Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 11:49:57
|
|
|
|
janja*
|
Buksi ja po stopnicah navzdol bo treba laufat.Ni kej kar za probat je,saj nimava kej izgubit,samo pridobiva pa veliko.Čeprav sem začela dvomit,ker pri nama ne deluje nič. Ja plavam pa tudi jaz rada,tako,da komaj čakam morje.Takoj ,ko bo konec šole gremo na Pag in bom tam celo poletje. V zapolju je pa sigurno kakšna telovatba,bazen pa je menda res zaprt.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 12:09:07
|
|
|
|
buksi
|
Joj morje. Mi pa letos ne vem če bomo šli. slabo kaže. Ti kar zavidam, da boste celo poletje dol. Že zdaj pogrešam te pomladne sprehode po slovenski obali. MOj noče nič reskirat. ja nekakšna telovadba se bo že najdla, če ne pa "grablje v roke" pa seno grabit po breg k mojim tastu in tašči.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 12:10:33
|
|
|
|
Dudica1
|
no HVALA vsem za lepe želje... sm bla pr zobarju za RD še hvalabogu me ni bolelo tko da je šlo dobr skoz...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 12:29:41
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla dudica vse naj naj buksi, janja da bota vajina zakladka le hitro pri vama zunaj lepo vreme bomo šli ven danes sem že cel logatec obredla tej bankomati nikjer ne delajo pa slikat sm se šla sm mogla vozniško podalšat no lepo čvekajte
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 12:37:01
|
|
|
|
Dudica1
|
ARUPNIK3 hvala...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 12:37:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ojla dudica vse naj naj buksi, janja da bota vajina zakladka le hitro pri vama zunaj lepo vreme bomo šli ven danes sem že cel logatec obredla tej bankomati nikjer ne delajo pa slikat sm se šla sm mogla vozniško podalšat no lepo čvekajte nč novga
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 17:33:06
|
|
|
|
Dudica1
|
kva je zdej to tukaj...nobene ni več!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.3.2009 21:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
DUDICA1 :
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:24:37
|
|
|
|
janja*
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:26:31
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala GANTAR... JANJA mater si zgodnja...a ni še nč??? Kako ste drugač...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:43:04
|
|
|
|
janja*
|
Res sem zgodnja,ker nisem skoraj nič spala.Mela sem neke čudne krče v spodnjem delu trebuha in okoli4.00 se je vse umirilo.Pa že tako vesela sem bila ,da pa tokrat je pa to to. No pa ni ,ker sem zdej okej.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no kako ste spale, jz sem super no danes me čaka spet mal pucanja sam ne velik ker se ne upam da ne bo kaj narobe l.p
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
janja sej bo boš videla kmalu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:47:40
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 sej vem,da bo.Zdaj že lahko odštevam še 11 dni.To bo pa res kmalu.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 7:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Cveka 30 sej vem,da bo.Zdaj že lahko odštevam še 11 dni.To bo pa res kmalu. ja še malo pr men je še 9 tednov kojk gre hiter a ne
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 8:02:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Res sem zgodnja,ker nisem skoraj nič spala.Mela sem neke čudne krče v spodnjem delu trebuha in okoli4.00 se je vse umirilo.Pa že tako vesela sem bila ,da pa tokrat je pa to to. No pa ni ,ker sem zdej okej. ja tale te pa res heca no... jaz mam pa še 1 mesec pa dober teden... BUKSI ni še nič sporočila tako da mislim da ni še šla...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 8:42:00
|
|
|
|
janja*
|
Buksi čaka mene,ker je lepše v dvoje.Te dva sta se zmenila,da bosta skupaj prišla na svet.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 8:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
sam res kje pa je buksi???????? da slučajno res ni šla v P. rodit, a ni rekla da je mela rok v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 8:55:52
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 res se zna zgodit,da je šla.čeprav upam,da počaka mene.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:07:53
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro še od mene. še sem tu. me je pa ponoč začelo tudi mene nekaj zvijati in ko sem rekla, da počakam na še eno zvijanje sem pa zaspala. Se je pa ponavljalo na kakih 20 minut več kot eno uro. Tak da zdj ni pa niti sledu o čem,. No jaz pa štejem dneve po roku . KOliko časa pa ponavadi sploh čakajo čez rok? Janja očitno sta se res nekaj zmenila, da nočta še it ven.Mogoče pa čakata prvi pomladni dan.Midva greva jutri dopoldne v Postojno se pokazat v Porodnišnico in pol bomo vidli kaj bojo rekli. Upam pa da ne bova naletela na dr. Taš al nekaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:12:39
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi največ 14 dni čakajo čez rok potem pa sprožijo... ja vajina dva sta zmenjena da prideta skupaj...no sej obe še mal počakta pa gremo v troje v postojno...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:18:48
|
|
|
|
buksi
|
Ajej, tok cajta pa ne bi čakala no . pol bom pa res še gobelin dokončala, k sem ga začela delat. Zadnja tedna al kvačkam, zdj že gobelin šivam. POl mi bo pa že zmanjkal. pospravljen mam pa tud že.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:27:02
|
|
|
|
janja*
|
Buksi ti rečem,da sta se najina sončka res zmenila,da prideta skupaj na svet.Meni je rekel naj pridem jutri dopoldan ali pa v ponedeljek.No če bo vse okej bom čakala do ponedeljka.Da te potolažim jutri dopoldan dela moj zdravnik Dr.Merlo.Sej to greš gor ,kjer je CTG.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
no punci da nas ne bosta kaj preveč namučli k bomo mogle za obe dihat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.3.2009 9:33:32
|
|
|
|
buksi
|
No fajn. Aja a pol moram iti najprej v sprejemno pisarno al kar gor na ctg? ker men je moj G rekla samo da naj grem v porodnišnico in povem kakšno je stanje.
|
|
|
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
2%)
Maxi-Cosi (
8%)
Chicco (
6%)
Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!