Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:24:48
|
|
|
|
gogabojan
|
Jolly čaki da poskeniram, pa ti jaz pošljem. Če me nev vmes patronažna zmotila. Če pa bo, pa vam itak poročam, kaj je pametovala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:27:19
|
|
|
|
gogabojan
|
ej punce. Jaz sem zdaj pila jogurt. In je bil proti koncu, pa sem ga mal tolkla, da še kaj dobim ven. Tamal pa ma čajčka v rokah. Jaz nagnem jogurt spit, on nagne čaj in ga malo spije, jaz spet jogurt, on čaj. Odmaknem jogurt, on čaj odmakne. Spijem jogurt, on spije čaj. Te pa sem ga skoraj takkkk ustrašila, ker sem se začela takkkk smejati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:28:36
|
|
|
|
gogabojan
|
uuuuuuuuu pa še nova stran. pa še tri poste. Hmmmm kmalu pa bo 500 , če bom tako nadaljevala. al pa bom rekla evo zdaj bom mela monologe, pa vam napišem berite naprej od strani.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:31:27
|
|
|
|
suzy124
|
Sem bila pa včeraj kr jezna, ko sem šla naročit na drmatološko za testiranje za alergijo in mi je rekla da 10. april(to je komaj čez tri tedne) , men je pa moja P rekla da taki majhni nimajo čakalne doba ampak jih kr kmal pregledajo Tam pa mi reče da je star več kot tri mesce in gre na čakaln listo , da če mi pa moja P napiše da je pod nujno oziroma da se mu stanje poslabša ga bodo pa kr vzeli Potem sem pa začela jamrat da se mu to že fulll vleče pa da mu nič ne morem začet uvajat GH, pa jaz sem brez mleka pa jajc pa itak ni nič boljše, potem je pa rekla da če bo ker odpovedu da me pokliče Mi je pa še rekla da imajo fullll gužvo in da ZDRAVNICA DELA SAMO 2 URE NA DAN Danes zjutri me kliče iz bolnice da lahko pridem že v ponedeljek
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:32:01
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Vsem vse naj. naj. pa čim manj zoprnih mamic Mamice bravo že pet mesecev jih rihtate Gogabojan ti pošljem na zs tel. pa se bova res dobile en dan da malo izmenjava življensko šolo. Ti pa meni svojo tel. pošlji
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:32:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Dajmo punce, še malo pa bomo na 100ti strani. GO GO GO MADONA me razganja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:32:47
|
|
|
|
Pšemek
|
Jolly, tudi tle na RR je tema o tem, pa si preberi, če najdeš, kar iščeš http://www.ringaraja.net/forum/seznam_hrane_po_mesecih/m_1135535/tm.htm
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 20.3.2009 9:33:35 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:34:51
|
|
|
|
Pšemek
|
Punce, dajte me prosim v rit brcnit, da grem spet malo diplomsko pisat. Že več kot en teden se je nisem niti dotaknila!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:35:24
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, jaz sem kot na speedu. Stanovanje pospravila že ob 6h. Perilo je srček obesil. Posesala, poribala, pobrisala prah. Sina v šolo spravila, malega zrihtala. Zdaj pa nimam kaj početi. Mali se ne pusti motiti. Je takoooooooooo priden. Pa patronažne še ni . Iraira ni še zs.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:38:21
|
|
|
|
iraira
|
Mi je napisalo da so ti dostavili zs drugače ti še enkrat pošljem
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:38:35
|
|
|
|
ajetam@
|
jolly men se zdi da lahko jogurte začneš že zdej dajat okoli 7 meseca. ali že pri 6.... sam gledat moreš da so polnmastni. torej 3,5 in nič manj. vsaj tko je men rekla patronažna...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:40:07
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ jolly men se zdi da lahko jogurte začneš že zdej dajat okoli 7 meseca. ali že pri 6.... sam gledat moreš da so polnmastni. torej 3,5 in nič manj. vsaj tko je men rekla patronažna... Tako je pri 6.mesecih pa obvezno polnomastni morajo biti pa od lj.mlekaren so baje najbolši-e ker imajo najmanj E-jev
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:41:24
|
|
|
|
gogabojan
|
upam da se bo videlo, če ne bom pa pretipkala, itak fulll hitro tipkam. Je pa patronažna klicala, da bo zamudila in pride ob 11h.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:45:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo tamal je tečen. Tamalga na futram, pa če želite, prepišem to kar piše.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:49:35
|
|
|
|
Pšemek
|
PRI NAS SO ZAČELE NALETAVAT SNEŽINKE!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:50:17
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo tamal je tečen. Tamalga na futram, pa če želite, prepišem to kar piše. ne rabiš. sej se pozooma in se vse vidi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 9:51:23
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 ej a obstaja kje na netu napisano kaj približno lahko dajemo otrokom ob določeni starosti. Recimo kdaj začnemo uvajati kruh, jogurte, testenine itd. Jaz imam doma revijo MAMINA PAPARICA in je notri vse fulll fajn napisano,jaz sem jo dobila od sestre, mislim pa da se še vedno da kupit, ker je to posebna izdaja od revije MAMA. Na kocu je pa še kakih sto receptov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:00:09
|
|
|
|
mbd0411
|
Skoraj na 100 strani.MB,a ste čveka...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:01:02
|
|
|
|
gogabojan
|
Jolly jaz imam od Annabele Karabel NOVA VELIKA PAPARICA, ZA MALE PAPAVČKE. Če želiš, ti jo pošljem na mail. Lahko kateri drugi tudi. Je pa po mesecih. Oz po par mesecev skupaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:02:48
|
|
|
|
mbd0411
|
Jaz bi imela to gogabojan.. Čveke,čveke,čveke...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:03:38
|
|
|
|
mbd0411
|
No,a bo 100?? Nik mi spi,pa imam malo časa...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:07:51
|
|
|
|
gogabojan
|
Drgače pa 4-6 mesecev se lahko je: - Riž - korenčkova kaša - jabolčna kaša - krompirjeva kaša Lahko mu dodate tudi grah, buče, dobro skuhan stročji fižol, cvetačo. 6-8 mesecev - Jetra, žita, pastinak, paradižnik, sladka koruza, suhe marelice namočene v vodi, sesekljan piščanec, sesekljana riba, trdo kuhano jajce (kuhajte 7 min in pretlačite. Banano sir. Maslo na kruh namazano čisto na tenko. Navaden jogurt. Zmešajte ga s kuhanim, pretlačenim sadjemi in dobili boste lahko prebavljiv puding. 8-9 mesecev Pusta zmleta govedina ali ovčetina, testenine, pretlačena leča, riž, brokoli, tu........
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:08:53
|
|
|
|
gogabojan
|
hmmm čaki da vidim če mam mail. Se moram prv spomniti ime
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:08:58
|
|
|
|
Pšemek
|
Valla - kater avtosedež boste vzeli?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 20.3.2009 10:13:13
|
|
|
|
ajetam@
|
gleda jajca. meni je rekla patronažna in isto v reviji piše da se da samo rumenjak. mislim da do enega leta. ker ima beljak nekaj notri v sebi kar ni ok. pa medu nikakor ne dajat ker ima v sebi baje nekaj kar je lahko za otročke strupeno ker še niso čisto razviti...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?