Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:49:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. imajo, imajo, jaz sem jo tudi že v intersparovi mesnici kupila. Najboljše, da mesarja vprašaš, kdaj dobavljajo sveže meso. Drugače pa tudi jaz ne vem, kje imajo mejo - teletina, mlada govedina, govedina Razlika pa je očitna - teletina ni tak nitasta kot govedina, pa svetlejša je. Odgovor iz prve roke (moj je doma iz kmetije): teletina je meso teleta (živali, ki je pretežni mleko in tehta do približno 150 kg), mlada govedina (gre za večjo in starejšo žival kot je tele, mlado govedo je, dokler prvič ne povrže telička, potem se tretira kot krava), govedina (krava) sedi 5...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:50:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you larika..........ln ti pošilja za tvojih 6. mesecev................ ...pa naš pikec se pridružuje ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:52:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra hvala za razlago, sedaj ne bom več takih sekala, ker sem malo bolj poučena. ...mislim, da smo kar vse zdaj o tem poučene....tak kak treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:52:09
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:52:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a se kaj javi? jaz večkrat mislim nanjo Jaz se tudi tolikokrat spomnim nanjo in še vedno jo občudujem. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi lahko rodila, če bi vedla, kaj me čaka na koncu...kje bi našla moč. Jaz bi kar umrla z njo... Sem malo pobrskala in se je nazadnje javila konec februarja na partnerstvu. Upam, da nas kmalu pride pozdravit s kakšno lepo novičko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:53:30
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je danes zvečer štrajkala,ni hotela jest... ,pa sem jo prisilila in je pojedla,zdaj pa spi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:53:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Saraya, pridna si s temi izpiti. Jih štepaš ko za šalo... AinB, sem vesela da je Tarik dobro okreval ....bom se še tu kar prištulila zraven ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:54:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a se kaj javi? jaz večkrat mislim nanjo Jaz se tudi tolikokrat spomnim nanjo in še vedno jo občudujem. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi lahko rodila, če bi vedla, kaj me čaka na koncu...kje bi našla moč. Jaz bi kar umrla z njo... Sem malo pobrskala in se je nazadnje javila konec februarja na partnerstvu. Upam, da nas kmalu pride pozdravit s kakšno lepo novičko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:54:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zakaj??? ..ker je en čas ni bilo...tiste res sveže....pa če ne poznaš..... pač kupiš .... Ko ni kuhana ni bolj svetla...vsaj jaz tega ne vidim prej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:55:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. V čem je bistvu frka govedine in teletine? dobila sem jo v Tušu.... samo po vezah, drugače bi mi tak govedino prodali.... ....teletina je mlado govedo ...govedina..je pol po logiki ...staro zakaj??? kar se vez tiče sem mislila na to, da je bla sveža...drugače jo dobiš...da ne bo pomote.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:56:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a se kaj javi? jaz večkrat mislim nanjo Jaz se tudi tolikokrat spomnim nanjo in še vedno jo občudujem. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi lahko rodila, če bi vedla, kaj me čaka na koncu...kje bi našla moč. Jaz bi kar umrla z njo... Sem malo pobrskala in se je nazadnje javila konec februarja na partnerstvu. Upam, da nas kmalu pride pozdravit s kakšno lepo novičko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:58:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz se tudi tolikokrat spomnim nanjo in še vedno jo občudujem. Jaz si sploh ne predstavljam, kako bi lahko rodila, če bi vedla, kaj me čaka na koncu...kje bi našla moč. Jaz bi kar umrla z njo... res je ampak se pobereš. Takrat si itak tak v šoku, da se ne zavedaš, kaj se dogaja coko tudi jaz ti želim, da se opogumiš in najdeš svojo srečo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:58:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. V čem je bistvu frka govedine in teletine? dobila sem jo v Tušu.... samo po vezah, drugače bi mi tak govedino prodali.... ....teletina je mlado govedo ...govedina..je pol po logiki ...staro zakaj??? kar se vez tiče sem mislila na to, da je bla sveža...drugače jo dobiš...da ne bo pomote..... ej jaz sem že nesla nazaj v štacuno, k so me hotl nasrat, da je KAO sveže.........pa motovilec tud, pa mandarine........ ........tko da me že pozanjo, da sem mal (bz bz).........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.3.2009 21:00:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:03:42
|
|
|
|
gold fish
|
babike...kaj pa pravite na sneg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:04:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...kaj pa pravite na sneg saj jutri ga več ne bo komaj čakam že poletje.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:06:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...kaj pa pravite na sneg ne izzivaj take kepe celo zimo niso letele
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:08:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...kaj pa pravite na sneg Mi ga še nimamo pa naj kar tak ostane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:10:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...kaj pa pravite na sneg te je zamedlo??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:10:40
|
|
|
|
meta21
|
Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizuro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:14:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizuro ja fini so,jaz sem si ga kar v salonu kupila in ni primerjave...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:17:13
|
|
|
|
*bubi*
|
o, fajn, meta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:21:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizuro ja fini so,jaz sem si ga kar v salonu kupila in ni primerjave... jaz pa sem ga v merkurju kupila, remingtona al kako se reče.silke & shine. mi je ful fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:22:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest sem pa tolk vesela... Sem si prej v hoferju kupila keramični likalnik za lase in se mi je kar nov svet odprl. Do zdaj sem imela kovinskega in če sem hotla imet zlikane lase, sem skoraj stara ratala zraven. S tem pa nimam 10 minut kaj počet. Če že shujšat ne morem bom mela vsaj lepo frizuro meta............... .............ga pihneš..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:23:37
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer, Meta21 ko kliknem na tvoje ime nad slikico se pa tak luškan krokodiček nariše, ki pokažze kolk je Lovro star Kako to narediš???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 21:32:41
|
|
|
|
*bubi*
|
greš na www.lilypie.com pa veliko drugih strani je še.... če pogooglaš: birthday ticker
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?