|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
19.3.2009 12:56:28   
betty
v stajici sedim ... dokler ne paaadem :) user posted image

user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.3.2009 13:30:58   
anita goitan
evo me2 iz srečanja, prva kot ponavadi.ma tud prve pršle, mal čez 9.že zapravljaleuser posted image ..Zoja bla potem ful utrujena, mi je zaspala po poti domov, potem sm jo pa jaz štorklja zbudila..mah neki sem jo v lupinci popravljala, jao

Blo lepo, fotke bodo..šibam jest k sme lačna kot volk

MATEJKA Zoja ima s čipko majčko, vse se lepo obnese, nič jo ne moti, praska

zoja miša Tamara team, poglej na netu..ne ljubi se mi zdje linka iskat..oprosti..če sm pa lačnaaa

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.3.2009 14:33:40   
naty13
Dan.

Pri nas pestro. jošt pristal na Ventolinu. ne vem, zakaj ga ni pošibala p v bolnico, ker je mel saturacijo 94. Ponavadi, kar je manj kot 95 takoj napotnico dobiš. user posted image  Imava pa jutri kontrolo, pa bo videla, ali gre na bolje ali na slabše. Smo pa dobili ventolin za v inhalator. je pa dobre volje. Vsaj to. user posted image  Vročine pa tudi nima. nejc pa samo še mal pokašlja in mal mu še nosek nagaja.  Spali smo pa v redu.

srečanje - samo, da je bilo fajn

Anita ti se pa kar v miru najej. user posted image

Se še kasnej javim, ker me nejc na kahlici kliče. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.3.2009 15:02:39   
naty13
Evo, sem še Jošta nesla spat. Upam, da zaspi.

Suzana hvala za jutranjo user posted image

Sayuri naj ostanne pri eni blagi virozici. user posted image user posted image  Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image

Žan in Gašper user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev.

Danes je šlo vse narobaj. Najprej je začel Jošt hropsti, pol elektrike ni blo do 13.30, nisem mogla skuhat nič, za Jošta niti ene skutke, niti enega Hippa, tudi pudinga mu nisem mogla dati, ker ga nisem mogla nikjer skuhat. user posted image user posted image  Sem user posted image  poslala v trgovino, pa bi blo vse lepo in prav, če ne bi sredi vasi srečal enga za čvek, otrok pa lačen, ker je zutrej zlo mal mlečne kašice pojedel. ko gre nekaj narobe, gre vse. user posted image

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.3.2009 15:03:13   
sayuri
naty, hm....Lovro je imel januarja satuarcijo 91, pa ga nikamor niso pošiljali. user posted image  So mu pa inhalacije v ZDju pomagale (poleg Ventolina)

KAtera je spraševala za majčko s čipkami? ZAra jo tud ima-en body, pa je nič ne moti....

STe se načvekale čveke v Supernovi?
JSt sm pa čist blažena. Zara ploska z rokicama. In to takrat, kadar rečem BRAVO (ponavadi, ko pojesta) Je tko prsrčna muja čmrlasta user posted image

Prejle v posteljici sta L&Z takšne pokala, da sem umirala od smeha... user posted image user posted image user posted image  Nekaj sličic...
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.3.2009 15:05:49   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

tudi pudinga mu nisem mogla dati, ker ga nisem mogla nikjer skuhat. user posted image user posted image  Sem user posted image  poslala v trgovino, pa bi blo vse

Prav iz tega razloga sem težila, da hočem met plin na šporhetu poleg elektrike. Pri nas tud velikokrat elektrike zmanjka. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.3.2009 15:08:48   
anita goitan
sem se najedla..za silouser posted image
bem Zoja mi ni zaspala, sva šle vn..zuni piha..zdej se notr igra, mam za pospravit...user posted image

Takole, schnell poročilo:
pač kofekale smo: bella, matejchi, tejkaz,zoja miša, Krysia, buhtlčk,.suzana, und ich.. otroci luštkani, vsi pridno jedli, no jaz sem prehitro šla..ne vem kaj vse so ženske potem počele. neki so se po kavču metali-otrociuser posted image , debate tekle o računih, stroških, ženske niso mogle prehvalit svoji user posted image tolk so pridni, delavni, skrbni, ljubeči, strastni,...oh in splohuser posted image user posted image

Zoji kupla 1 oblekco, 3 bodije, 2 majčki, 1 pižamo..user posted image
sebi= nič..lažemuser posted image kremo za po faci

neč naj pridejo gospe domov in kaj več napišejo pa fotke pripopajo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.3.2009 15:10:12   
naty13
Sayuri očitno je Nejc zmeraj preveč piskal, pa je moral it. No saj je imel vedno seturacijo nižjo od 92. Joštu je tudi inhalacija v ZD zelo pomagala in je bila opazna razlika, zato nas ni nikamor pošiljala, ampak imamo pa jutri kontrolo. je pa saturacija 93 mejna za kisik ali brez kisika. Zanimivo. pri joštu so ga pri 93 še pustili, odklopli šele pri 94. In pri nejcu tudi vedno pri 94. Zara in lovro sta pa res posrečena. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  Zari za ploskanje.

Betty kok je fleten Rok. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.3.2009 15:13:35   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kašna cukra maš!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.3.2009 15:14:58   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

bem Zoja mi ni zaspala, sva šle vn..zuni piha..zdej se notr igra, mam za pospravit...user posted image

pač kofekale smo: bella, matejchi, tejkaz,zoja miša, Krysia, buhtlčk,.suzana, und ich.. otroci luštkani, vsi pridno jedli, no jaz sem prehitro šla..ne vem kaj vse so ženske potem počele. neki so se po kavču metali-otrociuser posted image , debate tekle o računih, stroških, ženske niso mogle prehvalit svoji user posted image tolk so pridni, delavni, skrbni, ljubeči, strastni,...oh in splohuser posted image user posted image

Odlično poročilo in odlične debate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Super šoping user posted image  A ima oblekco Zoja za jošta, a ma že druzga, ko naju nikoli ni user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.3.2009 15:16:21   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Odlično poročilo in odlične debate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Super šoping user posted image  A ima oblekco Zoja za jošta, a ma že druzga, ko naju nikoli ni user posted image

Zoja ni taka..Zoja ma Jošta rada

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.3.2009 15:18:50   
anita goitan
naty no če sm poštena user posted image je dns neki za Jašo opletala, sam on je resen gospodič, na konc ga je pa mal po glavi popraskala, oblubm nič resnega ni blo..prou

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.3.2009 15:24:28   
naty13
Anita sej se bosta Jošt in Jaši kar lepo na 4 oči zmenla. user posted image  

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.3.2009 15:32:54   
andrejaboris
OJ še vedno prisebna - no ja, in prisotna. Vročine nimam več, malo še boleče joške in trde. Ah saj bo.

Fajn da ste se načvekale, me pa se bomo jutri!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Torej v GIngerju ob 12. Bo katera že prej tam? Jaz bi že prej prišla, ker morn pol po Lana.

Naty pozdravite se, in vi tut Sayuri in Sandra... Pakdaj bo letos konec bolehanj?????????user posted image user posted image user posted image

SEm že pozabla kaj sem htela napisat! Grem še enkrat prečekorat kaj ste napsale!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.3.2009 16:03:20   
kaja02
omg, SNEŽI!!!!user posted image user posted image

DOST MAM SNEGA!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.3.2009 16:07:23   
bella02
Evo mene!
Ja, je blo lepo, sam ura je bila naenkrat tolk, da je blo treba ituser posted image . Je anita podala super poročilo. Potem smo naprej čvekale, kaj pa druzgauser posted image user posted image user posted image . Teja mi trenutno spi in šibam obest cunje. Če bo še spala, pa bom dala gor slikce.
matejchi, tejkaz,zoja miša, Krysia, buhtlčk,suzana in anita,
dovolite, da še vas pokažem? Sem slikala tud mamice, da boste ostale vedele, kdo kam pašeuser posted image
Joj, odkar sva šli v bolnico, stanovanja kar ne morem spravt v reduser posted image . Pa domov, pa na čvek ... ccc, sej res ni cajtauser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.3.2009 16:17:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

omg, SNEŽI!!!!user posted image user posted image

DOST MAM SNEGA!

Kaja02, kje si ti doma, da sneži? OMG, pa res ne rabimo snega, no ...

Sayuri, pozdravte se čimprej.

Naty, vi tud. Drugač je pa je Rok neki Zojo občudoval, sam se punca ni pustila motit, tko da verjetno še ni Jošta pozabla ... user posted image Ampak upam, da naslednjič prideta.

Evo, mi2 tud s srečanja ... blo fajn, kot je že anita povedala, čvekale smo o vsem mogočem ... je blo pa ful hecno, ko smo meli otroško kosilo - vsak svoj frutek oz nekaj v tem stilu pa jest user posted image Pol pa fotosession na kavču - bodo kakšne fotke, pa boste vidle ... pa tud spalne minutke smo imeli, sam tm pa niso bli preveč usklajeni ... user posted image otročki so taki cukri, da so nam še napolitanke ostale user posted image

Štajerke, ve pa jutri uživajte!

Pri P gužva kot ponavadi, ampak je šlo kar hitro ... zaenkrat smo dobili eno kremo (kortikosteroidi) za 3 dni mazat, potem pa negovalno kremo z 20% olivnega olja. Če do srede ne bo bolš, se gremo spet pokazat ... pa upam, da bo ...

Zdej spimo - sm ga dala v postlco, pa je mal babababababa pol je pa utihnu in sem šla pogledat pa spančka ... super, jst grem pa kej v lonc zmetat - je šla tašča na lepše z upokojenci, men pa čist paše, da mam en dan mir doma pa mi ne hod skoz gor v kontrolo user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.3.2009 16:18:39   
Krysia
bella, kar se mene tiče, lahko pokažeš slikce ... sm že navajena, da ne izpadem glih najboljš na slikah ... je pa Rok ponavad cuker, pol pa itak njega vsi gledajo user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.3.2009 16:30:04   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

bella, kar se mene tiče, lahko pokažeš slikce ... sm že navajena, da ne izpadem glih najboljš na slikah ... je pa Rok ponavad cuker, pol pa itak njega vsi gledajo user posted image

kr pokaži neprespano teto Anito

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.3.2009 16:33:36   
Krysia
GAŠPER in ŽAN, čestitke za 7ko! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.3.2009 16:35:45   
anita goitan
zdej mi spi..sva šle eni giro..piha ful..sem si burek kupla in ga pohopsala u momentuuser posted image

zoja miša zdej sm sitauser posted image : frizerka- http://www.tamara-frizer.com/start.html

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.3.2009 16:37:59   
anita goitan
Zdej spimo - sm ga dala v postlco, pa je mal babababababa pol je pa utihnu in sem šla pogledat pa spančka ... super, jst grem pa kej v lonc zmetat - je šla tašča na lepše z upokojenci, men pa čist paše, da mam en dan mir doma pa mi ne hod skoz gor v kontrolo user posted image

krysia uživej!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.3.2009 17:03:44   
aradej
takole smo danes preživele dopoldan
v Dianinem vrtcu
balonček je del darila
user posted image
kdo pa je to
user posted image
tako pa opazujem ptičke na stropu-mami me pa hrani
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.3.2009 17:10:32   
tatly
oj
vsi ste precudoviti
kaj se meni zdi ali niste vec tako zgovorne kot ste bileuser posted image
kupla sem trikolesnika na rocno bremzo zdaj pa me j... da nima nobene vrece za nogice zravenuser posted image kje je to mozno kupit

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.3.2009 17:26:08   
anita goitan
tejkaz nečak vesel, dosegel vse možne točkeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!