|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
19.3.2009 16:41:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

to tudi mene zanima, ker sem ful zaprta in je bil tud problem na NS, se je slabš vidlo ker je blo polno črevo...tko je tekla G. in je bla kr huda name, tko da zdej vsako jutro grizem laneno seme in čez vodo pijem...mal pa pomaga.

Poskusi ga zmleti v kavnem mlinčku in potem ga za nekaj časa namoči v jogurt, vodo, mleko, med kosmiče.... In lan je tudi nasplošno dober in zdrav, ker ima en kup koristnih stvari, ki se jih sedaj ne spomnim točno (je že več let od takrat, ko sem se ukvarjala s tem, kaj je zdravo jest).
Mojo prebavo zelo dobro poganjajo kosmiči, tisti pravi, ne kakšni s sladkorjem mešani in praženi, predelani. Enkrat jih 3 dni zapored nisem jedla, pa sem takoj opazila razliko. Na srečo vsaj z zaprtjem nimam težav v nosečnosti, grem na wc min. 3krat na dan, če je manj, že štejem to kot problem user posted image in nabavim donat (ali pa pojem kakšne kosmiče več).

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.3.2009 16:45:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Bety z Dabrostonom sem zaključila včeraj, ker mi je G rekla, naj ga jemljem do konca 14. tedna. Končno eni tableti manj. Sedaj mi ostane samo še Elevit in železovi tableti.user posted image

Kepica, a poleg Elevita, ki ima že sam veliko železa, ješ še posebej tablete za železo? Kaj imaš tako malo železa v krvi? Se moram js spravit na en pregled krvi, pa mi sploh ne znese. Pri G ga imam šele maja. In me zanima, kaj še lahko jem zraven, če se izkaže, da imam malo železa....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.3.2009 17:44:15   
sontschica
nazadnje sem bila na forumu včeraj in še na 114 strani, danes pa kar že na 117. pohvalno. super čvekice smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato bom zdej postopoma kej komentirala, da kej ne pozabim.

kepica
ful imaš lepga bušija, jaz bi tut tako postavo imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.3.2009 17:49:00   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Indy0024 če boš sedaj dobivala od Zavoda za zaposlovanje še nadomestilo, potem ti pripada normalna porodniška in ti bodo za izplačilo porodniške izračunali povprečje plač in tistega kar boš sedaj dobivala iz Zavoda za zaposlovanje.

mene tole zanima, v kakšnem primeru ti pripada normalna porodniška?

glede mor, jaz jih na srečo nimam. spat grem ob pol 8h ali ob 8h in spim kot polh do 5h zjutri.

Betty11 super za NS. čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdej si pa lahko pomirjena in začni uživat v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

glede sobice, midva imava kar veliko stanovanje, vendar je razporeditev takšna, da si žal ne moreva privoščiti otroške sobice. ker pa živim v hiši, se še vedno da nekam pozidat...ampak ko bo čas za to

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.3.2009 17:57:38   
sontschica
glede sexa, pred 2 tednoma sem se preveč hvalila, da se mi je vrnila sla (mogoče tisti teden). tako da mormo še kar malce potrpeti...Lenčk jaz bi takoj zamenjala s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

larilu ti si pa prava umetnicauser posted image user posted image user posted image user posted image .. so mi vse stvari ful všeč...ste tako luštna družinica.jaz bi tut tko rada znala risat...user posted image user posted image user posted image user posted image (dons mam sam ene želje) kaj si pa poklicu, če smem vprašat?

zaprta nisem večuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker mi je ponovno zadišala kavica, najprej zajtrk potem ena velika skodelica kave in me takoj požene.

koss čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.3.2009 18:01:45   
sontschica
altaja, danes sem dobila AS. sem ga komaj dočakala, tako da še 1x najlepša hvala in sem ga tudi takoj sprobala.

namazala sem ga z oljem (s tem, ki ga uporabljam proti strijam) in ga šla iskat nad sramno kostjo in sem ga tudi našlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pa res lep občutek, ko slišiš utrip tvojga user posted image . vsak tok časa naredi blup blup, potem se otročiček mal približa in se še bolje sliši, potem pa spet mal odplava...pretiravala pa ne bom z uporabo. čeprav ne paničarim, sem zelo vesela, da sem kupila to napravicouser posted image user posted image user posted image user posted image . če mi že G ne bo vsakič poslušala srčka (nazadnje mi ni), ga bom pa kar sama.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.3.2009 18:10:18   
sontschica
drugače pa indy0024 tudi meni se ne piše dobro glede zaposlitve...zaenkrat še delam do konca marca še preko študenca, pol sem pa prosila za določen čas...vendar obstaja majhna verjetnost, da bom dobila. izvem naslednji teden. se bova pa več časa ukvarjali same s seboj,, hodili na sprehode itd... vsaka stvar je za nekaj dobra.

drugače se pa nisem tut nič javila danes, ker sem bila slabe volje...zdej je že malo boljše. z eno študentko delava isto delo, ker ga je ful, in potem si ona "frajerka" vzame skor cel dan časa, da je netu in se pogovarja skoz z enimi ljudmi po gmailu, jaz pa naj delam kot črna živina in se živciram...če bom sploh uspela narediti do konca dneva. nekaj časa sem tolerirala (2 meseca)...dons sem pa kar popenla...in ji povedala v obraz kaj ji gre in šefici tudi...ne morem se jaz nonstop sekirati, sploh ne v tem stanju, a bo narejeno ali ne....ona pa cele dneva srfa po netu. in zdej je ful užaljena...mi je pol take pisala po mailu...da sploh človek ne more verjeti, da se tako odziva ena 24-letna punca. pač je še otročja...jaz pa sem po dolgem času mirna in čisto brez slabe vesti.

se opravičujem ...sam sem se morala mal izpovedat...se takoj bolje počutim.

no imejte se lepo, cartajte se s svojimi dragimi in božajte svoje bušije.user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.3.2009 18:22:00   
Anya22
Punce, tudi mi smo včeraj opravili Ns in je bilo fantastično, tudi rezultati so vsi super, naša pikica je velika 6,6 cm!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.3.2009 18:52:10   
baja*
čvekeuser posted image  ve ste pa res čist divjeuser posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.3.2009 18:56:20   
maayaa
Pozdravljene septemberke

Sama sem sicer pri oktoberkah,
toda včeraj sem bila na Ns in mi je potrdila pdp 22.9,  tako, da se bom kr malo k vam prestavla,
če me seveda sprejmete po skoraj treh mesecih.

Drugače sem stara 27 let in to je moja prva nosečnost.
Upam, da bo še naprej tako lepo kot je kazalo včeraj.  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   vza vsako nosečko dve (no ali pa tri, odvisno koliko  vas je)

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.3.2009 19:01:11   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Indy0024 če boš sedaj dobivala od Zavoda za zaposlovanje še nadomestilo, potem ti pripada normalna porodniška in ti bodo za izplačilo porodniške izračunali povprečje plač in tistega kar boš sedaj dobivala iz Zavoda za zaposlovanje.

mene tole zanima, v kakšnem primeru ti pripada normalna porodniška?

Ti bom napisala kako je bilo pri meni, po prvi porodniški (prvič sem dobivala starševsko nadomestilo iz socialnega, pa tudi zakon je bil nekoliko drugačen) sem se prijavila na Zavodu za zaposlovanje in ker sem imela prej nadomestilo za čas brezposelnosti v mirovanju zaradi šolanja, mi je pripadalo še to nadomestilo. V tem času pa sem spet zanosila in ko sem šla na socialno urejat papirje za porodniško mi je tam rekla, da ker sem dobivala nadomestilo iz Zavoda,  da mi pripada porodniška in tudi zavarovanje sem imela krito, torej so me obravnavali kot da bi bila prej zaposlena. Sedaj pa ker mi bo to nadomestilo počasi poteklo, pa bom dobivala samo starševsko nadomestilo.
Upam, da ti je kaj bolj jasno, sem malo zakomplicirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.3.2009 19:35:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Punce, a veste da smo v čveku dohitele avgustovke?

user posted image za nas user posted image

Če bo šlo tako naprej, bomo čez kakšna 2 meseca še julijke prehitele user posted image .

zastavile smo dobrouser posted image user posted image

ko dohitimo marčevke, potem smo na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lencek, ful lepo in ganljivo, pa malo strašljivo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.3.2009 19:36:16   
altaja
sontschica: no, sam da je prispel! Sem vesela da si ga končno dobila. Zdej pa sam uživej ob poslušanju srčka.

maayaa: dobrodošla med nami. Boš vidla, ne bo ti dolgčas, smo kr čvekaste.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.3.2009 21:34:36   
barika
Punce, a vas tudi vse srbi?user posted image user posted image  znorela bom, študiram, da bi jutri šla do dr. po napotnico za dermatologa.user posted image

pa fuul sem vesela, danes je nekdo začel "mehurčkati" in to na polnouser posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.3.2009 21:50:47   
dolenjka
Čer user posted image

Tudi za mano je NS, zaenkrat vse super, veliko smo 6.06 cm, NS 0,6 user posted image  Tveganja mi pa ni še povedala, ker je rekla da bo počakala še krvne izvide in potem dala izračun. Na podlagi UZ pa je vse super user posted image  user posted image  user posted image
Aja, pa meni tudi ni spola povedala, pravi da je zelo netočno tako zgodaj in bolj kot ne loterija, tako da verjetno prej kot na morfologiji ne bo nič, pa še tam vprašanje če ne bo kot moja princeska, nogice skupaj držal user posted image  user posted image  No, če bo, je ziher user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.3.2009 7:13:11   
sontschica
dobro jutro user posted image

najprej Anya22 in dolenjka čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image  sami dobri rezultati, kok je to fajn slišat.

maayaa dobrodošla med namiuser posted image user posted image ...zdej nas je pa že res ful velik

upam da bo cel dan sonček sijal tako kot zdajle...sploh mi ni jasno, da je napovedan sneg

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.3.2009 7:19:42   
sontschica

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED  NS  SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    24.03.(AC)
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     12.03. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     25.03.
koss (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )       24.04. (MF)    
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     17.03.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   11.03.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    13.03.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     01.04.MF 
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image    08.04.  user posted image
kdusic (?)                  (1.user posted image , 1.user posted image   18.03. 
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image    23.03. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )     24.03.
tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1 . user posted image , 0.user posted image )   01.04. 
mayathebee (22)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    01.04. 
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   08.04.  
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    20.04.   user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.03
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     18.03.  

20.09. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.     

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )     07.04.
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    09.03.(gen.p.)

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04.  18.03.
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     09.03.  19.03.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     27.05.(MF) 

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?. 18.03
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      30.03.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      26.03.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )       22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     26.03.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03. 24.03.

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       12.03.  

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        11.04.  18.03
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                 (x.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.    

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
89
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

žana21 ponovno srečka user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu sontschica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2917
    20.3.2009 7:20:48   
    kepica
    Dobro jutro

Lenck hvala za info. Bom skočila še v Popek pogledat. Upam, da dobim kaj zameuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
    Kepica, a poleg Elevita, ki ima že sam veliko železa, ješ še posebej tablete za železo? Kaj imaš tako malo železa v krvi? Se moram js spravit na en pregled krvi, pa mi sploh ne znese. Pri G ga imam šele maja. In me zanima, kaj še lahko jem zraven, če se izkaže, da imam malo železa....

Ja, tulpek. Imam že od nekdaj težave s tem, ampak se telo navadi, tako da posledic ne čutim, ni pa sedaj dobro v nosečnosti, ker mi mali vse pobere in imam še manj železa. V prvi nosečnosti sem po porodu imela samo 60 hemoglobina v krvi. Me skoraj domov niso spustili, sem bila dva dni an flaši, ker niti stati nisem mogla.
    No, sedaj sem pa spet na istem. Na pregledu v 13. tednu sem imela samo 108 hemoglobina, pa verjetno bo šel sedaj samo še na dol. Jemljem pa sedaj samo eno tableto na dan-iomam Retafer, pa verjetno mi bo G povečala na 2x na dan+Elevituser posted image  Nimam kaj. Pa saj se navadiš, samo prebava še bolj šepa zaradi teh tablet, pa bo že nekako. Se parvak nalivam s Kefirjemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica
    kepica ful imaš lepga bušija, jaz bi tut tako postavo imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  žal se počasi poslavljam od nje. Danes zjutraj me je skoraj na rit vrglo. Spet sem se zredila, pa trebuh je spet zraseluser posted image  Prsi imam obupne. Bi lahko mlekarno odprla. Saj ne vem, kaj je večje. Prsi ali trebuhuser posted image  Je pa pri meni tako, da mi gredo vse kg v nosečnosti v trebuh, vse ostalo ostane isto. Sploh ne upam pomislit, kakšna spet bom. Prvič sem bila kot nasedel nilski konjuser posted image

Kaj pa skleroza?Vas kaj daje? user posted image  Včeraj sva se z možem prav nasmejala. Pišem popoldne listek za v trgovino, vmes sem ga dvakrat izgubila, ker sem hodila po stanovanju in gledala, kaj manjka in seveda čist pozabila, kje sem ga pustila. Vmes, ko sem pisala, sem parkrat pozabila v sekundi, kaj sem sploh hotela napisat. No, ko sem končno vse napisala in pridem do trgovine pa ugotovim, da sem listek pozabila domauser posted image user posted image user posted image
    Sem se pa k sreči potem vsaj vse spomnila, kaj sem imela na listku napisano. Odklopuser posted image

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 2918
    20.3.2009 7:20:59   
    sontschica
    maayaa boš mogla veliko user posted image user posted image nalimat, ker nas je kar 89. en aplavz za septemberkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2919
    20.3.2009 7:23:15   
    sontschica
    kepica zanimive prigode z listkomuser posted image user posted image . men se tud dogaja, da ful stvari pozabim...pol se spomnem na njih, ko je že zdavnaj mimouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
    20.3.2009 7:34:58   
    Bety11
    Dobro jutro!

A tudi pri vas sneži?????  Kakšne radosti, sredi pomladi....Rožice in sneg....

S.A..hmmmmmm...Jaz bi ga kar prodala, ker sem se ga naveličala. Če katera hoče, ji ga dam po polovičn ceni, 30eur, s papirji, računom, garancijo....user posted image

Nisem si kupila nosečniških hlač, ker so bile predrage. Bom kaj predelala doma, saj znam šivati. Želea pa sem si nekaj raztegljivega, pa ni bilo nič pametnega.

Za nosečnost sem povedala moji punci, ki je stara 14 let...user posted image ....In je bila žalostna, presenečena....Rekla je, da bom zdaj tem dojenčku kupila oblekce, njej pa ne. In da upa, da ne bo punčka, ker ona bi rada ostala sama punčka v družini....joooojj...Žalostna sem bila..user posted image ..
    Fantje pa so itak zakon in od njih lahko doživiš samo dobra presenečenja, pa so bili vidno veseli.....

Kako mi vseeno gre na živce, ko babe nimajo kaj delati, pa komentirajo, kaj če meni še en otrok....in podobno.....Študije v tujini so dokazale, da pozna nosečnost prinese veliko pozitivnega za mamico, saj se ji hormoni uredijo bolj kot s tabletami, osteoporozi se izognemo, manj raka in kakšnih miomov....In na koncu, saj vsak ima pravico živeti svoje življenje....Če bi jaz bila Madona, Angelina Joly...ali kakšna druga, pa bi mi ploskale...grrr
    Zelo smo primitiven narod, čeprav silimo za Zahod.....

Larilu...ČUdovite umetnine!!!user posted image  Sprašujem se, kako lahko nekdo, ki ima umetniško žilico dela tako dolgočasno delo, kot je delo v računovodstvu??? Ti rabiš kolektiv bolj sodobnih ljudi, bolj odprtih za svet in ideje, brez časovnih omejitev in rokov....Ne vem...Tako sem te jaz doživela.

Toliko nas je, da mi je nemogoče vsem odgovoriti in vas omenjati. Prosim, da mi to ne zamerite. Preberem vas prav vse z zanimanjem, samo si ne zapomnim komentarjev....user posted image

Lep dan vama želim...

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2921
    20.3.2009 7:45:25   
    Bety11
    Kepica....železo...Fe....Razuem te, da si že vse naredila in da je tvoja kri pač taka...samo za otroka je to zelo nevarno, ker dobi premalo kisika. Hospitalizirajo že, če si pri vrednosti 80, ker otrok trpi....

Priporočam ti domače zdravilo in ne bo ti žal, če ga probaš. Zaradi otroka. Vsak dan pij čaj iz kopriv. Nabiraj v naravi in si kuhaj. Pij nesladkan namesto vode. Skuhaj si 2 litra vsak dan. Veliko boljše bi bilo, če bi tiste nežne vršičke vsak dan skuhala kot špinačo in jedla. Samo če nisi navajena, si misliš, da je to nekaj bljak. Pa ni, ker je meni zakon.

Rdeče meso, sok surove rdeče pese, jetra mladega goveda.....pono železa.

Zdravnica ti ne more skuhati kosila, zato ti predpisuje dodatke. Naj ti povem, da ga naše telo zelo težko ali pa skoraj nič ne absorbira. Pa še to se dogaja, da se otroci rodijo z zobovjem, ki je fuč....Hitro razpadejo zobki, po sredini imajo črne črte....Nič dobrega....

Oprosti, ker ti svetujem. Želim ti samo dobro in sem ti napisala, kaj bi jaz počela na tvojem mestu.

LP

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2922
    20.3.2009 7:52:16   
    altaja
    Jutroooo,

punce ki ste mele NS bravo, joooj sem vam kar malce fouš, jst bi šla takoj še enkrat našga škratka pogledat. MF mam šele 14.4., in takrat bo že 2 mesca od ns, vmes pa nisem bla nič na uz, tko da... jst bi uz!!!!!!! Nekako bom mogla potrpet. Ve ki mate pa še čist sveže slikce, a nam ne bi kako gor prilimale da vidmo korenjake ki rastejo v vaših bušijih?

Bety11: vedno se najde folk ki komentira stvari ki se jih popolnoma nič ne tičejo. Verjamem da te taki komentarji prizadanejo, mene bi verjetno tud, ampak... v tebi raste sreča...in ko bo ta sreča prijokala na svet bodo te iste babe stokale ooooh kako je luškan- a, mi bi pa tud...veš pa ne mormo...se ne upam... Ja, draga moja, zavistne so, al pa še bojo! Ker nimajo tolk poguma kot ga maš ti.

Pri nas za enkrat ne duha ne sluha o snegu...mah sej ne vem kaj ga je treba? Se bom dop odpravla v mesto na kavo pa bi na terasi na sončku sedela..pa sončne špegle, pa vozek zravn...aja, ne, ne, ta film pride septembra user posted image

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 2923
    20.3.2009 8:04:29   
    baby blue
    dobro jutro punce

danes je uradno prvi pomladni dan pa sneži pri nas... pa mrzlo je... upam da je tole samo prestopno...

joj kako ste zgovorne vas komaj dohajam.. user posted image ... čestitke vsem za uspešne NS... včeraj sem bil apreutrujena in prezaspana da bi spet poizkusla srčka poiskat tako da ga bom danes... komaj čakam...

(odgovor članu altaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2924
    20.3.2009 8:22:45   
    Anonimen
    Jutro!
    Sončica ekonomski tehnik sm,drgač sm hotela it na oblikovno ampak je moj izdelek takrat profesorju padel na tla in ni bil niti tok fer da povedal ali pa vsaj zalimal nazaj in sm dobila zaradi tega 2 piki manj in nisem bila sprejeta in takrat se mi je vse sesul k sm jokala k dež.Pol sm pa neki cajta čist nehala risat k me je tok potrlo in sem začela risat po dolgem času k je kolegu stara mama umrla in sm z njim bedela in je reku če mu lahk narišem neki kar bi ga v boljšo volj spravil,tko da sm takrat ob 2 zjutri mu šla eno vilo risat pa tko in pol me je pa spet zagrabl risat no in tko je še zdej.user posted image
    Betty sej si me prov zadela sam če ni drugih možnosti je tud to vredu sej pol se pa doma prepustim domišljiji pol me pa moj kolneuser posted image Drgač pa ne oziraj se na druge glede otročka,če veš da si zmožna skrbet za še enga srčka in zakaj pa ne,hčerkica bo pa tud sprejela to boš videla na koncu ti bo še pomagala kakšen bodi ali pa kej kupit za novega člana,tko da ne skrbi to je sam tist ta prvi "šok" k vrjetni ni pričakovala.
    Kepica kakšna skleroza,jaz mam spomin tko k zlata ribica 3 sekunde in je že mimuser posted image

(odgovor članu baby blue)
      Neposredna povezava do sporočila: 2925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
    Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?