Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 10:27:36
|
|
|
|
janja*
|
Buksi jaz grem vedno kar gor na CTG,potem me pa pride pogledat še ginekolog.Gor povem,da sem zmenjena z ginekologom.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 10:59:53
|
|
|
|
buksi
|
ok, sam ti imaš tam ginekologa in je mal drgač. jaz jo imam pa v ZD. Tako da bo bolje, da se prej odspodi ustavim, da me ne bodo pol pošiljali od vrat do vrat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 12:16:07
|
|
|
|
janja*
|
Buksi ja bolje,da se ustaviš spodaj,da te ne šibajo sem ter tja. Pa srečno jutri,če naju že danes ne zagrabi .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 13:04:09
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo ja ko sm jst šla v postojno ko tamale nism en dan nč čutila sm pred sprejemno čakala kot mal zmešana pride vn en dohtar pa mu povem kašna je situacija pa me je pol še napizdil zakaj nism takoj šla gor na ctg da ne smem nč čakat pred sprejemno tm čakajo sm tisti ka majo napotnico da ostanejo notr v bolnici kr neki no velik sreče obema
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 17:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no da neki napišem kako ste babuške, ste še doma
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 6:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, punce!!!! POMLAAAAAAAAAAAAAD!!!!! jst skocila v 19-ti teden !!!!se 2 pa smo na polovici BUSKI in JANJA: pejte danes rodit.....bo prav fajn imet rojstbi dan na prvi dan pomladi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 7:07:37
|
|
|
|
Dudica1
|
miska dobro jutro kje si bila se nisi dolgo nič javila... ...ja danes je prvi dan pomladi... jaz sm ful lepo spala tako da se tud ful dobr počutim in bom lohk kej naredila...prou dost ne no ... buksi, janja ...prisotne in prisebne....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 7:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, vsak dan sem tu....sam pri meni prihaja to navdusenje nad pisarjenjem u intervalih! vcasih bi kar pisala pisala pisala....pol pa pride obdobje, ko mi ni niti na tipke pritiskat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 7:28:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro ja danes je prvi dan pomladi pa sneg je tud ponoč padal sam ga bo ta sonce stopil jz sem danes tud spala super, tako da se super počutim grem zdej v trgovino pridem kasneje nazaj uživajte!!!!! janja, buksi: kako kaj sta še prisotni na domu al v P.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 7:44:44
|
|
|
|
janja*
|
Punce dobro jutro! Jaz sem še prisebna in prisotna.Spala super in nobenih sprememb.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 8:36:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce dobro jutro! Jaz sem še prisebna in prisotna.Spala super in nobenih sprememb. MISKA TUD JAZ MAM TAKE DNEVE...ENKRAT BI KAR ZASPALA PRED RAČUNALNIKOM K SE MI TOK NČ NE DA... kaj boste danes kuhale???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 8:51:47
|
|
|
|
janja*
|
Danes sem polna energije in bo na jedilniku musaka in solata.Mogoče še kaj spečem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 8:59:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Danes sem polna energije in bo na jedilniku musaka in solata.Mogoče še kaj spečem. mmmmm,pridem k vam na kosilo... pri nas bo pečen piščanček,in pečen krompir zraven pa zeljna solata...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 9:10:20
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 no jest pa pridem k tebi. Buksi a že pritiskah?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 9:20:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 no jest pa pridem k tebi. Buksi a že pritiskah? ne vem kaj dela buksi,sporočila še ni nič
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 9:47:37
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 ja sej res buksi je šla na pregled v Postojno.Bomo videli ali bo ostala notri ali pa jo bodo dali še domov.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 9:53:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica1 ja sej res buksi je šla na pregled v Postojno.Bomo videli ali bo ostala notri ali pa jo bodo dali še domov. aja zdej se tud jaz spomnem ja... ...no ja držimo pesti za njo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 10:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kaj boste danes kuhale??? danes je petek, ta mala dva greta k babi in dediju do jutri. moj bo jedu na sihtu, jst bom ze kaj nasla. tko da danes awaaaaay od stedilnika mogoce ga nahecam, da me pelje na pico drzim pesti za buxi....mogoce pa ze carta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 10:59:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kaj boste danes kuhale??? danes je petek, ta mala dva greta k babi in dediju do jutri. moj bo jedu na sihtu, jst bom ze kaj nasla. tko da danes awaaaaay od stedilnika mogoce ga nahecam, da me pelje na pico drzim pesti za buxi....mogoce pa ze carta super tole zate da ni treba kuhat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce no jz sem iz trgovine zdej pa že kuham kosilo, danes bom jedla krompirjevo solato in paniran file od osliča njami no janja pol boš počakala do konc meseca a buksi ma pa res dons pregled, no saj bo javila kako je šlo miška tole je pa super da ti ni treba kuhat, jz tud, no ja mi ne bo treba v nedeljo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
za nedeljo sem se tud jst resla. kakor kaze gremo u logatec k tasci na kolsilce
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute za nedeljo sem se tud jst resla. kakor kaze gremo u logatec k tasci na kolsilce uu pol se pa mogoče kej vidmo če bo lep vreme in če jz ne bom šla na petkovec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
cisto mozno ja;)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
malo sem pozabila....so ti rojena logatcanka, in iz katerega doljnega al gornjega....ker je cist mozno da poznas mojega, katerega od njegovih bratoc ali njune punce
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.3.2009 11:15:53
|
|
|
|
Dudica1
|
MI BOMO PA V NEDELJO S KOLEGICO NAJBRŽ PICE PEKLI...in potem južnamo samo juho potem pa ko se otroci zbudijo pečemo pa pice...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.