|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
18.3.2009 15:37:48   
asso
Ciao soncek78user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.3.2009 15:43:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
in kaj zdaj, najboljše da niti ne grem... user posted image user posted image

tako nekakouser posted image   .....eni naredijo takouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.3.2009 15:51:56   
asso
Ha, ha... verjetno ste vse odjadrale domov. Lep popoldne, jaz tudi čez par minutk odjadramuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
19.3.2009 6:30:34   
n€na
jutro..

Mi nismo bolani smo še kako zdravi...mam jaz tako gužvo, da se ven ne vidim in nimam časa za nič...v službi pa nimam neta...

Včeraj sva šliz Zalo po vrtcu v Portorož in je šla sama od droge do bernardina peš sama tam je pojedla banano in nekaj spila potem pa je rekla da gre tatijuuser posted image user posted image user posted image in sva šle nazaj...

je bla taka frajerka..pa še sončna očaala je skozi mela na nosku...vsi so jo full gledali...sem jo slikala in ko sem prišla domov sem hotla dat s telefona na rač in sem po pomoti vse zbrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem full jezna zaradi tega...user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem delat in se kaj javim če bom mela netuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
19.3.2009 7:00:13   
thaiss
Dobro jutro,
mi smo že budni, Matia že zajtrkuje. Čez dobre pol urce pa štartamo v Ljubljano....tle se kaže sonček, tako da upam da bo tudi tam lepo, čeprav so slabe obetiuser posted image

lep dan

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
19.3.2009 7:50:06   
asso
Dobro jutro,

Mela, si me nasmejala... tako, da je Nastia rekla: mama zakaj se smeješ? In jaz: zato ker mi je ena punca full mahala, da jo ja opazimuser posted image user posted image user posted image
Sej, če ne bi namerno opazovala, če geš mimo (ker drugače itak ne registriram nič)... te ne bi vidla...

Mi je prav pasalo se tako zgodi nasmejat, ker sem imela tako noč... groza... otroci so tokrat bili pridni, ampak jaz sem tako slabo spala... in še ko sem spala sem imela take more, da je joj... o nekem ubijanju... raje ne bi...

Aja, še kaj pa mi je Nastia naferačla zjutraj... vstaneta z Tarin in potem gresta obe na kavč, Nastia si da svoj kušin in je odrivala Tarin, valda Tarin jok... potem sem jaz ukrepala s tem, da če v sekundi ne neha cmizdit in odrivat Tarin, da ne dobi mleka... in ker to ni zaleglo sem se trdo odločla in ji povedala, da NE BO MLEKA... in valda v jok in jaz sem seveda vztrajala in mi je bilo čisto ravno tudi, če se do vrtca dere... jo pustim v dretju in grem se do konca odpravit v kopalnico, ni minilo dve minutki, ko je nehala jokat. Jaz sem si mislial: evo sej neha, če hoče, je verjetno skapirala. No, jaz se odpravljam in tam čez ene dobre 5 minut slišim, da si vzema corn flekse... OK si mislim, naj ji bo. Pridem v dnevno ona veselo je corn flekse. Samo sem jo opozorila, da kdo ji je dovolil in bla, bla... in jo pustim naprej jest. Nakar vzamem Tarin flašo in mi neki razlaga, da je Nastia pila in jaz njej nazaj: ne Nastia ni pila mleka, ker je bila lumpa, ko sem ji to in to rekla ni ubogala in zato ni dobila mleka, če boš ti lumpa niti ga ne boš... in ona meni še neki nazaj... Nastia pa zraven valda tiho.
Pa grem nekaj do Nastie in kaj vidim ob njej, flašo prazno mlekauser posted image user posted image user posted image  Ej, punca si je vzela flašo, šla na štedilnik in si iz lončka, ki je bil še malo poln vzela mlekouser posted image user posted image user posted image  Najraje se bi začela smejat, ampak sem bila jezna kouser posted image user posted image user posted image  ne moreš verjet... sledilo je pripor corn fleksov... in lakota do vrtca....

Zdej vidite, kaj vas čaka...

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Dobro jutro,
mi smo že budni, Matia že zajtrkuje. Čez dobre pol urce pa štartamo v Ljubljano....tle se kaže sonček, tako da upam da bo tudi tam lepo, čeprav so slabe obetiuser posted image

lep dan

Thaiss lepo odpravite.

Evo po mojem romanu vas zapuščam... ne za dolgouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
19.3.2009 7:52:36   
asso
Evo TU še neki za smehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
19.3.2009 8:27:53   
melaverde
jutrooo

čeprav se je že začelo čudno...tata je šel v službo z motorjem in Val je jokal do vrtca, še ko sme ga dala vzgojiteljica je govoril: "Tata zel kuča in lado!!"
Božji ključ in čelada user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Dobro jutro,

Mela, si me nasmejala... tako, da je Nastia rekla: mama zakaj se smeješ? In jaz: zato ker mi je ena punca full mahala, da jo ja opazimuser posted image user posted image user posted image
Sej, če ne bi namerno opazovala, če geš mimo (ker drugače itak ne registriram nič)... te ne bi vidla...

Mi je prav pasalo se tako zgodi nasmejat, ker sem imela tako noč... groza... otroci so tokrat bili pridni, ampak jaz sem tako slabo spala... in še ko sem spala sem imela take more, da je joj... o nekem ubijanju... raje ne bi...

še dobro, da si me vidla samo takrat, ker sem drugače plesala in animirala Vala, da bi pozabil na očka in motor user posted image user posted image  neuspešno seveda....

thaiss, dobro opravite !! pa ne špendavaj preveč user posted image

zrak, jaz sem tudi špendavala...v Okaidiju imajo vojaške hlačke za naše male vojake user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
19.3.2009 9:15:21   
asso
Ma kje so danes vseuser posted image user posted image user posted image

Aja, Thaiss je v LJ, mela danes bova samevaleuser posted image

Kje je Zrak? Zrak, kje si...user posted image

Nena je v gužvi... Helena in Majrim sta na FB... Dskubin??

Sej tudi jaz bom kmalu poniknila ker bom šla na sestanek... sprehod do drugega konca Kopra...

Neposredna povezava do sporočila: 4659
19.3.2009 10:19:36   
melaverde

Sej tudi jaz bom kmalu poniknila ker bom šla na sestanek... sprehod do drugega konca Kopra...

zrak je peljala Eneia k zobarci, pa v shopping.... user posted image

meni je že bala, ni nekega dela in pol se vleče...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
19.3.2009 11:22:23   
asso

zrak je peljala Eneia k zobarci, pa v shopping.... user posted image

meni je že bala, ni nekega dela in pol se vleče...

Aha, evo zakaj je takšen mir... sej ob tej uri je že ni več tako, da...
Jaz pa sem se sprehodila malo po Kopru in bila na enem zanimivem sestanku tako, da mi ni težko. Ko so taki lepi projekti v giru mi ni problem sedet na sestanku...

Če nimaš kaj delat, lahko prideš na moj konc na kafe...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4661
19.3.2009 11:26:27   
melaverde

Aha, evo zakaj je takšen mir... sej ob tej uri je že ni več tako, da...
Jaz pa sem se sprehodila malo po Kopru in bila na enem zanimivem sestanku tako, da mi ni težko. Ko so taki lepi projekti v giru mi ni problem sedet na sestanku...

Če nimaš kaj delat, lahko prideš na moj konc na kafe...user posted image

jah...malo pozna si bila, sem se ravnokar vrnila iz malice. Bi morala prav v mesto ampak sem obtičala v Caffetinotu user posted image

asso, sva s šefom razglabljala o ebayu pa to (mi je iskal sončna za Vala user posted image ) ma zakaj ti ne pošljejo direkt domov, v čem je fora da k stricu??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
19.3.2009 11:27:46   
majrim
rmajrim je bla v knjižnici, zdej sem zlikala,pa še kosilo imam za naredit,pol pa kako minuto zame..user posted image ...sem se pa nasmejala tvojima asso...meni se nekaj podobnega že dogajauser posted image user posted image user posted image ...spleza na stol in si postrežeuser posted image ...al pa spleza na mizo in vzame,kar naj bi bilo njenouser posted image
thaiss....dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 4663
19.3.2009 11:36:21   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
pol pa kako minuto zame..user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se pa nasmejala tvojima asso...meni se nekaj podobnega že dogajauser posted image user posted image user posted image ...spleza na stol in si postrežeuser posted image ...al pa spleza na mizo in vzame,kar naj bi bilo njenouser posted image

Sej to itak sem navajena, da si same obe postrežeta... ampak, da si pa celo mleko nalijeuser posted image user posted image user posted image  Ja no, sej ko pomislim, da si sok ok, ampak to me je pa prav presenetlo. Kako ji je to sploh na pamet prišlo, da si sama vzameuser posted image user posted image
Bi rekla moja sodelavka: zdej vsaj veš, da ji drugič lahko naročiš, da si sama vzame... ja, ja vse lepo in prav, ampak ko ji bom jaz rekla sigurno ne bo hotela...

asso, sva s šefom razglabljala o ebayu pa to (mi je iskal sončna za Vala user posted image ) ma zakaj ti ne pošljejo direkt domov, v čem je fora da k stricu??

Zato ker nekateri so deb*** in mislijo da je Slovenija v J.Afrikiuser posted image user posted image user posted image  pa pošiljajo samo v Italijo... Kaj pa jaz vem, verjetno ne vedo res kje je Slo in se jim ne da ukvarjat s poštnino tako, da zaključijo, da v Slo pa ne pošiljajo... in seveda v takih primerih si vzamem opcijo strica... oz. če naročam stvar iz Italije se mi je že zgodilo, da je bila razlika v poštnini tudi 15€ med I in Slo in seveda sem zato dala raje na strica... drugače, če je le možno dobivam vse domov. In ja, tudi poštar se sprašuje kaj non stop to neki naročam iz Nemčije (sem v roku dveh tednov dobila dva paketa, ker sem si neke puloverje za smučanje licitirala...)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
19.3.2009 11:39:08   
asso

zdej sem zlikala

A nisi brala mojega posta, da je neugoden teden za likanje, narava tega ne odobrava user posted image user posted image user posted image  Šele v soboto popoldne lahko začnešuser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
19.3.2009 11:45:14   
majrim

zdej sem zlikala

A nisi brala mojega posta, da je neugoden teden za likanje, narava tega ne odobrava user posted image user posted image user posted image  Šele v soboto popoldne lahko začnešuser posted image user posted image

me čaka še vrt za skopat...sem bla prisiljena...pa še hitro je šlouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
19.3.2009 11:50:36   
asso

zdej sem zlikala

me čaka še vrt za skopat...sem bla prisiljena...pa še hitro je šlouser posted image

Ja, ja to lahko delaš... in tudi zahtevno čistiš in pereš perila, narava NE podpira kemičnega čiščenja oblačil in likanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
19.3.2009 11:54:40   
asso
Neki resnega, a mogoče katera ve, kjer bi dobila otroški CD predvajalnik... ali kako se tej reči reče v italijanščini, nemščini... da ga vsaj kje na spletu najdem...

Je Nastia dobila za rd in se ji je pokvaril (sej Zrak verjetno se ne čudi, glede kako je delala z njim...user posted image user posted image ). Sem ga nesla nazaj v BC in seveda jih nimajo in jih ne bodo dobili, ker jih več ne delajouser posted image user posted image  No, jih imajo 10 nekje na zalogi, ampak so bili vsi vrnjeni nazaj tako, da... mi je prodajalka svetovala, da nima smisla, da mi te iz ne vem  kje vleče... in da naj si zberem raje kaj drugega...
Zelo me je začudilo prijaznost. Brez problema mi bi zamenjali... oziroma na koncu so mi dali bone... kar brez nič, niso omenjali, da ga bodo dali na popravilo, kjer je drugje to prva stvar, ki ti jo povejo... No tudi popravilo so mi ponudili, ampak sem izbrala bone in zdej iščem NOVEGA...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
19.3.2009 12:35:23   
melaverde

Neki resnega, a mogoče katera ve, kjer bi dobila otroški CD predvajalnik... ali kako se tej reči reče v italijanščini, nemščini... da ga vsaj kje na spletu najdem...

ma po pravici sploh ne vem kako to izgleda... user posted image  kaj radio ampak za poslušat CD-je ?
ali prenosni tipo "walkman"??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
19.3.2009 13:10:04   
asso

ma po pravici sploh ne vem kako to izgleda... user posted image  kaj radio ampak za poslušat CD-je ?
ali prenosni tipo "walkman"??

Evo, tipo ta

user posted image

Nastia si ga je želela in ga je dobila... in je bila full zadovoljna z njim... tako, da ko bo ugotovila, da ga ni več... bo jok in stok...

Sej neki sem našla, ampak moram najt nekaj bliže Amerikiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4670
19.3.2009 14:25:58   
asso

Sej neki sem našla, ampak moram najt nekaj bliže Amerikiuser posted image

Jao mene, moj besedni zaklad oz. slovnica oz...

nekaj bliže Sloveniji oz. bliže kot Amerika...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
19.3.2009 20:30:30   
n€na
čer...

mi je uspelo najt slike s telefona, tiste, za katere sem misla, da sem jih zbrisalauser posted image user posted image nekaj sem čarala po kompiču in sem jih zagledalauser posted image user posted image user posted image sem začela kar vriskat od veseljauser posted image user posted image user posted image

slikice si lahko pogledate spodaj...samo niso ne vem kaj, ker je slikano s telefonom..in je malo popravljena svetloba....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
19.3.2009 21:03:43   
thaiss
Dober večer pupe!!

Ko smo odpravli na ORL ,  smo si privoščli en dolg sprehod po Ljubljani, kosilo, potem še na igrišče z Matia in že je bla ura 18h ko je bilo treba domov.

melaverde -  sem bila v treh optikah in nikjer nimajo na zalogi očal...čakajo pošiljke, tako da se bom verjetno k dskubin uštulila če bo kej naročala...mogoče tudi assouser posted image ...verjetno bojo prej kot v Ljubljani.
Tudi jakne nisem dobila, mi je rekla v eni trgovini, da jih dobijo sredi aprila user posted image user posted image user posted image  grazie, kaj bom takrat z njouser posted image  Bomo verjetno skočli jutri ali pa v soboto do Trsta, upam na kej več sreče.

sva s šefom razglabljala o ebayu pa to (mi je iskal sončna za Vala user posted image )
in kaj sta pogruntala???

asso tle imaš en predvajalnik:
http://www.newbabyland.com/giochi_gioco-fisher-price-ll-lettore-cd_product-0-179-6805.aspx

nena26 lepe fotke!!! A jo imaš že samo v brezrokavniku???

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
19.3.2009 22:30:02   
NAVT
Pozdravljene!
meni se izteka dopustniški teden. Sej uživam, a priznam da sem kar malo iz kondicije. V ponedeljek sem bila tako utrujena zvečer. Sem ugotovila, da se v službi kar spočijem, pa naj bo še tako naporno in zabasano.
V torek sta bili punci prvič pri frizerki. Brina se je držala ful ponosno, Nežo sem morala pa držat v naročju, da je vsaj za silo postrižena. V sredo sta bili pa še v tretje cepljeni. Zdej nas čaka še tisto, ki pride pri 12. mesecih, pol pa čez eno leto ponovitev sredinega cepiva. Pol smo pa do šole fertik.

Sem slišala da z jesenjo prihajata v Koper H&M in C&A. Se že veselim. Verjetno v bodoči Tuš.
A je Oviesse že odprt oz. a katera ve kdaj bo?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
20.3.2009 7:22:52   
thaiss
Dobro jutrouser posted image

NAVT uživaj na dopustu, odpočila pa si boš naslednji teden v službi

Oviesse bo v bivši Soči/Trend, odprli pa naj bi v prvi polovici aprila

za HM in CA ne vemuser posted image  Enkrat sem slišala (ali brala v Žurnalu) da naj bi odprli HM v bivši mercatorjevi železnini, tam nasproti stadiona, zdej pa je vse tihouser posted image

...gremo v vrtec...

pa pa

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!