Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:49:12
|
|
|
|
miška 82
|
Ne,ne,tu ne bom potegnila krajšo,ker sta tašča in moj že 13 let na bojni nogi,tako,da v tem je popolnoma na moji strani.Naj povem najprej to,da zaenkrat še živimo v isti hiši,midva v pritličju,onadva zgoraj,imamo ločene vhode.Moj ima že od prej psa rotweilerja,ki je navajen biti v stanovanju in ne odzunaj.Cel dan moram imeti vhodna vrata odprta,da se frajer lahko sprehaja ven in not po mili volji.Potem veste kakšno je.Komaj posesam,gor omijem,ne mine pol ure pa je spet kot v šoderjami,ker ta pes samo hodi ven in not.Z umazanim gobcem se vleče po kuhinji,tako da elemente čistim vsak dan.V glavnem sesam,prah brišem,umivam tla in glancam kuhinjo vsak dan zaradi psa.In več ne zmorem.Potem,pa je tu še tašča.Ko grem od doma,pustim stanovanje odklenjeno,da pes hodi ven in not,ona mi po mili volji hodi po stanovanju,vgaša radiatorje,vgasne pralni stroj,ko je na pol delovanja,vgasne pomivalni stroj in pridem domov pa je kuhna v poplavi,ker je voda spustila iz pomivalca,ker ga je kar na sredi vgasnila. In kateri ne bi živci popustili?????In totraja že 3 leta!!!!!!!!!!!!! Jezna sem kot 100
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:52:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 Ne,ne,tu ne bom potegnila krajšo,ker sta tašča in moj že 13 let na bojni nogi,tako,da v tem je popolnoma na moji strani.Naj povem najprej to,da zaenkrat še živimo v isti hiši,midva v pritličju,onadva zgoraj,imamo ločene vhode.Moj ima že od prej psa rotweilerja,ki je navajen biti v stanovanju in ne odzunaj.Cel dan moram imeti vhodna vrata odprta,da se frajer lahko sprehaja ven in not po mili volji.Potem veste kakšno je.Komaj posesam,gor omijem,ne mine pol ure pa je spet kot v šoderjami,ker ta pes samo hodi ven in not.Z umazanim gobcem se vleče po kuhinji,tako da elemente čistim vsak dan.V glavnem sesam,prah brišem,umivam tla in glancam kuhinjo vsak dan zaradi psa.In več ne zmorem.Potem,pa je tu še tašča.Ko grem od doma,pustim stanovanje odklenjeno,da pes hodi ven in not,ona mi po mili volji hodi po stanovanju,vgaša radiatorje,vgasne pralni stroj,ko je na pol delovanja,vgasne pomivalni stroj in pridem domov pa je kuhna v poplavi,ker je voda spustila iz pomivalca,ker ga je kar na sredi vgasnila. In kateri ne bi živci popustili?????In totraja že 3 leta!!!!!!!!!!!!! Jezna sem kot 100 OMG tole pa res ne bi prenašala...ti dam pa čist prav da poveš svoje in je mir pri hiši...da bi men pršla tašča tkole v stanovanje ma jo skalpiram... ...še dobr da ne more... ne tole pa ji kr povej kar ji gre in da da potem mir
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:54:01
|
|
|
|
elyy
|
Dobro jutro!!! no js sm lih z občine pršla sm mogla ene paperje zrihtat in zdj sm se končno usedla.... pr ns tok veter piha...tak bedn dan je čudno vreme no? mene pa ful zanima kaj je z katmat ?'''sploh je ni gor....mogoče je pa res pristala v porodnišnci(o js tok držim pesti d bo vse ok) **zard tašč se sploh ni treba kregat ša najmanj pa zard psa...itak ti potegneš krajši konc to je zmer tko... sploh pa te tašče k so včasih tok naspiderane d je kr fakkk... sej nemorš nč najbolj je take stvari ignorirat in je,,,tip bo itak branu svojo drago mamico,sam moj ne več..sm ga znč tok nadrla zard tašče d je zdj kr mer doma!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:58:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
to je ta luštna z ovčkami... a to rabiš s slovenskimi podnapisi al je važn sam da je risanka??? miška 82 aja, pol je pa ok... k sej veš kako je ponavad... deci so mamini ljubljenčki... babe krajšo potegnejo... uuuu to pa mate boje s taščo... a pa si se s vojim kej pomenila glede tega?? ji on noče nč rečt?? drgač bi ji jz svojo že dala... bi ji take napela da bi samo pobulila... nima se kej petljat v vajino gospodinjstvo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:58:13
|
|
|
|
miška 82
|
DUDICA:saj to je največji problem,da ji ne morem nič rečt,ker je psihič.Pred novim letom ji je moj dragi rekel na lep in miren način,da se naj ne vtikuje v naju in najino gospodinjstvo,pa je bil cel hudič.Hotela naju je vreči ven,mene nosečo,pa nisma imela kam it.Glej,katasrofa.Resno razmišljam,da se bom odselila nazaj k svojim staršem,pa bo pač hodil na obisk k meni,ker ne morem več igrati hišne pomočnice.Ne morem vsak dan glancat,ker me potem boli trebuh,vse mi otrdeva,krče imam,in tako ne gre več.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:59:38
|
|
|
|
Dudica1
|
JANUAR cebelica82 4.1. Tanja_ 6.1. SANEK1 18.01. majuška10 20.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Poloma 6.2. lananai 9.2. karatina 9.2. meduzica 9.2. andrejka 23.2. Cveka30 26.2. Leela 27.2. MAREC pokica_ 10.3. Dudica1 18.3. KatMat 30.3. Chiara82 31.3. APRIL avokado 1.4. vanilla 7.4. lake 7.4. *bucka* 8.4. madejka 16.4. peneja 19.4 OliveOyl 26.4. HM84 26.4. maja1488 30.4. lunica77 30.4. MAJ baba84 7.5. Majch 8.5. psaša 8.5. gala 9.5. ebetka 19.5. Obelix 20.5. dito 23.5. Nika84 28.5. JUNIJ PapuaNG 5.6. snowgal 7.6. buterffly 8.6. zoja10 12.6. petra a 18.6. blu 20.6. copka 24.6. supernova2002 26.6. rozcaa 30.6 JULIJ nati45 5.7. mayflower 22.7. Lalica1 25.7. AVGUST mary12 8.8. 2mak 9.8. SEPTEMBER tubby 8.9. masi 12.9. petrazg 20.9. zmajama 20.9. ptejka 21.9. taskica 22.9. OKTOBER Biba Maja 5.10. BarbyD 14.10. NOVEMBER Čebelca10 1.11. ledenka 3.11. palacinka 5.11 AKP 6.11. miska 82 7.11. DECEMBER Greenie 21.12. mani2 22.12.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:59:43
|
|
|
|
Dudica1
|
1. Z-majčki 2009 (Blueeyes, Cveka30, lananai, Leela, kasija, Biba Maja, zmajama, mayflower, zoja10, BarbyD, mary12, maja1488, dito, gala, k.tja, Rebeka, petra a, lunica77, Hanaja) IIIIIIIIIIIIIIIIIII 19 glasov 2. Z-majčki kobacajčki 2009 (Dudica1, KatMat, pokica_, elyy, lake, petrazg, copka, AKP, tanja_, ledenka, OliveOyl) IIIIIIIIIII 11 glasov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 9:59:48
|
|
|
|
Dudica1
|
1. AKP 122 cm 2. krempelček 118 cm 3. mani2 114 cm 4. leela, KatMat 113 cm 5. petra a 111 cm 6. Lalica1 110 cm 7. cveka30 109 cm 8. zmajama, meduzica, k.tja 107 cm 9. mayflower, maja1488 106 cm 10. elyy, Blueeyes 105 cm 11. Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg 104 cm 12. peneja 103 cm 13. christiana21, pokica_ 102 cm 14. OliveOyl 101 cm 15. dito, dudica1, copka 100 cm 16. ledenka 99 cm 17. lunica77 98 cm 18. vanilla, mary12 97 cm 19. U_SURDI, palacinka 96 cm 20. lake, lananai 95 cm 21. Hanaja, miška 82 94 cm 22. BarbyD, Masi 88 cm 23. Tanja_ 82 cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:00:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 DUDICA:saj to je največji problem,da ji ne morem nič rečt,ker je psihič.Pred novim letom ji je moj dragi rekel na lep in miren način,da se naj ne vtikuje v naju in najino gospodinjstvo,pa je bil cel hudič.Hotela naju je vreči ven,mene nosečo,pa nisma imela kam it.Glej,katasrofa.Resno razmišljam,da se bom odselila nazaj k svojim staršem,pa bo pač hodil na obisk k meni,ker ne morem več igrati hišne pomočnice.Ne morem vsak dan glancat,ker me potem boli trebuh,vse mi otrdeva,krče imam,in tako ne gre več. kaj pa da bi oba bila pri tebi??? a to ne bi šlo?? je pa res psihič.. problem je ker je njena bajta... kle tud lahko rata sranje
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:01:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 DUDICA:saj to je največji problem,da ji ne morem nič rečt,ker je psihič.Pred novim letom ji je moj dragi rekel na lep in miren način,da se naj ne vtikuje v naju in najino gospodinjstvo,pa je bil cel hudič.Hotela naju je vreči ven,mene nosečo,pa nisma imela kam it.Glej,katasrofa.Resno razmišljam,da se bom odselila nazaj k svojim staršem,pa bo pač hodil na obisk k meni,ker ne morem več igrati hišne pomočnice.Ne morem vsak dan glancat,ker me potem boli trebuh,vse mi otrdeva,krče imam,in tako ne gre več. ja to res ne moreš tko sigurno da ne...zmenita se pa dejta najdit skupaj kakšno rešitev...sama pa tud ne moreš nazaj domov,pa če se oba odselita
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:03:21
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl zdaj imam še eno novo ime v zbirki imen-Brina,kako se vam zdi? Kaka so pa še ostala imena v ponudbi? Brina je OK, se spomnim na kapetan Brino iz Ne joči Petra. tašče... moja je super! Vsak dan imam skuhano kosilo, ko pridem domov. steklenička... midva sva kupila plastično od NUKa. Bomo vidli, kako se bo obnesla in upam, da jo bova čim manj rabila! Olive, midva sva šla na 5moških.com. Smeha polna skleda! Sploh Sebastian Cavazza, ko je spraševal, če naj se sleče... Pa mojmu sem jst zvečer doma rekla, da je moj bučko... in da ga mam rada.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:03:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je ta luštna z ovčkami... a to rabiš s slovenskimi podnapisi al je važn sam da je risanka??? hehehe...tole ja...samo itak ne vem a kej govorijo al nč al kako...ja če kej govorijo potem bi slovensko ane da bo razumu kej...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:03:50
|
|
|
|
elyy
|
miška:pr teb je pa res katastrofa zdj sm prebrala gor k si napisala v kakšnih težavah si!!! misl pes pa d je notr sej to ni res.....pr men nobena žival nikol nebo v stanovanju**sam js mislm d bo tvoj tip mogu psa ven spodit oz.mu dom nardit uzuni,ker k bosta otroka dobila sploh k bo še mejhn--se men zdi d to ni to!!valda pa živali tok bakterij prenesejo sploh pa na otroke.. mislm noseča siin itak neboš zdj kr vsak božji dan se 100 na dan sklanjala zard enga psa..če mene prašaš bosta mogla to rešt na lep način d pes nej kr ostane uzuni!! kar se pa tiče tvoje tašče je pa res za ponort..js svojo nimam takih težav ..d se kr sprehaja po tojmu stanovanju in ti take scene dela..sej neveš kaj bi reku"" d ti kr stroj ugasne na pou delovanja..itd..mislm no"" hvala bogu js raj živim v manjšem stanovanju pa mam vsaj mer,kokr pa jo prenašam na tak način... a kšne možnosti mata d bi šla na svoje živet??k to se bo skos dogajal sploh pa če bojo vrata odprta zard psa??? ne obupaj lepo se pogovorta..sej mislm d bo šlo??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:04:43
|
|
|
|
petra a
|
matr, tole je pa sumljiva tišina pri katmat...upam da se nam čimprej javi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:05:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je ta luštna z ovčkami... a to rabiš s slovenskimi podnapisi al je važn sam da je risanka??? hehehe...tole ja...samo itak ne vem a kej govorijo al nč al kako...ja če kej govorijo potem bi slovensko ane da bo razumu kej... pojma nimam a kej govorijo al ne... lej zdej vlečem eno dol z neta... sicer gre bolj počas... ti javim kaj bo ratalo... a bojo kej govoril al ne.. al bodo samo meketal... se pa ne spomnim, samo iz slikc poznam tole ovčko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:06:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes to je ta luštna z ovčkami... a to rabiš s slovenskimi podnapisi al je važn sam da je risanka??? hehehe...tole ja...samo itak ne vem a kej govorijo al nč al kako...ja če kej govorijo potem bi slovensko ane da bo razumu kej... pojma nimam a kej govorijo al ne... lej zdej vlečem eno dol z neta... sicer gre bolj počas... ti javim kaj bo ratalo... a bojo kej govoril al ne.. al bodo samo meketal... se pa ne spomnim, samo iz slikc poznam tole ovčko no super... pa to je zdaj neka risanka k jo vsi k jih poznam ful gledajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:08:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
Backi nič ne govorijo. Jih je men brat dol vleku,pa jih je ene par kar zbrisal,ker niso slovensko govorili,blond.. Saj jih še zdaj nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:09:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a matr, tole je pa sumljiva tišina pri katmat...upam da se nam čimprej javi a nima nobene njene kontaktne številke da bi ji vsaj sms poslala???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:09:42
|
|
|
|
petra a
|
miška-jaz bi najprej psa dala ven...če je tvoj količkaj normalen bo to naredil, tašči bi pa zaklenila pred nosom. Moja tašča in tast imata dolgodlako nemško ovčarko in sem vsa nastrojena, ker ga imata v stanovanju, otrok je v kontaktu z psom samo na obisku...za moje pojme to dvoje ni združljivo, sploh če je velik pes. Žal, mogoče si želiš slišati drugače. Drugo pa je, da si cela služkinja temu psu...da boš skoz glancala za njem, kam pa prideš.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:10:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
oooo, na našmu koncu je poštar... ga grem vn počakat da vidm kaj je z odločbo... se oglasim čez 5 min
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:13:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema pošta je že bla za podpisat, samo NE od CSD-ja... sem dubla od Zavoda za transfuzijsko medicino... te pa so pohitel
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:14:48
|
|
|
|
elyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a matr, tole je pa sumljiva tišina pri katmat...upam da se nam čimprej javi sam res...js skos gledam,mogoče bo pa kej gor pršla...pa je res ni** upam d se bo res čimprej javla... sam če mene pršaš bi se že??? če je že pristala v porodnišnci..res upam d bo vse ok....d nebo kšnih zapletov!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:16:37
|
|
|
|
AKP
|
Zdravo majčice! Se na hitro javim. Hvala vsem za dobre želje. Očitno bom mogla ogromno počivat, da bo vse vredu. Zdaj na srečo nimam več popadkov, bomo pa danes videli kako bo ko grem v trgovino. Blueeyes mi je ena kolegica rekla, da ko ji je bila res sila si je dala v vodo še malo kisa in potem sodo in ji je tudi res pomagalo. Samo more pa to biti v mali količini . Jaz pa sem našla navdih za sobico pri jubu in bo naša soba modra, zelena in rumena na steni pa bodo narisane tu pa tam velike marjetice.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:16:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Backi nič ne govorijo. Jih je men brat dol vleku,pa jih je ene par kar zbrisal,ker niso slovensko govorili,blond.. Saj jih še zdaj nisem dobila. a da nč ne govorijo...no uglavnem to hoče met in zdaj morm nek to staknt...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 20.3.2009 10:17:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy IZVIRNO SPOROČILO: petra a matr, tole je pa sumljiva tišina pri katmat...upam da se nam čimprej javi sam res...js skos gledam,mogoče bo pa kej gor pršla...pa je res ni** upam d se bo res čimprej javla... sam če mene pršaš bi se že??? če je že pristala v porodnišnci..res upam d bo vse ok....d nebo kšnih zapletov!! dej razmišljajmo raj o tem,da pospravlja, da je šla na sprehod, na kavico... kamorkoli... samo ne v porodnišnico... je še prekmalu
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?