|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
18.3.2009 17:33:58   
buhtlčk
Če bi blo v Domžalah al pa Kamniku bi pač prišla, ampak rajš mam v Ljubljani user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.3.2009 17:38:38   
matejchi
Uf danes pa komaj čakam, da gresta otroka spat, da se prštimam za jutri, ko gremo na "počitnice"..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 18.3.2009 17:39:23 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.3.2009 18:28:33   
anita goitan
me2 s plavanja, 1.sami, pa blo tud fajnuser posted image
Zoja se zdej igra na tleh, jaz si kuham polento..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.3.2009 18:44:52   
andrejaboris
Hoj.
Mene pa joški bolijo za znoret, trese me, grem si vročino merit, moj pa mi je sporočil, da bo podalšal. Pop....š.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.3.2009 18:53:05   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj.
Mene pa joški bolijo za znoret, trese me, grem si vročino merit, moj pa mi je sporočil, da bo podalšal. Pop....š.

a maš mastitis al kajuser posted image upam da ne..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.3.2009 19:03:16   
matejchi
nič.. grem si kavbojke natrgat za jutri, da bom IN.. user posted image , če ne bo že jutri to OUT..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.3.2009 19:05:55   
anita goitan
Vprašanje:  tiste ki ste iz "mešanih" zakon al vez al kakorkoli se že temuj reče, kako govorijo otrociuser posted image Npr.jaz z Zojo hovorim po naše, moj user posted image po horensk touče..kako bo Zoja..to me zanima, hvalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.3.2009 19:26:19   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

anaya - kje si???????????????????????????????????????????????????user posted image

Je sploh še katera  opazila da se že od konca januarja ne javlja?user posted image user posted image user posted image

Na FB-ju pa je.Vsaj mislim da je ta prava user posted image

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 18.3.2009 19:27:43 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.3.2009 19:48:09   
andrejaboris
Kot sem si misla 38 vročine in zmrznila bom, pa sama z obema. Če me jutri ni na RR pol mi prite svečo vžgat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.3.2009 19:50:53   
andrejaboris
Anita jaz z obema govorim kolko tolko slovensko knjižno. pa malo štajerščine vmes.user posted image
To sn že dotkrat mela in je blo drugi dan bolše.

Upam, da Enej ćimprej zaspi, ker Lan je še pune živahen. Je spal pozno popoldne 2 uri.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.3.2009 19:55:18   
matejchi
Jaz tudi doma, če kako po domače reče, ga popravim malo slovnično.. pa mojega včasih.. ker njihova tam neki vmes mi je smešna, ko sem huda je pa itak štajersko...ni časa se pačit še takrat...user posted image štajersko sicer razume Žiga, govori pa niti ne..user posted image (joj, kot da bi arabsko tam govorili.. no ja, če srečaš "pravega" štajerca s ta pravo brzino, ga še jaz bolj slabo razumem)..

AB pride maser pa ti bo vse ven potegnil... v petek boš pa tak kot nova..

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.3.2009 20:02:56   
andrejaboris
Matejchi bog ve kdaj pride maser. Sem napisala mesar.user posted image user posted image user posted image Pa ne vem če bi masaža kaj pomagala. Po moje bi res bolj koristo mesar.user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.3.2009 20:21:55   
Krysia
Sam na hitr ... Vse gre narobe ... no ja, ne narobe, ampak tud ne preveč dobr. Dobila user posted image (no, HB me vsaj ne boli tko kot pred nosečnostjo) ... pač, sej bom preživela user posted image

Z Rokovo rokico je cela katastrofa, vedno slabše je - jutr sva naročena pri P ob 9:10. Tko da se zna zgodit, da zamudiva (pri naši P je vedno gužva kljub naročanju user posted image ) ... pa prosim, če se lahko dobimo v supernovi, ker bom že itak vsa znervirana od dohtarce in diagnoze, ki jo bom slišala ... sej vem, al je alergija al pa dermatitis ... user posted image Aja, pa brez napolitank bom, razen, če jih grem pol v Müllerja kupit .... Skratka, jutri prideva, sam mogoče zamudiva ...

cebrca, hvala, da si se oglasila danes pri meni ... pa fajn opravte v petek!

Tejkaz, pojma nimam, kako zberem tko velik točk. Sam morš vedet, da jst kr dost to igram ... je fajn, če ti rata več kot tri v vrsto nabrat user posted image se pozna na točkah ...

Mi smo tud danes po supernovi letal .. smo mal oblačil nabavil, ker naš fant pridno raste ...

Prej sem pa prvič vidla, kako otrok med hranjenjem z GH zaspi user posted image revček je bil tko zmatran (spal od 21-5:30 pa od 7:30-8:45 pol pa nč več), da je usta odpiral, oči so mu pa skup lezle ... in je kr zaspal ... pol smo šli pa sam še mal na jošk pa spat ... jst grem pa zdej pred TV ždet ... se vidmo jutr pa držte pesti, da ne bo prehuda diagnoza ...

Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.3.2009 20:22:59   
Krysia
aja, betty, če ne bi mela P, bi te lahk celo jst prišla iskat ... pa drugič ... al pa če te lahko kakašna z dolenjskega konca pobere?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.3.2009 20:32:48   
matejchi
AB zdaj si me spomnila na mesarja.. danes sem imela pravo akcijo.. sem naročila sv. nogice pri njem pa ga vprašam kdaj jih jutri dobi pa pravi, da jih ima že danes.. no pa jih prinese in pol ga vprašam, če so res sprednje pa pravi, a je kakšna razlikauser posted image .. pa mu jaz rečem, da je... in pol sem mu jaz razložila, vmes poklicala fotra, ki jih je naročil ... skratka zdaj je poučen. Menda da so sprednje bolj mesnate pa kratke...user posted image In sedaj imam v hladilniku 4 kg sv. nogic.. a jih prinesem namesto napolitank? user posted image

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.3.2009 21:14:07   
tejkaz
Ej, Matejchi, dej mal se umir. V enem večeru boš rekord porušla. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.3.2009 21:19:10   
matejchi
tejkaz če pa nimam kaj za delat...user posted image

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.3.2009 21:21:43   
bella02
Čvekiceuser posted image user posted image user posted image
Sem brala dobro uro, da sem vas ujelauser posted image . Jutri prideva, če le ne bo pol metra snegauser posted image , je pa tudi men bolj fajn Supernova
(edini -, ker nimajo garaž).

Sayuri
, pozdravte se! Pa kaka cukra maš!

anita, krasne slike!

Erin, kako ste? Je kaj bolš? Pri Teji so tiki popolnoma izginiliuser posted image user posted image user posted image . Sem vesela ko radiouser posted image user posted image user posted image

naty, je blo fajn, sva mal vozičkali. Eva in Teja sta faci, ko sta skupaj. Eva uporablja Tejino glavo za oprijemalo, da vstaneuser posted image (je poskusila, pa ni šlouser posted image ). Ji bom sporočila pozdrave. Škoda, da se ne vidimo. Pozdravte se!

Me kar nekaj boli glava, sploh se ne spomnim, kaj naj bi komentirala.

< Sporočilo je popravil bella02 -- 18.3.2009 21:32:37 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.3.2009 21:23:01   
tejkaz
a ni enkrat ena spraševala za kondome brez lateksa user posted image Se mi zdi da cebrca

http://apoteka-natura.si/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=kondomi

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.3.2009 21:24:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tejkaz če pa nimam kaj za delat...user posted image

Čak da jaz dobim ta pravo miško. Tale na laptopu je čist prepočasna.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.3.2009 21:28:33   
aradej
Sem našla malo časa še za vas. Od kar smo prišli z dopusta je bilo pri nas katastrofa.user posted image
Ponoč se je Lucija zbujala pa dobesedno kričala tudi po eno uro z vmesnimi pavzami, toliko da je mami vedno prišla do postelje, potem pa ponovno. Posledično mi je manjkal spanec in sem bila na koncu z živci. user posted image
Diana je poglavje za sebe. Cel vikend je bila dokaj poredna, tako da sva se v nedeljo z mojim skregala.
Stanje se je malo umirilo, zbijamo se ponoči samo za hranjenje . Uvajanje GH nam gre,ne mara zelenjave,sadje in riževa kašica pa gresta.

Erin za seznam:  GH 25.2 sedimo še ne pa zobki tudi še niso pokukali ven. Upam pa da kmalu, je tečna, pa vse si rine v usta.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.3.2009 22:05:57   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Dobim taščo na obisk. Ima dopust. Morm še malo pospravit, da ne bo mislila, da v svinjaku živimo.
AH, ti kar pusti, bo šla mogoče prej domov!user posted image

Pri nas drugače full veter piha, upam da se umiri ker imam super plane za danes. Jaz na rolerje, Jaša v voziček, Eva na poganjalca in na igrišče. user posted image Še eno jadro pa boste jadrali po današnjem vetru!

Ti pa maš spomin user posted image , to sem pa še jaz pozabla! Hvala, sva se drugač znajdla!

sayuri dobra stran je pri nespucanih oknih da tudi not ne vidjo, pa še zaves ne rabiš, ki jih potem posledično ne rabiš prat!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.3.2009 22:09:09   
kaja02
čer!

anita-user posted image  slike, mi včeraj ni hotlo odpret, danes pa dela

tejkaz- user posted image  sta prava angelčka

sayuri- sandra- user posted image  pa pozdravte se

sayuri- kok smo luštni

bambi- jst sem tud rabla 78 poskusovuser posted image user posted image

krysia- dobro opravita jutri! naša ma pa zadnje dni tak lišaj na ličku, mam občutek, da se ji širi, s čim mu pa mažeš?

aradej- lepo da si se oglasila! pa user posted image  za GH, a možek je že bolje?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.3.2009 22:20:50   
kaja02
ceberca- maš ZS

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.3.2009 22:33:53   
buhtlčk
andrejaboris če bo previsoka temperatura so nam na šoli za starše rekli, da vzet lekadol, napokat otroka/e, pa v bolnico. Ker menda ful ful hitro lahko na 40 naraste. Sam se pa vid, da sem poslušala na tejle šoli za starše ane user posted image

Krysia kar počasi, bomo počakale, pa ne rabiš politank. Vidva v miru uštimajta. Brez testov vama pa kaj preveč najbrž ne bo znala povedat..

nč, grem jaz v pojstlo...mirno noč želim....

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!