kepica
|
oktavija, jaz je ne bi uporabljala, ker vsaka krema prehaja v kožo, depilacijska krema pe se mi zdi čist preveč agresivna za naše pikice. Moje mnenje, za strokovno mnenje pa vprašaj v lekarni. Bety z Dabrostonom sem zaključila včeraj, ker mi je G rekla, naj ga jemljem do konca 14. tedna. Končno eni tableti manj. Sedaj mi ostane samo še Elevit in železovi tableti. Trebušček pa res prav hitro raste. Tale slika je stara 14 dni, pa se mi zdi, da je spet zrasel. Še v službi so opazili, da je večji. Imam pa rada oprijete tunike, nič širokega, zato se obline še toliko bolj opazijo in jih tudi z veseljem razkazujem, ker sem prav ponosna na "medicinsko žogo" kot pravi moj mož Naj se vidi, da nam je končno uspelo So se pa tudi meni kg malo ojačali. Sedaj sem na 57,5 kg, prej so mi kg nihala od 55-57, tako da lahko rečem, da sem se zredila 0,5kg Ampak, če bom še naprej tako napadala čokolado, ne bo več dolgo tako Bi pa zvečer pojedla celega vola, pa se nazaj držim. V 1. nosečnosti sem se zredila za 19 kg, špehca je malo ostalo na trebuhu še do sedaj, zato bi bila rada tokrat bolj pridna in se trudim, da jem samo toliko, kot je treba, ne toliko, kot mi paše. Zanima me pa, če je katera hodila v materinsko šolo na Jesenice? Tokrat bi šla rada tja, ker bom tam rodila, pa me zanima, kdaj poteka oz. bom vesela, če mi katera pove, kje to najdem. Sem že iskala na straneh njihove bolnišnice, pa nisem našla.
|