekreirat. Mali je bil popoldan oz. proti večeru že skoraj naš stari razgrajaček in sva se skrivala, pa lovila po postelji.... Je pa prejle imel malo driske - samo ena porcija je bila malo bolj vodena, takoj naslednja - čez dobro uro - pa že normalno. Še en simptom izraščanja zob torej. No upam, da so res zobki in ne kak čuden virus. Bomo vidli kako bo ponoči....

IZVIRNO SPOROČILO: miny

Ponavadi se dobimo malo po 11. uri v koloseju, tam kjer je otroški kotiček. A prideš, da te še midva spoznava? No midva prideva, če le ne bo spet vročine.

Big mama - vse naj naj in še na mnoga leta, pa naj te otroci in TM ubogajo in razvajajo.user posted image user posted image

Tasyo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lani za korakce....

K&M - hitro se pocajtajte in velikouser posted image user posted image . Pa veliko uspeha pri načrtovanju novega aprilčka user posted image . Ja, ni kaj, aprila smo rojeni sami fajn ljudje.

< Sporočilo je popravil misa79 -- 17.3.2009 21:01:40 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
17.3.2009 21:28:26   
scorpiogirl
Helow user posted image
spet je bil fajn dan za potepanje user posted image dopoldne malo po okolici, popoldne sem mami peljala v šoping, potem pa sva se z Nalom šla še mal razvajat user posted image je kar fajn, ko ga drugi z veseljem mal prevzamejo user posted image no, Nal zdej spi (do prvega nočnega hranjenja user posted image ), jst sem si pa vzela mal časa za RR user posted image

da ne pozabim ... Joan, če še nisi dajala copatkov na pošto, nič hitet ... mi bo najbrž jutri uspelo uletet v Lj user posted image a bo Kolosej???

zdej pa še obljubljena fotoreportaža user posted image potem pa na crkljanje user posted image

če se tukaj primem ... hm ... kaj naj pa s temi štrlečimi zadevami delam user posted image
user posted image

a ti pa kar takole ... bom jst raje tukaj plezal user posted image
user posted image

ojla! pazi, da ti ne uidem previsoko user posted image
user posted image

lepo in mirno nočko user posted image ... pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko zdravja bolančkom user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
17.3.2009 21:32:54   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

IZVIRNO SPOROČILO: miny

Ponavadi se dobimo malo po 11. uri v koloseju, tam kjer je otroški kotiček. A prideš, da te še midva spoznava? No midva prideva, če le ne bo spet vročine.

Jutri izpustim, ker je še lepo vreme napovedano, v petek pa skoraj ziher pridem.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
18.3.2009 7:14:13   
Jo@n
Jutro!
En user posted image  za vse. Pri nas smo mirno prespali noč, zvečer sem mu dala žlico calpola in takoj je zaspal. Danes ima malo zamašen nosek, a ni problema. Plavat greva vseeno, si bo s čofotanjem še dodatno pomagaluser posted image .

Začenjam zadnji teden prodoniške, danes teden me že čaka službauser posted image . Pa se izteka najlepše leto mojega življenja. Upam, da se bomo družile tudi naprej, pa na kakšnem igrišču ali kavici čez vikend. In da bo v naslednjem projektu user posted image  še kakšna aprilčica zraven.

Scorpio, copatki so šli včeraj na pošto in jih že danes dobiš. Na čvek pa le pridi.

Šibam še kaj postorit, pa se vidimo po 11 v Koloseju.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
18.3.2009 7:45:14   
misa79
Dobro jutro.

Mi smo spet že od 6-ih pokonc.... Miha je boljš, ponoči se pa je kar naprej premetaval.user posted image No vročine nima, razpoloženje se izboljšuje, tako da prideva v koloseja.....

Joan jaz imam že en teden dopustuser posted image . Ja tud za mene je bilo to eno nepozabno obdobje - tud zarad vas in RRuser posted image , a tako kot vse lepo tud to mine. Sej bomo še kakega nardil....user posted image user posted image Bi bilo pa tudi meni všeč, če bi se tudi kasneje kdaj pa kdaj dobile.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
18.3.2009 9:03:52   
SpeliG
No, pri nas smo pa OK, vsi vztrajamo pri zdravju, Martina pa se cele dneve potepa zunaj;no, mami tudi, sevedauser posted image .

Vidim, da tale debata počasi zamira, se vidi, da se končuje to lepo obdobje in se začenja služba. Jaz začnem s službo čez točno tri tedne, ker moram porabiti še star dopust; sicer bi začela v ponedeljek. Ne morem verjet, kako hitro je minilo, res, pa tako je bilo lepo...Po cele dneve z mojo štručko, ki je tako hitro zrasla v mini osebico, s svojimi mislimi in željami, ki jih zna že ZELO glasno izrazitiuser posted image . Se pa tolažim z mislijo, da (upajmo) ne grem za prav dolgo nazaj v službo, ker bomo potem delali na zadevi "Martinin bratec/sestrica".

Sinska, ful je bilo lepo prebrat tvoj post, si kar predstavljam vaše sladko pričakovanje. No, mi se še nismo ojunačili, še malo odlašamouser posted image . Ampak imamo pa že belo ograjo in kužkauser posted image ...Pa vrt, na katerem se vsake toliko pojavi še kakšno novo igralo za Martino, ker seveda vse to nujno rabi.

Sonček naju že vabi ven in ga morava izkoristiti glede na to, da bo baje konec tedna dež?!

Lep pozdravček vsem, vsi bolančki pa se čimprej pozdravite, pomlad je že čisto pred vrati!!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
18.3.2009 9:56:13   
tasyo
Kako je lepo, ko berem bolj spodbudne novičke. Super, da so škratki bolje. Jaz sem pa malce žalostna, ker so me ravnokar klicali iz službe, če lahko pridem delat en teden prej, ker imajo premalo ljudi... Ah, pa sej sem po eni strani vesela, samo Lana bo morala prej na uvajanje in prej v varstvo.Bomo že...

Malecka trenutno spi, stanovanje je posesano, vse ostalo bo pa itak počakalo. Tko da bova šli takoj, ko se zbudi, na teren- je treba za kosilo nabavit, pa še en kup opravkov imava, popoldan dobimo obisk...

Posadka, kdaj pa ste jutri zmenjeni? Če bo šlo, bi se vam pridružile.

Nič ,kar grem, se moram uredit, pol ne bo časa.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
18.3.2009 11:17:53   
Isabellabina
Zdravo

Mi2 sva odhodila eno jutranje potepanje,sedaj mali spi ,jaz pa že pridno likam!

Hvala za lepe želje!

Počakajte še en teden in vam bo vse jasno...namig.....Jo@n....ja nekaj podobnega kot si sedaj ti misliš....Moram rečt ,da pa bom trdo garalauser posted image user posted image

Vreme...user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ni res...pa že tko lepo je zunaj ratalo.....

SinskaT.....kot je že ena napisala...je tako lepo brat ,kako se veseliš novega člana.....

Vse ,ki ste začele s službenimi obveznostmi,upam ,da začetek ni bil težak in so otroci v varstvih pridniuser posted image

Bolančki....le hitro se pozdravite ,vsi zdravi pa user posted image da ne zbolite.Pri nas smo zaenkrat vsi zdravi.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
18.3.2009 12:45:49   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Posadka, kdaj pa ste jutri zmenjeni? Če bo šlo, bi se vam pridružile.

Jaz isto sprašujem, pa še navodila, kje ste doma?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
18.3.2009 12:47:24   
kekec in mojca
Big mamma, vse najboljšeee!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
18.3.2009 13:40:01   
Krista28
Ojla,

Kako lepo vreme...ko se maladva zbudita, gremo z vlakom v Lj., tam nas pa ati počaka..user posted image user posted image Sem obljubila Kristjanu, če bo sodeloval danes na uvajanju Nadje....ja...dons je bil prvi dan uvajanja. Zjutraj je šel Kristjan kar z atijem, po zajtrku pa sva z Nadjo prišli prvič v vrtec, čisto zares...s pravimi copatki in svojo kljukico v garderobi....jo lepo preobujem in sputstim, mala mi pa kar not uide...ker mi je še pomahala, sem šla kar ven, Kristjan pa v jok....sva se zmenila za nagrado za sodelovanje in je palilo....poklicale so me čez 2 ure, ker je pri malci začela jokat....je iz skledčke metala sadje, pa so ji vzele, ona pa v glasen protestni jok...potem pa še Kristjan, češ, da Nadja joka...user posted image user posted image Potem smo šli skupaj na igrišče, kjer se spet ni nč porajtala, Kristjan je pa ves čas v naročju sedel...pojedli kosilo in vsi trije odšli domov spat...ko se zbudita se zrihtamo in gremo...

Fizioterapija - Ja včeraj smo oba mala šli pokazat...Nadja še prehiteva in je bp...za čevlje ni nič rekla, tako da so ok, doma pa čim več bosi....Kristjan pa je mal zategnjen, pa nč kar se ne bi popravilo, tako da nam ni nujno hodit, če bo doma sodeloval....je pa spraševala če se čepe igra (se ne, ker je trd in ne zna dobro čepet), če smo ga za roke vozil (HB sm bla tečna, ker sicer bi imel težave in bi morali popravljat- ta da, ne furat na roke....), pa če je kdaj po prstih hodu, pa pokazala je vaje na žogi, da se nauči medenico obračat...zato tudi velikokrat pade in nasplošno ni glih gibčen...

Lepo uživajte še te zadnje tedne z našimi malčki, ....a čez vikend je pa tko slabo napovedanuser posted image grem gledat...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 4070
18.3.2009 13:41:23   
Krista28
Big mamma....ŠE NA MNOGA LETA....IN MLADOSTNEGA VIDEZA, KI GA IMAŠ ŽE SEDAJ...sem uganila, a neuser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
18.3.2009 14:00:50   
JABOLKO3
Živijo!

Smo pravkar iz ZD... včerajšnje upanje, da jo zvozimo brez atb, je že splavalo po vodi... je danes slabše kot včeraj in je P rekla, da nima smisla več odlašat... je pa doma jokal in stokal dokler mu nisem dala Calpola, potem je bil pa pri dohtarci povsem na juhuhu - da je človeku še nerodno, ko tako dobro razpoloženega otroka k zdravniku vozi... tako bova sedaj lepo čepela doma in se zdravila - me že manj moti poslabšanje vremena, hi hi...

Joj, me kar stiska, ko pišete o svojih odhodih v službo... čeprav je moj še malo odložen, se vseeno nezadržno bliža in sploh ne vem, kako mi bo potem uspevalo vse obveznosti porihtat, ko sem pa že sedaj kar naprej bizi in mi zmanjkuje časa... resno razmišljam o 6-urnem delovniku, vsaj nekaj mesecev na začetku, in sem imela v planu ta teden se oglasit v službi, da vidim, kako in kaj glede koriščenja starega dopusta in podobno, pa zdaj zaradi Jureta ne bom mogla... bom pa vsekakor morala naslednji teden, da vidim, pri čem sem...

Tudi jaz upam, da se bomo še vedno občasno dobivale, da jo bomo tudi še kaj v hribe družno mahnili in pa še nekaj - a ni bilo že pred meseci nekaj govora o vseaprilskem pikniku???

Zdaj moram pa hitro nekaj za kosilo naštimat, ob 4h imam v vrtcu roditeljski sestanek, ob 6h pa telovadbo...

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4072
18.3.2009 15:46:52   
Roberta69
A kar vsi bolančki user posted image . No, upam, da bo čimprej vse kul. Mi smo HB vsi zdravi, je pa tole vreme mal J, ker je zjutraj čist mrzlo, čez dan je pa na sončku kar toplo, vendar vsake toliko fejst piha, tako da se mal bojim, da bi se prehladil, ker pri prekladanju v/iz avta itd. prakticiramo bolj jopico in brez kapice...

Drugače pa sem nam selitev kar izmika user posted image . Jaz že vsa zadovoljna, da se drug teden selimo, pa se čist skooooos zatika. Danes so zmontirali kuhinjski pult (po najmanj 3 tednih zamude!!!!!), za povrh je pa še narobe odrezan user posted image in si sploh ne predstavljam da bi se popravljal s tako hitrostjo... Potem bolj kot gledava stene, več krivih vidiva in bova kar težila, da jih zravnajo..., pa pride miza (drugače fuuul lepa), ampak MM-ju v oči pade ena letev, ki ni ravno tipična za oreh in imamo spet problem... skratka, ni je stvari, ki bi bila narejena tako, da bi rekel, da je ful dobro, bova pa ful trmasta, ker prodat so znali vsi ful drago, se "hvalili", kako znajo narediti bolje od soseda, zdaj je pa vsaka stvar vse prej kot popolna. No, ko napakice odpravimo, bo pa ful lepo user posted image .

Vidim, da je pohodništvo uspelo user posted image . Bo prav zanimivo kdaj videti naše male škratke, ki v četici maširajo na Triglav user posted image .

Večina vas je že v službi - naj bo čim manj stresno in čim krajši delavnik, da boste čim prej pri svojih škratkih user posted image . Mi je glih prijateljica razlagala, kako je bedno... popoldan dvigne malega, se z njim malo poigra, bog ne daj, da morajo še v trgovino, in dneva je že konec user posted image . Jaz sem si nekako zadala, da začnem z delom 1. aprila, samo sploh še nisem stopila v kontakt z delodajalcem... začuda mi ni odgovoril na mail user posted image ... naša praksa je taka, da 99,9% komuniciramo prek e-pošte. Upam samo, da nismo ostali brez dela. Že tko mi je mal mimo, ker med porodniško v družinsko blagajno od mene ni pritekalo bog ve kaj, sem pa upala, da bom vsaj zdaj malce nadoknadila. Pa še izdatki so v zadnjem času ogromni in še jim ni konca. Zdaj so na vrsti razne drobnarije od krožnikov, prtov, brisač... Potem je pa še vsaka zadeva, ki mi je všeč user posted image draga. Sva bila pa tok picajzlasta za vsako malenkost, da bi me zdaj tudi napačni hišni copati zmotili user posted image . Je bilo pa za vse skupaj izgubljenih tok enih živcev, da če pa zdaj ne bomo zadovoljni, pa najbrž ne bomo nikoli.

Bomo pa tudi mi zdaj, zdaj, tako kot Lana, samostojno zakorakali v svet. Smo že pri 5 korakih user posted image .

Nataša, za seznam; imamo že 7. zobek (2 L spodaj).

Nečakinja raste, se pa malce zatika pri dojenju in upam, da jim bo vseeno zalaufalo. A tiste, ki ste na začetku dodajale, je bilo potem tega vedno več ali se to kaj izravna. A pomaga, če bi si mleko nekaj časa črpala (če bi sploh hotela)? Sploh ne vem, kaj naj jim svetujem in kako pomagam, ker nismo bili na tem.

Ju3 je začuda nekaj napovedan sneg, tako da Ketrin, upam, da nisi kombinezončka pregloboko zakopala user posted image . Sicer pa močno nadejam, da so se zmotili, ker pomlad takoooo paše user posted image user posted image user posted image .

Novi naraščaj: jaz se veselim z vsemi v veselem pričakovanju user posted image , sama pa sploh ne vem, kdaj naj se lotim "projekta", ker imam prej za postorit še milijon in 1 zadevo (sem jezna nase, da nekaterih stvari nisem porihtala ob ustreznem času user posted image ), spet pa ne bi rada, da bo med Liamom in sestrico/bratcem preveč razlike, samo kaj ko bosta dve leti takoj naokoli user posted image . No, vse ob svojem času...

Bodite v cvetju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
18.3.2009 20:02:30   
barby78
Oj!

Vidim,da vas je kar nekaj bolnih user posted image -Ja,mi pa tudi.Spet po nekajdnevnem obisku vrtca.No,prejšnji teden je bila viroza (driska,bruhanje,vročina)-to je zdaj podarila MM-u user posted image  in je sedaj na bolniški in tečen ko marela.Se mi včasih zazdi,da je bolj scartlan kot otroci user posted image
Sedaj pa imamo angino.ne vem no,kaj bo s tem vrtcem user posted image
Jaz že koristim dopust.še drug teden,pa grem veselo na delo user posted image

No,toliko od mene
mislim,da bom tud js kmalu zbolela.

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
18.3.2009 20:33:00   
NiLe
Čeeer!

Ah ja, nič kaj dobre novice ne prihajajo iz naših logov - imamo bolnico Franja user posted image user posted image user posted image ... in sem čist down!
Vsi otroci so zboleli! N. ima vneta ušesa in je pristal na AB, L. ima že nekaj časa pikice po telesu, ki se drastično povečajo ob stiku z vodo in sumimo, da je občutljiva na klor (še dobro, da imamo drug teden alergološko testiranje, da vidimo, pri čem smo), najhuje pa jo je skupila Tia, ki je danes bruhala in driskala ... že tako ali tako zadnje dni bolj slabo je, danes je pa zbruhala opoldansko malico - activio, vmes je veliko spala, kosilo je preskočila, pop. malico - frutek je tud šel ven ... no, zjutraj je imela s5 smrdeče in sluzasto blato, ki se je pop. spremenilo v drisko user posted image user posted image user posted image Ufff, nič fajn! Mene je teh črevesnih obolenj fuuul strah in ravno sedaj, ko sva se nehali dojiti, bi ji moje mleko še kako prišlo prav.

Evo, sem morala dati to ven iz sebe ... molim, da noč ne bo prehuda in z upanjem pričakujem jutrišnji dan, ki naj bo veliko prijaznejši kot današnji!

Mirno nočko želim user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?