Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 18:29:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. imajo, imajo, jaz sem jo tudi že v intersparovi mesnici kupila. Najboljše, da mesarja vprašaš, kdaj dobavljajo sveže meso. Drugače pa tudi jaz ne vem, kje imajo mejo - teletina, mlada govedina, govedina Razlika pa je očitna - teletina ni tak nitasta kot govedina, pa svetlejša je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 18:33:03
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Punce, saj ne vem...morda tole vprašanje ne bo na mestu...Danes sem malo bolj podrobno pogledala naš seznam, pa sem na dnu opazila, da piše Ela naš angelček?? Saj me je kar groza vprašat, ... ? http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3191685 Sem spet prebrala zgodbo in kot dež. Pa še zdaj .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 18:37:34
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. imajo, imajo, jaz sem jo tudi že v intersparovi mesnici kupila. Najboljše, da mesarja vprašaš, kdaj dobavljajo sveže meso. Drugače pa tudi jaz ne vem, kje imajo mejo - teletina, mlada govedina, govedina Razlika pa je očitna - teletina ni tak nitasta kot govedina, pa svetlejša je. Odgovor iz prve roke (moj je doma iz kmetije): teletina je meso teleta (živali, ki je pretežni mleko in tehta do približno 150 kg), mlada govedina (gre za večjo in starejšo žival kot je tele, mlado govedo je, dokler prvič ne povrže telička, potem se tretira kot krava), govedina (krava)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 18:40:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Odgovor iz prve roke (moj je doma iz kmetije): teletina je meso teleta (živali, ki je pretežni mleko in tehta do približno 150 kg), mlada govedina (gre za večjo in starejšo žival kot je tele, mlado govedo je, dokler prvič ne povrže telička, potem se tretira kot krava), govedina (krava) No vidiš, to je pa poučno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 19:23:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria VITA, NIK , SARA na kavici Anchy in Lana Luna lepo vas je bilo spoznati
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 19:24:56
|
|
|
|
ključek
|
larika..........ln ti pošilja za tvojih 6. mesecev................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 19:27:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak je danes tečen in dolgočasen dan. Sva bile urco in pol zunaj, pospravila sem bolj ali manj vse, zlikala perilo, posodo zložila iz pomivalca, Lana spi že uro in pol najmanj in ko jo pogledam zgleda kot da bo še enkrat toliko. Kak čori miška mala. Če bi vedela, da bo maraton vlekla, bi še sama šla malo v krtkovo. ti tko luštn razlagaš, kaj počnete čez dan............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:09:33
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:16:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer kako je šel izpit???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:20:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako je šel izpit??? no ja,za silo,psihologija jutri bo šel bolje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:22:43
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Gloria še sama sebi sem se čudila sedaj kaj sem napisala o teletini. Mah bolje vprašat, kot pa misliti kaj pri vragu je to. Petra hvala za razlago, sedaj ne bom več takih sekala, ker sem malo bolj poučena. Lara Croft čestitke vama z Laro za šestico in fajn, da sta dobro opravile pri pediatrinji. Saraya no kak je šlo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
pf,saj pravim za silo,ne maram tega predmeta lara
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:27:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako je šel izpit??? no ja,za silo,psihologija jutri bo šel bolje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:32:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako je šel izpit??? no ja,za silo,psihologija jutri bo šel bolje... Pridna si, Saraya
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:34:43
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem pa igralni center danes pospravila. sploh ji ni več zanimiv. sedaj sva ji kupila puzzle peno in to je zakon. pa da ima igračke okoli sebe, še najraje se pa itak na trebuh obrača.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:40:58
|
|
|
|
meta21
|
pf, napisala si da ne sme otroček bit kot letalo-zakaj ne in kaj naj naredim , ker Lovro dostkrat krili z vsemi štirimi po luftu, leži pa na trebuhu Saraya, pridna si s temi izpiti. Jih štepaš ko za šalo... AinB, sem vesela da je Tarik dobro okreval
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:43:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. V čem je bistvu frka govedine in teletine? dobila sem jo v Tušu.... samo po vezah, drugače bi mi tak govedino prodali.... ....teletina je mlado govedo ...govedina..je pol po logiki ...staro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:44:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Punce, saj ne vem...morda tole vprašanje ne bo na mestu...Danes sem malo bolj podrobno pogledala naš seznam, pa sem na dnu opazila, da piše Ela naš angelček?? Saj me je kar groza vprašat, ... ? http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3191685 a se kaj javi? jaz večkrat mislim nanjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:44:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem pa igralni center danes pospravila. sploh ji ni več zanimiv. jaz pa sem ji spet drugega dala in ji je ful fajn, ker se lahko igra na trebuščku.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:45:12
|
|
|
|
meta21
|
Lara, vse najboljše za polovičko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:46:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. V čem je bistvu frka govedine in teletine? dobila sem jo v Tušu.... samo po vezah, drugače bi mi tak govedino prodali.... ....teletina je mlado govedo ...govedina..je pol po logiki ...staro zakaj???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:47:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria VITA, NIK , SARA na kavici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:48:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Punce, saj ne vem...morda tole vprašanje ne bo na mestu...Danes sem malo bolj podrobno pogledala naš seznam, pa sem na dnu opazila, da piše Ela naš angelček?? Saj me je kar groza vprašat, ... ? http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3191685 Sem spet prebrala zgodbo in kot dež. Pa še zdaj . zato sem jaz samo prvi odstavek preletela, pa hitro dol zaprla.... ker bi spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 19.3.2009 20:49:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish kje si kupila teletino? Jaz malo čekiram po trgovinah in nikjer ne naletim nanjo. V čem je bistvu frka govedine in teletine? dobila sem jo v Tušu.... samo po vezah, drugače bi mi tak govedino prodali.... ....teletina je mlado govedo ...govedina..je pol po logiki ...staro zakaj??? Mislim, da je približno 2 do 3-kratna razlika v ceni. Če ugotovi, da te lahko malo na elastiko, mogoče proba
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?