Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:40:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga Nič, pol mu pa samo vržita "trnek"...mogoče se bo prijel ne ne, sej ne bo riba
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:41:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga Nič, pol mu pa samo vržita "trnek"...mogoče se bo prijel ne ne, sej ne bo riba ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:43:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga Nič, pol mu pa samo vržita "trnek"...mogoče se bo prijel ne ne, sej ne bo riba ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila na vsak način se braniš ribe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:43:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oii evo mene.. imam 5 min časa, da se vam malo javim... vidim, da ste kar še 2 v 1... ste ok? To je pa brzinskih!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:44:01
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca Madonca,pa kaj bom jaz med zadnjimi? Ne, ne...mi poznamo način, ki ga mora še Pocka danes potrdit in potem bomo vse v AKCIJI ... ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga midva sva probala..sam ko sva bla glih pred... me je tak zacela glava bolet,da sva kr nehala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:44:02
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila Ja, draga moja...moj prvi porod je od odhoda od doma trajal 5 ur...tako, da če te prime ornk te še lahko danes...ker te že par dni "meče"
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:45:15
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca Madonca,pa kaj bom jaz med zadnjimi? Ne, ne...mi poznamo način, ki ga mora še Pocka danes potrdit in potem bomo vse v AKCIJI ... ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga midva sva probala..sam ko sva bla glih pred... me je tak zacela glava bolet,da sva kr nehala Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:45:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila Ja, draga moja...moj prvi porod je od odhoda od doma trajal 5 ur...tako, da če te prime ornk te še lahko danes...ker te že par dni "meče" je pa res bilo hitro!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:45:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, samo na hitro da se javim; danes sva z Leo prišle domov , počutiva se OK, Lea pridno papca in spi tako da nama laufa zadevica; jaz sem OK - porodno zgodbico napišem, ko bo kaj več časa, lahko pa rečem, da je šlo vse na hitro.... No,zdaj šibam do kopalnice dokler naša frajla spi. Hvala za spodbudne besede Iskrene čestitke novim marčevskim otročkom in mamicam... vidim, da ste pridno čvekakle....dokler greste vse rodit, bo še 10.del tukaj , se beremo, uživajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:45:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oii evo mene.. imam 5 min časa, da se vam malo javim... vidim, da ste kar še 2 v 1... ste ok? Ja, pa ti, mlada mamica! Kako kaj? IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oii evo mene.. imam 5 min časa, da se vam malo javim... vidim, da ste kar še 2 v 1... ste ok? OIIIIIII, MAMIIIIIIIII....Kako mali Leon? ma evo... gre se navajam na to novo življenje.. sej počasi ratava kar lepo.. na začetku nism vedla kaj sama s sabo, kaj šele z njim ma zdej sm ugotovila da tako kot mama full rad pleše in poje (takrat da mir) tako da delava praktično cel dan samo to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:45:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca Madonca,pa kaj bom jaz med zadnjimi? Ne, ne...mi poznamo način, ki ga mora še Pocka danes potrdit in potem bomo vse v AKCIJI ... ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga midva sva probala..sam ko sva bla glih pred... me je tak zacela glava bolet,da sva kr nehala Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega ja, to potrebuješ!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:46:53
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca Madonca,pa kaj bom jaz med zadnjimi? Ne, ne...mi poznamo način, ki ga mora še Pocka danes potrdit in potem bomo vse v AKCIJI ... ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga midva sva probala..sam ko sva bla glih pred... me je tak zacela glava bolet,da sva kr nehala Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega bo treba ponovit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:47:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oii evo mene.. imam 5 min časa, da se vam malo javim... vidim, da ste kar še 2 v 1... ste ok? Ja, pa ti, mlada mamica! Kako kaj? IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oii evo mene.. imam 5 min časa, da se vam malo javim... vidim, da ste kar še 2 v 1... ste ok? OIIIIIII, MAMIIIIIIIII....Kako mali Leon? ma evo... gre se navajam na to novo življenje.. sej počasi ratava kar lepo.. na začetku nism vedla kaj sama s sabo, kaj šele z njim ma zdej sm ugotovila da tako kot mama full rad pleše in poje (takrat da mir) tako da delava praktično cel dan samo to Ja, lepo, vama pa res ni dolgčas!
< Sporočilo je popravil novo -- 19.3.2009 17:48:43 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:48:11
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 evo... gre se navajam na to novo življenje.. sej počasi ratava kar lepo.. na začetku nism vedla kaj sama s sabo, kaj šele z njim ma zdej sm ugotovila da tako kot mama full rad pleše in poje (takrat da mir) tako da delava praktično cel dan samo to super
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:48:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, samo na hitro da se javim; danes sva z Leo prišle domov , počutiva se OK, Lea pridno papca in spi tako da nama laufa zadevica; jaz sem OK - porodno zgodbico napišem, ko bo kaj več časa, lahko pa rečem, da je šlo vse na hitro.... No,zdaj šibam do kopalnice dokler naša frajla spi. Hvala za spodbudne besede Iskrene čestitke novim marčevskim otročkom in mamicam... vidim, da ste pridno čvekakle....dokler greste vse rodit, bo še 10.del tukaj , se beremo, uživajte Pa lepo se nacartajte!
< Sporočilo je popravil novo -- 19.3.2009 17:50:37 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:50:22
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, samo na hitro da se javim; danes sva z Leo prišle domov , počutiva se OK, Lea pridno papca in spi tako da nama laufa zadevica; jaz sem OK - porodno zgodbico napišem, ko bo kaj več časa, lahko pa rečem, da je šlo vse na hitro.... No,zdaj šibam do kopalnice dokler naša frajla spi. Hvala za spodbudne besede Iskrene čestitke novim marčevskim otročkom in mamicam... vidim, da ste pridno čvekakle....dokler greste vse rodit, bo še 10.del tukaj , se beremo, uživajte MAMI!!! Dobrodošle nazaj domov...Ma tako lepo "čupavo" dete imaste, da je kar za ne verjet...fajn se crtajte!!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:51:27
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega bo treba ponovit Kr...ta vikend pelje cel avtobus v RIM!!!Lahko rezerviraš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:52:58
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 ma evo... gre se navajam na to novo življenje.. sej počasi ratava kar lepo.. na začetku nism vedla kaj sama s sabo, kaj šele z njim ma zdej sm ugotovila da tako kot mama full rad pleše in poje (takrat da mir) tako da delava praktično cel dan samo to Jojjjjj...kako lepo...sej bo šlo...in zdaj, ki je fajn letni čas, bosta več zunaj in bo še lepše
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:53:20
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega bo treba ponovit Kr...ta vikend pelje cel avtobus v RIM!!!Lahko rezerviraš ze mam rezervirano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:57:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja samo jaz ne morem tega prakticirat, ker me tak boli ker je mali že tak nizko, da komaj hodim, kaj šele kej druzga Nič, pol mu pa samo vržita "trnek"...mogoče se bo prijel ne ne, sej ne bo riba ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila na vsak način se braniš ribe! jaaaa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:57:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja no v 6 urah in 20 minutah pa tud z nule ne bom rodila Ja, draga moja...moj prvi porod je od odhoda od doma trajal 5 ur...tako, da če te prime ornk te še lahko danes...ker te že par dni "meče" pššššt da te mali ne sliši
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:58:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, samo na hitro da se javim; danes sva z Leo prišle domov , počutiva se OK, Lea pridno papca in spi tako da nama laufa zadevica; jaz sem OK - porodno zgodbico napišem, ko bo kaj več časa, lahko pa rečem, da je šlo vse na hitro.... No,zdaj šibam do kopalnice dokler naša frajla spi. Hvala za spodbudne besede Iskrene čestitke novim marčevskim otročkom in mamicam... vidim, da ste pridno čvekakle....dokler greste vse rodit, bo še 10.del tukaj , se beremo, uživajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 17:59:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 ma evo... gre se navajam na to novo življenje.. sej počasi ratava kar lepo.. na začetku nism vedla kaj sama s sabo, kaj šele z njim ma zdej sm ugotovila da tako kot mama full rad pleše in poje (takrat da mir) tako da delava praktično cel dan samo to party maker jeiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 18:01:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ne, to pol ne bo to, ker baje, da je sperma sprožitelj vsega bo treba ponovit Kr...ta vikend pelje cel avtobus v RIM!!!Lahko rezerviraš kull jaz se vam tam pridružim grem po drugi poti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 19.3.2009 18:03:20
|
|
|
|
tasa_m
|
ŠE MALO PA BO 10. DEL TUUUU
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Taborjenjemaca83 RRRadi taborite z otroci?ne maram taborjenja (
32%)
bi, pa ne morem (
4%)
radi taborimo (
23%)
jaz bi, otroci pa ne (
2%)
apartmaji so zakon (
38%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!